Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Καταστάρι και Έσπερος οι… χαρούμενοι του Σαββάτου

Άνοιξε σήμερα η αυλαία της 3ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου. Στο δημοτικό γήπεδο του Αγγερικού ο ΑΟ Κατασταρίου επικράτησε με 4-0 του Αετού Καλλιπάδου που δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα και στο δημοτικό γήπεδο Λιθακιάς το… ντέρμπι ανάμεσα στην τοπική Δόξα και τον Έσπερο ήταν μόνο στα χαρτιά αφού οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με το ευρύ… 8-1!!!

FOOTBALL LEAGUE: "Καθάρισε" και τον Αιγινιακό η Ζάκυνθος! (Photos)

Η φάση του γκολ με τον Ευθυμιάδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα
Χωρίς να πιάσει καλή απόδοση, η Ζάκυνθος επικράτησε με 1-0 του Αιγινιακού στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης και παρέμεινε στο ρετιρέ της βαθμολογίας! Οι παίκτες του Ντάνι Ακίνο μπήκαν δυνατά στο ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ νωρίς (6΄) με διπλή προσπάθεια του Ευθυμιάδη (η μπάλα πρώτα χτύπησε στο δοκάρι).
Στη συνέχεια όμως (αδικαιολόγητα) κλείστηκαν πίσω, δίνοντας χώρους στους αντιπάλους, οι οποίοι όμως δεν μπορούσαν να το εκμεταλλευτούν. Έτσι παρέμεινε αυτό το... ψυχοφθόρο 1-0, με τη Ζάκυνθο να πανηγυρίζει το 3Χ3!!!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι... "κακοί" στο τοπικό

Η  Πειθαρχική  Επιτροπή  της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  κατά  την  συνεδρίασή  της   23/10/2014   αφού  ασχολήθηκε με   τα  Φ.Α.  της  2ης  αγωνιστικής  Α΄ και Β΄ Κατηγορίας ,με  τα  Φ.Α. της Β΄Φάσης  αγώνων Κυπέλλου  και  με τις  απολογίες παραγόντων , επέβαλλε τις  κάτωθι πειθαρχικές ποινές : 

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Από  την  Ε/Δ Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  ανακοινώθηκαν  οι  διαιτητές  των  αγώνων  της   3ης  αγωνιστικής  Α΄ και  Β  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Αναλυτικά :
3η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 
Α΄  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ    
ΣΑΒΒΑΤΟ  25/10/2014
ΚΑΛΙΠΑΔΟ - ΚΑΤΑΣΤΑΡΙ   ΓΗΠ : ΑΓΓΕΡΙΚΟΥ   ΩΡΑ : 16.00
ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ Δ - ΜΑΛΛΙΑΣ - ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ Γ 

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Football League: Σαββατιάτικη δραστηριότητα με άρωμα... ζακυνθινό!

Το Σάββατο (25/10)… μεταφέρθηκε το κυρίως… μενού της Football League στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.
Εν αντιθέσει με τις προηγούμενες φορές, όπου η μεγάλη… δράση της αγωνιστικής φιλοξενούταν την Κυριακή, η τρίτη ημέρα του πρωταθλήματος της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας θα διεξαχθεί… νωρίτερα, μια και το Σάββατο (25/10) θα πραγματοποιηθούν πέντε αναμετρήσεις, δύο για τον Νότιο όμιλο και τρεις για τον Βόρειο.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Με προβλήματα ξεκίνησε για Ζάκυνθο - Η αποστολή

Με προβλήματα πάει στη Ζάκυνθο ο Αιγινιακός. Ουσιαστικά ο Αλέκος Θεοδωρίδης δεν υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες, την ώρα που το ματς θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, δεδομένου ότι οι νησιώτες είναι σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση.
Ο Γεωργίου υπέστη διάταση στους προσαγωγούς στην τελευταία προπόνηση και μοιραία αποκλείστηκε απ’ τον τεχνικό της ομάδας της Πιερίας.

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Με Γιώργο Αστερή… στην ΟΡΤ

Δείτε σήμερα Παρασκευή 24-10 και ώρα 22:15 στην ΟΡΤ (επανάληψη το Σάββατο το πρωί) στον Αθλητικό Δικαστή


ΠΙΠΕΡΑΤΑ
...δείτε ποιοι Ιταλοί κάνουν κουμάντο στον Πανηλειακό...
...οι Πατρινές ''Ικαριώτισες'' πιο όμορφες και δυναμικές από τις Γλυφαδιώτισσες...
...δείτε την ακαδημία ''παππούδων...

Δείτε φωτορεπορτάζ από:

* τον αγώνα ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΓΕΙΑΛΕΙΟΣ, ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ.

* αγώνες πρωταθλήματος Α , Α1 ΕΠΣΗ

ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ευχαριστεί την ΕΠΣ Ζακύνθου!

Σε νέα (ευχαριστήρια) ανακοίνωση προχώρησε σήμερα η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος, όπου βάζει... τα πράγματα στη θέση τους. Σε αυτή, ευχαριστεί και την ΕΠΣ Ζακύνθου για τη μετάθεση δύο αγώνων της Α΄ Κατηγορίας από Σάββατο σε Δευτέρα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος θέλει να ευχαριστήσει πρώτα την ΕΠΣ Ζακύνθου και μετά τα σωματεία που συναίνεσαν ώστε να μετατεθούν σε άλλη ημερομηνία τα παιχνίδια τους και να βρεθούν παράγοντες και ποδοσφαιριστές στο σημαντικό παιχνίδι του ΑΠΣ Ζάκυνθος με τον Αιγινιακό το Σάββατο 25/10/2014 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.".

FOOTBALL LEAGUE: Η κλήρωση του πρωταθλήματος των Νέων

Στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα η κλήρωση του πρωταθλήματος Νέων της Football League, η πρεμιέρα του οποίου έχει προγραμματιστεί για τις 2 Νοεμβρίου.
Στον 2ο όμιλο συμμετέχουν, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειος, Ζάκυνθος και Πανηλειακός, όπου στην πρεμιέρα θα αναμετρηθεί η Ζάκυνθος με την Καλλιθέα, στο νησί. Αναλυτικά το πρόγραμμα στον 2ο  όμιλο:

FOOTBALL LEAGUE: Αύριο αναχωρεί για Ζάκυνθο ο Αιγινιακός

Ο Βασίλης Λιόλιος, που τραυματίστηκε στο ματς του Αιγινιακού με την Αναγέννηση Καρδίτσας, εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση. 
Ο άσος της ομάδας της Πιερίας ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και οι πιθανότητες να προλάβει το ματς της Ζακύνθου δεν φαίνεται να είναι με το μέρος του.
Ο τεχνικός Αλέκος Θεοδωρίδης έκανε χθες τακτική στο γήπεδο του Καταχά ενώ για σήμερα έχει προγραμματιστεί η προπόνηση να γίνει στις 16:30.

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΙΤΙΕΣ/FIOR DI LEVANTE: Νίκη στην παράταση (81-71) τον Δικέφαλο Πατρών

Έχοντας τον Διονύση Μπονίκο σε εξαιρετικό απόγευμα, οι Ιτιές- Fior di Levante επιβλήθηκε στην παράταση του δυνατού Δικέφαλου Πατρών με 81-71 (65-65 η κανονική διάρκεια) και πήρε το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα (στα τρία επίσημα ματς που έχει έως τώρα).
Ο Μπονίκος πέτυχε πάνω από τους μισούς πόντους της ομάδας (41), είχε 4 τρίποντα και έπαιζε το τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού με... διάστρεμμα!!!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ποιες ομάδες πήγαν στους "8" (Photos)

Με τρία παιχνίδια για την φάση των "16" έπεσε σήμερα το απόγευμα η αυλαία και μάθαμε τις άλλες τρεις ομάδες που... πάνε στους "8". Συγκεκριμένα, οι Α.Ο. Τσιλιβή, Α.Ο. Κατασταρίου και Αστέρας Μαχαιράδου μαζί με τις Κ19 ΑΠΣ Ζάκυνθος, Α.Ο. Αλυκανάς, Α.Ο. Λεβάντες, Παναρτεμισιακός Α.Ο. και Απόλλων θα μπουν στην κλήρωση για τη φάση των "8". Αναλυτικά τα ματς στη φάση των "16":

ΜΙΚΤΕΣ ΝΕΩΝ: Με το δεξί ξεκίνησε η ΕΠΣ Ζακύνθου (Photos)

Ενδιαφέρον ήταν το σημερινό παιχνίδι στις Κεραμειές μεταξύ των μικτών ομάδων Νέων Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης-Ε.Π.Σ. Ζακύνθου για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος προεπιλογής Ε.Ο. αφού κρίθηκε στο γκολ και μάλιστα στο τέλος υπέρ των Ζακυνθινών. Οι ομάδες πάλεψαν πολύ δυνατά και με πάθος για τη νίκη με την Κεφαλονιά να αγωνίζεται από το 30’ με δέκα ποδοσφαιριστές αφού αποβλήθηκε στο λεπτό αυτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μεγαδούκας. Μια εξέλιξη άσχημη για το συγκρότημα του Μιχ. Αθηναίου που κατά την άποψη μας έκρινε και τον νικητή. 

ΜΙΚΤΕΣ ΠΑΙΔΩΝ: Ήττα της ΕΠΣ Ζακύνθου (2-1) στην Κεφαλονιά (Photos)

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Κεραμειών για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων οι παίδες της Κεφαλονιάς πήραν τη νίκη με ανατροπή και σκορ 2-1 από την αντίστοιχη ομάδα της Ζακύνθου. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και τις δυο ομάδες να θέλουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο με στόχο να μπουν με το «δεξί» στις φετινές τους υποχρεώσεις. Οι φάσεις μπροστά στις δυο εστίες ήταν λιγοστές ιδιαίτερα στο δεύτερο 40λεπτο όπου εκτός το γκολ της Κεφαλονίτικης νίκης είχαμε μόνο μια φάση απέναντι στις δυο εστίες!!! Η Κεφαλονιά πιο ουσιαστική κατάφερε να πάρει τελικά τους τρεις βαθμούς και να «ξορκίσει» το περυσινό κακό που δεν κέρδισε έναν βαθμό! 

FOOTBALL LEAGUE: Ο Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας) στο Ζάκυνθος-Αιγινιακός

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές και τους βοηθούς που ορίστηκαν για τα παιχνίδια της 3ης “στροφής” του πρωταθλήματος της Football League.

Αναλυτικά:
Νότιος όμιλος
Παρασκευή 24/10-18.00 ΟΤΕ ΤV
ΑΟ Χανιά – ΑΕΚ 
Διαιτητής: Καρυοφύλλης (Πειραιά)
Βοηθοί: Κοτζαμανίδης, Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ: Σεμινάριο αυτοάμυνας στο Δημοτικό Σχολείο Κ. Γερακαρίου (Photos)


Στο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Γερακαρίου βρέθηκε σήμερα το πρωί ο προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Καράτε & Ζίου Ζίτσου «ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ», Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, όπου δίδαξε στα παιδιά του σχολείου αυτοάμυνα και εξήγησε τη χρησιμότητα και αναγκαιότητα της εκμάθησης της αυτοάμυνας στην παιδική ηλικία. Μαζί του ήταν  ο βοηθός (και μαθητής) του Διονύσης Πέττας.
Ο προπονητής Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, μέσω της προσωπικής του σελίδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ευχαρίστησε δημόσια τους δασκάλους για τη φιλοξενία, καθώς και την μητέρα (και μέλος του συλλόγου γονέων),  κα Ντένια Μουζάκη. και τον βοηθό του Διονύση Πέττα.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Η ΕΠΟ «εξόντωσε» τον Ηρόδοτο!



Με -15 βαθμούς και κλείσιμο του γηπέδου του, τιμώρησε η ΕΠΟ τον Ηρόδοτο για το τραγικό συμβάν με τον θάνατο του Κώστα Κατσούλη, αν και μια ζωή δεν γυρίζει πίσω...
Ακόμα μεγαλύτερη ήταν η βαριά «καμπάνα» του Ηροδότου μετά τα επεισόδια στο ματς με τον Εθνικό που οδήγησαν στον θάνατο του Κώστα Κατσούλη.
Η ΕΠΟ τιμώρησε τους Κρητικούς με -15 βαθμούς (κι ενώ λεγόταν πως θα είναι -12), τους επέβαλλε να παραμείνει κλειστό το γήπεδό τους για τις 10 επόμενες αγωνιστικές, κάτι που σημαίνει πως οι φίλαθλοί του θα δουν μόνο ένα παιχνίδι από κοντά μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ ο σύλλογος δεν θα ‘χει δικαίωμα μεταγραφών τον Ιανουάριο!

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σε τέσσερις δόσεις θα διεξαχθεί και η τρίτη αγωνιστική στη Football League. Η αυλαία ανοίγει στον Βόλο και τα Χανιά. Δείτε ποια ματς θα είναι τηλεοπτικά.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές κυπέλλου για την β΄ φάση



Ανακοινώθηκαν  από  την  Ε/Δ   Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  οι  Διαιτητές  των  αγώνων  Κυπέλλου  Β΄ Φάσης, που θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη 22 Οκτωβρίου..

Αναλυτικά :
ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ - ΚΑΤΑΣΤΑΡΙ   ΓΗΠ: ΑΜΠΕΛ/ΠΩΝ   ΩΡΑ: 15.30
ΛΙΒΕΡΗΣ - ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ - ΚΩΣΤΗΣ

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τα τοπικά σωματεία



Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος, με χθεσινή της ανακοίνωση, ευχαρίστησε τα αθλητικά σωματεία της Ζακύνθου που συμφώνησαν να αλλάξουν τα παιχνίδια τους, που ήταν προγραμματισμένα για το ερχόμενο Σάββατο 25 Οκτωβρίου. Ημερομηνία που η μεγάλη ομάδα του νησιού μας δίνει σημαντικό παιχνίδι (εντός) με τον Αιγινιακό. Η ανακοίνωση:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Κοντά στην πρώτη ομάδα του νησιού! – Άλλαξε τα παιχνίδια του Σαββάτου



Με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής συνεχίζονται τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ζακύνθου. Σε αυτή την αγωνιστική υπάρχει μία ιδιαιτερότητα. Το ερχόμενο Σάββατο 25 Οκτωβρίου η πρώτη ομάδα του νησιού, η ΠΑΕ Ζάκυνθος αγωνίζεται στο Δημοτικό Στάδιο με τον Αιγινιακό (16:00) και ΟΛΟΙ οι ζακυνθινοί θέλουν να πάνε να χειροκροτήσουν τους παίκτες του Ντάνι Ακίνο.

Το ίδιο θέλουν και τα σωματεία του τοπικού μας, με αποτέλεσμα η διοίκηση της ΕΠΣ Ζακύνθου να αλλάξει τα ματς της Α΄  Κατηγορίας, εκτός από το: ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΠΑΔΟΥ – Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ που θα γίνει κανονικά Σάββατο. Ετσι το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία έχει ως εξής:

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-ΜΠΑΣΚΕΤ: Χωρίς κόσμο η Νήαρ με Ζάκυνθο!



Τιμωρία έξι αγωνιστικών κουβαλάει από το περσινό πρωτάθλημα η Νήαρ Ήστ, η οποία θα υποδεχθεί την Ζάκυνθο την προσεχή Κυριακή (26/10), χωρίς την παρουσία του κόσμο της, στο κλειστό της Καισαριανής.

Αναλυτικά:

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: «Ζάκυνθος, η κατάλληλη επιλογή»



Εντυπωσιακή εκκίνηση έχει πραγματοποιήσει η Ζάκυνθος στο Βόρειο Όμιλο της Β' Εθνικής. Μπορεί ως τώρα να μην την περίμενε κανένας, όμως, η ομάδα του Ντανιέλ Ακίνο έχει δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις έχοντας κάνει και τη μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της Ζακύνθου είναι και ο Σπύρος Αποστόλου, στη δεύτερη χρονιά του στη συγκεκριμένη ομάδα. Ο 23χρονος, ο οποίος στον Βόλο σημείωσε κι ένα πολύ ωραίο γκολ, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και έχει βάλει τις βάσεις για να κάνει μία χρονιά ακόμα καλύτερη από την περσινή. Το
a-sports.gr επικοινώνησε μαζί του και ο Αποστόλου μας μίλησε όχι μόνο για τη φετινή σεζόν, αλλά και για την καλοκαιρινή του περιπέτεια με τον Πανιώνιο.

FOOTBALL LEAGUE: Ολα τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις σε Βόρειο & Νότιο όμιλο

Παρακολουθήστε στα παρακάτω βίντεο τις καλύτερες φάσεις, τα γκολ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τα ματς της 2ης αγωνιστικής σε Βόρειο και Νότιο όμιλο.

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

VIDEO: Η σπουδαία νίκη της Ζακύνθου και οι δηλώσεις

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο τη νέα μεγάλη επιτυχία του ΑΠΣ Ζάκυνθος, αυτή τη φορά στο ΑΛΚΑΖΑΡ, απέναντι στον Τύρναβο (0-1).




ΝΤΑΝΙ ΑΚΙΝΟ: «Τα μυαλά μας δεν πρέπει να είναι στον αέρα»



Δεν παίρνουν αέρα τα μυαλά των Ζακυνθινών, παρά τη μεγάλη νίκη στο Αλκαζάρ. Τι είπε ο προπονητής του Τυρνάβου για τις ευκαιρίες της ομάδας του και το ακυρωθέν γκολ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις των προπονητών μετά το τέλος του αγώνα στο Αλκαζάρ...

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής



Με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής συνεχίστηκε αυτή την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και στους 4 ομίλους. Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Μόνη και ωραία στη κορυφή! - Τι έγινε σε Βορρά και Νότο

Στον Βόρειο όμιλο, στην κορυφή χωρίς… συγκάτοικο βρίσκεται η Ζάκυνθος, καθώς με τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, 1-0 επί του Τυρνάβου, έφτασε τους 6 βαθμούς. Πιο πίσω βρίσκεται η Λαμία, η οποία πήρε την ισοπαλία 1-1 με τον Φωκικό, στις καθυστερήσεις.
Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Αιγινιακό, ο οποίος επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας, ενώ Απόλλων 1926 και Πιερικός έμειναν στο «λευκό» 0-0 στην Καλαμαριά. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Δευτέρα (20/10) με δύο αναμετρήσεις, μια και ο Ηρακλής υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ο Αγροτικός Αστέρας την Λάρισα.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία



Ολοκληρώθηκε σήμερα η 2η αγωνιστική στην Α΄ Κατηγορία με τους Πανερτιμισιακό και Νέα Σάντα/Απέναντι να επικρατούν των Εθνικού Σκουλικάδου και Αετού Καλιπάδου, αντίστοιχα. Ισόπαλο (1-1) έληξε το ματς Αλυκανά-ΑΕ Γερακαρίων. Όλα τα αποτελέσματα σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία:

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Ήττα από Παναργειακό (0-1) με… «κλοπή» διαιτησίας!



Πολλές φορές για να… «κρύψουμε» την ήττα στο ποδόσφαιρο, τα ρίχνουμε στη διαιτησία. Σήμερα, ο Ζακυνθιακός ηττήθηκε 1-0 από τον πρωτοπόρο Παναργειακό, όμως δικαίως «φωνάζει» για κακή διαιτησία (δεν του δόθηκαν, τουλάχιστον, τρία πέναλτι!).
Μπορεί, σαν ομάδα, ο Παναργειακός να στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με τον Πούτσι στο 23΄ να πετυχαίνει το γκολ της νίκης, όμως ο Ζακυνθιακός ήταν αυτός που έχασε τις ευκαιρίες για να πάρει ακόμα και τη νίκη, αλλά τον σταμάτησε ο πολύ κακός σήμερα Κέκελος (Αιτ/νίας).

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: 1-0 τον Τύρναβο και… άντε πιάστε την!!!



Νέα εντυπωσιακή εμφάνιση και μεγάλο «διπλό» (δεύτερο συνεχόμενο) από τα παλικάρια του Ντάνι Ακίνο. Αυτή τη φορά επικράτησαν με 1-0 στο Αλκαζάρ του Τυρνάβου!



Με κεκτημένη ταχύτητα μετά την εκτός έδρας νίκη την πρώτη αγωνιστική επί του Ολυμπιακού Βόλου η Ζάκυνθος δείχνει πως δεν καταλαβαίνει από έδρες. Η ομάδα του Ιονίου λοιπόν αντιμετώπισε στο «Αλκαζάρ» τον Τύρναβο για την 2η αγωνιστική του Βορείου ομίλου στη Football League και κατάφερε χάρη στο γκολ του Κρισμάρεβιτς να φύγει με τους τρεις βαθμούς.

ΑΓΕΖ: Σπουδαία επικράτηση (61-54) επί του Κεραυνού Αιγίου

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Παναγούλα η ομάδα της ΑΓΕΖ, επικρατώντας του ισχυρού Κεραυνού Αιγίου με 61-54, παρουσία 350 φίλων της!


Επιβεβαιώνει όσους θεωρούν ότι στο φετινό πρωτάθλημα αγωνίζεται με υψηλές βλέψεις. Αν και δυσκολεύτηκε ξανά, αυτήν την φορά από τον Κεραυνό Αιγίου (το σκορ ήταν 50-49 στο 36') η Ζάκυνθος μπόρεσε στο τέλος να ξεπεράσει, με το τελικό 61-54 και αυτό το "εμπόδιο" και να διπλασιάσει τις νίκες της στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία. Στο Κλειστό της Παναγούλας, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να κάνουν την έκπληξη. Δεν ήταν μακριά από το να την πραγματοποιήσουν, μιας και σε αρκετά σημεία του αγώνα βρέθηκαν και μπροστά (τελευταία φορά το 39-40 στο 32'), όμως η ποιότητα των παικτών του Μπεκέ ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά στις λεπτομέρεις στο φινάλε.