Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

AΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κρατάει τους τρεις βαθμούς και την εξωστρέφεια

Το αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς κρατάνε άπαντες στη Ζάκυνθο και πλέον κοιτάζουν το επόμενο, εκτός έδρας, παιχνίδι με τον ουραγό Βατανιακό. Ο Τζανλούκα Κολονέλο έδωσε χθες ρεπό σε όσους έπαιξαν την Δευτέρα, όπως άλλωστε συνηθίζει μετά από κάθε αγώνα. Ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται από χθες στην ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου παρακολουθεί το σεμινάριο για την απόκτηση του UEFA Pro. Αναμένεται στο νησί απόψε το βράδυ.
Από σήμερα ξεκινά η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου, με τους συνεργάτες του Κολονέλο να πραγματοποιούν την προπόνηση το πρωί, στο Δημοτικό Στάδιο. Θα συνεχιστεί αύριο, ενώ την Παρασκευή η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κατερίνη.

Σε ότι αφορά τους Γεννάδιο Ξενοδόχοβ και Φράνκο Τορεζάνι που συμπλήρωσαν κάρτες, στο προηγούμενο παιχνίδι στην Κατερίνη με τον Πιερικό, αποφασίστηκε να εκτίσουν την ποινή τους στο εντός έδρας παιχνίδι με την Δόξα Δράμας, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.
Από την άλλη, επιστρέφει από τιμωρία ο Παύλος Κυριακίδης, που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Πολύ κοντά σε Μουσταφά Ντιαλό
Σε ότι αφορά τον 22χρονο υψηλόσωμο επιθετικό, που δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες στη Ζάκυνθο, ο Κολονέλο έχει δώσει το «ok» στη διοίκηση για την απόκτησή του, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες, αφού ο παίκτης είναι ελεύθερος και η ομάδα έχει το δικαίωμα να τον αποκτήσει έως τις 10 Φεβρουαρίου. Ο Ντιαλό αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην ουγγρική Καποσβάρι, ενώ έχει παίξει στην Χονβέντ Βουδαπέστης, Νεμζέτι, και στην ουγγρική ΝΒΙ ΙΙ.

Το Σάββατο με Βατανιακό (χωρίς τηλεοπτική μετάδοση)
Το ερχόμενο Σάββατο στις 3 το μεσημέρι θα αγωνιστεί η Ζάκυνθος στο Βατάν, χωρίς τηλεοπτική μετάδοση. Ας δούμε το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής και στους δύο ομίλους της Football League. Αναλυτικά:

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Παρασκευή 7/2
Hρακλής Ψαχνών-Βύζας Μεγάρων (6 μ.μ. ΟΤΕ TV)

Σάββατο 8/2
Ολυμπιακός Βόλου-Παναχαϊκή (3 μ.μ.)
Πανηλειακός-Φωκικός (3 μ.μ. ΟΤΕ ΤV)

Κυριακή 9/2
Αστέρας Μαγούλας-Επισκοπή (3 μ.μ.)
Παναιγιάλειος-Χανιά (3 μ.μ.)
Καλλιθέα-Φωστήρας (3 μ.μ.)

Δευτέρα 10/2
Γλυφάδα-Αχαρναϊκός (3 μ.μ.)

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Σάββατο 8/2
Βατανιακός-Ζάκυνθος (3 μ.μ.)

Κυριακή 9/2
Απόλλων 1926-Τύρναβος (3 μ.μ.)
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Καβάλα (3 μ.μ.)
Αιγινιακός-Δόξα Δράμας (3 μ.μ.)

Δευτέρα 10/2
Πιερικός-Εθνικός Γαζώρου (3 μ.μ.)
Αναγέννηση Καρδίτσας-Κέρκυρα (4 μ.μ. OTE TV)

Ηρακλής-Νίκη Βόλου (6 μ.μ. OTE TV)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου