Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Αχαϊκή: Πάει για… βόμβα με Ζαϊρί

Στο… στόχαστρο της ομάδας της Κάτω Αχαγιάς βρίσκεται ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΟΖ: «Έλαμψε» και στο Swimming Christmas Cup 2016

Για άλλη μια φορά τα δελφίνια του ΑΝΟΖ έκαναν το θαύμα τους.  Υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Διονύση Μαρίνου αγωνίστηκαν στο Swimming Christmas Cup 2016 στην Πάτρα από τις 9-11/12 με εξαιρετικά αποτελέσματα.

ΑΝΟΖ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχολή ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας

Με επιτυχία και χαμόγελα ολοκληρώθηκε χθες μετά τις εξετάσεις η σχολή ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας του ΑΝΟΖ. Μία δίμηνη διαδρομή που άνοιξε νέους ορίζοντες στους συμμετέχοντες και έφερε νέο αίμα στον Ναυτικό Όμιλο που τόσο πολύ το έχει ανάγκη.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Αδαμόπουλος στο ντέρμπι της χρονιάς!

Ανακοινώθηκαν από την Επιτροπή Διαιτησίας Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ οι Διαιτητές των αγώνων Α΄ και Β΄ Κατηγορίας της 9ης Αγωνιστικής.

Αναλυτικά :

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι στην 9η αγωνιστική - Όλο το πρόγραμμα

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  το  πρόγραμμα των  αγώνων, 9ης Αγωνιστικής Α΄ και Β΄Κατηγορίας , αναβληθέν 7ης Αγωνιστικής, Κυπέλλου 2ης Φάσης.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

"Ποινικό αδίκημα η αχαριστία, αποχωρώ από την ΑΕ Σπάρτης"

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ΑΕ Σπάρτης ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μία μέρα πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, κάνοντας λόγω για "αχαριστία", την οποία χαρακτήρισε "ποινικό αδίκημα".

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Το Υπουργείο Εσωτερικών αποφάσισε:Σε Σκοπό και Γαλάρο η ενδιάμεση λύση

Τον οδικό χάρτη για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος διαχείρισης των απορριμμάτων της Ζακύνθου και την οριστική λύση του ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα (14.12.2016/18.00) το Υπουργείο Εσωτερικών μετά την επιβεβαίωση και συμφωνία του από το Δήμο Ζακύνθου και το ΦΟΔΣΑ.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΚΥΠΕΛΛΟ: Στην επόμενη φάση Καταστάρι, Ζάκυνθος, Παναρτεμισιακός και Εθνικός Σκ.

Στην Τρίτη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου προκρίθηκαν σήμερα (14/12) οι Καταστάρι, Ζάκυνθος, Παναρτεμισιακός και Εθνικός Σκουλικάδου. Αύριο Πέμπτη (15/12) θα γνωρίζουμε ποιος θα τους ακολουθήσει, αφού παίζουν Αστέρας Μαχαιράδου-ΑΕ Γερακαρίων.

ΜΙΚΤΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΝΕΟΙ: Έσωσαν την παρτίδα στο φινάλε (3-3)! (photos)

Παραλίγο να… «αυτοκτονήσουν» οι Νέοι της ΕΠΣ Ζακύνθου αφού το 2-0 στο 29΄ έγινε 2-3 στο 56΄!!! Ευτυχώς όμως με ένα καταπληκτικό γκολ του Ντάνιελ Γουσέτη δύο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα (88΄) κατάφεραν να γλυτώσουν την ήττα.

ΜΙΚΤΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΠΑΙΔΕΣ: Με καταπληκτικό γκολ του Ζώντου… 2-1 την Κεφαλληνία/Ιθάκη (photos)

Κάνοντας, ίσως, το χειρότερό τους παιχνίδι οι Παίδες της ΕΠΣ Ζακύνθου κατάφεραν ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης (79΄) να… «κλέψουν» τη νίκη από τους αντίστοιχους της ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΜΙΚΤΕΣ: Την Τετάρτη (14/12) υποδέχονται την Κεφαλονιά/Ιθάκη

Αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ  14/12/2016  θα  διεξαχθούν  οι  αγώνες  για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών  Ομάδων  ΠΑΙΔΩΝ και ΝΕΩΝ  μεταξύ  της   Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ και της Ε.Π.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ/ΙΘΑΚΗΣ.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές του κυπέλλου

Από  την Επιτροπή   Διαιτησίας   Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  ορίσθηκαν οι Διαιτητές των αγώνων  Κυπέλλου της  2ης  Φάσης.
Αναλυτικά : 

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Τα σημερινά (11/12) αποτελέσματα και στους 4 ομίλους

Πραγματοποιήθηκε σήμερα  Κυριακή (11/12) η 12η  αγωνιστική και στους 4 ομίλους της Γ΄ Εθνικής. Τα αποτελέσματα:

ΑΓΕΖ: «Σαρωτική» και στο Αίγιο!

Άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση, που συνοδεύτηκε και με νίκη, πραγματοποίησε η ομάδα μπάσκετ της ΑΓΕΖ, σήμερα το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αιγίου. Επιβλήθηκε με 67-40 της τοπικής ΕΦΑ και οδεύει ολοταχώς για την Α1  ΕΣΚΑΗ!!!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου – Αύριο (12/12) το Αστέρας Μαχ. – ΑΟΠ Ζακυνθιακός

Αύριο, Δευτέρα (12/12) θα πέσει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στην Α΄ Κατηγορία, με τον Αστέρα Μαχαιράδου να υποδέχεται τον Ζακυνθιακό. Σήμερα, στο μοναδικό παιχνίδι της Α΄ Κατηγορίας, η ΑΕ Γερακαρίων επικράτησε με 3-2 του Ελατιακού. Δείτε επίσης όλα τα αποτελέσματα στην Β΄ Κατηγορία: