Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Απαντάει την Δευτέρα ο Αντωνόπουλος

Στη Ζάκυνθο βρέθηκε σήμερα (αυθημερόν) ο τεχνικός Σπύρος Αντωνόπουλος από το Παλαιοχώρι Ηλείας (δίπλα στην Γαστούνη) για να δει το ματς του Ζακυνθιακού με τον Μανδραϊκό και να μιλήσει με τους διοικούντες της ομάδας για πιθανή συνεργασία τους.
Ο νεαρός Ηλείος τεχνικός τους έθεσε δύο σημαντικά προβλήματα που έχει (οικογένεια, εργασία) αλλά έδειξαν και οι δύο πλευρές ότι θέλουν να συνεργαστούν.
Ο Αντωνόπουλος θα απαντήσει την ερχόμενη Δευτέρα.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Πολλές φωτογραφίες από τη νίκη του Παναρτεμισιακού

Δείτε μέσα από τον φακό του συνεργάτη μας Άλντι Ζέλα πολλές φωτογραφίες από την επιβλητική νίκη του Παναρτεμισιακού ΑΟ με 8-1 επί της Νέας Σάντας/Απέναντι, στο Δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Καταρρακτώδης βροχή (από γκολ) στο Ρόιδο!!!

Καταιγιστικός ήταν ο Παναρτεμισιακός ΑΟ στο γήπεδο Αμελοκήπων, επικρατώντας με το εμφατικό 8-1 της Νέας Σάντας/Απέναντι! Στο άλλο ματς ο ΑΟ Κατασταρίου επικράτησε με 2-1 της ΑΕ Γερακαρίων, στον Αγγερικό.

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Σπουδαία νίκη (5-1) επί του Μανδραϊκού


Επιτέλους νίκη (η πρώτη στη Ζάκυνθο)  και μάλιστα με το ευρύ 5-1 πέτυχε πριν από λίγο ο Ζακυνθιακός επί του Μανδραϊκού, στο Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου, παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία στον 3ο  όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Αναβολή αγώνων

Η  Επιτροπή  Πρωταθλήματος  της  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου,  μετά  από  την  απόφαση  του  κοινοτικού  συμβουλίου  του  δημοτικού διαμερίσματος    Αγ. Κηρύκου  να  μην λειτουργήσει  το Δημοτικό  γήπεδο  την Κυριακή   07/12/2014  σε  ένδειξη πένθους , αποφάσισε  την  αναβολή  των αγώνων που  είχαν  ορισθεί  στο  γήπεδο  του  Αγ  Κηρύκου  την  Κυριακή  07/12/2014  μεταξύ των  ομάδων

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Η φωτογράφιση της ομάδας

Φωτογράφιση πραγματοποίησε η πρώτη ομάδα του νησιού (για το φετινό ημερολόγιο) στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

'Έφυγε" από τη ζωή ο Διονύσης Μυλωνάς

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης και τέως Δήμαρχος Αρκαδίων Διονύση Μυλωνάς σε ηλικία 59 ετών.

Ο Διονύσης Μυλωνάς νοσηλευόταν σε αθηναϊκό νοσοκομείο μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη εβδομάδα.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών η πορεία της υγεία του έλαβε μη αναστρέψιμη μορφή τα τελευταία 24ωρα.

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Στο νησί σήμερα ο Σπύρος Αντωνόπουλος!

Στο σημερινό παιχνίδι του Ζακυνθιακού με τον Μανδραϊκό θα βρίσκεται στην κερκίδα του Μαχαιράδου ο προπονητής Σπύρος Αντωνόπουλος.
Ο νεαρός τεχνικός από το Παλαιοχώρι Ηλείας εργάστηκε τα δύο τελευταία χρόνια (με μεγάλη επιτυχία) στη Νίκη Τραγανού με την οποία πήρε το κύπελλο Ηλείας το Σούπερ Καπ και έχασε το πρωτάθλημα στα μπαράζ από τον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας!

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ανακοίνωση για τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Διονύση Μυλωνά

Στον  ΔΙΟΝΥΣΙΟ  ΜΥΛΩΝΑ
   Η  Ποδοσφαιρική  Οικογένεια  της  Ζακύνθου  παρακολουθώντας   την  κρίσιμη  κατάσταση της  υγείας,  του τέως  ΑΝΤΙΠ/ΡΧΗ  Διονύσιου  Μυλωνά  αισθάνεται  την  υποχρέωση  να  Ευχηθεί  στήν  οικογένεια  του  και  στόν  ίδιο  προσωπικά αίσιο  τέλος της  περιπέτειας , ταχεία ανάρρωση  και  σύντομα να είναι  κοντά  μας .    
      
                                                                                                                 Από  το  Δ.Σ.
                                                                                                         της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Δημήτρης Κωστάκης θα σφυρίξει το ντέρμπι κορυφής ΑΟ Τσιλιβή - ΑΟ Λεβάντες

Από  την  Επιτροπή  Διαιτησίας  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  ανακοινώθηκαν  οι  Διαιτητές  των  αγώνων  πρωταθλήματος  της  9ης  αγωνιστικής  Α΄ και  Β΄Κατηγορίας. Το μεγάλοπαιχνίδι της αγωνιστικής στην Α΄ Κατηγορία μεταξύ του ΑΟ Τσιλιβή και ΑΟ Λεβάντε στο γήπεδο του Πλάνου την ερχόμενη Δευτέρα, θα σφυρίξει ο Δημήτρης Κωστάκης με βοηθούς του τους Μπέη και Κλάδη.


Football League: Νίκη ο Ηρακλής Ψαχνών, γκέλα ο... Θεσσαλονίκης

Σημαντική νίκη πήρε ο Ηρακλής Ψαχνών με 2-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης γκέλαρε με τον Εθνικό Σερρών, μένοντας στο 0-0...
Ο Ηρακλής Ψαχνών πήρε σημαντική νίκη στην έδρα του με 2-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, σε ένα κακό παιχνίδι. Στο Καυτανζόγλειο, ο Ηρακλής έμεινε στο 0-0 με τον Εθνικό Σερρών, γνωρίζοντας την πρώτη απώλεια βαθμών φέτος.

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής

Την ερχόμενη Κυριακή η ΑΓΕΖ υποδέχεται στο Κλειστό της Παναγούλας (12:30) τον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μηλαπίδης και Φασόλης, με κομισάριο τον κ. Κωστή.
Οι διαιτητές και κομισάριοι της 9ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής Ανδρών, είναι:

Football League: Σέντρα σε Ψαχνά και Καυτανζόγλειο

Με τις αναμετρήσεις του Ευβοιώτη Ηρακλή με τον Απόλλωνα Σμύρνης και του «Γηραιού» με τον Εθνικό Σερρών ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής σε Νότιο και Βόρειο όμιλο, αντίστοιχα
Η ώρα της 7ης αγωνιστικής του «μαραθωνίου» της Football League έφτασε καθώς το εναρκτήριο λάκτισμα δίνεται σε Ψαχνά και Καυταντζόγλειο την Παρασκευή (5/12). Για το Νότιο όμιλο λοιπόν στις 4 το απόγευμα ο Ευβοιώτης Ηρακλής αναζητώντας την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης που βρίσκεται σε απόσταση δυο βαθμών από την ΑΕΚ, στο… κυνήγι της πρώτης θέσης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Σε ρυθμούς Ζακύνθου

Στο δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με τη Ζάκυνθο επικεντρώνεται η σκέψη της Αναγέννησης μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τη Λαμία.
Οι "κιτρινόμαυροι" σ' ενα διάστημα που διαταράχθηκε η ηρεμία τους, τόσο απο την κακή διαιτησία της Κυριακής, όσο και απο τη συζήτηση που πήγαν ν' ανοίξουν κάποιοι σχετικά με το Δημοτικό Στάδιο και τον ΔΟΠΑΚ, επικεντρώνονται αποκλειστικά στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Αλλαγές στο πρόγραμμα... ελέω Ζακυνθιακού και Ζακύνθου

Ανακοινώθηκε από την  Επιτροπή  Πρωταθλήματος  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  το  Πρόγραμμα  των  αγώνων  της  9ης  αγωνιστικής  Α΄και Β΄Κατηγορίας.


Ποινική δίωξη σε 16 άτομα για εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο

Ποινικές διώξεις για σειρά κακουργηματικών πράξεων με σοβαρότερη αυτή της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης σε βάρος 16 παραγόντων του ποδοσφαίρου άσκησαν οι εισαγγελείς Αριστείδης Κορέας και Ελένη Σίσκου.
Η Εισαγγελία της Αθήνας δεν δημοσιοποιεί τα ονόματα των κατηγορουμένων. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες διώκονται δυο παράγοντες ποδοσφαιρικών ομάδων (ΠΑΕ), τέσσερις παράγοντες της ΕΠΟ, δύο μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, τρεις διαιτητές και πέντε μέλη άλλης επιτροπής.
Οι εισαγγελείς μετά από πολύμηνη έρευνα και αφού εξέτασαν συνολικά 16 υπόπτους για εμπλοκή στην υπόθεση, προχώρησαν στην άσκηση ποινικών διώξεων για:

Με Γιώργο Αστερή… στην ΟΡΤ

Δείτε στην ΟΡΤ:

- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 22:15μμ ''ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ''

- ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 22:00μμ ''ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ''

- ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 22:15μμ ''ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ''

...με το ΓΙΩΡΓΟ ΑΣΤΕΡΗ...  

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΙΤΙΕΣ/FIOR DI LEVANTE: Πήρε και την Κρήνη '97 (52-48)

Με ηγέτη τον πλέϊ μέϊκερ Πορταλάκη (18π, 4τρ.) οι ΙΤΙΕΣ/fior di levante κατάφεραν να πάρουν άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα, επικρατώντας χθες το απόγευμα στο Κλειστό των Ροΐτικων με 52-48 της Κρήνης '97.
Οι παίκτες του Ανδρέα Παπαδάτου είχαν δύο καλά 10λεπτα (το πρώτο και το τελευταίο) και κατάφεραν στην τελευταία περίοδο με κρίσιμα καλάθια να πάρουν τη νίκη και να παραμείνουν στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

FOOTBALL LEAGUE 2: Οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής

Ο Αχαιός διαιτητής Παπαδόπουλος θα σφυρίξει το ματς του Σαββάτου (06/12/14 14:00) μεταξύ του Ζακυνθιακού και τιυ Μανδραϊκού. Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Αχαιοί Γκαβέρας και Τσιρίνης.


FOOTBALL LEAGUE: Οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και οι βοηθοί των αναμετρήσεων της 7ης “στροφής” του πρωταθλήματος της Football League.

Αναλυτικά:
Nότιος όμιλος
Παρασκευή 5/12
Ηρακλής Ψαχνών - Απόλλων Σμύρνης (Δημ. Στάδιο Ψαχνών - 16.00 OTE TV)
Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)
Βοηθοί: Καραγεώργος, Νενεκούμης (Αργολίδας)

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σπουδαίο ματς στον Αγγερικό (Photos)

 Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι ο ΑΟ Κατασταρίου κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά,επικρατώντας με 3-2 του Παναρτεμισιακού ΑΟ.
Ήταν ένα παιχνίδι που θα ζήλευαν ακόμα και ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών και με ωραία γκολ!
Αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο διαιτητής Τάσος Λιβέρης που δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα (είναι ένας από τους καλύτερους διαιτητές της ΕΠΣ Ζακύνθου).

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Μπλέξιμο με το ματς των Νέων Ζακύνθου-Απόλλωνα! - Στους "4" ο ΑΟ Κατασταρίου

Με δύο αγώνες συνεχίστηκε η φάση των "8" για τον θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου. Αυτή την ώρα διεξάγεται ΑΚΟΜΑ στο Δημοτικό Στάδιο οι Νέοι του ΑΠΣ Ζάκυνθος με τον Απόλλωνα και στο Δημοτικό γήπεδο Αγγερικού ο Α.Ο. Κατασταρίου επικράτησε με 3-2 του Παναρτεμισιακού Α.Ο. και πέρασε στα ημιτελικά. 
Το παιχνίδι που θα ρίξει την αυλαία της συγκεκριμένης φάσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου και είναι αυτό μεταξύ των ΑΟ Λεβάντε και ΑΟ Τσιλιβή. Η ομάδα που έχει περάσει ήδη στη φάση των "4" είναι ο Αστέρας Μαχαιράδου που επικράτησε στον Αγγερικό του ΑΟ Αλυκανά με 5-0. 

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές των σημερινών αγώνων κυπέλλου

Με δύο αγώνες συνεχίζεται η φάση των "8" για τον θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου. Σήμερα αγωνίζονται στο Δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων οι Νέοι του ΑΠΣ Ζάκυνθος με τον Απόλλωνα και στο Δημοτικό γήπεδο Αγγερικού ο Α.Ο. Κατασταρίου υποδέχεται τον Παναρτεμισιακό Α.Ο. Το παιχνίδι που θα ρίξει την αυλαία της συγκεκριμένης φάσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου και είναι αυτό μεταξύ των ΑΟ Λεβάντε και ΑΟ Τσιλιβή. Η ομάδα που έχει περάσει ήδη στη φάση των "4" είναι ο Αστέρας Μαχαιράδου που επικράτησε στον Αγγερικό του ΑΟ Αλυκανά με 5-0. Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές:

Γ’ Εθνική: Οι σκόρερ του 3ου ομίλου

Αρκετοί παίκτες έφτασαν τα τρία γκολ στον 3ο όμιλο, αλλά κανένας δεν έχει πετύχει τέσσερα, όσα έχει ο Μάριο Μπρέσκα που αποχώρησε από τον Παναργειακό...
Αναλυτικά η λίστα των σκόρερ:
Μπρέσκα (Παναργειακός)     4

ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ/ΑΠΕΝΑΝΤΙ: "Κατά φαντασία πολεμιστές του τοπικού ποδοσφαίρου"!

Άμεση ήταν η απάντηση της διοίκησης της Νέας Σάντας/Απέναντι στην ανακοίνωση της αντίστοιχης της ΕΠΣ Ζακύνθου, ακολουθώντας την στην... "καυστικότητα"! Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: "Όλοι στο Στάδιο την Κυριακή"!

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η διοίκηση της πρώτης ομάδας του νησιού μας, η ΠΑΕ Ζάκυνθος, καλώντας τον κόσμο την Κυριακή (15:00) στο Δημοτικό Στάδιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Τέλος οι Φωτιάδης και Τσιφλίδης! - Ανακοίνωση της διοίκησης για Καρυπίδη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του Ζακυνθιακού, μετά το... "διαζύγιο" με τον προπονητή Σάββα Καρυπίδη. Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζονται πλέον από τη διοίκηση οι ποδοσφαιριστές Παναγιώτης Τσιφλίδης και Παύλος Φωτιάδης. Μάλιστα, οι παραπάνω ποδοοσφαιριστές ήδη έχουν ενημερωθεί από τον Πρόεδρο, Διονύση Κορωνιό ότι πλέον αποτελούν παρελθόν.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Καυστική απάντηση στην Νέα Σάντα/Απέναντι!

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ της ΕΠΣ Ζακύνθου, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της (www.epszakynthou.gr) για τα όσα βλέπουν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με το σωματείο της Νέας Σάντας/Απέναντι.Αναλυτικά:

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ήταν και η... Ζάκυνθος στο ματς Κόροιβος Αμαλιάδας-Παναθηναϊκός!

Οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς είχαν σε ακόμα έναν αγώνα στο πλευρό τους τον κόσμο τους, που τους ακολουθεί όπου κι αν αγωνίζονται. Αγωνιστικά, δεν συνάντησαν την παραμικρή δυσκολία να κάμψουν την αντίσταση του συγκροτήματος του Χάρη Μαρκόπουλου, φθάνοντας στο «εφτά στα εφτά» στη φετινή Basket League. Εξωαγωνιστικά, έγιναν αντικείμενο θαυμασμού από τους φιλάθλους, οι μικρότεροι εκ των οποίων μάλιστα μπήκαν στον αγωνιστικό ρόλο με τη λήξη του σημερινού (01/12) ματς, για να τους αποθεώσουν και από κοντά. Μάλιστα, όπως διακρίνεται στην παραπάνω φωτογραφία, στην αναμέτρηση υπήρχαν και φίλοι του Παναθηναϊκού από τη Ζάκυνθο!

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Συνεχίζει χωρίς... Καρυπίδη! - Οι Γουσέτης-Λιβέρης στο ματς με Μανδραϊκό

Η κακή συγκομιδή βαθμών στις πρώτες 8 αγωνιστικές (στην ουσία είναι 7 αφού η ομάδα έχει κάνει το ρεπό της) οδήγησαν τη διοίκηση του ΑΟΠ Ζακυνθιακού να λύσουν τη συνεργασία τους, για το καλό της ομάδας!
Μάλιστα οι διοικιούντες εκθιάζουν το έργο του κ.Καρυπίδη στην ομάδα., αλλά (όπως λένε) κάτι έπρεπε να αλλάξει ριζικά, αφού το τελευταίο διάστημα το κλίμα ήταν βαρύ!
Έτσι ξεκίνησε η αναζήτηση νέου προπονητή.Το Σάββατο (15:00, Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου) υπεύθυνοι για τον καταρτισμό της 18άδας και το στήσιμο της ομάδας με τον Μανδραϊκό θα είναι οι Παναγιώτης Γουσέτης και ΣτέλιοςΛιβέρης.

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Με αυτό το πέναλτι η Λαμία πέρασε από την Καρδίτσα! (VIDEO)

Έξω φρενών είναι οι άνθρωποι της Αναγέννησης με την διαιτησία του Σφακιανάκη στον αγώνα με τη Λαμία! Έπεσε... μαύρο στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ!


Οπως υποστηρίζουν στην Αναγέννηση... "φαίνεται και στο βίντεο του αγώνα πως δεν υπάρχει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Νίκιτς στο 42ο λεπτό στον Βασιλόγιαννη", φάση για την οποία σηκώθηκε όλο το γήπεδο στο πόδι!!! Με αυτό το πέναλτι η Λαμία πήρε προβάδισμα και τελικά τη νίκη! Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ το σχετικό Video

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: "Τσίμπησαν" την ισοπαλία τα "λιοντάρια" στις καθυστερήσεις (Photos)

Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι που είχε πολλές και δυνατές φάσεις (τραυματίστηκε και αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο ο Λέανδρος Τάρε) και δύο κόκκινες κάρτες (μία για κάθε ομάδα) Παναρτεμισιακός και ΑΕ Άγιος Λέων μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις (2-2).

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σαρωτικός και πάλι ο ΑΟ Λεβάντε - Πρώτη νίκη για Ελατιακό - Όλα τα αποτελέσματα

Παιχνίδι για... μη καρδιακούς στο Μαχαιράδο, με την ΑΕ Αγ. Λέων/Κοιλιωμένος να... "κλέβει" το βαθμό της ισοπαλίας στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων (2-2) απέναντι στον Παναρτεμισιακό.
Ο ΑΟ Λεβάντε... σταμάτησε στα 9 (9-0) απέναντι στον Αλυκανά,ενώ ο Ελατιακός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα (0-3 τον Εθνικό Σκ.).

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Γυρίζει με... άδεια χέρια από Μυτιλήνη! - Τα αποτελέσματα του 3ου Ομίλου

Δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Μυτιλήνη ο Ζακυνθιακός, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τον τοπικό Αιολικό και έμεινε πολύ χαμηλά στη βαθμολογία (6β.) μετά από 8 αγώνες.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο  λεπτό με κεφαλιά του Παπαζούδη. Το τελικό 2-0 πέτυχε στο 37΄ με κοντινό σουτ του Ζαγοριανού.
Οι παίκτες του Σάββα Καρυπίδη είχαν ευκαιρίες (15΄ Τσιφλίδης, 23΄ Κόλα, 26΄ Καραμαλίκης) αλλά δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν.

ΑΓΕΖ: Μάγκικη... ΝΙΚΗ μέσα στο Μαρούσι!

Στα μεγάλα ραντεβού είναι εδώ! Η Ζάκυνθος έχει πετύχει, μετά το μέτριο ξεκίνημά της, νίκες που την έχουν κάνει ουσιαστικά να το "ρεφάρει". Το "διπλό" στο Μαρούσι, επί της τοπικής Νίκης, με 68-69, συγκαταλέγεται φυσικά σε ένα από αυτά. Οι γηπεδούχοι ήταν σταθερά μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά η διαφορά δεν ήταν απαγορευτική για τους παίκτες του Θεόφιλου Μπεκέ. Έτσι, με μία μεγάλη αντεπίθεση στο φινάλε, έφερε το σκορ σε ισορροπία και το ματς πήγαινε πόντο-πόντο.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Πήρε την ισοπαλία, έμεινε ψηλά

Τη φόρα της Ζακύνθου έκοψε ο Εθνικός Σερρών καθώς παραχώρησε ισοπαλία χωρίς τέρματα με τους νησιώτες να χάνουν τους πρώτους τους βαθμούς φέτος.
Ύστερα από το εξαιρετικό ξεκίνημα που είχε κάνει η Ζάκυνθος στο πρωτάθλημα της Football League με τις τέσσερις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αναμετρήσεις της, έχασε τους πρώτους της βαθμούς στις Σέρρες απέναντι στον τοπικό Εθνικό.
Οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο ισόπαλο 0-0 και με αυτό το αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι παρέμειναν χωρίς νίκη στα πρώτα τους πέντε παιχνίδια, ενώ η Ζάκυνθος έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ηρακλή.  

Football League: Τρένο η Λαμία, προσωρινή κορυφή για Χανιά

Το αήττητό της διατήρησε η Λαμία στο Βόρειο όμιλο της Football League μετά τη νέα της νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ τα Χανιά πήραν μεγάλο «διπλό» επί του Αλίμου για να «πιάσουν» κορυφή στο Νότο.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

Football League: Επιστροφή στη «δράση»

Με εννέα αναμετρήσεις συνεχίζεται την Κυριακή (30/11) το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής σε Νότιο και Βόρειο όμιλο
Έπειτα από απραξία τριών εβδομάδων οι ομάδες της Football League έχουν επιστρέψει στη δράση με τις αναμετρήσεις τις 6ης αγωνιστικής. Η αυλαία άνοιξε με το ματς της Παρασκευής (28/11) όπου ο Ηρακλής επιβλήθηκε εκτός έδρας του Φωκικού με 1-0 και η «δράση» συνεχίζεται με εννέα παιχνίδια την Κυριακή (30/11) και στους δυο ομίλους.
Ξεκινώντας από τον Νότιο, δεσπόζει η «μάχη» της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ στο Παμπελοποννησιακό στις 18.00, ενώ νωρίτερα (15.00) η Ερμιονίδα υποδέχεται τον Ηρακλή Ψαχνών στο Κρανίδι, η Επισκοπή αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ Γάλλου τον Φωστήρα, ο Άλιμος φιλοξενεί τα Χανιά και η Καλλιθέα αναμετράται ως τυπικά γηπεδούχος με τον Αχαρναϊκό στο γήπεδο του Ταύρου.