Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Και νέα σχολή διαιτησίας

Η  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου, στα πλαίσια αναβάθμισης και εξέλιξης της ποιότητας και πληρότητας της διαιτησίας στη Ζάκυνθο,  θα πραγματοποιήσει  σχολής διαιτησίας   για  την  ανάδειξη  νέων  Διαιτητών.
 Στη σχολή  Διαιτησίας  θα διδάξει καθηγητής διαιτησίας τον οποίο ορίζει η διεύθυνση ανάπτυξης και επιμόρφωσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο), για την απόκτηση Διπλώματος Διαιτητή.

Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους και ενδιαφερόμενες να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στην ΕΠΣ Ζακύνθου μέχρι και 28/02/2014 προσκομίζοντας μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία τα κάτωθι δικαιολογητικά, και με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους.

1. Απολυτήριο Γυμνασίου τουλάχιστον.
2. Βεβαίωση ιατρού δικαιώματος άθλησης.
3. Βεβαίωση οφθαλμίατρου
4. Ποινικό Μητρώο τύπου Α’
5. Πιστοποιητικό Γεννήσεως ή φωτοτυπία  ταυτότητας.

Σημείωση: Οι υποψήφιοι ή υποψήφιες  που θα αποφοιτήσουν από τη σχολή διαιτησίας με επιτυχία και θα αποκτήσουν το δίπλωμα διαιτητή δεν υποχρεούνται να ασκήσουν τα καθήκοντα του διαιτητή από την επόμενη παρά μόνο όποτε αυτοί το θελήσουν». Τηλ. επικοινωνίας: 2695045945 Γραμματεία ΕΠΣ Ζακύνθου - 6947685326  Κλαυδιανός Χαράλαμπος  Πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου