Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Άνετη επικράτηση Κατασταρίου – Σπουδαίο «διπλό» για Γερακαρία

Άνοιξε σήμερα Σάββατο (21/01) η αυλαία της 11ης αγωνιστικής στην Α΄ Κατηγορία με το πιο ενδιαφέρον ματς να διεξάγεται αύριο στο Μαχαιράδο, όπου ο Παναρτεμισιακός υποδέχεται τον ΑΟΠ Ζακυνθιακό.

ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ολοσχερή καταστροφή εστιατορίου από πυρκαγιά (φωτο)

Την ολοσχερή καταστροφή ενός εστιατορίου στο Καλαμάκι Ζακύνθου είχε ως αποτέλεσμα η πυρκαγιά που ξέσπασε αργά χθες (20.01.2017) το απόγευμα μετατρέποντας σε στάχτες τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό αλλά και την σκεπή στο εξωτερικό μέρος όπου και κατέρρευσε.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Κωστάκης στο Παναρτεμισιακός ΑΟ - ΑΟΠ Ζακυνθιακός

Από την Επιτροπή  Διαιτησίας   Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  ανακοινώθηκαν  οι Διαιτητές των αγώνων Α΄ και  Β΄ Κατηγορίας  της 11ης Αγωνιστικής, και Παιδικού Πρωταθλήματος.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

NBA: Βασικός στην Ανατολή ο Γιάνναρος!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκαταλέγεται πλέον και επίσημα στους κορυφαίους των κορυφαίων του ΝΒΑ! Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς θα είναι μέλος στην πεντάδα της Ανατολής στο All Star Game που θα γίνει στις 19/2 στη Νέα Ορλεάνη.

ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ: Στην Αθήνα για νέες επιτυχίες!

Για την πρωτεύουσα ξεκίνησε σήμερα (Παρασκευή 20/01) το πρωί η αποστολή του Συλλόγου Πολεμικών Τεχνών «ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» η οποία θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΖΙΟΥ_ΖΙΤΣΟΥ (-18, -21, +21), αυτό το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Ιανουαρίου, αντίστοιχα στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης, στα Άνω Λιόσια.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα του Παιδικού Πρωταθλήματος

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των  αγώνων  του Παιδικού Πρωταθλήματος  ανά κατηγορία.
Αναλυτικά :

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κίνηση ανθρωπιάς από έναν συνάνθρωπό μας – Γιατί όχι και μεις;

Στο πλευρό των παιδιών με νοητική καθυστέρηση, στη Μπόχαλη Ζακύνθου  βρέθηκε την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 ο ιδιοκτήτης του Café – Snack Bar YOLO”, Κώστας Κοντόσταυλος στην προσπάθεια που ξεκίνησε να προσφέρει φιλανθρωπική δράση στο νησί του.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΚΥΠΕΛΛΟ: Στην επόμενη φάση Τσιλιβή & ΑΕ Αγ. Λέων/Κοιλιωμένος

Με δύο παιχνίδια της β΄ φάσης συνεχίστηκε σήμερα (18/01) το κύπελλο της ΕΠΣ Ζακύνθου, όπου στην επόμενη φάση πέρασαν οι ΑΟ Τσιλιβή και ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Ήρθε ο Νόλης και έπιασε δουλειά

Τη δεύτερη θητεία του στον ΑΠΣ ξεκίνησε ο Δημήτρη Νόλης που σήμερα το μεσημέρι είδε για πρώτη φορά τους νέους του ποδοσφαιριστές. Ο έμπειρος τεχνικός επέβλεψε την προπόνηση, έχοντας στο πλευρό του, τον άμεσο συνεργάτη του Παναγιώτη Τρουπιώτη.

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣ: Το μέλλον του ποδοσφαίρου

Μέσα από τις τοπικές κοινωνίες και τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων όλης της χώρας περνάει το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου στο σύνολό του.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι αγώνες της 11ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  ανακοινώθηκε  το  πρόγραμμα των αγώνων Α΄και Β΄ Κατηγορίας  της 11ης Αγωνιστικής,  της Α΄και Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

Συμμετοχή του ΑΝΟΖ στην ημερίδα ορίων στην Τρίπολη

Στις 14/01/2017 η κολυμβητική ομάδα του ΑΝΟΖ πήρε μέρος στην ημερίδα ορίων και προαγωνιστικών κατηγοριών που οργάνωσε η Περιφέρεια στην Τρίπολη.  

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Ο Άρης Θωμάς κάτω από τα γκολπόστ

Στον ΑΟ Κατασταρίου θα συνεχίσει την καριέρα του ο πορτιέρο, Άρης Θωμάς.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από την Γλυφάδα και δέχτηκε την πρόταση των πρωτοπόρων της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Αναβλήθηκαν πάλι οι αγώνες των Μικτών ομάδων

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων λαμβάνοντας υπόψη τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έχουν εκδηλωθεί και έχουν προκαλέσει δυσμενείς αγωνιστικές συνθήκες προχώρησε στην αναβολή όλων των αγώνων

Παναιτωλικός: Παραιτήθηκε ο Κωστούλας!

Σαν... κεραυνός εν αιθρία έπεσε το μεσημέρι της Δευτέρας (16/1) η είδηση περί αποχώρησης του Φώτη Κωστούλα από την ομάδα του Αγρινίου.

ΖΑΟ: Ήττα από την ανώτερη Παναχαϊκή

Δεν τα κατάφεραν στην Πάτρα οι παίκτριες του Γρηγόρη Αβτζή, γνωρίζοντας την ήττα από την ανώτερη Παναχαϊκή με 3-0 σετ (25-22, 25-14, 25-23).

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Πότε ορίστηκαν τα εξ αναβολής και οι αγώνες κυπέλλου

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων της 2ης Φάσης του Κυπέλλου  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου και  των αναβληθέντων αγώνων  της 7ης και 9ης Αγωνιστικής της Α΄Κατηγορίας.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Football League: Η εικόνα της 10ης αγωνιστικής

Η επική ανατροπή του ΟΦΗ στο Μενίδι με 3-2 και το σαρωτικό 4-1 επί της Καλλονής για τον Απόλλωνα Σμύρνης μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Football League.

Γ’ Εθνική: Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η… λειψή αγωνιστική δράση στους τέσσερις ομίλους της Γ’ Εθνικής.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Επεισοδιακό ματς στον Αγγερικό! - Όλα τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου

Δεν έπεσε ομαλά η αυλαία της 10ης αγωνιστικής στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου και αυτό γιατί στο Δημοτικό γήπεδο Αγγερικού και στο ματς ΑΕ Γερακαρίων - Εθνικός Σκουλικάδου είχαμε στο 88΄ διακοπή!

Α2 ΕΣΚΑΗ: Το ήθελε περισσότερο (Ληξούρι) και το κέρδισε! (photos)

Ο Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου ήταν τελικά ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής της Α2 ΕΣΚΑΗ, αφού στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής πέρασε (δίκαια) νικηφόρα από τη Ζάκυνθο, επικρατώντας της ΑΓΕΖ με 64-50.