Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ημιμαραθώνιος Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας: Και με... ζακυνθινό ενδιαφέρον!

Ξεκίνησε χθες Σάββατο η τελετή έναρξης του 1ου Μαραθώνιου Ολυμπίας στις 17:00 στο παλιό Αρχαιολογικό Μουσείο της Ήλιδας. Μετά την τελετή έναρξης θα ακολουθήσει ο πρώτος αγώνας απόστασης 12χλμ. με εκκίνηση τον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ήλιδας και τερματισμό την Πλατεία Αμαλιάδας. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων.

Ακίνο: «Να μείνουμε ανταγωνιστικοί»

Καταδικαστική ήταν η ήττα της Ζακύνθου από την ΑΕΛ στη Λάρισα για τις ελπίδες που είχε για την τετράδα. Οι Επτανήσιοι και μαθηματικά θα ολοκληρώσουν πέμπτοι την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στον Βόρειο Όμιλο της Β' Εθνικής και θα μπουν στα πλέι άουτ. Για όλα αυτά μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντάνι Ακίνο.

Λαμία: Τέλος ο Δερμιτζάκης!

Παρελθόν αποτελεί για τον πάγκο της Λαμίας, ο Παύλος Δερμιτζάκης. Λίγη ώρα μετά την αναπάντεχη ισοπαλίας της Λαμίας κόντρα στον Απόλλωνα 1926, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, τελείωσε τον Παύλο Δερμιτζάκη και τους συνεργάτες του. 

ΝΟΝΗΣ: «Αξίζει να μπει στα play off η ΑΕΛ» (video)

Ακούστε αναλυτικά τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής της Ζακύνθου, Χρήστος Νόνης, στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της ΑΕΛ με τη Ζάκυνθο, που έγινε στο Στάδιο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Football League. 

Football League Βόρειος Όμιλος: «Τελικός» για play off, «σφαγή» για play out

Το Onsports παρουσιάζει τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής στον Βόρειο Όμιλο της Football League και τι γίνεται με τις ομάδες που διεκδικούν είσοδο στα play off και στα play out.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Χωρίς νικητή το ηλειακό ντέρμπι (1-1)

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της Βουπρασίας για την 24η αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, καθώς ΠΑΟ Βάρδας και Δόξα Ν. Μανολάδα, σ’ ένα κατάμεστος «Γρ. Καλάκος» από φιλάθλους και των δυο ομάδων της Βουπρασίας, έμειναν στο 1-1.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα Γερακαρία το ντέρμπι - Όλα τα σημερινά αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα ματς της 21ης αγωνιστικής στην Α΄ Κατηγορία, με τα Γερακαρία να επικρατούν με 2-1 του Αετού Καλλιπάδου στο ντέρμπι. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:

Football League: «Ζωντανή» η Λάρισα για πλέι οφ

Η τρίτη θέση των πλέι οφ έμεινε... ανοιχτή για την τελευταία αγωνιστική, καθώς η ισοπαλία της Λαμίας με τον Απόλλωνα 1926 έβαλε στο κόλπο τη Λάρισα - τριπλή ισοβαθμία για τα πλέι άουτ.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Δίκαιη ήττα στο Αλκαζάρ (2-0) και play out (video & photos)

Την τέταρτη θέση «κλείδωσε» η Λάρισα, καθώς επικράτησε 2-0 της Ζακύνθου και μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα της Λαμίας, έχει ελπίδες την τελευταία αγωνιστική να μπει στα πλέι οφ.

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Τέλος οι Ιτιές/FDL, αποχώρησαν από το πρωτάθλημα! - Η ανακοίνωση του Γιάννη Στάθη

Με μια ομάδα λιγότερη θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, αφού οι Ιτιές με επιστολή που έστειλαν στην ένωση γνωστοποίησαν τη απόφασή τους να αποχωρήσουν, αρχής γενομένης από το ματς της ερχόμενης Τετάρτης με τον Υπερίωνα!

ΑΕΛ: Μονόδρομος η νίκη με Ζάκυνθο

Ως κακή παρένθεση θέλουν να αφήσουν πίσω τους το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΛ και θέλουν τη νίκη απέναντι στη Ζάκυνθο σήμερα (κεκλεισμένων των θυρών) έτσι ώστε να μην χαθεί η προσπάθεια για είσοδο στα play off.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Στη δημοσιότητα το νέο αθλητικό νομοσχέδιο

Δόθηκε στη δημοσιότητα το νέο αθλητικό νομοσχέδιο από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή το οποίο προβλέπει ακόμα και αποκλεισμό των ομάδων από την Ευρώπη.

ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 11 Χ 11 1ης Αγωνιστικής και 8Χ8 3ης Αγωνιστικής.

Ανακοινώθηκαν   οι  ποινές   του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ   στις  Κατηγορίες  11 Χ 11  1ης  Αγωνιστικής και  8 Χ 8 3ης  Αγωνιστικής :

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Αδαμόπουλος στο Μαχαιράδο - Οι διαιτητές σε Α΄& Β΄ κατηγορία και στο Παιδικό

Ανακοινώθηκαν  από  την  Επιτροπή  Διαιτησίας Ε.Π.Σ.  Ζακύνθου,   οι  Διαιτητές  των  αγώνων :
1)  Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ   21ης  Αγωνιστικής.
2)  Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ    23ης  Αγωνιστικής.
3)  ΠΑΙΔΙΚΟΥ  ΤΟΥΡΝΟΥΑ  Κατηγορίας  8 Χ 8   4ης Αγωνιστικής.   
4)  ΠΑΙΔΙΚΟΥ  ΤΟΥΡΝΟΥΑ  Κατηγορίας  11 Χ 11   2ης  Αγωνιστικής.

ΙΤΙΕΣ/FDL: Απρόσμενη ήττα από Κρόνο (72-63)

Διαδραματίστηκε η 23η παράσταση της Α2 ΕΣΚΑ-Η και το πρόγραμμα περιείχε δύο ντέρμπι, τα οποία τα κατέκτησαν Κρήνη ’97 και Αχαιός ’47. Η ομάδα του Άρη Ξενούλη επιβλήθηκε επί του Υπερίωνα και η αντίστοιχη του Δημήτρη Κοριανίτη έριξε στο καναβάτσο την ΕΑ Παραλίας.

ΑΧΑΪΚΗ: «Ομάδα του παρασκηνίου και της παράγκας»!

Ευθεία επίθεση της Αχαϊκής στον Παναρκαδικό σχετικά με τις συνεχείς καταγγελίες του δεύτερου μετά το επεισοδιακό μεταξύ τους ματς. Βαρείς χαρακτηρισμούς στην ομάδα της Τρίπολης, αλλά και σε μέλη της, ενώ «βέλη» εξαπολύονται και κατά του διαιτητή.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Χωρίς τον Ξενοδόχοβ και πάλι

Ματς δίχως αύριο για την «ασφαλή» παραμονή είναι το προσεχές της Ζακύνθου με την ΑΕΛ, στο Αλκαζάρ.
Τις δύο ομάδες τις χωρίζουν τρεις βαθμοί και οι νησιώτες θέλουν τουλάχιστον την ισοπαλία για να παραμείνουν στο… κυνήγι της τέταρτης θέσης (που δίνει παραμονή χωρίς πλέι άουτ) και να ελπίζουν πως έστω και την τελευταία αγωνιστική μπορεί να έρθει η «ανατροπή».

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Οριστικά το Σάββατο (28/3) το ντέρμπι της Ηλείας

Αντί για Δευτέρα, ορίστηκε τελικώς για Σάββατο το ΠΑΟ Βάρδας-Δόξα Μανωλάδας, μετά τις πιέσεις των έτερων ομάδων.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής - Δεν αγωνίζεται ο Ζακυνθιακός

Ορίστηκαν οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Το ηλειακό ντέρμπι μεταξύ των... γειτόνων ΠΑΟ Βάρδας και Δόξα Ν. Μανωλάδας θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Μαρτίου, αντί την Δευτέρα 30 Μαρτίου που είχε ζητήσει η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, μια και στο νομό την Κυριακή 29 του μήνα διεξάγονται σημαντικά αθλητικά γεγονότα (για το μπάσκετ Κόροιβος Αμαλιάδας-Ολυμπιακός, μαραθώνιος Αμαλιάδα-Αρχαία Ολυμπία και Ημιμαραθώνιος Πύργος-Αρχαία Ολυμπία).

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Ευαγγέλου (Αθηνών) στο Αλκαζάρ

Ορίστηκαν οι διαιτητές της προτελευταίας «στροφής» στη Football League. Θυμηθείτε το πρόγραμμα και τα τηλεοπτικά ματς. Σάββατο ο Βορράς, Κυριακή ο Νότος.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ το πρόγραμμα των αγώνων της 21ης Αγωνιστικής Α΄ Κατηγορίας και 23ης Αγωνιστικής  Β΄ Κατηγορίας. 

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τον κυπελλούχο Ζακύνθου

Με ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. του ΑΟΠ Ζακυνθιακός συγχαίρει και δημόσια τον Α.Ο. Λεβάντε για την κατάκτηση του κυπέλλου Ζακύνθου. Επίσης συγχαίρει τον φιναλίστ Α.Σ. Αστέρα Μαχαιράδου και την ΕΠΣ Ζακύνθου για την άψογη διοργάνωση. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Σήκωσε το κύπελλο... πάει για το νταμπλ! (PHOTOS)

Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ζακύνθου για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 είναι ο Αθλητικός Όμιλος Λεβάντε, επικρατώντας πριν από λίγο του Α.Σ. Αστέρα Μαχαιράδου με 4-1 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, παρουσίας 600 και πλέον φιλάθλων!

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

27ος ΤΕΛΙΚΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: «Δίψα» για την κούπα!

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για τους δύο φιναλίστ του Κυπέλλου που θα διεκδικήσουν το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Μαρτίου (15:30) στο Δημοτικό Στάδιο  το τρόπαιο στον 27ο τελικό της ΕΠΣ Ζακύνθου.

Λάρισα: Πρόστιμο... μαμούθ από Πλεξίδα

Την ευκαιρία να βρεθεί στα πλέι οφ έχασε η Λάρισα στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, κάτι που έκανε τον Βαγγέλη Πλεξίδα να επιβάλει υψηλότατο πρόστιμο σε όσους συμμετείχαν στον συγκεκριμένο αγώνα.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Τάσος Λιβέρης σφυρίζει τον τελικό κυπέλλου

Ανακοινώθηκαν απο την  Ε/Δ της Ε.Π.Σ ΖΑΚΥΝΘΟΥ οι Διαιτητές του τελικού κυπέλλου Ε.Π.Σ ΖΑΚΥΝΘΟΥ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23-03-2015 και ώρα 15:30 στο Δημοτικό στάδιο Ζακύνθου.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ανακοινώθηκε το τελετουργικό του φετινού τελικού κυπέλλου

Η ΕΠΣ Ζακύνθου ανακοίνωσε απόψε στην επίσημη ιστοσελίδα της, το τελετουργικό του φετινού τελικού μεταξύ των ομάδων Α.Σ. Αστέρας Μαχαιράδου και Α.Ο. Λεβάντε, την ερχόμενη Τετάρτη 25 Μαρτίου και ώρα 15:30 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Αναλυτικά:

Με ανοιχτές θύρες η Γ' Εθνική

Η mikriliga.com ρώτησε και έμαθε την πρόθεση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή για το εάν θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών οι αγώνες της Γ' Εθνικής λόγω των επεισοδίων στο Αχαϊκή-Παναρκαδικός.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: "Πέταξε" δύο βαθμούς... αλλά ελπίζει για την 4η θέση! (Photos)

Δεν κατάφερε πριν από λίγο ο ΑΠΣ Ζάκυνθος να πάρει το "τρίποντο" απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα και να πλησιάσει την ΑΕΛ στον βαθμό, παραχωρώντας ισοπαλία με 1-1.
Έτσι θα πάει στο Αλκαζάρ για θετικό αποτέλεσμα, σε ένα ματς που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Kεκλεισμένων το ΑΕΛ - Ζάκυνθος!

Πρόστιμο 7.500 ευρώ και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τους "βυσσινί". Αναλυτικά οι ποινές του αθλητικού δικαστή.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Το Σάββατο (28/3) με κάμερες στο Αλκαζάρ

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της προτελευταίας "στροφής" της κανονικής διάρκειας. Κάμερες σε Λαμία, Αλκαζάρ, Ταύρο και Πάτρα. Σέντρα όλων των αναμετρήσεων στις 15.00.

Αχαϊκή: Δριμύ κατηγορώ από τους οπαδούς!

Η ήττα 2-1 της Αχαϊκής από τον Παναρκαδικό έφερε τις αντιδράσεις των φίλων της ομάδας με αποτέλεσμα να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο και να διακόψουν τον αγώνα.

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Προβλέπεται βαριά καμπάνα για Αχαϊκή!

Βάσει του ΚΑΠ ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων, η Αχαϊκή θα πληρώσει ακριβά τη διακοπή του αγώνα με τον Παναρκαδικό λόγω επεισοδίων.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Αποχώρηση τρεις ώρες μετά!

Μια ακόμα μαύρη σελίδα για την Γ' Εθνική γράφτηκε σήμερα στο γήπεδο της Αχαϊκής, όπου υπήρξαν επεισόδια και προπηλακισμοί.

Αγροτικός Αστέρας: Μιλούν για νέο ξεκίνημα

Νέο ξεκίνημα θέλει να κάνει ο Αγροτικός Αστέρας, με τον Παναγιώτη Διλμπέρη και πάλι στο τιμόνι, στο παιχνίδι της Δευτέρας στη Ζάκυνθο.

Ζάκυνθος : Χωρίς Λέκκα και Οικονόμου κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα

Επιστροφή στις νίκες και μια καλή εμφάνιση για να ξεχαστεί το στραπάτσο του 5-0, από τον Απόλλωνα 1926, θέλουν στην Ζάκυνθο.

ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ: Ο Αστέρας αγκάλιασε απευθείας τίτλο στην Α1– Βαθμολογία και συνέχεια

Με το δεύτερο μέρος των τοπικών αγώνων ποδοσφαίρου σε όλες τις κατηγορίες, συνεχίστηκε την Κυριακή η αγωνιστική δραστηριότητα στην Ηλεία.
Συγκεκριμένα, με ματς της 28ης αγωνιστικής στην Α1 Κατηγορία, της 26ης αγωνιστικής στην Α2Κατηγορία, της 24ης στη Β” Κατηγορία, καθώς και την 4η αγωνιστική των πλέι – οφ ανόδου στη Γ’Κατηγορία.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Όλα καλά με τον Δημήτρη Κωστάκη!

Ήταν το 81ο λεπτό στο Δημοτικό γήπεδο Λιθακιάς και στο ματς Κερί Ναφθίων – Αστέρας Πλάνου (2-0) όταν η γηπεδούχος ομάδα έχει κερδίσει ένα πλάγιο. Ο διαιτητής της αναμέτρησης Δημήτρης Κωστάκης έκανε βήματα προς τα πίσω για να πάρει μέτρα στο γήπεδο, όμως παραπάτησε κι έπεσε, χτυπώντας το κεφάλι του!

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ: Έχασε η Αχαϊκή – Κοντά στην παραμονή ο Ζακυνθιακός!

Επιτέλους χαμογέλασε ο Ζακυνθιακός, αφού μετά από καταπληκτική εμφάνιση και νίκη με 2-0 επί του Αιολικού Μυτιλήνης, ήρθε και το χαρμόσυνο νέο από την Κ. Αχαγιά, με την Αχαϊκή να χάνει στο 90΄ 1-2 από τον Παναρκαδικό και μάλιστα να διακόπτεται το ματς εις βάρος της, λόγω εισβολής  φιλάθλων της στον αγωνιστικό χώρο. Η διαφορά υπέρ του Ζακυνθιακού είναι πλέον στους 5 βαθμούς, ενώ η Αχαϊκή δεν έχει κάνει το ρεπό της!

Football League: Κερδισμένοι Βόλος και Λαμία

Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Λαμία με τις νίκες τους μπήκαν στις θέσεις των play off, ενώ η Λάρισα ηττήθηκε στην Καρδίτσα κι έχασε έδαφος.
Δυο στροφές πριν το τέλος, η Λάρισα έχασε αρκετό έδαφος για την είσοδο στα play off ανόδου από τη Football League. Οι «βυσσινί» είδαν την Αναγέννηση Καρδίτσας να τους κερδίζει 1-0 και έτσι παρέμειναν στους 39 βαθμούς.

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: "Καθάρισε" (και) τον Αιολικό (2-0) και κρατάει την παραμονή στα χέρια του!

Έξι λεπτά ήταν αρκετά (75΄- 81΄)  για τον έμπειρο επιθετικό του Ζακυνθιακού, Στάθη Καραμαλίκη για να καθαρίσει το ματς με τον Αιολικό Μυτιλήνης και να κρατήσει "ζωντανή" την ομάδα του στην υπόθεση παραμονή!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα σημερινά αποτελέσματα σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Πραγματοποιήθηκαν το πρωί δύο παιχνίδια της Β΄ Κατηγορίας, ενώ αυτή την ώρα πέφτει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής στην  Α΄ Κατηγορία με τον Εθνικό Σκουλικάδου να υποδέχεται στον Αγγερικό τον Αλυκανά. Αναλυτικά:

ΑΓΕΖ: Κακή η τελευταία περίοδος και ήττα (72-81) από τη Νίκη Αμαρουσίου

Τρομερό φινάλε στη Ζάκυνθο, με την Νίκη Αμαρουσίου να πραγματοποιεί απίστευτη ανατροπή και να παίρνει σπουδαίο «διπλό» επί της ομώνυμης ομάδας, με 72-81. Τα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα, ανήκαν ολοκληρωτικά στους παίκτες τουΘεόφιλου Μπεκέ, με τους Επτανησίους να έχουν καταφέρει να «εκτοξεύσουν» τη διαφορά, μέχρι και σε διψήφιο αριθμό πόντων, με τον οποίο είχε κλείσει το ημίχρονο (50-36).