Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κρίσιμη συνάντηση με την Καρδίτσα (Κυριακή 5/1, 15:00) – Ραντεβού διοίκησης και φιλάθλων για το μετοχικό κεφάλαιο

Μπορεί η ομάδα να δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή το μεσημέρι (15:00) στο Δημοτικό Στάδιο, με την Αναγέννηση Καρδίτσα, όμως αύριο το απόγευμα στις 18:00 προηγείται η κρίσιμη συνάντηση διοίκησης και φιλάθλων με μοναδικό θέμα συζήτησης το άνοιγμα του μετοχικού κεφαλαίου. Μία…  καυτή πατάτα που κρατάει στα χέρια του το Δ.Σ. Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μουσικού Σχολείου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Τζιανλούκα Κολονέλο δεν υπολογίζει μόνο τον τιμωρημένο Κώστα Οικονόμου, που θα εκτίσει την 2η και τελευταία ποινή τιμωρίας του.
Όλοι οι άλλοι είναι «ετοιμοπόλεμοι», εκτός από τον Κολομβιανό επιθετικό, Αντρές Χιράλδο που αν και είναι πανέτοιμος (προπονητικά) δεν μπορεί να αγωνιστεί αφού δεν υπάρχει, ακόμα, κενή θέση στους ξένους! Αγώνας δρόμου γίνεται για αν αποκτήσει Ιταλικό διαβατήριο ο Αργεντίνος, Νταμιάν Σολφερίνο, οπότε θα αγωνίζεται ως κοινοτικός και τη θέση του να πάρει ο Χιράλδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου