Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΑΓΕΖ: Λαμπρή γιορτή στην Παναγούλα!

Σήμερα το βράδυ πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της ομάδας μας με την παρουσία πολλών επισήμων αλλά και φίλων της ομάδας μας. Με την ευκαιρία αυτή βραβεύτηκαν οι αθλητές του στίβου που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους τόσο εθνικό όσο και σε διεθνή επίπεδο και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο. Έναρξη της γιορτής αποτέλεσε αγώνας επίδειξη της ομάδας μπάσκετ των παμπαίδων της Α.Γ.Ε.Ζ. με κοινό τους γονείς τους αλλά και φίλους των σπορ.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Υπέγραψε ο Πλαβούκος - "Να φανώ αντάξιος των προσδοκιών" στις πρώτες του δηλώσεις

Και με τη… «βούλα» πλέον ο Παναγιώτης Πλαβούκος είναι παίκτης του ΑΠΣ Ζάκυνθος ως το καλοκαίρι! Ο 21χρονος επιθετικός αγωνιζόταν στον Εθνικό Σερρών.
Στις πρώτες του δηλώσεις στο flnews.gr ο παίκτης του ΑΠΣ Ζάκυνθος, τόνισε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη μετεγγραφή μου στη Ζάκυνθο. Είναι μεγάλη η χαρά μου επειδή θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μία ομάδα η οποία έχει υψηλούς στόχους».

ΑΝΟΖ: Καλές επιδόσεις στους Χειμερινούς αγώνες κολύμβησης Παίδων-Κορασίδων/Εφήβων-Νεανίδων

Στους Χειμερινούς αγώνες κολύμβησης Παίδων-Κορασίδων/Εφήβων-Νεανίδων συμμετέχει από χθες Παρασκευή έως και αύριο Κυριακή η αγωνιστική ομάδα του Α.Ν.Ο.Ζ.. Ο προπονητής, Διονύσης Μαρίνος θα έχει στην διάθεσή του τους εξής κολυμβητές και κολυμβήτριες:
Φιλίππα Κολοκοτσά, Τζιόρτζια Καλοφώνου και Αναστάσης Γιακουμέλος.

Καλαμάτα: Με απουσίες στη Ζάκυνθο

Ο Κώστας Σταματίου δεν υπολογίζει γι’ αυτό το ματς τους τιμωρημένους Νιφορόπουλο, Μαρτίνο και Δημητριάδη, ενώ τραυματίας είναι ο Κεϊτά.
Στην αποστολή συμμετέχουν οι:

ΑΓΕΖ-ΣΤΙΒΟΣ: Η Ομοσπονδία τίμησε Θανάση και Ακτύπη! (Photos)

Τους αθλητές που ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε, τους προπονητές τους, αλλά και ανθρώπους που πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στο χώρο του στίβου βράβευσε σήμερα  η ομοσπονδία στο Πολεμικό Μουσείο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, η αναπληρώτρια Υπουργός τουρισμού Ελενα Κουντουρά, ο πρώην Υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, που όπως και ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, τιμήθηκαν για τις ενέργειες τους τη σεζόν που πέρασε, εκπρόσωποι κομμάτων και της περιφέρειας.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: "Καθάρισαν" Λεβάντες και Μαχαιράδο - Ματσάρα στον Πλάνο!

Ο πρωτοπόρος ΑΟ Λεβάντες πέρασε άνετα από τον Αγγερικό και τον Αετό Καλλιπάδου (0-7), ο Αστέρας Μαχαιράδου "καθάρισε" το τοπικό ντέρμπι με τον Παναρτεμισιακό (4-1), ματσάρα στον Πλάνο (3-3) και 4-1 για την Νέα Σάντα/Απέναντι στο Ρόιδο επί του Αλυκανά. 
Αναλυτικά:

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκαν  από  την  Επιτροπή  Διαιτησίας   Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ οι  Διαιτητές  των  αγώνων της  16ης  αγωνιστικής   Α΄και  Β΄ Κατηγορίας.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Επτά ζακυνθινόπουλα στην 8η Περιφέρεια!

Με το  υπ΄αριθμ 6472/2015  έγγραφο,  η  Ε.Π.Ο  ενημέρωσε  την  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ , οτι  μετά  από  εισήγηση  του  Περιφερειακού  Προπονητή  της  8ης Περιφέρειας   κ. Νταλαπέρα  οι  ποδοσφαιριστές  που  επιλέχθηκαν να  συγκροτήσουν  τις  Περιφερειακές  ομάδες  Παίδων  και  Νέων  στήν  1η  Προπόνηση  είναι:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η κλήρωση της ημιτλικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου, στα γραφεία της Ένωσης, στο Γαϊτάνι. Στην κλήρωση μπήκαν οι ομάδες, ΑΟ Λεβάντες, Νέοι ΑΠΣ Ζάκυνθος, ΑΟ Κατασταρίου και Αστέρας Μαχαιράδου.
Από την κλήρωση προέκυψαν τα κάτωθι ζευγάρια:

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Πήρε πίσω τους βαθμούς ο Ηρακλής

Στον Ηρακλή μπορούν να πανηγυρίζουν… Η Παγκόσμια Ομοσπονδία αποφάσισε να… επιστρέψει τους τρεις βαθμούς τους οποίους είχε αφαιρέσει από την συγκομιδή της ομάδας για την οφειλή στον Ντάνι Λόπεθ.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κλείνει Πλαβούκο!

Κοντά σε μια μεταγραφή με την οποία θα ολοκληρώσει τις κινήσεις της στο παζάρι του Ιανουαρίου βρίσκεται η Ζάκυνθος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην παίκτης του Εθνικού Γαζώρου Παναγιώτης Πλαβούκος βρίσκεται μια «ανάσα» από τη μεταγραφή του στους νησιώτες. 

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Αντί Ζάκυνθο... Καλαμαριά!

Ο Σέκουλιτς, που δεν κατάφεραν να αποκτήσουν οι Νησιώτες, οδεύει προς τον Απόλλωνα.

Πολύ κοντά σε άλλη μια μεταγραφή, από τη στιγμή που "ναυάγησε" η περίπτωση Κογκνού, βρίσκεται ο Απόλλων Καλαμαριάς.

ΑΓΕΖ: Άκοπα οι βαθμοί με Γ.Σ. Χαλανδρίου!

Επιβεβαιώθηκε από την ΕΟΚ η είδηση πως το Χαλάνδρι δεν είχε πρόθεση να ταξιδέψει στην Ζάκυνθο για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με την ΑΓΕΖ), με το παιχνίδι να κατακυρώνεται με 20-0 για την γηπεδούχο ομάδα. Εκτός από την μη δυνατότητα για το ταξίδι, πλέον όλοι οι έμπειροι παίκτες αποχώρησαν από την ομάδα, η οποία θα αγωνίζεται ως το τέλος της σεζόν με νεαρούς παίκτες, προετοιμάζοντας την ομάδα που θα συμμετέχει στην Α” ΕΣΚΑ τη νέα περίοδο.

Βύζας Μεγάρων: Έφεση για τους 5 βαθμούς

Πριν από λίγες μέρες εφάρμοσε η ΕΠΟ την ποινή αφαίρεσης 5 βαθμών από τον Βύζαντα Μεγάρων, με τη διοίκηση να καταθέτει έφεση.
Η ποινή αφορά την περσινή υπόθεση πλαστοπροσωπείας, στην οποία είχε εμπλακεί η ομάδα των Μεγάρων, με την ποινή που είχε επιβληθεί να προβλέπει την αφαίρεση 5 βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Στην ΕΠΟ υποστήριξαν πως η εν λόγω ποινή δεν είχε κοινοποιηθεί τα υπόλοιπα ποινών που διαβιβάζονται από την Football League

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΟΖ: "Απαιτούμε μία κλειστού τύπου 25μ πισίνα με βιοκλιματικές προδιαγραφές"

Στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook οι άνθρωποι του ΑΝΟΖ "κατέθεσαν" την δικιά τους άποψη για το πως θα πρέπει να είναι το κολυμβητήριο. Αναλυτικά:

Μαυρίας: «Προτίμησα ΠΑΟ, θα δούμε το καλοκαίρι»

Τρία δικά του παιδιά παρουσίασε ο Παναθηναϊκός το μεσημέρι της Πέμπτης. Κι αν ο Σωτήρης Νίνης και ο Χάρης Μαυρίας έχουν αναδειχθεί από τα σπλάχνα της ομάδας και επέστρεψαν σε αυτή μετά από ένα διάστημα ξενιτεμού, ο Στάθης Ταυλαρίδης δεν έκρυψε τα πράσινα συναισθήματά του και τη χαρά του που φόρεσε τη φανέλα με το «τριφύλλι», έστω και στα 35 του.

Ζάκυνθος: Συνεχίζεται η αποχή από τις προπονήσεις

Τρίτη μέρα αποχής, για τους παίκτες της Ζακύνθου, που απέχουν από τις προπονήσεις. Οι παίκτες απέχουν από τις προπονήσεις, εξαιτίας οφειλών. 
Η διοίκηση δεν φαίνεται διατεθειμένη, μέχρι στιγμής, να μπει σε διαδικασία, διαπραγμάτευσης. Πληροφορίες θέλουν την Παρασκευή(12/2), να υπάρξει συνάντηση, ανάμεσα σε διοίκηση και ποδοσφαιριστές, για να δοθεί λύση στο σημαντικό θέμα που έχει προκύψει.

Συνάντηση Κοντονή με Γκιρτζίκη

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη είχε την Πέμπτη (12/2) ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν πολλά θέματα γύρω από το ποδόσφαιρο και τα προβλήματά του και διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων σε πολλά από αυτά, όπως:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΚΥΠΕΛΛΟ: Σήμερα κληρώνει για τους "4"


Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ ανακοινώθηκε, ότι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/02/2015 και ώρα 18.30 στα γραφεία της Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων Κυπέλλου για την ημιτελική φάση.

Εθνική Ελλάδας: Μέχρι τον Δεκέμβρη ο Μαρκαριάν

Το συμβόλαιο του Σέρχιο Μαρκαριάν θα έχει ισχύ έως τον Δεκέμβρη του 2015, ενώ αυτό θα ανανεωθεί έως και το τέλος του Euro 2016 σε περίπτωση πρόκρισης.
Με προσοχή κάνει τις κινήσεις της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μετά το… φιάσκο της επιλογής του Κλαούντιο Ρανιέρι. Έτσι η πρόσληψη του Σέρχιο Μαρκαριάν ήρθε μετά από την εισήγηση του Γιώργου Καραγκούνη.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία


Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ το πρόγραμμα των αγώνων της 16ης αγωνιστικής Α΄και Β΄Κατηγορίας.

ΙΤΙΕΣ/FDL: Μάγκες και στα δύσκολα! (Video)

Μεγάλη νίκη για την ομάδα των Ιτεών που κατάφερε να επιβληθεί 71-56 του Προμηθέα 2014, σε ένα από τα πλέον δυνατά ματς της 17ης αγωνιστικής της Α2 ΕΣΚΑ-Η, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Απο ‘κει και πέρα, η Δύμη έχει πάρει για τα καλά φόρα με «θύμα» της, αυτή της φορά την Κρήνη ’97 (70-63), με την ομάδα της Αχαγιάς να παραμένει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Γκοβέσης (Αρκαδίας) στο Ζακυνθιακός-Καλαμάτα

Ανακοινώθηκαν σήμερα οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της ερχόμενης Κυριακής για την 18η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Στο ματς της Ζακύνθου, όπου ο Ζακυνθιακός θα υποδεχτεί την ιστορική Καλαμάτα θα σφυρίξει ο Γκοβέσης από Αρκαδία, με βοηθούς τους Νίκα, Τριανταφύλλου, επίσης από Αρκαδία. Αναλυτικά:

Παρατάθηκε η διαδικασία αδειοδότησης γηπέδων

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η κοινή υπουργική απόφαση για την παράταση στη διαδικασία αδειοδότησης των αθλητικών εγκαστάσεων όλης της χώρας.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Σουπερλιγκάτος Ηρακλής!

Μεγάλη νίκη για τον Ηρακλή ο οποίος με το 2-0 σε βάρος του Πανιωνίου έχει πάρει μεγάλο προβάδισμα για να προκριθεί στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μια ακόμα εμφάνιση Σούπερ Λίγκας από τον Ηρακλή, ο οποίος υπέταξε 2-0 τον Πανιώνιο στο «Καυτανζόγλειο» και δείχνει έτοιμος να πετάξει έξω και τους «κυανέρυθρους» μετά τον Αστέρα Τρίπολης και να βρεθεί έπειτα από πολλά χρόνια στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας! Τεράστιο το προβάδισμα που πήρε η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, η οποία καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα στον επαναληπτικό που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη στις αρχές (3, 4, 5) Μαρτίου.

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Με πολλά προβλήματα γνώρισε δίκαιη ήττα (0-4) από τον Πανελευσινιακό (Photos)

Χωρίς τους τιμωρημένους Λιβέρη και Μπαρμπαρούση, τους τραυματίες Παυλίδη και Σκοζάι, τον Κωστάκη στον πάγκο (στο όριο των καρτών), ο Ζακυνθιακός γνώρισε σήμερα την ήττα στο εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής, από τον Πανελευσινιακό με το ευρύ σκορ 4-0.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ανάστατο το νησί από την εξαφάνιση του Διονύση Καπανδρίτη!

Από την προηγούμενη Δευτέρα (09/02) ο πρώην Πρόεδρος του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Διονύσης Καπανδρίτης έχει εξαφανιστεί!
Ο Καπανδρίτης τα τελευταία χρόνια διέμενε στον ΟΔΑΖ και το τελευταίο διάστημα έβγαινε και έκανε τον καθιερωμένο του περίπατο.
Από την Δευτέρα όμως που βγήκε για τον περίπατό του δεν ξαναγύρισε στο δωμάτιό του. Από τότε όλες οι αρχές του νησιού τον ψάχνουν, χωρίς όμως να έχουν αποτέλεσμα οι έρευνές τους.

Γ’ Εθνική: Εξ αναβολής δράση στη Ζάκυνθο

Στο γήπεδο Μαχαιράδου υποδέχεται σήμερα στις 14:00 ο Ζακυνθιακός τον Πανελευσινιακό, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής.
Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στο παιχνίδι να διεξαχθεί την Κυριακή 29/1 και αν όλα πάνε καλά, θα γίνει σήμερα. Ο Ζακυνθιακός θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, ενώ οι «σταχυοφόροι» θέλουν να πλησιάσουν κι άλλο τον πρωτοπόρο Παναργειακό.

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΓΓΑ: «Κλείνει» τα… σύνορα ο Κοντονής ελέω… βίας!

Το ενδεχόμενο αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις φέρεται πως εξετάζει ως… έσχατο μέτρο αντιμετώπισης της βίας Σταύρος Κοντονής.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κατά την επαφή που είχε με τους προέδρου των ΠΑΕ και συγκεκριμένα με τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζο και Ιάκωβο Αγγελίδη, έθεσε ως πρώτο θέμα την αντιμετώπιση της βίας από τις ομάδες.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Αποφασισμένη για το διπλό στη Ζάκυνθο η ομάδα της Ελευσίνας

Με νίκη αύριο θα μειώσει κι άλλο τη διαφορά από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Παναργειακό στη μάχη της ανόδου. Ο Πανελευσινιακός αναχώρησε σήμερα για το νησί.
Η αποστολή: Πουρής, Κωνσταντινίδης, Μαρής, Χαρούζα, Παπαπαναγιώτου, Ριζογιάννης, Γκεμίσης, Μακρίδης, Κουσκουνάς, Δουκάκης, Φλίγγος, Νικολάκης, Τσίγκρος, Έβερετ, Γκέσιος, Μεχμέτογλου, Ευθυμίαδης, Μπουσινάκης, Γεωργούλης.
Εκτός έμειναν οι Κακάλοφ, Στουρνάρας, καθώς και οι Ίρντιν, Τοπτίδης, Δεινόπαπας, Κουμπαρούλης.

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Football League: Σε τρεις δόσεις η 17η αγωνιστική

Με ένα ματς την Παρασκευή (13/2), οκτώ την Κυριακή (15/2) και δυο την Δευτέρα (16/2) ολοκληρώνεται το πρόγραμμα
Μπορεί ακόμη να μην έχει πέσει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Football League αλλά η διοργανώτρια Αρχή φρόντισε να κάνει γνωστό το πρόγραμμα της επόμενης «ημέρας». Σύμφωνα λοιπόν με την εν λόγω ανακοίνωση τα ματς της 17ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν Παρασκευή (13/2, Κυριακή (15/2) και Δευτέρα (16/2).

ΑΝΟΖ: Νέα επιτυχία για το πλήρωμα του EX-ANIMO!

Το προηγούμενο Σάββατο στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε μία λαμπρή εκδήλωση της ετήσιας απονομής επάθλων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας στην οποία υπήρξε και ζακυνθινή εκπροσώπηση.
Το σκάφος του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Ζακύνθου, EX-ANIMO, με κυβερνήτη τον Λάζαρο Τσαφταρίδη και το πλήρωμά του Παναγιώτη Ρουκανά, Φίμη Παλαδινό, Πάνο Λόξα και Σπύρο Κατσικίνη βραβεύτηκε για την 2η θεση στο Ranking List Ιόνιο ORC Club από 01/01/2014 έως και 31/12/2014.

Κοντονής: «Να αρθεί η αδικία που έχει γίνει εις βάρος της ΑΕΚ»

Προσθήκη λεζάντας
Το γκρέμισμα του «Νίκος Γκούμας χαρακτήρισε αδικία για την Ένωση ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού ύστερα από τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ευάγγελο Ασλανίδη
Αδικία για την ΑΕΚ χαρακτήρισε το γεγονός πως είχε γκρεμιστεί το γήπεδό της ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ύστερα από τη συνάντησή του με τον Ευάγγελο Ασλανίδη.

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Κουντουρά: Προτεραιότητα η επέκταση της τουριστικής περιόδου

Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά πραγματοποίησε πολύωρη επίσκεψη στα περίπτερα της έκθεσης HORECA.
Η Ελενα Κουντουρά συνομίλησε με τους επισκέπτες της έκθεσης αλλά και τους εκθέτες οι οποίοι της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο της. Από την πλευρά της η αναπληρώτρια υπουργός επισήμανε ότι κορυφαία προτεραιότητα του Υπουργείου είναι η επέκταση της τουριστικής περιόδου δώδεκα μήνες το χρόνο, καθώς επίσης η ανάδειξη, προβολή και αξιοποίηση του αστείρευτου πλούτου του ελληνικού τουριστικού τομέα.

Διαμαντόπουλος: «Αλλάζουμε σελίδα»

Χαμογελαστός εμφανίστηκε, στην συνέντευξη τύπου, ο Σταύρος Διαμαντόπουλος, από την ευρεία νίκη του Αιγινιακού, κόντρα στην Ζάκυνθο. Ο έμπειρος τεχνικός, έκανε λόγο, για μεγάλη εμφάνιση του ΑΙγινιακού, ενώ είπε ότι πλέον η ομάδα του, αλλάζει σελίδα. 

Ακίνο: «Είμαι θλιμμένος από την εμφάνιση μας»

Απογοητευμένος, από την βαριά ήττα και από την εμφάνιση της ομάδας του, δήλωσε ο Ντάνι Ακίνο. Ο προπονητής, της Ζακύνθου, τόνισε στο γήπεδο υπήρχε μόνο ο Αιγινιακός. 
Σε ότι αφορά την Ζάκυνθο, ο Ακίνο, είπε, δεν είχε ποιότητα, πάθος και δύναμη.

ΑΝΟΖ: Εντυπωσιακή εμφάνιση στους Χειμερινούς Αγώνες Παμπαιδων/Παγκορασιδων Α' Β'

Με την συμμετοχή 450 κολυμβητών/τριων απο 72 σωματεία στο εθνικό Κολυμβητηριο "Πέτρος Καπαγερωφ" πρώην "Παπαστρατειο" στον Πειραιά πραγματοποιήθηκαν οι χειμερινοι αγωνες παμπαιδων/παγκορασιδων Α'Β' για τα σωματεία Νότιου Ελλαδος
Τον ΑΝΟΖ εκπροσώπησαν οι Νικολετα Μαργαρη-Μαρία Πηλικα-Στελλα Χιωνη με τον προπονητη τους Διονύση Μαρινο.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία


Παρέμεινε στην 2η  θέση της βαθμολογίας της Α΄ κατηγορίας ο Αστέρας Μαχαιράδου αφού επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας των Γερακαρίων. Σπουδαία εντός έδρας νίκη του Εθνικού Σκουλικάδου επί της Νέας Σάντας /Απέναντι με 4-3, ενώ νίκη και για τον Ελατιακό στις Βολίμες με 1-0 επί του Αετού Καλλιπάδου. Αναλυτικά:

Γ' Εθνική: Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής

Τα τελικά αποτελέσματα και των τεσσάρων ομίλων της Γ' Εθνικής. Όλες οι αναμετρήσεις έγιναν την Κυριακή, πλην του αγώνα Άρης-Καμπανιακός που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα. Αναβλήθηκε ένα παιχνίδι στον πρώτο όμιλο!

Football League: Ισόπαλο το ντέρμπι στη Λάρισα, τριάρα ο Πιερικός

Η ευρεία νίκη του Αιγινιακού, με 4-0, επί της Ζακύνθου, είναι το αποτέλεσμα που ξεχωρίζει από την 16η αγωνιστική, του Βορείου ομίλου. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Λάρισα με την Λαμία έμειναν στο 0-0. 
Σπουδαίο διπλό για τον Πιερικό, στον Εύοσμο καθώς επιβλήθηκε του Αγροτικού Αστέρα με 3-2. Στην Άμφισσα, ο Φωκικός με τον Εθνικό Σερρών, έμειναν στο στείρο  0-0.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Γουέλκαμ... Ζάκυνθος στο Αιγίνιο!

Με… τρένο μοιάζει τις τελευταίες αγωνιστικές ο Αιγινιακός ο οποίος μετά το «διπλό» στην Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε και τη Ζάκυνθο εντός έδρας με 4-0.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Γουέλκαμ ο οποίος σημείωσε τρία γκολ και στην ουσία «καθάρισε» το ματς, με το άλλο τέρμα να το πετυχαίνει ο Μαρτσέλο Πέντα.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: "Τσίμπησε" τον βαθμό στην Βάρδα ο Ζακυνθιακός!


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το παιχνίδι στο "Γρ. Καλάκος" στην Βάρδα, όπου ΠΑΟΒ και Ζακυνθιακός έμειναν στο 0-0 με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό και εντυπώσεις.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ
ΔΟΚΑΡΙ για τον Ζακυνθιακό. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τόγια, η μπάλα θα σταματήσει στο δεξί δοκάρι του Κόκκαλη.

ΑΓΕΖ: Άνετη επικράτηση (73-58) επί της Νήαρ Ηστ

Επιστροφή στις επιτυχίες για την ομάδα της Ζακύνθου, η οποία δε δυσκολεύτηκε να κάμψει το "εμπόδιο" της Νήαρ Ηστ. Οι φιλοξενούμενοι, ουσιαστικά, μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί μόλις για ένα δεκάλεπτο (17-15), με επιμέρους 19-9, όμως, στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Θεόφιλου Μπεκέ πήραν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, ενώ στην επανάληψη δεν είχαν πρόβλημα να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα. Με αυτόν τον τρόπο, πήραν μία δική τους "μίνι" εκδίκηση για το "σοκ" που είχαν υποστεί στην Καισαριανή, ενώ συνεχίζουν με τον τρόπο αυτόν να δίνουν τη "μάχη" τους για την άνοδο.

Αχαϊκή-Αιολικός 1-1

Δεν μπόρεσε ο Αιολικός να αποδράσει από την Κάτω Αχαγιά με τη νίκη, καθώς η Αχαϊκή τον υποχρέωσε σε ισοπαλία 1-1.
Οι νησιώτες ήταν πιο δραστήριοι και επιθετικοί και στο 16’ βγήκαν σε γρήγορη επίθεση με τον Τόρες να βγάζει τη σέντρα, τον Ζαγοριανό να... σερβίρει στον Γάλα κι εκείνος με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 45’ ο Αιολικός άγγιξε και το δεύτερο γκολ, αλλά το φάουλ του Μίχου το απέκρουσε ο Δρακόπουλος με τη βοήθεια του δοκαριού.