Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Ευθυμιάδης στον Κισσαμικό!

Πέρσι σε νησί, φέτος ξανά σε Νησί. Ο Κισσαμικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γρηγόρη Ευθυμιάδη, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με μεγάλη επιτυχία στην Ζάκυνθο. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δεν στέκεται στο γεγονός πως οι Χανιώτες είναι νεοφώτιστοι στη Football League και στέλνει μήνυμα για... κάτι καλό!

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Αυτό ήταν το σωστό!

Όταν ο Στάθης Καραμαλίκης πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη Ζάκυνθο (για μόνιμη εγκατάσταση) όλοι μας πιστέψαμε ότι θα συνεχίσει την επιτυχημένη του καριέρα στην πρώτη ομάδα του νησιού, τον ΑΠΣ Ζάκυνθος. 

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Τέλος καλό... όλα καλά!!! Ο Καραμαλίκης στα "κυανοκίτρινα"

Και επίσημα πριν από λίγη ώρα ο Στάθης Καραμαλίκης είναι παίκτης του ΑΠΣ Ζάκυνθος, για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα!

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Έρχεται η κλήρωση!!!

Την προσεχή Πέμπτη θα διεξαχθεί -επιτέλους- η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Είδε... πολλά ο Κάραμα

Χρήσιμα συμπεράσματα από την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του έβγαλε χθες ο τεχνικός του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Χαλίντ Κάραμα, στο φιλικό ματς με τον Εορδαϊκό (Γ΄ Εθνική) στο Καιμακτσαλάν.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Με Απόλλωνα στη Ριζούπολη η πρεμιέρα - Χωρίς αγώνα στο κύπελλο

Γίνεται αυτή την ώρα η κλήρωση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής. Στην πρεμιέρα η Ζάκυνθος πάει Ριζούπολη (27/09) για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, ενώ την 2η  αγωνιστική έρχεται στη Ζάκυνθο ο Ολυμπιακός Βόλου. Όλες οι αγωνιστικές θα πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ τις Κυριακές κι όχι... τριήμερο όπως μέχρι πέρυσι. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Υπέγραψε και ο Κουρέλλας


Παίκτης της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος είναι και τυπικά ο 22χρονος επιθετικός Νίκος Κουρέλλας. Την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε 9 συμμετοχές στον Έβρο Σουφλίου και 3 συμμετοχές στον Αγροτικό Αστέρα.

Μ. ΑΛ. ΔΡΟΣΕΡΟΥ: Πήρε (και) τον Στεργίου

Με μεγαλη επιτυχια στεφθηκε η μεταγραφη του ταχυδυναμικου μεσου Στεργιου Φωτη γνωστου ως Mr Coyote στον Μ.Αλ. Δροσερου. Ο ταλαντουχος ποδοσφαιριστης ηταν διακαης ποθος του Λεωνιδα Μαλιουφα αλλά και των παικτών της ομαδος αφού διατηρεί άριστες σχέσεις με πολλά παιδιά της ομαδος.

ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος: Ανακοίνωσε 5 ποδοσφαιριστές

Την απόκτηση 5 ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε χθες το βράδυ η διοίκηση της ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Κοντά σε συμφωνία με Κρισμάρεβιτς!

Στο Αίγιο βρίσκονται για λογαριασμό του Παναιγιαλείου οι Ακινσόλα και Ζουνίνιο. Οι δύο παίκτες έχουν περάσει ήδη εργομετρικά και αύριο αναμένεται να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις.

Τα (νέα) δεδομένα για ΠΑΟ και Μαυρία

Το "τριφύλλι" διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό και τον εκπρόσωπό του, Πολ Κουτσολιάκο και τους έχει ξεκαθαρίσει ότι παραμένει ευπρόσδεκτος στην ομάδα αρκεί φυσικά οι συνθήκες να το επιτρέψουν.

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Και... με τη βούλα παίκτες της οι Ζαϊρί & Μεντούρ!


Και... επισήμως παίκτες του ΑΠΣ Ζάκυνθος είναι οι Ζαουάντ Ζαϊρί και Άλαν Μεντούρ. Μάλιστα η ΠΑΕ έβγαλε λιτή ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της στο facebook:

Ζαουάντ Ζαϊρί και Άλαν Μεντούρ υπογράφουν τα νέα τους συμβόλαια με την ΠΑΕ Ζάκυνθος. Jaouad Zairi and Allan Meddour, new contracts with Zakynthos FC!

Β’ Εθνική χωρίς πλέι οφ και πλέι άουτ το 2015-16!

Βήματα μπρος ή βήματα πίσω… Η απάντηση θα δοθεί στη διάρκεια της σεζόν, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι αυξάνονται οι πιθανές αδιάφορες ομάδες στη Β’ Εθνική και αυτό μόνο καλό δεν αναμένεται να είναι.

Παρασκευή η κλήρωση της Β’ Εθνικής

Θα πήξουν στις κληρώσεις στη Β’ Εθνική την Παρασκευή (4/9)… Και αυτό γιατί τότε η διοργανώτρια της δεύτερης κατηγορίας αποφάσισε να πραγματοποιήσει τη διαδικασία για το πρόγραμμα της σεζόν 2015-16.

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Πρόσληψη Ενωσιακών προπονητών

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη 
δύο Ενωσιακών Προπονητών για τις Μικτές Ομάδες Παίδων και Νέων για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015 - 2016.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Κι άλλη Σχολή Διαιτησίας στο νησί

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου, στα πλαίσια της αναβάθμισης και εξέλιξης της ποιότητας και πληρότητας της διαιτησίας  στη Ζάκυνθο, θα πραγματοποιήσει σχολή διαιτησίας για την ανάδειξη νέων Διαιτητών.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι προκηρύξεις για πρωταθλήματα & κύπελλο 2015-2016

Αναρτήθηκαν στο επίσημο σάιτ της Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ στην σελίδα προκηρύξεις, οι ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, των ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Α΄και Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ και ΚΥΠΕΛΛΟΥ ποδοσφαιρικής περιόδου 2015 - 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ/Ε.Δ.: Σπουδαία εκπροσώπηση με 5 διαιτητές σε μεγαλύτερες κατηγορίες!

Η ΕΠΣ Ζακύνθου είναι εδώ!!! Δυνατή και με σπουδαία εκπροσώπηση στις μεγαλύτερες κατηγορίες, με μεγαλύτερη αυτή του Αντώνη Πυλαρινού που πλέον θα είναι Βοηθός Διαιτητή Super League (φωτό)!!!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ζακύνθου, στο επίσημο site της (epszakynthou.gr):

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Ενίσχυση στα γκολπόστ με τον Κοντοπίδη

Ο Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Κοντοπίδη.

Α.Ο. ΛΒΑΝΤΕ: Έκλεισε και ο Οικονομόπουλος

Τον Γιώργο Οικονομόπουλο ο οποίος μέχρι τον περασμένο Ιούνιο αγωνιζόταν στον Αστέρα Μαγούλας απέκτησε ο Α.Ο. Λεβάντε, προσθέτοντας άλλη μια ταλαντούχα μονάδα στο φετινό του σύνολο.

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Νέο ξεκίνημα με υψηλούς στόχους! (Photos)

Μετά τον Ζακυνθιακό (χθες) σειρά είχε σήμερα (Τρίτη (01/09) ο Α.Ο. Τσιλιβή να ξεκινήσει την προετοιμασία του για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.
Πριν το ξεκίνημα της προπόνησης πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και έπειτα η φωτογράφηση της νέας ομάδας.

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ένας... ''Spartan'' στην Καλαμαριά!.

Θα μπορουσε να ηταν και τιτλος ταινιας ειναι ομως η αληθεια για τον Σκυδραιο διεθνη ταλαντουχο ποδοσφαιριστη Κωστα Σαμαροπουλο που το απογευμα της Δευτερας υπεγραψε με την ομαδα του Απολλων Καλαμαριας και θα φοραει την φανελα της ιστορικης ομαδας της Θεσνικης τη νεα σεζον.

Zakynthos Night Run: Μην λείψει κανείς!!!

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ζακύνθου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου διοργανώνουν το “Zakynthos Night Run” στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών. Οι αγώνες δρόμου θα γίνουν με την υποστήριξη της ΑΓΕΖ.

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Ξεκίνησε με στόχο τι άλλο; Το νταμπλ!

Υπό τις οδηγίες του Στράτου Κουρούμαλου και του βοηθού του Παναγιώτη Γουσέτη, ξεκίνησε χθες (Δευτέρα 31/08) η προετοιμασία του ΑΟΠ Ζακυνθιακού, στο δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: "Επτανήσιος" και ο Λαλί! - Στο Καϊμακτσαλάν και οι Καλλιβωκάς-Βυθούλκας

Ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αίαντα Ευόσμου και κατέληξε τελικά... στο Καϊμακτσαλάν και για λογαριασμό της ΠΑΕ Ζάκυνθος!!!

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Πήρε και τον... "Ιταλό", Δημήτρη Βοσνακίδη!

Η ΠΑΕ Ζάκυνθος προχώρησε στην απόκτηση του 21χρονου στόπερ, Δημήτρη Βοσνακίδη, ο οποίος την τελευταία διετία ήταν στην Ιταλία και για λογαριασμό της Μπάρι (είχε δοθεί δανεικός και στη Savoia).