Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σπουδαία διοργάνωση για ενίσχυση του "Χαμόγελου του Παιδιού" (photos)

Μία σημαντική διοργάνωση για το νησί της Ζακύνθου θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο με πρωτοβουλία της ΕΠΣ Ζακύνθου και... "συμπαίκτες" ΟΛΟΥΣ τους φορείς του νησιού (Μητρόπολη, Δήμο, Περιφερειακή Ενότητα, Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική, Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, Επιμελητήριο κ.α.). Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον Εθελοντικό Οργανισμό  «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Πρόκειται για τη διοργάνωση διήμερου ποδοσφαιρικού τουρνουά με τη συμμετοχή μικρών ποδοσφαιριστών από τις Ακαδημίες του νησιού, αλλά και τα Δημοτικά Σχολεία. 
Επίσης, όλοι οι φορείς που θα λάβουν μέρος θα μπορέσουν πέριξ του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού Σταδίου να κάνουν διάφορες δράσεις (π.χ. η Πυροσβεστική Υπηρεσία να δείξει στους μικρούς μαθητές πως γίνεται ένας απεγκλωβισμός, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι να χορέψουν κλπ).
Θα υπάρχει ένα συμβολικό εισιτήριο που θα ισχύει για όλο το διήμερο και όλους τους αγώνες. Όλα τα έσοδα θα υποστηρίξουν τις ανάγκες και τις δράσεις του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». 
Στη Ζάκυνθο και για το σκοπό αυτό βρέθηκε σήμερα (12/01) ο Ταμίας του Εθελοντικού Οργανισμού  «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Γιάννης Λαμπρόπουλος ο οποίος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ζακύνθου είχε συναντήσεις με φορείς του νησιού για να τους παρουσιάσει το συγκεκριμένο project.
Για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη διοργάνωση, αποφασίστηκε το διήμερο των παραπάνω εκδηλώσεων να λάβει χώρα στα μέσα του επόμενου Οκτωβρίου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου