Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΣΟΚ! Σκοτώθηκε η Ολυμπιονίκης Άννα Πολλάτου (Photos - video)



Από το απόγευμα του Σαββάτου (περίπου 16:20), ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί τον άδικο χαμό της Άννας Πολλάτου, της χάλκινης Ολυμπιονίκη του ανσάμπλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, αλλά και παγκόσμιας πρωταθλήτριας στην Οζάκα το 1999.
Σε ηλικία μόλις 31 ετών, η Πολλάτου άφησε την τελευταία της πνοή στην εθνική οδό Πύργου - Πατρών, κοντά στην κωμόπολη Βάρδα, όταν έχασε τον έλεγχο του Smart που οδηγούσε, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με ένα αγροτικό φορτηγάκι.
Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος, ενώ οι επιβαίνοντες του άλλου οχήματος (δύο άντρες) μεταφέρθηκαν στο Κέντρο υγείας Βάρδας. Η Πολλάτου κατευθυνόταν προς την Κυλλήνη, προκειμένου από εκεί να πάει στην Κεφαλλονιά για να ψηφίσει στις αυριανές εκλογές.

ΑΓΕΖ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Φινάλε με τον καλύτερο τρόπο (Photos)

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισαν για φέτος το πρωτάθλημα οι γυναίκες μας, που επιβλήθηκαν του Πατρέα με τελικό σκορ 51-33 κατακτώντας και επίσημα την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ-Η. Ο προπονητής Νέγκας είχε την πολυτέλεια να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίχτριές του αφού δεν φάνηκε να απειλείται ουσιαστικά σε καμιά στιγμή. Με αρκετές καλές φάσεις τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά το ροζ φύλλο ήταν αρκετά εύκολη υπόθεση για την Α.Γ.Ε.Ζ.
Το θετικό αυτής της χρονιάς πέρα από την κατάκτηση της 3ης θέσης είναι και η δημιουργία τμήματος ακαδημίας για κορίτσια έτσι ώστε να υπάρξει συνέχεια αυτής της ομάδας και οι επιτυχίες να είναι πολύ μεγαλύτερες αφού οι υποδομές που θα έχουν καθώς και τα ερεθίσματα βλέποντας την γυναικεία θα τις κάνουν πολύ πιο ολοκληρωμένες παίκτριες.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ-ΑΓΕΖ: Ρίχνουν αυλαία στην Παναγούλα

Σήμερα το μεσημέρι στη μία το γυναικείο τμήμα της ΑΓΕΖ ρίχνει αυλαία στο φετινό πρωτάθλημα, με μία μεγάλη επιτυχία. Θα τερματίσει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα! Μία θέση που είναι άθλος για τις αθλήτριες του Σπύρου Νέγκα, αφού είχαν αρκετούς τραυματισμούς και άλλες υποχρεώσεις και ποτέ δεν έπαιξαν πλήρεις!
Στην αυλαία του πρωταθλήματος υποδέχονται τις αντίστοιχες του Πατρέα και στοχεύουν τη νίκη για να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά.

Ο ζακυνθινός προπονητής δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι τις Σιδηροκαστρίτη και Δαλιακάρη.



Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Οι εκλογές παρατείνουν την αγωνία

Λόγω εκλογών διακόπτονται το ερχόμενο διήμερο τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική και συνεχίζονται την Τετάρτη 21 Μαΐου όπου ο Ζακυνθιακός ταξιδεύει στη γειτονική Κεφαλονιά για να διεκδικήσει την 3η του συνεχόμενη νίκη στο μίνι πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο «Κεραμειών» την Α.Ε. Κεφαλληνίας. Στο άλλο ματς της 3ης αγωνιστικής ο Άρης Αρχαίας Ολυμπίας θα υποδεχτεί τον Διαγόρα Βραχνεΐκων.
Το ματς του Ζακυνθιακού στην Κεφαλονιά, μπορεί να φαντάζει ως εύκολο, αφού οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του 12ου ομίλου έχοντας σε δύο αγώνες πετύχει ένα γκολ, ενώ έχει δεχτεί 6.

ZANTE DILEMMA: Κοινή συνέντευξη τύπου του Κώστα Εφέπουλου για τον σάλο που κάνει το «Come on Brazil».

Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο ιδρυτής του γνωστού συγκροτήματος «ZANTE DILLEMA», Κώστας Εφέπουλος σχετικά με τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει το νέο τους κομμάτι για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, «Come On Brazil». Επίσης, μιλάει και για την κάθοδό του στις εκλογές της Κυριακής, με το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου, Μίμη Κουρή.

Ζ.Α.Ο. – ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Αγωνιστική δράση με Πυργέα και Ε.Α.Π.

Λόγω εκλογών, την Κυριακή δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα, πουθενά στην Ελλάδα και έτσι το τμήμα των Κορασίδων του Ζακυνθινού Αθλητικού Ομίλου θα αγωνιστεί σήμερα και αύριο, με Πυργέα και Ε.Α. πατρών, αντίστοιχα.
Συγκεκριμένα, σήμερα το μεσημέρι στις 2 και στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου, «Γ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ» οι Κορασίδες θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες του Πυργέα. Η ζακυνθινή ομάδα είχε κερδίσει στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Παναγούλα (4 Μαΐου) με 3-0 σετ (25-17, 25-16, 25-18).

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΣΙΛΙΒΗ: Στην Στόουκ Σίτυ οι Πομώνης και Γουσέτης

Για Αγγλία πετάνε την Παρασκευή 23 Μαΐου οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Τσιλιβή, Ντάνιελ Γουσέτης και Κώστας Πομώνης. Οι δύο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, μέσω της συνεργασίας της ακαδημίας τους με την UK TRIALS HELLAS (και τον υπεύθυνο Λάμπρο Λιώνα) είχαν επισκεφτεί πέρυσι το Μάντσεστερ, όπου δοκιμάστηκαν στην MANCHESTER UNITED, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ: Ο Ζακυνθιακός… «έδιωξε» τον Τσιπιανίτη! – Ανέλαβε ο Καραπίτσος



Μετά την ήττα που υπέστη ο Διαγόρας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ζακυνθιακό με 1-0 και την όχι καλή εμφάνιση της ομάδας στον πρώτο αγώνα μπαράζ απέναντι από την Κεφαλονιά η διοίκηση αποφάσισε να αλλάξει προπονητή κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Ετσι την θέση του Κώστα Τσιπιανίτη θα πάρει ο Χρήστος Καραπίτσος (φωτό) που αμέσως θα πιάσει δουλειά έτσι ώστε να ετοιμάσει την ομάδα για το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στο Αρη Αρχαίας Ολυμπίας.

Πηγή:  achaisports.gr

ΑΓΕΖ-ΣΤΙΒΟΣ: 2ος Βαλκανιονίκης ο Θανάσης!



Τη δεύτερη θέση στη δισκοβολία  κατέκτησε ο Ανδρέας Θανάσης με 54.53μ στους βαλκανικούς αγώνες παίδων που έγιναν στο Σλίβεν της Βουλγαρίας στις 15-5-2014. Ο αθλητής μας παρά την ταλαιπωρία του ταξιδιού (24 ώρες λεωφορείο) ,την φαρμακευτική αγωγή για την αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες και κάποιους πόνους στο στομάχι την ώρα του αγώνα ,έκανε ένα καλό αγώνα και έχασε στην τελευταία βολή την πρώτη θέση. Επόμενος σημαντικός αγώνας την 1 η Ιουνίου στο Μπακού του Αζερμπαιτζάν όπου θα γίνει η πρόκριση των Ευρωπαίων  για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Ναιζίν της Κίνας  τον Αύγουστο.

Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή της ΑΓΕΖ, αλλά και στον προπονητή του Αντώνη Ακτύπη για την εξαιρετική δουλειά που κάνει!!!

ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ/ΑΠΕΝΑΝΤΙ: Συγχαρητήρια επιστολή από «ΜΑΝΩΛΙΕΣ»

Ο Εκπολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος «ΜΑΝΩΛΙΕΣ», μέσω επιστολής που ήρθε στα γραφεία μας, εκφράζει τη χαρά του για την άνοδο στην Α΄ κατηγορία  και εύχεται πάντα να έχουν επιτυχίες. Αναλυτικά η επιστολή:

Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Συγχαρητήρια επιστολή από «ΜΑΝΩΛΙΕΣ»

Ο Εκπολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος «ΜΑΝΩΛΙΕΣ», μέσω επιστολής που ήρθε στα γραφεία μας, εκφράζει τη χαρά για τη νίκη του Ζακυνθιακού επί του Διαγόρα και εύχεται δύναμη για το στόχο της ανόδου στην Γ’  Εθνική. Αναλυτικά η επιστολή:

SEA SITE: Γιατί το καλοκαίρι… είναι εδώ!



Παρασκευή 16 Μαΐου. Το SEA SITE «φοράει» τα καλά του και μας περιμένει από το πρωί και για όλο το καλοκαίρι να περάσουμε ευχάριστα, σ’ ένα όμορφο περιβάλλον, στην παραλία του Λαγανά (ΒΕΖΑΛ).
Οικοδεσπότης, ο γνωστός παίκτης της ΑΓΕΖ, Χρήστος Κοτσέτας ο οποίος εκτός από… τρίποντα, ξέρει να σκοράρει και στη διασκέδασή μας.

1ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ - Ζ.Α.Ο.Α.: Συνδύασαν παιχνίδι και διασκέδαση

Συνεχίζοντας τις δραστηριότητές του, ο Ζακυνθινός Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης διοργάνωσε τα σαββατοκύριακα 3-4 και 10-11 Μαΐου τουρνουά τένις για τα παιδιά που προπονούνται στις ακαδημίες του.
Την πρώτη εβδομάδα έγινε το τουρνουά που αφορούσε το κόκκινο επίπεδο για ηλικίες 5-7 ετών. Την δεύτερη διεξήχθη το τουρνουά στο πορτοκαλί επίπεδο για λίγο μεγαλύτερα παιδιά 7-9 ετών.

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Υπέκυψε η ΑΕΚ στην ανωτερότητα του Άρη

Ο Άρης Αρχαίας Ολυμπίας μπορεί να ηττήθηκε στην πρεμιέρα των αγώνων μπαράζ μέσα στην έδρα του από τον Ζακυνθιακό αλλά το γεγονός αυτό δεν αναιρεί ότι αποτελεί μια από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Κάτι που δυστυχώς κατάλαβε η ΑΕΚ στο γήπεδο των Κεραμειών γνωρίζοντας την ήττα από τους πρωταθλητές Ηλείας με σκορ 4-1.
Οι φιλοξενούμενοι έθεσαν τις βάσεις για την επικράτηση τους από το πρώτο ημίχρονο, που πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα τριών τερμάτων, δίχως να αφήσουν περιθώρια αντίδρασης στους παίκτες του Σπύρου Παπαδάτου. 

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Αγχωτική νίκη για τον Ζακυνθιακό (1-0 τον Διαγόρα Βραχνεΐκων) – Μόνος πρώτος στον 12ο Όμιλο (Photos)

Με 1-0 επικράτησε ο Ζακυνθιακός, στο Δημοτικό Στάδιο, του Διαγόρα Βραχνεΐκων στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα καταπληκτικό πρώτο 45λεπτο, όμως τους έλειψε το γκολ. Δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες (συνολικά επτά) όμως το άγχος από τη μία, η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης από την άλλη, κράτησαν το 0-0.

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Στα πόδια του το «τρίποντο»

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τη διαδικασία των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική, ο Α.Ο.Π. Ζακυνθιακός. Η νίκη αυτή στην Αρχαία Ολυμπία, επί ενός σπουδαίου αντιπάλου, που έχει στο ρόστερ του παίκτες που έχουν συμμετοχές σε Super League, Football League και Football League 2, δίνει στον Ζακυνθιακό το τίτλο του φαβορί, πλέον.
Όμως από χθες άπαντες στον Ζακυνθιακό κοιτάζουν και προετοιμάζονται για τον επόμενο αγώνα που είναι αύριο Τετάρτη με τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Αχαΐας, Διαγόρα Βραχνεΐκων.

UK TRIALS HELLAS: Μεγάλη επιτυχία (και) στην Ηλεία

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στα δοκιμαστικά που έκανε η UK Trials Hellas στην Μυρτιά Ηλείας, σε ηλικίες 2005-1996. Το pre trial πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 9,11 Μαΐου με τους υπευθύνους να μένουν ικανοποιημένοι με το επίπεδο των νεαρών ποδοσφαιριστών. Επέλεξαν αρκετά παιδιά τα οποία θα λάβουν μέρος στο trial της Αθήνας στις 30/6-2/7, στο οποίο θα παρευρεθούν Άγγλοι προπονητές και scouters από ομάδες της Μ. Βρετανίας. Μεταξύ των άλλων, στο team της UK Trials Hellas ήταν και ο Πατρίκ Ενγκεμά (υπεύθυνος Επτανήσων). Αναλυτικά το δελτίο τύπου, αναφέρει:

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων

Η διοίκηση του Α.Ο.Π. Ζακυνθιακού ενημερώνει τους φιλάθλους για τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων για το αυριανό παιχνίδι. Η αξία του κάθε εισιτηρίου ανέρχεται στα 5€ και θα πωλούνται από σήμερα έως και αύριο το μεσημέρι στις 12, στα εξής σημεία:

Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Ευχαριστήριο για τη φιλοξενία

Οι άνθρωποι του Άρη Αρχαίας Ολυμπίας υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την αποστολή, αλλά και τους φιλάθλους του Α.Ο.Π. Ζακυνθιακού και παρότι το ματς ήταν κομβικό γι αυτούς, δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα. Για το λόγο αυτό, η διοίκηση του Ζακυνθιακού εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση-ευχαριστήριο:

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ: Ο Κακριδής στο Ζακυνθιακός-Διαγόρας

Ο Κακριδής (Κορινθίας) θα διευθύνει την αναμέτρηση του Διαγόρα με τον Ζακυνθιακό στη Ζάκυνθο, η οποία θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. Βοηθοί του θα είναι οι Πυργάκης, Σπηλιώτης της ίδιας Ενωσης.

Το άλλο ματς ανάμεσα στην ΑΕ Κεφαλληνίας και τον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας (γηπ. Κεραμειών, 3.30 μ.μ.) θα «σφυρίξει» ο Κέκελος (Αιτωλοακαρνανίας) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Κακατσίδη και Αντωνόπουλο.
Και τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν την ερχόμενη Τετάρτη 14 Μαΐου.

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ FOOTBALL LEAGUE: «Λευκή» ισοπαλία στον Βόλο

Ακόμη περισσότερο μπερδεύτηκε η κατάσταση στα πλέι οφ, μετά τις ισοπαλίες στα ντέρμπι του Βόλου και των Ηρακλέων, αλλά και με τη νίκη των Χανίων επί της Κέρκυρας.
Η Νίκη Βόλου παρέμεινε πρώτη μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ Ηρακλής και Ηρακλής Ψαχνών έμειναν στο 1-1. Ο ΑΟ Χανιά επικράτησε 2-0 της Κέρκυρας και μπήκε ξανά στο κόλπο, ενώ ο Αιγινιακός διέσυρε τον Φωστήρα με 4-1.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ: Κακή εμφάνιση και ήττα από τον Τρίτωνα

Το χειρότερό τους φετινό παιχνίδι πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα οι «ερυθρόλευκες» γνωρίζοντας την ήττα με 31-26 από τις αντίστοιχες του Τρίτωνα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τις παίκτριες του Σπύρου Νέγκα. Απλά βρέθηκαν όλες σε κακή μέρα και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Σε καμία περίοδο του αγώνα δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό, με αποκορύφωμα το πρώτο 10λεπτο που ήταν τραγικό και για τις δύο ομάδες και τελείωσε… 2-3!

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ: Η Α.Ε.Κ. τις ευκαιρίες… ο Διαγόρας τα γκολ

Στο πρώτο της παιχνίδι για τα playoffs ανόδου στην Γ Εθνική, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να πάρει κάτι κόντρα στον Διαγόρα Βραχνέικων χάνοντας με 2-0 στην Πάτρα, σε ένα παιχνίδι όμως που με την μορφή που είχε σίγουρα άξιζε κάτι παραπάνω. Ο Διαγόρας άνοιξε το σκορ με έναν εντελώς ανορθόδοξο τρόπο, όταν ο πολύπειρος Μπαλτιμάς, έκανε ένα δυνατό βολέ, η μπάλα έσκασε μία φορά, ο Λούλουδας έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω με τον Λαζανά να κάνει και αυτός με την σειρά του μία δεύτερη κεφαλιά, και την μπάλα να παίρνει μία περίεργη τροχιά καταλήγοντας στα δίχτυα του Άννινου, που στην προσπάθεια του να διώξει, χτύπησε στο δοκάρι και στην συνέχεια έγινε αλλαγή. Στη συνέχεια του α΄ μέρους και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ, αλλά το 1-0 έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου.

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ: Ονειρικό ξεκίνημα για τον Ζακυνθιακό (Photos)

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική ο Ζακυνθιακός, ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο Στρεφίου του τοπικού Άρη Αρχαίας Ολυμπίας με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή!
Έτσι η νησιώτικη ομάδα με το μεγάλο «διπλό» που πήρε στην έδρα του φαβορί του 12ου ομίλου (βάσει ρόστερ και μπάτζετ) αυτομάτως παίρνει σημαντικό προβάδισμα για την άνοδο σε επαγγελματική κατηγορία!
Αν και το ματς… στράβωσε για τους φιλοξενούμενους από την έναρξή του, με το εύστοχο πέναλτι που πέτυχε ο Πανάκης, οι παίκτες του Στράτου Κουρούμαλου δεν τους πήρε από κάτω και κατάφεραν στο 11΄ να ισοφαρίσουν με γκολ του Στάθη Καραμαλίκη, ύστερα από ωραία ενέργεια του Παναγιώτη Δρόσου.

ΑΓΕΖ – ΣΤΙΒΟΣ: Ο Θανάσης στο Βαλκανικό Παίδων!



Άλλη μία σπουδαία διάκριση για τον Ανδρέα Θανάση και το σύλλογό του, την Αθλητική Γυμναστική Ένωση Ζακύνθου. Ο νεαρός δισκοβόλος θα συμμετέχει, μαζί με άλλους 27 αθλητές και αθλήτριες (Παίδες και Κορασίδες) στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 15 Μαΐου στο Σλίβεν της Βουλγαρίας. Αναλυτικά η αποστολή:

ΑΝΔΡΕΑΣ & ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ: Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας



Την Κυριακή 4 Μαΐου, ο Ανδρέας Γκούσκος και η Αναστασία Κορφιάτη ανέβηκαν τα σκαλιά της Ιεράς Μονής του Αγίου Νικολάου στο Άνω Γερακαρίο. Το ζευγάρι τέλεσε το γάμο τους σε στενό κύκλο, έχοντας για κουμπάρους τον γνωστό προπονητή (πρόσφατα στην ομάδα της Καλαμάτας) Νίκο Κακαλέτρη και τον Ιατρό και μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο. Ζακυνθιακού, Δημήτρη Ξανθόπουλου. Στο μυστήριο του γάμου και αρκετές παίκτριες της Δόξας Πηγαδακίων. Αμέσως μετά, το νεόνυμφο ζευγάρι παρέθεσε τραπέζι στους προσκεκλημένους, στο Sports Center του γηπέδου των Πηγαδακίων.

ANOZ-ΦΙΛΙΠΠΑ ΚΟΛΟΚΟΤΣΑ: Κρατάει ψηλά τη ζακυνθινή κολύμβηση



Μπορεί να μην ανέβηκε στο βάθρο η Φιλίππα Κολοκοτσά του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Ζακύνθου, όμως κατάφερε να βελτιώσει αρκετά το χρόνο της στα 100μ. πεταλούδα και από 1,10,14 να το ρίξει στο 1,08,80.
Η Κολοκοτσά, συνοδευόμενη από τον καταξιωμένο προπονητή της Διονύση Μαρίνο, αλλά και την πολύ καλή της φίλη και συναθλήτριά της, Στέλλα Χιώνη πήρε μέρος στο «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ GRAND PRIX - ΑΛΙΜΟΣ 09-11.05.2014».

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ-ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Αυλαία με «διπλό» στον Ηρακλή



Τον… έχουν τελικά τον Ηρακλή οι «μικροί» του ΑΠΣ Ζάκυνθος, αφού μετά το 4-2 του πρώτου γύρου, επικράτησε το Σάββατο στη Μίκρα με 1-0, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το «παρθενικό» τους ταξίδι στο Πρωτάθλημα Νέων της Football League.
Ήταν μια πετυχημένη χρονιά, αφού η ομάδα με τα χίλια προβλήματα που αντιμετώπισε, κατάφερε να τερματίσει στην 8η θέση! Η προετοιμασία ξεκίνησε στην κυριολεξία τη τελευταία στιγμή με 97άρηδες και 98άρηδες και με μικρή βοήθεια από τους επαγγελματίες της πρώτης ομάδας. Κι όμως αυτά τα παιδιά (στην πλειοψηφία τους από το νησί) κατάφεραν να «σηκώσουν» το βάρος και να τερματίσουν ψηλά στη βαθμολογία.