Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Άργος & Ελευσίνα οδηγούν την κούρσα

Με νίκες συνέχισαν και την 19η  αγωνιστική Παναργειακός και Πανελευσινιακός επικρατώντας των Ζακυνθιακού με 5-1 (εντός) και ΠΑΟ Βάρδας με 3-0 (εκτός), αντίστοιχα. Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

Ε/Γ-Ο/Γ «ΙΟΝΙΣ»: Νέο ξεκίνημα στο Σαρωνικό (Photos)

Το TEAM του ARXIPELAGOS.COM απεδέχθη την ξεχωριστή πρόσκληση της IONIAN FERRIES και είχε την ιδιαίτερη τιμή να παρευρεθεί στο πρώτο δοκιμαστικό ταξίδι του ΕΓ/ΟΓ ΙΟΝΙΣ, στο νέο του ξεκίνημα στο Σαρωνικό σήμερα στις 19/2/2015!
Το ιστορικό, ελληνικής ναυπήγησης πλοίο πραγματοποίησε το πρώτο του ταξίδι (δοκιμαστικό) από τον Πειραιά για την Αίγινα.

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Ήττα με το ευρύ 5-1 στο Άργος

Με τρεις σημαντικές ελλείψεις (Κολοβάκης, Νίκου, Παυλίδης) ο Ζακυνθιακός ηττήθηκε πριν από λίγο με το βαρύ 5-1 από τον πρωτοπόρο Παναργειακό, στο Άργος.

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ZANTE FANS "ΑΠΕΝΑΝΤΙ": "Φίλε Νιόνιο, σε ευχαριστούμε για όλα"

Και οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας, οι ZANTE FANS "ΑΠΕΝΑΝΤΙ" ήταν από αυτούς που έζησαν από κοντά τον Διονύση Καπανδρίτη (περισσότερο ως προπονητή και στη συνέχεια ως Πρόεδρο). Έτσι λοιπόν εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Την Τετάρτη (25/2) στο νησί με Εθνικό Σερρών

Ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής. Κάμερες σε ΟΑΚΑ, Βόλο, Αλκαζάρ και Ριζούπολη.


Αναλυτικά:
Νότιος όμιλος
Τρίτη 24/2
ΑΕΚ-­Παναχαϊκή (18.00- OTE TV)

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Εμβόλιμη η 17η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας


Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ το πρόγραμμα των αγώνων της 17ης αγωνιστικής Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.


Αναλυτικά :

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ: "Η ζωή αδίκησε τον Νιόνιο και ο ίδιος τον εαυτό του"


Πριν από λίγο μίλησε (τηλεφωνικά) ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΣ Ζάκυνθος και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος (αλλά και Υπεύθυνος Αθλητισμού) Ζακύνθου, Διονύσης Μουζάκης στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό ISLANDSPORT-FM 88,6 και στον Γιώργο Αναγνωστόπουλο.

Βαγγέλης Δημητρόπουλος: "Προστατέψτε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο..."

Ο Βαγγέλης Δημητρόπουλος υπηρετεί ως ακούραστος εργάτης επί έτη το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στα ηλειακά γήπεδα (παρασκήνιο και προσκήνιο) ο «γιατρός» με ανάρτησή του στο fb μοιράζεται τις σκέψεις του. Αξίζει πραγματικά να διαβάσετε τα κάτωθι:

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: "Στεκόμαστε με ευλάβεια, σεβασμό και πόνο μπροστά στο όνομα του ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΗ

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Διονύση Καπανδρίτη έστειλε η ομάδα του Ζακυνθιακού. Αναλυτικά:

"Τα λόγια περισσεύουν αυτές τις ώρες.. η ατμόσφαιρα βαριά και ο πόνος δυνατός για την ποδοσφαιρική Ζάκυνθο. Ο Διονύσιος Καπανδρίτης, αυτός ο θρύλος του Ζακυνθινού και του πελοπονησιακού ποδοσφαίρου δεν υπάρχει πια ανάμεσα μας, έφυγε για ταξίδι χωρίς γυρισμό. Με την ψυχή μας γεμάτη πόνο, με την σκέψη μας γεμάτη αναμνήσεις και εικόνες.

ΙΤΙΕΣ (FDL): Ήττα (66-57) από τον Αχαιό '47

Νικητής στο ματς που ξεχώριζε, στην 18η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑ-Η, ήταν ο Αχαιός ’47 που κερδίζοντας 66-57 τις Ιτιές, έκανε ένα μεγάλο άλμα για τα πλέι οφ. Από ‘κει και πέρα, αναμενόμενη νίκη πήρε η ΕΑ Παραλίας από τον ουραγό Πύργο ’99, ενώ ο Προμηθέας 2014 επικράτησε εύκολα της Απολλωνιάδας με 74-44.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Αστερής (Κορινθίας) στο Άργος

Ανακοινώθηκαν την Τετάρτη (18/2) από την ΕΠΟ οι διαιτητές των παιχνιδιών της 19ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου.

Αναλυτικά:
Αχαϊκή-Μανδραϊκός
Νικόπουλος (Μεσσηνίας), Καραλής, Λάττας (Ηλείας)

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Τιμά τον Διονύση Καπανδρίτη

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε απόψε η διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος που κάνει γνωστά τα εξής:

«Τα δάκρυα στερεύουν, η καρδιά βαραίνει, τα λόγια τελειώνουν. Ο Διονύσης Καπανδρίτης δυστυχώς δεν είναι πια ανάμεσα μας αλλά βρίσκεται στις καρδιές και τη μνήμη όλων των Ζακυνθινών.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Ο Ζώης Ανδριόλας νέος τεχνικός

Ο Ηλείος τεχνικός Ζώης Ανδριόλας (ΦΩΤΟ) θα είναι ο διάδοχος στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλου μετά τον Αλέξη Γαβριλόπουλο, με τον οποίο ως γνωστόν λύθηκε η συνεργασία με τη διοίκηση, μετά την ήττα από τη Νίκη Τραγανού (στο ματς πρωταθλήματος της Δευτέρας).
Η διοίκηση του Αστέρα έκανε αρχικά πρόταση στο Γιώργο Στράντζαλη, ο οποίος ως γνωστόν, επίσης τη Δευτέρα μόλις αποχώρησε από τον ΠΑΟ Βάρδας.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ""ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΗΣ Δ - ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ!"

Ανακοίνωση, για τον θάνατο του Διονύση Καπανδρίτη, εξέδωσε και το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ζακύνθου. 
 
"Βουβή η ποδοσφαιρική κοινωνία του νησιού μας και όχι μόνο, στο άκουσμα του τόσο τραγικού τέλους του ΝΙΟΝΙΟΥ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΗ.
Μια απο τις ποδοσφαιρικές δόξες του τόπου μας, και εκτός των τειχών, δεν υπάρχει πιά!!

Από έμφραγμα του μυοκαρδίου ο θάνατος του Δ. Καπανδρίτη

Βγήκε πριν από λίγες ώρες το πόρισμα για τα αίτια θανάτου του Διονύση Καπανδρίτη. Η Ιατροδικαστής στην Πάτρα έβγαλε πόρισμα ότι ο πρώην Πρόεδρος του ΑΠΣ Ζάκυνθος πέθανε από  έμφραγμα του μυοκαρδίου. Πιθανολογεί ότ ο θάνατος του χρονολογείται περίπου μία εβδομάδα πριν.

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: "Νιόνιο… πάλι μπλοφάρεις!"

Ανακοίνωσε εξέδωσε η διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος, για τον άδικο χαμό του πρώην Προέδρου της ομάδας, Διονύση Καπανδρίτη. Αναλυτικά:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βρέθηκε νεκρός ο Διονύσης Καπανδρίτης! (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον πρώην Πρόεδρο του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Διονύση Καπανδρίτη. Βρέθηκε πριν από λίγο νεκρός πίσω από την εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπη, στο ποτάμι!
Η αστυνομία με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή, Θεόδωρο Μπακάλη είναι ήδη στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα του Καπανδρίτη.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΚΥΠΕΛΛΟ: Το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης


Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ το  πρόγραμμα διεξαγωγής των αγώνων ΚΥΠΕΛΛΟΥ της ημιτελικής φάσης. 



Αναλυτικά :

Σαραμαντάς: «Όλη η Ελλάδα έχει σε εκτίμηση τον Ηρακλή»

Κάλεσμα στον κόσμο του «Γηραιού» να γεμίσει το Καυτανζόγλειο απηύθυνε ο άσος των Θεσσαλονικέων ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα της Football League
Ενθουσιασμένος από την πορεία του Ηρακλή στον Βόρειο όμιλο εμφανίζεται ο Πυργιώτης "άσος" Γιώργος Σαραμαντάς που εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την στήριξη των φιλάθλων και τους κάλεσε να γεμίσουν το Καυτανζόγλειο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis»:

Παναθηναϊκός: Το ντέρμπι του Μαυρία

 Ο Χάρης Μαυρίας είναι ο μοναδικός από το ρόστερ του Παναθηναϊκού που έχει σκοράρει σε εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κόντρα στον οποίο δεν αποκλείεται να πάρει την πρώτη του συμμετοχή στη Λεωφόρο με την πρώτη ομάδα.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Στις 10 Μαΐου τα μπαράζ ανόδου για τη Γ΄ Εθνική

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΠΟ την προκήρυξη του μίνι πρωταθλήματος μπαράζ των πρωταθλητριών των ΕΠΣ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.
Και φέτος διατηρείται το ίδιο σύστημα πρωταθλήματος, με 14 ομίλους των 4 ομάδων, με τον πρώτο από κάθε τέτοιο όμιλο να παίρνει την άνοδο στη Γ” Εθνική.

Παναχαϊκή: Πένθος για Καπανδρίτη

Ο θάνατος του Διονύση Καπανδρίτη βύθισε στο πένθος την Παναχαϊκή. Η ομάδα της Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι οι παίκτες της θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια στα εκτός έδρας ματς με τον Φωστήρα και την ΑΕΚ.
Η ανακοίνωση:

ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ: Ήττα του Αστέρα και νέα δεδομένα στη διεκδίκηση του τίτλου

Με δυο αγώνες συνεχίστηκε τη Δευτέρα και ταυτόχρονα ολοκληρώθηκε η 22η αγωνιστική στην Α1 Κατηγορία Ηλείας.
* Τα αποτελέσματα (καθώς επίσης η συνέχεια και ΠΟΤΕ γίνονται οι επόμενοι αγώνες, καθώς καιτι προβλέπεται για ΑΝΟΔΟ και ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ), έχουν ως εξής:

ΠΑΟΒ: ΤΕΛΟΣ Ο ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ – ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΗΛ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Στις τάξεις του ΠΑΟ Βάρδας μετά το ματς της Κυριακής και την ήττα από τον Ερμή Κιβερίου Αργολίδας, επήλθαν σημαντικές εξελίξεις.
Ο μέχρι τώρα τεχνικός Γιώργος Στράντζαλης (που είχε πάρει μεσούσης του πρωταθλήματος τη σκυτάλη από τον αρχικό τεχνικό Κώστα Σταματίου) υπέβαλε στη διοίκηση την παραίτησή του, η οποία με τη σειρά της την έκανε αποδεκτή κατά το συμβούλιο που συνεδρίασε τη Δευτέρα.

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ασταμάτητος... "ΗΡΑ" - 2-1 τον Αιγινιακό

Ασταμάτητος προς την άνοδο φαίνεται να οδεύει ο «Γηραιός» καθώς με το γκολ του Πασά στο φινάλε πήρε ακόμη ένα τρίποντο φτάνοντας τους 42 βαθμούς.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής - Την Κυριακή στην Άμφισσα η Ζάκυνθος

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 18ης "στροφής" της Football League. Κάμερες στο Καλλιθέα - Χανιά, ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου, Απόλλων 1926-Αιγινιακός και Παναχαϊκή - Φωστήρας. Παιχνίδι και την Κ. Δευτέρα όρισε η διοργανώτρια.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Θρίλερ η κούρσα του 3ου ομίλου!

Η κούρσα ανόδου στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής, μοιάζει με θρίλερ βγαλμένο από σενάριο που μόνο ο Σερ Χίτσκοκ θα μπορούσε να σκηνοθετήσει και η mikrliga.com σας παραθέτει τα δεδομένα.
Η πρώτη θέση πλέον έχει δύο κατόχους. Παναργειακός και Πανελευσινιακός ισοβαθμούν στην κορυφή, ενώ ακολουθεί σε απόσταση βολής ο Αιολικός.

ΑΓΕΖ-ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: Δύο στα δύο και προχωρούν...

Με μέτρια εμφάνιση οι κοπέλες μας κατάφεραν και πήραν το ροζ φύλλο με σκορ 33-44. Η νεανική ομάδα του Πύργου έπαιξε με πάθος και δεν παράτησε το παιχνίδι ούτε ένα λεπτό. Από την άλλη η ομάδα μας μπήκε δυναμικά στο 1ο δεκάλεπτο,  στην συνέχεια στο 2ο και 3ο ήταν μέτρια επιθετικά, αλλά έκλεισε το παιχνίδι ανεβάζοντας λίγο ρυθμούς. Ο προπονητής Σπύρος Νέγκας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίχτριές του.

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Γ' ΕΘΝΙΚΗ-ΜΠΑΣΚΕΤ: Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής

Με το πόδι... πατημένο στο "γκάζι" συνεχίζει ο Μανδραϊκός, ο οποίος προέβη σε "υγιεινό περίπατο" στο Κρανίδι, όπως μαρτυρά και το τελικό 66-82. Οι παίκτες του Βασίλη Μαρίνου, "εξαργύρωσαν" με τον καλύτερο τρόπο τη "χρυσή" νίκη της περασμένης εβδομάδας, με αντίπαλο τον Ακάδημο, φροντίζοντας εξαρχής να πάρουν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και να πάρουν σημαντική διαφορά, ήδη από το εικοσάλεπτο (27-51 στο ημίχρονο). Δεν είναι, πλέον, κρυφό πως έχουν τον πρώτο λόγο στην υπόθεση της σωτηρίας.

ΕΠΣ ΖΑKΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου

Το Καταστάρι επιβλήθηκε σήμερα του Εθνικού Σκουλικάδου με 4-1, ενώ ισόπαλο τελείωσε το ματς Γερακαρία-Ελατιακός (2-2). Ο Έσπερος, στην Β΄ Κατηγορία, νίκησε 2-1 την Δόξα Λιθακιάς. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου:

Football League: Ισοπαλία... αγνοείται! - Τα σημερινά αποτελέσματα σε Βορρά & Νότο

Έξι νίκες των γηπεδούχων και μόλις δύο των φιλοξενούμενων περιελάμβανε το κυρίως... πιάτο της 17ης αγωνιστικής της Football League - Μεγάλο «διπλό» για την Παναχαϊκή μέσα στην Ερμιονίδα με 2-0 παρά τις απουσίες.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Σοκ στο 95' για Παναργειακό στα Μέγαρα! - Τα σημερινά αποτελέσματα

Μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι σε βαρύ αγωνιστικό χώρο ο Βύζαντας Μεγάρων και ο Παναργειακός μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις αφού το σφύριγμα της λήξης του Αχαιού Τζουανόπουλου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1.

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Ήταν καλύτερος, αλλά πήρε μόνο ένα βαθμό (2-2 με Καλαμάτα)

Αν και ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ο Ζακυνθιακός δεν κατάφερε να πάρει το "τρίποντο", παραχωρώντας την ισοπαλία (2-2) στην Καλαμάτα που δεν εντυπωσίασε.
Οι φιλοξενούμενοι αν και αιφνιδίασαν με γκολ από τα... αποδυτήρια (30ο δευτερόλεπτο) δεν πτόησαν τους γηπεδούχους οι οποίοι κατάφεραν να γυρίσουν το ματς με 2 γκολ του Στάθη Καραμαλίκη, όμως από μία λανθασμένη απόφαση του διαιτητή Γκοβέση (Αρκαδίας) οι Καλαματιανοί ισοφάρισαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καλαντζή.