Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: «Δώσε το παρών. Κράτησε ζωντανό το όνειρο»



Στις 27 Ιανουαρίου εκπνέει η προθεσμία για τη μετοχοποίηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος και η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση – κάλεσμα στον απλό φίλαθλο της ομάδας να αγοράσει τουλάχιστον μία μετοχή των πέντε (5), γιατί όπως λέει στην ανακοίνωση: «Με μία μετοχή γίνεσαι μέτοχος αυτής της γιγάντιας προσπάθειας που γίνεται στον Α.Π.Σ. Ζάκυνθος». Αναλυτικά:

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Και επίσημα ο Ζουπάνος – Βοηθός του ο Μουζάκης



Μετά την αποχώρηση του Νίκου Μαβίδη από τον πάγκο του Α.Ο. Λεβάντε, η διοίκηση κινήθηκε αστραπιαία και πήρε το «ok» από τον έμπειρο τεχνικό Ανδρέα Ζουπάνο, ο οποίος θα έχει για βοηθό του στον πάγκο τον Διονύση Μουζάκη. Και οι δύο σήμερα το μεσημέρι, παρακολούθησαν την ομάδα στο 3-3 με τον Αετό Καλλιπάδου, από την κερκίδα του Ενωσιακού γηπέδου (φωτό) και αμέσως μετά έδωσαν τα χέρια με τη διοίκηση.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου

Άνοιξε σήμερα η αυλαία της 13ης αγωνιστικής στην Α΄ κατηγορία με τη διεξαγωγή τεσσάρων αγώνων. Στο ντέρμπι του Μαχαιράδου, η Θύελλα Αμπελοκήπων επικράτησε 4-0 του τοπικού Αστέρα και περιμένει την άλλη εβδομάδα στο Ρόιδο τον πρωτοπόρο Ζακυνθιακό για να πάρει τη ρεβάνς. Αναλυτικά:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κοσμοσυρροή στις επιλογές για Κ17 & Κ15!

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα της διοίκησης του ΑΠΣ Ζάκυνθος για την επιλογή νεαρών ποδοσφαιριστών (γεννημένοι από το 1998 έως και το 2003), οι οποίοι θα επανδρώσουν δύο νέα τμήματα της ομάδας, την Κ17 και την Κ13.
Πάνω από 80 ποδοσφαιριστές βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο, όπου στις 11 ξεκίνησαν οι δοκιμές, με επικεφαλής τον προπονητή της Κ19, Σπύρο Φιορεντίνο. Όλα τα παιδιά άλλαξαν στα αποδυτήρια της μεγάλης ομάδας, μπαίνοντας έτσι στο… κλίμα!

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ντέρμπι για το «τρίποντο» - Τέλος και ο Νομικός


Ένα σημαντικό παιχνίδι δίνει την Κυριακή το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο ο ΑΠΣ Ζάκυνθος, απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου που θέλει να διατηρηθεί ψηλά στη βαθμολογία για να ελπίζει για τα μπαράζ ανόδου στην Super League. Από την άλλη και η ομάδα του νησιού μας θέλει το «τρίποντο» για να αποδείξει ότι η μοναδική ήττα της στη Ζάκυνθο από την Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν μόνο μια κακή παρένθεση.
Ο Τζιανλούκα Κολονέλο ήρθε χθες στο νησί και αφού ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του, Πάριντε Λάλι και Πάουλο Φότι για το πώς κύλησαν οι προπονήσεις τις μέρες που έλειπε στην Ιταλία, προπόνησε τους παίκτες του.

Στην ΑΓΕΖ… ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ: Νίκη-ανάσα με Πεντέλη

Νίκη και μόνο νίκη είναι το ζητούμενο στον Κυριακάτικο, κρίσιμο, αγώνα με την Πεντέλη, στο Κλειστό της Παναγούλας, για το συγκρότημα των Περικλή Ταυρόπουλου και Νίκου Θεοδώση.
Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και η «ανώμαλη» πτώση στον βαθμολογικό πίνακα, δεν αφήνουν στους «ερυθρόλευκους» άλλα περιθώρια λαθών και χάσιμο βαθμών, ειδικά στην Παναγούλα. Κι επειδή η ήττα φέρνει… γκρίνια, ΑΠΑΝΤΕΣ θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους, να κάνουν την αυτοκριτική τους και να πάρουν το ροζ φύλλο που θα τους ανεβάσει στο τομέα της ψυχολογίας.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ: Τι θα δείτε και που…

Πλούσια είναι η αγωνιστική δραστηριότητα στο νησί μας και αυτό το Σαββατοκύριακο. Ξεχωρίζει βέβαια το μεγάλο παιχνίδι του ΑΠΣ Ζάκυνθος με τον Εθνικό Γαζώρου, καθώς και αυτό της ΑΓΕΖ με την Πεντέλη. Αναλυτικά όλα τα παιχνίδια:

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Μία μέσα… μία έξω

Με την διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής και τελευταίας για τον α΄ γύρο, συνεχίζεται  το γυναικείο πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική και στον 3ο  Όμιλο, όπου αγωνίζονται οι δύο ζακυνθινές ομάδες. Η Δόξα Πηγαδακίων θα υποδεχτεί στο δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου τις Αμαζόνες Κορινθίας, ενώ ο παναρκαδικός πάει στο Ξυλόκαστρο για να αντιμετωπίσει την τοπική Ροδιά. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο Ατρόμητος πατρών θα υποδεχτεί τον Πανηλειακό.

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου



Ανακοινώθηκαν  από την Ε.Δ./Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  οι  διαιτητές των  αγώνων  της  13ης  αγωνιστικής  Α΄ Κατηγορίας  και  16ης  Αγωνιστικής  Β΄ Κατηγορίας. Ο Τάσος Λιβέρης (φωτό) θα διευθύνει το σημερινό ντέρμπι στο Μαχαιράδο, με βοηθούς τους Μπέη και Ψάρρη. Αναλυτικά :    

Εθνικός Γαζώρου: Στα μπλε ο Μπουντίνοφ



Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή στις μεταγραφές διεκδικεί ο Εθνικός Γαζώρου. Μετά την απόκτηση των Μπαργκά, Νατσιόπουλο, Καράμπελα, οι Σερραίοι ανακοίνωσαν το τέταρτο μεταγραφικό τους απόκτημα και συγκεκριμένα τον 28χρονο Βούλγαρο επιθετικό Μίροσλαβ Μπουντίνοφ, ο οποίος αγωνίζονταν στη Λιούμπιμετς.

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Προκηρύσσει το 3ο Ενωσιακό Παιδικό Τουρνουά



Ανακοινώθηκε από  την  Επιτροπή Πρωταθλήματος  η  Προκήρυξη  του  3ου Ενωσιακού Παιδικού Τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί σε δύο κατηγορίες :

1.  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   ΠΑΙΔΩΝ    11 Χ  11

2.  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ  8 Χ 8

Στην Κατηγορία Παίδων δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες  κατά  τα έτη 2000-2001.
Στην  κατηγορία  Παίδων  μπορούν  να  συμμετέχουν  σε  κάθε  αγώνα  και ποδοσφαιριστές     γεννηθέντες  το  2002  χωρίς  όμως να έχουν  δικαίωμα συμμετοχής στην  κατηγορία των  Προπαίδων. Τυχόν  δε  συμμετοχής  τους  θα  είναι αντικανονική.
Στην  Κατηγορία  Προπαίδων   δικαίωμα  συμμετοχής  θα  έχουν  οι  ποδοσφαιριστές  που   έχουν  γεννηθεί  κατά  το  έτη 2002 - 2003   και  μεταγενέστερα.
Στις  ανωτέρω κατηγορίες  μπορούν  να  συμμετέχουν  προαιρετικά και  κορίτσια με  τις  ίδιες ηλικίες  και τους  ίδιους  όρους.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Το χειμερινό σεμινάριο των αξιολογημένων διαιτητών ΕΠΟ

Η ΕΠΣ Αχαΐας σε συνεργασία με την ΚΕΔ/ΕΠΟ διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το χειμερινό σεμινάριο και τις αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA TEST) διαιτητών και βοηθών Β΄ Εθνικής, διαιτητών Γ΄ Εθνικής, υποψηφίων και ταλέντων βοηθών Γ΄ Εθνικής και υποψηφίων και ταλέντων διαιτητών 4ης Κατηγορίας.
 Οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA TEST) διεξήχθησαν την προηγούμενη Τρίτη το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου όπου συμμετείχαν οι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές των ενώσεων Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας,  Αρκαδίας, Άρτας, Αχαΐας, Ζακύνθου, Ηλείας, Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας .
 Μετά το τέλος των αγωνιστικών δοκιμασιών ακολούθησε εκπαιδευτική συνάντηση στο Πνευματικό Κέντρο Αιγίου.

 Την ΕΠΣ Ζακύνθου εκπροσώπησε ο διαιτητής Άγγελος Αδαμόπουλος.

Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Ευχαριστήριο για την όμορφη βραδιά

Σε ανακοίνωση-ευχαριστήριο προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Zακυνθιακός, με αφορμή την ανταπόκριση στο κάλεσμα του κόσμου, στην όμορφη βραδιά της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Εγκρίθηκε η διοργάνωση Παιδικού Πρωταθλήματος

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε η Δημοτική Αρχή, προσπαθώντας να φέρει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος, Στέλιος Μποζίκης, ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ), προκειμένου να γίνονται αγώνες όλο το χρόνο και στους οποίους «πρωταγωνιστές» θα είναι τα παιδιά.

Για τον σκοπό αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε χρηματοδότηση ύψους 4.900 ευρώ, ούτως ώστε στους αγωνιστικούς χώρους να παρευρίσκονται γιατροί και οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές να παίζουν μπάλα με ασφάλεια και δίχως να κινδυνεύει η υγεία τους. 

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΥ: Δείτε κι άλλες φωτογραφίες



Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από τη χθεσινή κοπή της πίτας του Α.Ο. Ζακυνθιακού.










ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΥ: Ήταν όλοι εκεί!


Παρουσία εκλεκτών καλεσμένων, σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου, του τεχνικού τιμ και όλου του ποδοσφαιρικό τμήματος, ο Αθλητικός Όμιλος Ζακυνθιακός έκοψε χθες το βράδυ την πίτα του, στο Οινομαγειρείο «ΑΝΤΕΤΙ», στους Κήπους.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν, ο Δήμαρχος Ζακύνθου Στυλιανός Μποζίκης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Βούτος και Διονύσης Κυβετός, ο υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου, Διονύσης Μουζάκης, ο Πρόεδρος του Μεταποιητικού του Επιμελητηρίου, Πέτρος Λάζαρης, σχεδόν όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Ζακύνθου (Μπάμπης Κλαυδιανός, Σάκης Κλάδης, Λεωνίδας Μαλιούφας, Ντίνος Κωστάκης, Ντίνος Σεμιτέκολος, Ανδρέας Κοτσώνης και Τίμος Παπαδάτος) και εκπρόσωποι από τον Σύνδεσμο Διαιτητών (Κώστας Πλέσσας και Βασίλης Μπέης).

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Στο Σουφλί ο Καρυπίδης

Δεν έμεινε για πολύ χωρίς προπονητή ο Έβρος Σουφλίου. Οι δρόμοι της ακριτικής ομάδας με τον Βασίλη Χαριτόπουλο χώρισαν την περασμένη Δευτέρα (13/1) και ο αντικαταστάτης του βρέθηκε στο πρόσωπο του 49χρονου Σάββα Καρυπίδη.
Ενός προπονητή, δηλαδή, που είναι γνωστός στους θρακιώτες φιλάθλους, καθώς στο παρελθόν έχει δουλέψει ως συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία της Ξάνθης, ενώ τη σεζόν 2007-2009 καθόταν στον πάγκο της ΠΑΕ Θράκης, όταν αυτή μετείχε στη Γ’ Εθνική.

Παράλληλα, έχει δουλέψει και στη Ζάκυνθο αλλά και στον Τηλυκράτη Λευκάδας.

ΜΙΚΤΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Μπήκαν στο 2014 με το… αριστερό

Την ήττα γνώρισαν σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα οι Μικτές Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Ζακύνθου από τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Αχαΐας, στο πλαίσιο της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής του Πανελληνίου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων ΕΠΟ.
Οι Παίδες γνώρισαν βαριά ήττα (5-1) με τους γηπεδούχους να έχουν την καλύτερη ομάδα στον όμιλο, κάνοντας το 7 στα 7 ενώ έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση.
Οι Νέοι έχασαν πολύ δύσκολα με 1-0, με τους γηπεδούχους να εξασφαλίζουν με τη σειρά τους την πρωτιά στον όμιλο. 
Το παιχνίδι των Παίδων που χρονικά προηγήθηκε, ξεκίνησε με καθυστέρηση 15 λεπτών, αφού άργησε η αποστολή της Ζακύνθου να φτάσει στο γήπεδο. Το παιχνίδι των Νέων παρακολούθησε από κοντά και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας,  Δ. Μπαλαφούτης. Και τα δύο παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν κάτω από συνεχή στιγμή.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ανακοινώθηκαν αγωνιστικές στην Α΄ & Β΄ Κατηγορία



Ανακοινώθηκαν  από  την  Επιτροπή  Πρωταθλήματος  το  πρόγραμμα  των  αγώνων  της  13ης  αγωνιστικής της  Α΄ Κατηγορίας   και  16ης  και 17ης  αγωνιστικής  Β΄ Κατηγορίας.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ: Στην Πάτρα σήμερα οι Μικτές Ζακύνθου

Τελευταία φορά που αγωνίστηκαν οι Μικτές της Ζακύνθου ήταν την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, όταν είχαν πάει στο Μεσολόγγι για να αγωνιστούν με τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Αιτ/νίας. Από τότε, πότε τα ρεπό και πότε οι διακοπές των Χριστουγέννων, άφησαν τις Μικτές μας εκτός αγωνιστικής για ένα μήνα, περίπου. Σήμερα λοιπόν, οι Παίδες (13:00) και οι Νέοι (15:00) αγωνίζονται στο Ενωσιακό γήπεδο «Α. ΚΑΝΙΣΤΡΑΣ». Στο άλλο ματς της αγωνιστικής, η ΕΠΣ Ηλείας υποδέχεται στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάντζας την αντίστοιχη της ΕΠΣ Αιτ/νίας. Ρεπό έχει αυτή την αγωνιστική η ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης. Αναλυτικά:

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ: Ποιοι προηγούνται σε Ηλεία, Αχαΐα και Κεφαλονιά

Η εφημερίδα «ΗΜΕΡΑ» ξεκίνησε, από την προηγούμενη εβδομάδα, να παρακολουθεί από κοντά τα πρωταθλήματα της Α΄ Κατηγορίας στους Νομούς Ηλείας, Αχαΐας και Κεφαλληνίας/Ιθάκης. Στην Αχαΐα ο Διαγόρας Βραχνεΐκων φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί, αφού ήδη έχει διαφορά 11 βαθμών από την Θύελλα πατρών και εδώ δεν υπάρχουν μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Τέλος, στην Κεφαλληνία/Ιθάκη δεν έχει ξεκινήσει ακόμη το πρωτάθλημα για το 2014.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ήττα και για τις δύο ζακυνθινές ομάδες

Μπορεί να μην είχε την προηγούμενη Κυριακή αγωνιστική για τον 3ο  Όμιλο της Γ΄ Εθνικής στις Γυναίκες, όμως οι δύο ζακυνθινές ομάδες… «χρωστούσαν» αγώνες, οπότε και αγωνίστηκαν. Συγκεκριμένα, η Δόξα Πηγαδακίων υποδέχτηκε στο δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου την αντίστοιχη της ΠΑΣ Ροδιάς Ξυλοκάστρου, ενώ ο Παναρκαδικός αντιμετώπισε στο δημοτικό γήπεδο Στρεφίου τον πρωτοπόρο Πανηλειακό. Αναλυτικά:

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Φέρνει Φικάνια στο νησί ο Κολονέλο

Το είπε και το ‘κανε. Ο έμπειρος Ιταλός αμυντικός Ντανιέλε Φικάνια είχε ζητήσει μία εβδομάδα διορία για να σκεφτεί την πρόταση συνεργασίας που του έκανε ο ΑΠΣ Ζάκυνθος και αύριο το απόγευμα θα βρίσκεται στο νησί, μαζί με τον προπονητή Τζιανλούκα Κολονέλο, που ήταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να παρακολουθήσει το σεμινάριο προπονητικής για το δίπλωμα UEFA Pro.
Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός θα συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τη διοίκηση του ΑΠΣ για το επόμενο 6άμηνο, ενώ είναι πολύ πιθανό να προπονηθεί για λίγες μέρες με την ομάδα, ώστε ο Κολονέλο να τσεκάρει την αγωνιστική του κατάστασης, λόγω της μακροχρόνιας αποχής.

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ: «Θα ξέρουμε τον Ιούλιο πόσες ομάδες θα πέσουν»

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι τον Ιούλιου θα ξέρουμε πόσες ομάδες θα πέσουν από την Super League και θα ανέβουν από την Football League.
Ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής με δηλώσεις του στον Sentra Fm ανέφερε ότι θα καθυστερήσει τόσο να βγει η απόφαση λόγω των προσφυγών που θα γίνουν.
Για την στάση της Παναχαϊκής αν βρεθεί στην 3άδα ανόδου τόνισε ότι θα προσφύγει σε οποιοδήποτε δικαστήριο μπορεί για την ζημία που θα υποστεί.

FOOTBALL LEAGUE: Πινγκ πονγκ με την Ε.Π.Ο.

Η Football League έχει διάθεση να πάρει ισχυρά μέτρα απέναντι στην ΕΠΟ για το θέμα του προβιβασμού των ομάδων στην Super League.
Στο σημερινό Δ.Σ. που είχε η διοργανώτρια αρχή της δεύτερης μεγαλύτερης κατηγορίας της χώρας αποφασίστηκε μετά από αρκετές εντάσεις το «μπαλάκι» να πεταχτεί στην ΕΠΟ ώστε να κρίνει τελικά πόσες ομάδες θα ανέβουν στην Super League και πόσες θα υποβιβαστούν.
Αυτή η απόφαση σημαίνει ότι οι τρεις εκπρόσωποι της Football League που θα έπαιρναν μέρος στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την αντιδικία δεν θα παραστούν σε αυτό. Αυτό θα «μπλοκάρει» κατά κάποιο τρόπο την άμεση επίλυση του θέματος και την ΕΠΟ.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ξεκινούν οι επιλογές για τις Κ-15 & Κ-13

Η διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος, θέλοντας να επενδύσει στα τμήματα υποδομής, δημιουργεί μετά την Κ-19, αλλά δύο τμήματα, την Κ-15 και Κ-13. Καλεί λοιπόν όσοι ποδοσφαιριστές θέλουν να ενταχθούν στο δυναμικό της πρώτης ομάδας του νησιού, να παραβρίσκονται το ερχόμενο Σάββατο 18 Ιανουαρίου και ώρα 10:30 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο. Οι επιλογή των νεαρών ποδοσφαιριστών θα ξεκινήσει στις 11:00 και θα γίνει από μέλη του τεχνικού επιτελείου του ΑΠΣ Ζάκυνθος. Ηλικιακά μπορούν να συμμετάσχουν όσα παιδιά έχουν γεννηθεί από το 1998 έως και το 2003.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Μέσω ευχών έκοψε την πίτα του

Παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου, Κώστα Μαρίνου Ξανθού και των μελών αυτής Χαράλαμπος Κλαυδιανός, Διονύσης Κλάδης και Ντίνος Σεμιτέκολος, πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή το βράδυ εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου Αχιλλέας. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο εστιατόριο «ΡΟΔΙ», μετά τις κεραίες και προς το δρόμο για Λαγανά.
Ο οικοδεσπότης και Πρόεδρος της ομάδας, Τιμόθεος Στραβοπόδης ευχήθηκε υγεία, ευτυχία και τύχη σε όλους, ενώ τόνισε και τα προβλήματα που μαστίζουν την κοινωνία μας τα τελευταία χρόνια.

VIDEO: Δείτε πως έχασε ο επόμενος αντίπαλος της Ζακύνθου, Εθνικός Γαζώρου από τον Ηρακλή με 2-0

Τον Εθνικό Γαζώρου υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή (15:00) ο ΑΠΣ Ζάκυνθος στο Δημοτικό Στάδιο. Ο Γάζωρος χθες γνώρισε την πρώτη του ήττα στις Σέρρες από τον ισχυρό Ηρακλή με 2-0. Πάμε να το δούμε:


Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

VIDEO: Δείτε το ματς Καβάλα-Ζάκυνθος

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο τις καλύτερες φάσεις και το γκολ στο ματς Καβάλα-Ζάκυνθος, καθώς και στα υπόλοιπα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Football League.



FOOTBALL LEAGUE: «Διπλό» τετράδας για Ηρακλή (0-2 τον Εθνικό Γαζώρου)

Στην πρώτη τετράδα του Βορείου ομίλου αναρριχήθηκε ο Ηρακλής μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Εθνικού Γαζώρου με 2-0.
Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα των Μακεδόνων στο Δημοτικό γήπεδο των Σερρών, οι οποίοι "έπεσαν" μια θέση στον βαθμολογικό πίνακα (βρίσκονται στην 4η).
Η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στους γηπεδούχους, όταν ο Μπάμπας στο 18' αστόχησε από κοντά με κεφαλιά. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε το πρώτο γκολ του Γηραιού με τον Μπουκουβάλα. Στο 49' ο Ονουάτσι πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Ηρακλή, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό 2-0.

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Νίκες για Παναρκαδικό και Πειρατή

Έπεσε σήμερα το απόγευμα η αυλαία της 15ης αγωνιστικής με δύο παιχνίδια. Συγκεκριμένα στο δημοτικό γήπεδο του Αγγερικού, ο τοπικός Παναρκαδικός συνέτριψε με 8-0 την Δόξα Πηγαδακίων και στο Ενωσιακό γήπεδο, ο Πειρατής νίκησε με 2-0 τον Α.Ο. Αργασίου. Αναλυτικά:

ΤΖΙΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ: «Εμείς παίρνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν»



Ανακουφισμένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Καβάλας μετά τη νίκη επί της Ζακύνθου που έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για την προσπάθεια που κάνουν. «Δεν μένουμε στη διαιτησία», σχολίασε ο Τ. Κολονέλο.

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Τσάμπα ήττα στην Καβάλα (1-0) – Ήταν καλύτερη η Ζάκυνθος που τελείωσε το ματς με 9 παίκτες!

Η καλύτερη ομάδα που έχει περάσει από την Καβάλα, έως σήμερα, είναι αναμφισβήτητα η Ζάκυνθος, η οποία μπορεί να ηττήθηκε με 1-0, όμως έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, απώλεσε πολλές ευκαιρίες και μάλιστα αγωνιζόμενοι με 9 παίκτες, λόγω των αποβολών του Κουνσόλο (απευθείας κόκκινη) και του Φωτιά (δεύτερη κίτρινη).

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…

Γ¨ ΕΘΝΙΚΗ – ΜΠΑΣΚΕΤ: Προβληματίζει η ΑΓΕΖ – Νέα ήττα (72-63 στου Παπάγου)

Νέα ήττα για την ΑΓΕΖ στο πρωτάθλημα και σίγουρα αρχίζει να προβληματίζει έντονα τους ανθρώπους της διοίκησης, αφού ο κλοιός (των τελευταίων θέσεων) αρχίζει και πάλι να… σφίγγει!
Αυτή την φορά ηττήθηκε στου Παπάγου με 72-63.

LIVE: Η αναμέτρηση Καβάλα – Ζάκυνθος, αλλά και όλα τα ματς σε Βόρειο & Νότιο Όμιλο

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση Καβάλα – Ζάκυνθος, καθώς επίσης και τα υπόλοιπα ματς σε Βόρειο & Νότιο Όμιλο της Football league.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Λιβέρης… «καθάρισε» για το Σκουλικάδο – Όλα τα αποτελέσματα της Κυριακής



Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα πρωινά παιχνίδια στην Β΄ Κατηγορία, με τον Εθνικό Σκουλικάδου να παίρνει σπουδαία νίκη με 3-2 στο ντέρμπι της αγωνιστικής, μέσα στον Πλάνο από την Α.Ε. Ζακύνθου. Αναλυτικά: