Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Κλείνει συμφωνία με τους Ιταλούς της… Ζακύνθου!!!



Σύμφωνα με πληροφορίες το γκρουπ των Ιταλών που ήταν πέρυσι στη Ζάκυνθο, και συγκεκριμένα η εταιρία Calcio Sports, υπό την καθοδήγηση του γνωστού μάνατζερ Κάρλος Λεονάρντο Πίτσι και των συνεργατών του, ψάχνοντας πλέον για άλλη ομάδα στην κατηγορία (αφού δεν συνεχίζεται η συνεργασία με τη Ζάκυνθο), "ψάχτηκε" και για τον Πανηλειακό!".
* * * Αυτά αναφέραμε, κι αυτά προχώρησαν αφού το πρωί της Τετάρτης επήλθε προφορική (αρχικά) συμφωνία του Ιταλικού γκρουπ με το Θανάση Παπαγεωργίου.
Και το μεσημέρι είχαμε και αφίξεις στον Πύργο, μεταξύ των οποίων ο άμεσος συνεργάτης του γκρουπ αυτού στη χώρα μας, επίσης μάνατζερ παικτών, Ισαάκ Κανακίδης.
* * * Μαζί και με άλλα στελέχη, όλοι μαζί επισκέφτηκαν ήδη, και το Στάδιο Πύργου, και τη Συντριάδα.

AKROTIRI NORTH: Νέο τουρνουά Footvolley!



Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το 1ο AKROTIRI FOOTVOLLEY TOURNAMENT, η διεύθυνση του «AKROTIRI NORTH», Beach Bar-Restaurant διοργανώνει σε σύντομο χρονικά διάστημα κι άλλο τουρνουά!
Συγκεκριμένα, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση στις 11 με 14 Ιουλίου, όπου το τουρνουά κέρδισε το δίδυμο Νίκος Καλογέρης-Σταύρος Κίτος (φωτό), έρχεται στις 8 με 10 Αυγούστου το δεύτερο, συνεχόμενο. Τουρνουά, αφού ήταν πολλές ομάδες που το ζητούσαν!
Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 6988922858 (Ντένης) και 6980090288 (Χρήστος).

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Ετοιμάζουν και play out σωτηρίας!



Στη σύσκεψη όλων των ομάδων της κατηγορίας που έγινε την Τρίτη στην ΕΠΑΕ, έγινε γνωστή η πρόθεση της διοργανώτριας αρχής της Football League, πέρα από τα play off ανόδου, να εισάγει στο πρωτάθλημα και play out παραμονής!
Συγκεκριμένα, το πλάνο είναι να υποβιβαστούν απευθείας 4 ομάδες (οι αντίστοιχα τελευταίες) από κάθε όμιλο και για τις άλλες 3+3 θέσεις να γίνει μίνι πρωτάθλημα, στο οποίο θα συμμετέχουν οι ομάδες που θα τερματίσουν από την 5η θέση και κάτω, δηλαδή ως την 10η! Όπου από τις έξι αυτές ομάδες, τρεις ομάδες θα παραμένουν και τρεις θα υποβιβαστούν
Όσο για την άνοδο, φέτος τα play off όπως είχαμε ήδη αναφέρει, θα αποτελούνται από συνολικά 6 συλλόγους (3+3 κάθε ομίλου), αφού ανεβαίνουν μόνο οι 2 πρώτες ομάδες στη Super League.
Με αυτό λοιπόν το σχέδιο, με εξαίρεση τον 4ο της βαθμολογίας σε πρώτο και δεύτερο όμιλο, ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι αναμένεται να μπουν... στην πρίζα είτε για την άνοδο είτε για την αποφυγή του υποβιβασμού.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Διαβάστε την προκήρυξη του Κυπέλλου 2014-2015



Τα  σωματεία  μπορούν  από  την  ΤΡΙΤΗ   22/07/2014  να  παραλαμβάνουν   από τα  γραφεία  της  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου ( Ενωσιακό γήπεδο Γαϊτάνι ) τις  Προκηρύξεις, Πρωταθλήματος  Α΄- Β΄Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας  και  Κυπέλλου ποδοσφαιρικής περιόδου  2014 - 2015  καθώς  και  έντυπα  Δηλώσεων Συμμετοχής , Καταστάσεις Υγείας , Δήλωση  Σωματείου  και  υπεύθυνες Δηλώσεις (Ε.Π.Ο.)  για εγγραφές - μετακινήσεις  ανήλικων  ποδοσφαιριστών ,  κατά  τις εργάσιμες  ημέρες  ( ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ) και  ώρες  από  08.00  έως  14.00.

ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: «Χτύπησε» και πάλι από εξωτερικό!



Έναν προπονητή, σε… στυλ Κολονέλο προτίμησε η ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος και πρόκειται για τον Αργεντίνο, Ντανιέλ Τορίμπιο Ακίνο. Είναι πολύ εργατικός και θέλει να δουλεύει σε ομάδες όπως η Ζάκυνθος, κάτι που έκανε και ο Ιταλός τεχνικός, Τζανλούκα Κολονέλο. Ο κ. Ακίνο, πρόκειται να είναι στο νησί την ερχόμενη Παρασκευή, όπου θα γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους της ομάδας, καθώς τα γραφεία και τις γηπεδικές εγκαταστάσείς της.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βόμβα με αποχώρηση Σαβιόλα!



Αντίστροφα για να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό μετράει ο Χαβιέ Σαβιόλα σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπός του στον Τύπο της Αγγλίας.
 Ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται κανονικά με την «ερυθρόλευκη» αποστολή στην Αμερική για το διεθνές τουρνουά, ωστόσο δεν αποκλείεται να αποχωρήσει σύντομα.
 Κι αυτός καθώς ο Κριστιάν Οτέρο υποστήριξε πως έχει επέλθει συμφωνία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για τη λύση του συμβολαίου του ένα χρόνο μετά την άφιξη του Σαβιόλα στον Πειραιά.
 «Έχουμε συμφωνήσει για το συμβόλαιο του Χαβιέρ και πλέον είναι ελεύθερος και διαθέσιμος να μιλήσει με άλλες ομάδες. Ανέκαθεν ήθελε να παίξει στην Αγγλία και αυτή η φιλοδοξία παραμένει. Εξετάζουμε διάφορες κρούσεις από εκεί», φέρεται να δήλωσε ο μάνατζέρ του όπως υποστηρίζει το «Skysports».

Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: «Φλερτάρει» με Δημήτρη Μπράβο!



Τον 26χρονο αριστερό μέσο, Δημήτρη Μπράβο… «φλερτάρει» τις τελευταίες ώρες το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Π. Ζακυνθιακού. Ο έμπειρος Αμαλιαδίτης παίκτης άφησε άριστες εντυπώσεις των ιθυνόντων της ζακυνθινής ομάδας από τα παιχνίδια μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, με αντίπαλο τον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας, όπου έπαιζε ο Μπράβος από τον φετινό Ιανουάριο.
Ο Μπράβος γεννήθηκε στην Αμαλιάδα, στις 13 Φεβρουαρίου 1988 και η μέχρι σήμερα πορεία του ήταν:

ΑΛΚΙΜΑΧΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Με επιτυχία οι προαγωγικές εξετάσεις!



Πραγματοποιήθηκαν το πρ. Σάββατο 19 Ιουλίου το πρωί οι προαγωγικές εξετάσεις ζωνών (KUP), στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου TAE KWON DO «ΑΛΚΙΜΑΧΟΣ». Τις εξετάσεις παρακολούθησε και βαθμολόγησε ο προπονητής-επιθεωρητής του τμήματος, Δάσκαλος Κωνσταντίνος Τζιδημόπουλος, κάτοχος Μαύρης Ζώνης 8 DAN WTF, επί χρόνια προπονητής της Εθνικής και Ολυμπιακής ομάδας TAE KWON DO, αλλά και Δάσκαλος και του ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ μας και σημαιοφόρου της Ολυμπιακής Εθνικής ομάδας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, Αλέξανδρου Νικολαΐδη.