Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (Photos)

Άνοιξε σήμερα η αυλαία της 12ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας και σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Στη Ζάκυνθο ο Ραντίνοβιτς

Ο τρίτος τεχνικός της Ζακύνθου και διάδοχος του Τζιανλούκα Κολονέλο θα είναι ο Βάνια Ραντίνοβιτς.
Πρόκειται για τον 43χρονο Κροάτη τεχνικό, γεννημένο στο Σπλιτ, με τον οποίο η διοίκηση του νησιού του Ιονίου ήρθε σε καταρχήν συμφωνία μαζί του.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Δημήτρης Στεριώτης στο Καταστάρι-Ζακυνθιακός

Ανακοινώθηκαν από την Επιτροπή Διαιτησίας Ε.Π.Σ. Ζακύνθου οι Διαιτητές των αγώνων Α΄και Β΄Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Ζακύνθου της 12ης  Αγωνιστικής.

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Ανακοίνωση-απάντηση στον Στράτο Κουρούμαλο

Άμεση ήταν η απάντηση του ΔΣ Κατασταρίου στα όσα δήλωσε στην τοπική εφημερίδα ΕΡΜΗΣ, ο προπονητής του ΑΟΠ Ζακυνθιακού, Στράτος Κουρούμαλος. Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του κυπέλλου

Την ΠΕΜΠΤΗ14/01/2016 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγώνων Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Ζακύνθου όπου κληρώθηκαν τα κάτωθι ζευγάρια και τα οποία θα αγωνισθούν τις εξής ημερομηνίες:   

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Στον Ηλυσιακό ο Κοντοπίδης

Aκόμη μία αξιόπιστη λύση στη θέση του «άσου» προσέφερε στον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα η διοίκηση Λιονάκη στον Ηλυσιακό, ερχόμενη σε συμφωνία με τον έναν νεαρό, πλην αξιόλογο, τερματοφύλακακα.

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

5ο ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: Μπράβο στην Ένωση για την απόφαση που πήρε!!!

Αξιέπαινη είναι η κίνηση που έκανε το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ζακύνθου στην τελευταία του συνεδρίαση, να αφιερώσει το 5ο  Ενωσιακό Παιδικό τουρνουά στη μνήμη του Χρήστου Χαριάτη!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΚΥΠΕΛΛΟ: ΑΟ Λεβάντε-Κ20 ΑΠΣ Ζάκυνθος έβγαλε η κληρωτίδα

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 14/01 η κλήρωση της 2ης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου, στα γραφεία της Ένωσης, στο Γαϊτάνι.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Θέλει Ναζίμ ο Ηρακλής!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του footballleaguenews.gr ο Ηρακλής ενδιαφέρεται για τον μέσο του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Νταβίντ Ναζίμ του οποίου το συμβόλαιο λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Νίκος Μαβίδης στον πάγκο του ΑΟ Λεβάντε

Μετά τη χθεσινή λύση της συνεργασίας (κοινή συναινέσει) του ΑΟ Λεβάντε με τον Θανάση Σταματόπουλο, οι ιθύνοντες στις "νυχτερίδες" δεν άφησαν ούτε μέρα την ομάδα χωρίς προπονητή.

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Τίτλοι τέλους με Κολονέλο!

Ήταν θέμα χρόνου η λύση της συνεργασίας του Κολονέλο με τους "κυανοκίτρινους" μετά τις δηλώσεις του Ιταλού προπονητή για την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο.

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Τέλος ο Θαν. Σταματόπουλος!

Χώρισαν πριν από λίγο οι δρόμοι του ΑΟ Λεβάντε και του προπονητή Θανάση Σταματόπουλου. Οι λόγοι δεν έγιναν γνωστοί.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΟ Λεβάντε & Κ19 ΑΠΣ Ζάκυνθος στην επόμενη φάση


Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα παιχνίδια κυπέλλου της ΕΠΣ ζακύνθου, με τον ΑΟ Λεβάντε και την Κ19 του ΑΠΣ Ζάκυνθος να πενούν στην επόμενη φάση. Αναλυτικά:

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Την Πέμπτη (14/01) η κλήρωση για την 2η φάση του κυπέλλου

Από  την  Επιτροπή Πρωταθλήματος  και  Κυπέλλου  ανακοινώθηκε  ότι  την ΠΕΜΠΤΗ  14/01/2016   και  ώρα  19.30 στα  γραφεία της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  θα  πραγματοποιηθεί  η  Κλήρωση  των  αγώνων  Κυπέλλου  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  της  2ης  Φάσης.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Παραπέμπει τον διαιτητή Τάσο Στραβοπόδη

Από την Επιτροπή Διαιτησίας Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ανακοινώθηκε η παραπομπή του διαιτητή Στραβοπόδη Αναστάσιου ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής Διαιτησίας  για την Παρασκευή 15/01/2016 και ώρα 19.00,

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Την Κυριακή το ντέρμπι Καταστάρι-Ζακυνθιακός

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ το πρόγραμμα των αγώνων της 12ης Α΄και Β΄ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ.
Αναλυτικά :

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Καταστάρι... 8 μποφόρ!!!

Χωρίς να πιεστεί, ο ΑΟ Κατασταρίου επικράτησε χθες Δευτέρα (11/01) του Έσπερου με το επιβλητικό 8-1, στο Δημοτικό γήπεδο Αγγερικού.

Τέλος εποχής για Εργοτέλη!

Αποχωρούν από το πρωτάθλημα οι «κιτρινόμαυροι»! Ενημερώνονται οι ποδοσφαιριστές!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: "Γεια σας" από τη διοίκηση!

Την αδυναμία της να συνεχίσει το έργο της στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, εξέφρασε η νυν διοίκηση στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα. Τι αναφέρει το σχετικό κείμενο.

Ανακοίνωσε Στολτίδη ο Αγροτικός Αστέρας!

Χρέη Γενικού Διευθυντή στον Αγροτικό Αστέρα ανέλαβε επίσημα ο Ιεροκλής Στολτίδης.

VIDEO:Δείτε τα γκολ στη Ζάκυνθο και τις δηλώσεις Κολονέλο!

Εικόνα και ήχος από τα παιχνίδια της 14ης «στροφής» του πρωταθλήματος. 

ΛΑΜΙΑ: Aιχμές για Βαζάκα από την ΠΑΕ!

Αινιγματική ανακοίνωση της ΠΑΕ χρησιμοποιώντας τη φράση «γυναίκα και ερωμένη», την οποία είχε χρησιμοποιήσει ο τεχνικός των «κυανολεύκων» μετά το ματς στα Τρίκαλα.
Θέμα χρόνου είναι το «διαζύγιο» της Λαμίας με τον Γιώργο Βαζάκα.

Στα όρια του ο Κολονέλο!

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο τεχνικός της Ζακύνθου στην διοίκηση της «Κυανοκίτρινης» ομάδας μετά το τέλος του αγώνα και στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε.

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ: Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το μεγάλο ντέρμπι των πρωτοπόρων του 3ου  ομίλου της Γ΄ Εθνικής, ανάμεσα σε Σπάρτη και Παναργειακό διατηρώντας την διαφορά της Σπάρτης στους 3 βαθμούς. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου

Με ένα παιχνίδι στην Α΄ Κατηγορία και  4 στην Β΄ Κατηγορία συνεχίστηκε σήμερα Κυριακή η Α΄ & Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Μπράβο ρε μάγκες!!! – 3-0 την Λαμία (Photos)

Εντυπωσιακή εμφάνιση, που συνοδεύτηκε με εντυπωσιακή νίκη (3-0), πραγματοποίησε πριν από λίγο ο ΑΠΣ Ζάκθυνθος, απέναντι στην Λαμία των πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!!!

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Με πολλές απουσίες, ήττα με 4-1

Δυστυχώς δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Μαχαιράδο ο ΑΟ Λεβάντε, γνωρίζοντας την ήττα με 4-1 από τον ισχυρό Αιολικό Μυτιλήνης.

Α1 ΕΣΚΑΗ: Νικολόπουλος & Κοτσέτας στους αρχισκόρερ της κατηγορίας!

Μετά από το πέρας των 12 πρώτων αγωνιστικών στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η ο Θανάσης Νικολόπουλος της Αχαγιάς ’82 προπορεύεται στην λίστα των σκόρερ, διανύοντας μια σούπερ σεζόν.