Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από αύριο - Νέα 48ωρη απεργία 4 και 5 Φεβρουαρίου

Προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεων τους, και νέα 48ωρη απεργία για την επόμενη Πέμπτη και Παρασκευή 4 και 5 Φεβρουαρίου, αποφάσισε σε σημερινή συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Γκέλαρε ο Ζακυνθιακός στον Άγιο Λέοντα! (Photos)

Την πρώτη του, βαθμολογική, απώλεια γνώρισε πριν από λίγο ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός, φέρνοντας ισοπαλία στο Δημοτικό γήπεδο Αγίου Λέοντα, με αντίπαλο την τοπική Ένωση (1-1).

Ούτε 20 ευρώ η επιχορήγηση σε κάθε ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό σωματείο!

Tα ποσά που αντιστοιχούν ως επιχορήγηση προς τις ομοσπονδίες για το 2016 ανακοίνωσε την Παρασκευή (29/1) η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Καλογεράκος στο Μαχαιράδο

Ανακοινώθηκαν από την Επιτροπή Διαιτησίας οι Διαιτητές των αγώνων της 14ης αγωνιστικής Α΄και Β΄Κατηγορίας:

ΚΥΠΕΛΛΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης

Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  η κλήρωση των αγώνων Κυπέλλου της ημιτελικής φάσης.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Τελειώνει και ο Ολυμπιακός Βόλου!

Η προσπάθεια να εξασφαλίσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ασφαλιστική ενημερότητα, για εκδοθούν τα δελτία των παικτών της Κ19 και η ομάδα να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΟ Τρίκαλα, έπεσε στο κενό.

Πάει Αιγίνιο ο Οικονόμου!

Ο 31χρονος μέσος σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αιγινιακό!

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Οι απεργίες ανέβαλαν την αγωνιστική!

Λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων και της απεργίας των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών η ΕΠΟ αποφάσισε να αναβληθεί η αγωνιστική δραστηριότητα στη Γ΄ Εθνική!

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Παραιτήθηκε ο Καλογιάννης!

Το πρώτο συμβούλιο του 2016 για τη Football League έβγαλε και την… είδηση της χρονιάς. Ο Σπύρος Καλογιάννης δήλωσε ότι παραιτείται από πρόεδρος της Ένωσης και, μάλιστα, προκήρυξε εκλογές για τις 17 Φεβρουαρίου!

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Στην ΑΕΛ ο Βαρέλα!

Στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΛ, αποκτώντας ως ελεύθερη μεταγραφή από την Βουλγάρικη Μπότεφ Πλόβντιβ, τον Νίκολας Βαρέλα.

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σήμερα η κλήρωση της ημιτελικής φάσης

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ότι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/01/2016 και ώρα19.30 στα γραφεία της Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση του Κυπέλλου  για την Ημιτελική Φάση.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Πλήγμα με Βασίλη Κλάδη στο Τσιλιβή!

Τελικά ο τραυματισμός στο χέρι του τερματοφύλακα του ΑΟ Τσιλιβή, Βασίλη Κλάδη αποδείχτηκε πολύ πιο σοβαρός απ΄ ότι πίστευαν στην ομάδα του Πλάνου.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Το Σάββατο (06/02) με Απόλλωνα και τηλεοπτικό

Το πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών του β΄γύρου έκανε γνωστό η διοργανώτρια αρχή.  Η 18η «στροφή» θα διεξαχθεί το τριήμερο 6-8/2, ενώ η 19η  θα διεξαχθεί σε τέσσερις «δόσεις».

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΠΣ Ζάκυνθος (Κ19), Ζακυνθιακός και Καταστάρι στους "4"

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα σημερινά ματς της φάσης των "8" για το θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου, με τις ΑΠΣ Ζάκυνθος (Κ19), ΑΟΠ Ζακυνθιακό και ΑΟ Κατασταρίου

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ το Πρόγραμμα των αγώνων της 14ης Αγωνιστικής  Α΄και Β΄Κατηγορίας.
 Αναλυτικά :  

ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ: Τον κέρδισε (Αστέρα Μ.) και στο κύπελλο

Δύο στις δύο νίκες έκανε ο ΑΟ Τσιλιβή μέσα σε 3 ημέρες απέναντι στον Αστέρα Μαχαιράδου και τα δύο ματς στο Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Καραμαλίκης έδωσε τα χέρια με τον ΑΟ Τσιλιβή!

Αν και όλα έδειχναν ότι ο Στάθης Καραμαλίκης θα υπέγραφε στον ΑΟ Κατασταρίου (δείτε εδώ το ρεπορτάζ) τελικά έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του ΑΟ Τσιλιβή και πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του και πάλι στο τοπικό της Ζακύνθου!

Έβγαλε τον Δήμαρχο από τον αγωνιστικό χώρο!

Ήταν λίγο πριν αρχίσει η Κυριακάτικη αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου, μεταξύ των ομάδων ΑΠΣ Ζάκυνθος-Παναιγιάλειος, όταν έφτασε σε αυτό ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Παύλος Κολοκοτσάς και όπως κάνει πάντα πήγε να πάρει τη θέση του, εντός σταδίου, στον πάγκο δίπλα από τη φυσούνα.

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Παρασκευόπουλος: «Παλικάρια οι παίκτες μου»

Νίκη πολύ μεγάλης σημασίας πήρε στη Ζάκυνθο ο Παναιγιάλειος με 1-0. Μπορεί η κατάσταση στους Αιγιώτες να μην είναι ιδανική, αλλά οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ανεπηρέαστοι από τη διοικητική αστάθεια.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ακόμα σκοράρει ο Ζακυνθιακός! - Όλα τα αποτελέσματα

Εντυπωσιακός ήταν ο Ζακυνθιακός, ο οποίος επικράτησε με το ευρύ 11-0 της ΑΕ Γερακαρίων και παραμένει στην κορυφή της Α΄ Κατηγορίας. Όλα τα αποτελέσματα σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία.

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Ήττα και στην Χίο (3-1) - Pics & video

Την ήττα με 3-1 γνώρισε σήμερα στην Χίο ο ΑΟ Λεβάντε από τον Κανάρη Νενήτων, στην πρεμιέρα του β΄ γύρου του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ανέλπιστη ήττα από Παναιγιάλειο... και τώρα; (Photos)

Μία δύσκολη Κυριακή μας ξημέρωσε, με τη Ζάκυνθο να χάνει στο νησί από τον Παναιγιάλειο με 1-0 και να... απομακρύνει, από μόνη της, την παραμονή στην κατηγορία!!!

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Η αποστολή που ταξίδεψε στη Ζάκυνθο

Τις διοικητικές εξελίξεις περιμένουν στον Παναιγιάλειο, αλλά μέχρι τότε παραμένουν συγκεντρωμένοι και στα αγωνιστικά.