Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Α.Ε. ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ: Τα… «ευχαριστώ» του Νίκου Ντόβρου

Λίγες ώρες μετά το νικηφόρο, εκτός έδρας, παιχνίδι της Α.Ε. Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος με 3-1 επί του Εθνικού Σκουλικάδου και την είσοδο της ομάδας στα μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου, ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Ντόβρος μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook θέλησε να ευχαριστήσει παίκτες και διοίκηση. Αναλυτικά:

ΑΕΛ: Η αφιέρωση του Βαρέλα στον Κουτσούκη!

Ο Νίκολα Βαρέλα σκόραρε στο 18' του αγώνα της ΑΕΛ με την Καλλιθέα και αφιέρωσε το γκολ του στον Λεωνίδα Κουτσούκη, στον άτυχο παίκτη της Ζακύνθου που χρειάζεται αίμα. Βαρέλα και Κουτσούκης ήταν πέρυσι συμπαίκτες στην επτανησιακή ομάδα.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα «λιοντάρια» στα μπαράζ για την ανάδειξη πρωταθλητή! (photos)

Αν και έπαιζε με 9 παίκτες η ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος από το 51΄ κι ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της, κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 του Εθνικού Σκουλικάδου στον Αγγερικό και να πανηγυρίσει την είσοδό της στα μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή, μαζί με Ζακυνθιακό, Τσιλιβή και Καταστάρι.

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Δημ. Κωστάκης στο Ζακυνθιακός-Παναρτεμισιακός

Ανακοινώθηκαν  από  την  Επιτροπή  Διαιτησίας Ε.Π.Σ. Ζακύνθου οι  Διαιτητές  των  αγώνων  της  22ης  Αγωνιστικής  Α΄Κατηγορίας  καί  Παιδικού  Τουρνουά   5Χ5 και 8Χ8.

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο πρωταθλητής Ζακύνθου πάει... Ηλεία (15/05)

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (31/3) στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος για τα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Κυριακή 15 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 5 Ιουνίου.

Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Χωρίς τρεις με Ζάκυνθο

Εκτός πλάνων του προπονητή του ΑΟ Τρίκαλα, Σταύρου Ψιμουλάκη για το εντός έδρας ματς με τη Ζάκυνθο θα βρίσκεται ο Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες και θα χάσει για πρώτη φορά φέτος παιχνίδι πρωταθλήματος των Θεσσαλών.

"ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ": Επίσκεψη σε Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο Ζακύνθου (photos & video)

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου, Λευτέρη Νιοτόπουλο και στον Δήμαρχο Ζακύνθου, Παύλο Κολοκοτσά για τις επιτυχίες των αθλητών του "Απολλοφάνους Φιλόξενος" στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ζιου Ζιτσου που έγινε στη Μαδρίτη της Ισπανίας. 

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Τα ζευγάρια της επόμενης φάσης

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της 3ης αγωνιστικής στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και πλέον έχουμε ξεκάθαρη εικόνα της επόμενης φάσης. Πλέον, οι ομάδες που προκρίθηκαν θα αναμετρηθούν με αυτές των άλλων ομίλων για να προκύψει στη συνέχεια η ημιτελική φάση αλλά και ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης. 

Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: ΑΕ Καραϊσκάκης ή Τριγλία Ραφήνας στο δρόμο του

Στις 6 Απριλίου θα γνωρίζει ο ΑΟ Κατασταρίου τον επόμενο αντίπαλό του στην φάση των «8» του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Πρόκειται για το ζευγάρι ΑΕ Καραϊσκάκης-Τριγλία Ραφήνας, που προέκυψε από τις σημερινές αναμετρήσεις.

Στην τελική φάση η 10η Περιφέρεια με τα ζακυνθινόπουλα!

Στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδας προκρίθηκε η 10η Περιφέρεια η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την 9η Περιφέρεια στο Μεσολόγγι, στον επαναληπτικό αγώνα του 1-0 στην Πάτρα, για την β' φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων ΕΠΟ.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει το Καταστάρι! (photos)

Εντυπωσιακό και πάλι το Καταστάρι επικράτησε με 3-2 του ΑΟ Ζευγολατιού και πέρασε στους "8" του θεσμού!

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Πότε θα γίνει η τελευταία αγωνιστική στην Α΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκε  από  την Επιτροπή  Πρωταθλήματος  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  το  Πρόγραμμα των  αγώνων  τής   22ης   Αγωνιστικής  Α΄Κατηγορίας   .
Αναλυτικά : 

Δεν κάνει πίσω ο Κοντονής για το Κύπελλο

Η εκδίκαση της προσφυγής της ΕΠΟ κατά της απόφασης Κοντονή πήρε αναβολή από το ΣτΕ και στην αυριανή συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμούς με τους… θεσμούς προβλέπεται σφοδρή σύγκρουση.

Τεννές: "Έχω ευθύνη και παραιτούμαι!"

Η θητεία του Μπάμπη Τεννέ στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα ολοκληρώθηκε, μετά τις τελευταίες εξελίξεις! Ο έμπειρος προπονητής ανέλαβε την ευθύνη για το λάθος με την αντικανονική συμμετοχή έξι ξένων παικτών στην ενδεκάδα του αγώνα με τον Πανελευσινιακό και άνοιξε την πόρτα της εξόδου!.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Εγκληματική γκάφα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»!

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η τιμωρία του Απόλλωνα Σμύρνης για την αντικανονική συμμετοχή έξι αλλοδαπών ποδοσφαιριστών στο ματς με τον Πανελευσινιακό μετά την ένσταση της ΑΕΛ.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Η επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων

Το   Διοικητικό  Συμβούλιο  της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  κατά  την  συνεδρίασή  του  την  ΔΕΥΤΕΡΑ  28/03/2016  επικύρωσε  ομόφωνα   τις  υποβληθείσες  αιτήσεις  των  υποψηφίων  για τις  Αρχαιρεσίες  της  03/04/2016  για  την  ανάδειξη  νέου  Δ.Σ. και  Εξελεγκτικής  Επιτροπής.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Αποκατάσταση της αλήθειας

Εμφανώς ενοχλημένη με τα όσα (κακώς) έγιναν μετά το τέλος του Κυριακάτικου αγώνα με την Καρδίτσα, η διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος αναγκάστηκε (για να αποκατασταθεί η αλήθεια) να προβεί στην παρακάτω ανακοίνωση:

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κονέ... ο "λυτρωτής" - "Τρίποντο" στο 90΄+ 6΄!!! (video)

Ματς ζωής ή θανάτου ήταν για τον Πανελευσινιακό και τον Απόλλωνα Σμύρνης αυτό της Δευτέρας (28/03). Εξάλλου, οι «σταχυοφόροι» έψαχναν έστω την ισοπαλία για να βάλουν στο σακούλι τους έναν πολύτιμο πόντο στην προσπάθεια για την παραμονή, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αναζητούσε την επιστροφή στις νίκες για να μην χαθεί κι άλλο έδαφος από την πρώτη δυάδα.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Δευτέρα (04/04) στα Τρίκαλα και με κάμερες

Προσθήκη λεζάντας
Τις ακριβείς ημέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων της 26ης αγωνιστικής ανακοίνωσε τη Δευτέρα (28/3) η Ένωση Β’ Εθνικής.

VIDEO: Η νίκη της Μανωλάδας επί του ΑΟ Λεβάντε

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πως η Δόξα Ν. Μανωλάδας επικράτησε με 2-0 του ΑΟ Λεβάντε.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Ο Καλύβας (Αχαΐας) στο Καταστάρι-Ζευγολατιό

Την ερχόμενη Τετάρτη (30/03) ο ΑΟ Κατασταρίου υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου τον Κυπελλούχο Κορινθίας, ΑΟ Ζευγολατιού, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για το Κύπελλο Ερασιτεχνών (15:00).
Τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει μία τριάδα από την ΕΠΣ ΑΧαΐας. Πρόκειται για τους Καλύβα (φωτό), Σπανό και Νούλα. Αναλυτικά τα ματς και οι διαιτητές:

Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Άλλαξε η ώρα με Ζευγολατιό (15:00) - Η δήλωση-κάλεσμα του Δήμου Αγγελάκη

Σήμερα (28/03) το μεσημέρι η Ε.Π.Ο. ενημέρωσε το σωματείο του ΑΟ Κατασταρίου Ζακύνθου ότι αλλάζει η ώρα διεξαγωγής της 3ης  αγωνιστικής για το θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, όπου η ζακυνθινή ομάδα θα υποδεχτεί τον Κυπελλούχο της ΕΠΣ Κορινθίας, Α.Ο. Ζευγολατιού.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Δεν τα κατάφερε στη Μανωλάδα (photos)

Εννιά λεπτά ήταν αρκετά για τη Δόξα Νέας Μανωλάδας, ώστε να πανηγυρίσει τη νίκη με 2-0 επί του ΑΟ Λεβάντε. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου άνοιξε το σκορ στο 36’ όταν μετά από ωραία ενέργεια του Σκοτζάι, ο Γούρμος ως αποδέκτης της μπάλας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χαραλαμπίδη.

Ευχές Θεοδοσιάδη σε Κουτσούκη

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος πάσχει από ένα πρόβλημα στο αίμα.

Ραντίνοβιτς:«Δεν τελειώσαμε ακόμα»

Προσγειωμένος παρά τη σημαντική νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας την Κυριακή (27/3) εμφανίστηκε ο Βάνια Ραντίνοβιτς.
Ο τεχνικός της Ζακύνθου τόνισε ότι δεν υπολογίζει τα αποτελέσματα άλλων ομάδων, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη μέχρι να εξασφαλιστεί η παραμονή.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου

Χωρίς εκπλήξεις κύλησε αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α΄ αλλά και της Β΄ κατηγορίας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ: «Παιδιά σας ευχαριστώ όλους πραγματικά»

Λίγο μετά το τέλος του σημερινού αγώνα της Ζακύνθου με την Αναγέννηση Καρδίτσας (1-0), ο αρχηγός των γηπεδούχων, Σπύρος Αποστόλου αφιέρωσε τη νίκη στον συμπαίκτη του Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είναι στο νοσοκομείο. Η δήλωση του αρχηγού:

O ΑΟΧ, εκτός από το μηδενισμό, θα τιμωρηθεί και με αφαίρεση τριών βαθμών αλλά και πρόστιμο!

Δεν έχασε απλά το ματς με την Κέρκυρα ο ΑΟΧ, στο οποίο και μηδενίζεται με 0-3, τα χειρότερα είναι αυτά που προβλέπει ο ΚΑΠ.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ήττα του Λεβάντε στην Μανωλάδα (2-0) – Όλα τα αποτελέσματα (photos)

Την ήττα με 2-0 γνώρισε στην Ν.  Μανωλάδα ο ΑΟ Λεβάντε, από την τοπική Δόξα με τα γκολ των Γούρμου (34΄) και Μελετίδη (45΄) με πέναλτι, ενώ πέναλτι έχασε ο Γούρμος στο 20΄.
Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα στον 3ο  όμιλο:

ΑΣΑ: Μπράβο στους παίκτες για την κίνησή τους!

Σε μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία προέβησαν οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καρδίτσας, πριν από τη σέντρα του κυριακάτικου (27/3) εκτός έδρας αγώνα με τη Ζάκυνθο.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Νίκη παραμονής - Με Ζαϊρί 1-0 την Καρδίτσα (photos)

Καλύτερη, στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, η Ζάκυνθος κατάφερε με γκολ του Ζαϊρί στο 66΄ να πάρει τη νίκη... "χρυσάφι" που την κρατάει, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, στην Β΄ Εθνική κατηγορία.