Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Εντυπωσιακός ο Αχιλλέας (6-2 τον Ελατιακό)! – Τι έγινε στα ματς του Σαββάτου (photos)

«Βούλιαξε» η Ζάκυνθος από τη σημερινή (26/11) κακοκαιρία, πράγμα που επηρέασε και την αγωνιστική δραστηριότητα της ΕΠΣ Ζακύνθου. Συγκεκριμένα,  δεν ξεκίνησε ποτέ το ματς στον Αγγερικό (Αίολος –Αλυκανάς) αφού η μπάλα δεν έσκαγε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στη Λιθακιά το ματς διεκόπη στο 31ο  λεπτό λόγω ομίχλης κι ενώ το σκορ ήταν 1-1.

Σ.Δ.Π. ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον εξοπλισμό των γραφείων τους

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ζακύνθου ανακαίνισε τα γραφεία του (στεγάζονται στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης) και έλαβε ως βοήθεια (χορηγία) τα γραφεία και τις καρέκλες από την εταιρεία του κ. Γιώργου Θεοδόση (φωτό) και γι αυτό το λόγο το ΔΣ θέλησε να τον ευχαριστήσει και δημόσια.

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Και η Νάουσα κοντά στον Λεωνίδα μας!!!

Ο Δήμος Νάουσας ευχαριστεί όλους τους μαθητές, τους πολίτες, τους αθλητές, τους συλλόγους και τους εθελοντές που συμμετείχαν με όλη τους την καρδιά στην Κίνηση Αγάπης για τον Λεωνίδα Κουτσούκη, στο δημοτικό πάρκο την περασμένη Παρασκευή.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Στο Μαχαιράδο ο Κωστάκης, στον Αγγερικό ο Μπέης

Ανακοινώθηκαν από την Επιτροπή Διαιτησίας  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ οι  Διαιτητές  των αγώνων της 6ης Αγωνιστικής  Α΄και Β΄Κατηγορίας.
Αναλυτικά :

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΓΙΑΤΡΑ: Στον πόνο του… σκέφτηκε τον Λεωνίδα Κουτσούκη!!!

Τι να πεις για τέτοιους ανθρώπους; Τα λόγια είναι περιττά!!! Ο Νίκος Γιατράς νοσηλεύτηκε τις προηγούμενες ημέρες στο ΓΝΝ Ζακύνθου για ένα χτύπημα στο κεφάλι που προήλθε από πτώση του στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού γηπέδου Αμπελοκήπων.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΙΠΑΔΟΥ: Ανακοίνωση για τον Νίκο Γιατρά

Στο χθεσινό (23/11) παιχνίδι κυπέλλου μεταξύ των ομάδων ΑΟ Βασιλικού και Αετού Καλιπάδου, ο ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδος, Νικόλαος Γιατράς έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να χρειαστεί να μεταφερθεί στο Γ.Ν.Ν. Ζακύνθου για τις πρώτες βοήθειες.

Στον Θεσπρωτό ο Νόλης

Στο πρόσωπο του Δημήτρη Νόλη βρήκαν οι άνθρωποι του Θεσπρωτού τον αντικαταστάτη του Λάζαρου Σέμου.
Ο έμπειρος προπονητής συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» και αναλαμβάνει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Θεσπρωτού.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: «Καλή επιτυχία» στη γυναικεία ομάδα της Δόξας Πηγαδακίων

Πρεμιέρα έχουμε στο γυναικείο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, με την Δόξα Πηγαδακίων να εκπροσωπεί το νησί για μία ακόμα αγωνιστική περίοδο. Για το λόγο αυτό το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ζακύνθου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Η 6η στροφή σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ το Πρόγραμμα των αγώνων της 6ης Αγωνιστικής Α΄και Β΄Κατηγορίας.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Μετά από 230 ημέρες παρατηρητής από Ζάκυνθο εκτός νησιού!

Έπρεπε να περάσουν 230 ημέρες, ήτοι 8 μήνες περίπου, για να ορίσει η ΕΠΟ παρατηρητή από την ΕΠΣ Ζακύνθου σε αγώνα Εθνικού Πρωταθλήματος!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΚΥΠΕΛΛΟ: «Πάγωσαν» όλοι στο γήπεδο Αμπελοκήπων από τον τραυματισμό ποδοσφαιριστή!

Σε δεύτερη μοίρα πέρασαν οι σημερινοί αγώνες κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου (1η φάση), αφού στο Δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων και στο ματς Βασιλικός-Καλλιπάδο τραυματίστηκε ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Νίκος Γιατράς στο κεφάλι!
Αμέσως, κάλεσαν ασθενοφόρο και αυτή την ώρα ο Γιατράς νοσηλεύεται στο Γ.Ν.Ν. Ζακύνθου σε καλή κατάσταση. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 30λεπτη καθυστέρηση!

Όλοι κοντά στον Λεωνίδα Κουτσούκη!!!

Ας αφήσουμε λίγο τα σκουπίδια που έχουν περιτριγυρίσει το νησί μας και ας ασχοληθούμε με κάτι που μας ενδιαφέρει όλες. Στις 26 Νοεμβρίου σε όλα τα cafe των πλατειών Αγίου Μάρκου και Σολωμού όλη μέρα διασκεδάζουμε και συνδράμουμε για την υγεία του Λεωνίδα Κουτσούκη.
Ο Κουτσούκης  πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και έχει ανάγκη την δική μας στήριξη για να πάει στο εξωτερικό και να γίνει σύντομα καλά.

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΖΑΟ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Ναι μεν (2-0), αλλά... (2-3) με την Παναχαϊκή 2014!

«Στράφι» πήγε η σπουδαία απόδοση στο πρώτο και στο δεύτερο σετ για τον ΖΑΟ, ο οποίος μπορεί να προηγήθηκε με 2-0 στην πρεμιέρα του Α’ Ομίλου του Τοπικού Πρωταθλήματος Βόλεϊ Γυναικών της ΕΣΠΕΠ απέναντι στην Παναχαϊκή 2014, ωστόσο λύγισε στο τάι μπρέικ με 3-2 σετ. 

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές των αγώνων κυπέλλου

Από την Επιτροπή Διαιτησίας  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου ανακοινώθηκαν οι  Διαιτητές  των  αγώνων  Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  της 1ης Φάσης :
Αναλυτικά :

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Δεν είναι πλέον διαιτητής ο Τάσος Λιβέρης

Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ζακύνθου έκανε δεκτό το αίτημα του Τάσου Λιβέρη να διαγραφεί από τη δύναμη των διαιτητών της Ένωσης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ: Η δήλωση του Δημάρχου Παύλου Κολοκοτσά για τη σημερινή κινητοποίηση

Μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Παύλος Κολοκοτσάς δήλωσε για τα όσα έγιναν το πρωί στο Δημαρχείο. Ο κ. Κολοκοτσάς τόνισε:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Καταπέλτης το φύλλο αγώνος κατά Ελατιακού – «Δεν θέλω να σφυρίζω αγώνες τους» δηλώνει ο Κωστάκης!

Τα… «απόνερα» από το ματς των Βολιμών είναι πολλά και έντονα! Ο διαιτητής Δημήτρης Κωστάκης με τους βοηθούς του, Αντώνη Πυλαρινό και Αντώνη Μποζίκη έκαναν πάνω από μία ώρα να φύγουν από τα αποδυτήρια στο δημοτικό γήπεδο Βολιμών μετά το επεισοδιακό παιχνίδι του Ελατιακού με τον Παναρτεμισιακό ΑΟ (1-3), την Κυριακή 20/11.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ξεκινάει το κύπελλο - Οι αγώνες της πρεμιέρας

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Ζακύνθου ορίσθηκαν οι αγώνες Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Ζακύνθου της 1ης Φάσης.
Αναλυτικά:

ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ: Οι δημότες αντέδρασαν και φώναξαν "Επιτέλους... τέλος" (photos)

Εκατοντάδες απεγνωσμένοι πολίτες συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί (21/11, 09:00) έξω από το Δημαρχείο Ζακύνθου (στην πλευρά της πλατείας Σολωμού) για να διαμαρτυρηθούν για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα με την μη αποκομιδή των σκουπιδιών σε ολόκληρο το νησί.

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Οι 4 αποφάσεις που πήραν οι ΕΠΣ στη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης

Συγκέντρωση των Ενώσεων που έχουν ως επικεφαλής τον Βαγγέλη Γραμμένο και αποτελούσαν μέχρι τον περασμένο μήνα την αντιπολίτευση στην ΕΠΟ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 20 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

ΑΓΕΖ: Εντυπωσιακή για μία ακόμα αγωνιστική! - "Σάρωσε" και τον Ποσειδώνα Παραλίας (92-38)

0
Εντυπωσιακά πράγματα έκανε η ΑΓΕΖ για την 7η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΗ, η οποία συνέτριψε στο γήπεδο της Παναγούλας τον Ποσειδώνα Παραλίας με 92-38 κατακτώντας μια από τις μεγαλύτερες σε διαφορά νίκες στην ιστορία της (54π.).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Φιλική ήττα (3-1) στην Αμαλιάδα από τον Αστέρα

ΦΩΤΟ: Εφημερίδα "ΠΡΩΤΗ"
Με τον Άγγελο Λόξα να σημειώνει δυο γκολ και τον Γιώργο Μπαρμπαρούση το τρίτο, ο Αστέρας επιβλήθηκε με 3-1 της Ζακύνθου, στο φιλικό που έγινε στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία - Επεισοδιακό ματς στα ορεινά!!! (photos)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η 5η  αγωνιστική σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία. Στις Βολίμες ο Παναρτεμισιακός επικράτησε με 3-1 του Ελατιακού σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παίκτες και των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια στην ανάπαυλα, αλλά και στο τέλος του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι τα έχουν με τη διαιτησία του Δημήτρη Κωστάκη. Ανεξάρτητα αν η διαιτησία ήταν καλή ή έκανε λάθη, η αντιμετώπιση των γηπεδούχων ήταν κάκιστη!!!
Στον Αγγερικό η ΑΕ Γερακαρίων νίκησε 4-2 τον Αχιλλέα.