Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Σήριαλ για το που θα διεξαχθεί το ντέρμπι Ζακυνθιακός-Τσιλιβή!

Αυτή η 10η  αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου έχει περάσει από... τριακόσια κύματα!!!
Συγκεκριμένα, σε αυτή την αγωνιστική ο δεύτερος Ζακυνθιακός υποδέχεται τον τρίτο ΑΟ Τσιλιβή.
Οι φιλοξενούμενοι πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων είχαν εκδώσει ανακοίνωση στην οποία διαμαρτύρονταν γιατί η αγωνιστική θα πραγματοποιόταν αυτό το Σαββατοκύριακο (14 & 15 Ιανουαρίου) και όχι το προηγούμενο.
Σήμερα, υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες (και πάλι από πλευράς Τσιλιβή) για την έδρα διεξαγωγής του συγκεκριμένου παιχνιδιού.
Στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου, κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να δηλώσει 2 έδρες τέλεσης των αγώνων της. Ο Ζακυνθιακός είχε δηλώσει το Δημοτικό Στάδιο (ως πρώτη έδρα) και το Δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων (ως δεύτερη). 
Ως γνωστό το Δημοτικό Στάδιο παραμένει κλειστό διότι ο εργολάβος που είχε αναλάβει το έργο (τοποθέτηση ταρτάν, πυλώνων κλπ) ήταν απλήρωτος και ως εκ τούτου έχει σταματήσει κάθε εργασία, με αποτέλεσμα το στάδιο να είναι... εργοτάξιο.
Η ΕΠΣ Ζακύνθου και αφού δεν είχε καμία ενημέρωση από τη διοίκηση του Ζακυνθιακού την προηγούμενη Τρίτη (10/01) ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της (www.epszakynthou.gr) το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής, ορίζοντας το συγκεκριμένο παιχνίδι στους Αμπελόκηπους.
Σήμερα όμως (12/01) υπήρξε μία εξέλιξη που ταράζει... τα νερά και ουδείς γνωρίζει το αποτέλεσμα! Με χαρτί που υπογράφει ο Δήμος Ζακύνθου ζητά από τον Υφυπουργό Αθλητισμού να παραχωρηθεί το Στάδιο έως τις 15 Απριλίου 2017 προς χρήση. Την ίδια ημέρα και σε περίπου μία ώρα(!) το χαρτί "επιστρέφει" υπογεγραμμένο με τη διοίκηση του Ζακυνθιακού να το πηγαίνει στην ΕΠΣ Ζακύνθου και να ζητά την αλλαγή της έδρας.
Από την πλευρά της η διοίκηση του ΑΟ Τσιλιβή δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και ήδη κινείται για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά της. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου