Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Δείτε πολλές φωτογραφίες από το Τσιλιβή-Καταστάρι


Το zantesport βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο του Πλάνου (με τον Άλντι Ζέλα) και σας μεταφέρει με εικόνα το καταπληκτικό ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής, ΑΟ Τσιλιβή-ΑΟ Καταστάρι (2-1), σε μία... διαφήμιση του ζακυνθινού ποδοσφαίρου!!!

LIVE: Τα ματς σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου

Καλό μεσημέρι, φίλες και φίλοι! Το zantesport είναι στα γήπεδα της Ζακύνθου και θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τις αναμετρήσεις του Σαββάτου (14/11). Αναλυτικά:

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Νίκες για τις Μικτές Αχαΐας στη Ζάκυνθο

Με νίκες συνέχισαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων οι Μικτές Αχαϊας, καθώς επιβλήθηκαν για τη 2η αγωνιστική της ΕΠΣ Ζακυνθου με 6-1 (Παίδες) και 8-0 (Νέοι) στο γήπεδο Μαχαιράδου. 

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Ο Χαραλαμπάκης (Ηρακλείου) στα Μέγαρα

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε την Τετάρτη (11/11) τους διαιτητές που θα σφυρίξουν για την 10η αγωνιστική του 1ου και του 2ου ομίλου, για την 7η του 3ου και για την 8η του 4ου.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ο Τάσης (Ηπείρου) στην Καρδίτσα

Έγιναν γνωστά την Τετάρτη (11/11) τα ονόματα των διαιτητών, που θα σφυρίξουν στις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Σε τρεις δόσεις η 10η αγωνιστική της Β’ Εθνικής

Η διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας επηρεάζει και τη Β΄ Εθνική.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Το τριήμερο 14-16 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί η 8η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.
Η αρμόδια Ένωση ανακοίνωσε τη Δευτέρα (9/11) το αναλυτικό πρόγραμμα, με το κυρίως… πιάτο να διεξάγεται την Κυριακή με έξι αναμετρήσεις.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Κλήθηκε σε απολογία η Ζάκυνθος

Την… επίσκεψη της Ζακύνθου θα δεχθεί την Πέμπτη (12/11) το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Β’ Εθνικής.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Παίζει με Τρίκαλα ο Νίκιτς!

Μόλις στη 2η αγωνιστική και στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο, είχε τραυματιστεί ο Βόσνιος στράικερ, Μπράνισλαβ Νίκιτς κι έκτοτε ως τραυματίας δεν τον είδαμε αγωνιζόμενο με τα "κυανοκίτρινα".

Μπάγεβιτς, Μανωλάς και όχι μόνο στη Ζάκυνθο!!!

Η δ/νση της ΑΕΚ DEVELOPMENT NETWORK σας ενημερωνει οτι το προσεχες Σαββατο απο τις 09.00 μεχρι τις 13.30 στο γηπεδο μαχαιραδου θα πραγματοποιηθει προπονηση απο τεχνικο κλιμακιο της ΠΑΕ ΑΕΚ με προπονητες τους κυριους 1.] Στελιο Μανωλα 2.] Χαραλαμπο Ζελενιτσα.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ το πρόγραμμα των αγώνων της 5ης αγωνιστικής Α΄και Β΄ Κατηγορίας.

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Επεισόδια με... μπουνιές μεταξύ παικτών στο Καλαμάτα-Αιολικός! (video)

Μόνο ήρεμο δεν ήταν το ματς της Καλαμάτας με τον Αιολικό.
Υπήρξε ένταση στο ημίχρονο μεταξύ των παικτών στον αγωνιστικό χώρο που μεταφέρθηκε και στην εξέδρα.

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

33ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ: 3η η Γαζέα και 12ο μετάλλιο στη διοργάνωση! (Photos)

Με αθρόα συμμετοχή δρομέων διεξήχθη ο 33ος Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα, στο οποίο φέτος συμμετείχαν περισσότεροι από 43.000 δρομείς, εκ των οποίων οι 6.500 είναι ξένοι.

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Ούτε τώρα! Ήττα (3-0) από ΠΑΟ Βάρδας στο Μαχαιράδο

Δεν μπόρεσε ούτε και σήμερα να πάρει βαθμό ή βαθμούς ο ΑΟ Λεβάντε, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟ Βάρδας, στο δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Δεν πήγε γιατρός στον Άγιο Λέοντα! – Όλα τα αποτελέσματα

Εδώ ο γιατρός, εκεί ο γιατρός… Πού είναι ο γιατρός; Έγινε κι αυτό!!! Όλοι περίμεναν την άφιξή του στον Άγιο Λέοντα, αλλά αυτός δεν πήγε… ποτέ! Αποτέλεσμα; Να μην γίνει το ματς ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος-Δόξα Λιθακιάς. Όλα τα αποτελέσματα σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία:

ΤΣΙΡΙΜΠΗΣ: "Όποιος στοιχηματίζει πάνω στα όνειρα μας να πάει φυλακή"!

Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζητάει ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Ποτής Τσιριμπής, με αφορμή τις αποδόσεις του στοιχήματος στο ματς με τα Χανιά.