Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΠΝΟ: 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από τη Δευτέρα…

Έντονα ενοχλημένη αλλά και αποφασισμένη ταυτόχρονα να προχωρήσει σε κάθε είδους κινητοποίηση, εμφανίζεται η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, με αφορμή ρύθμιση στο... πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης «Μέτρα Στήριξης και Ανάπτυξης της Ελληνικής Οικονομίας» , που δίνει τη δυνατότητα υπογραφής επιχειρησιακών συλλογικών συμβάσεων στη ναυτική εργασία.

ΤΖΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ: «Περίεργα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον Ηρακλή, ο Ιταλός προπονητής της Ζακύνθου, Τζανλούκα Κολονέλο, στάθηκε στη φάση του πέναλτι που δόθηκε στους γηπεδούχους, ενώ είπε ότι ορισμένα πράγματα δεν του άρεσαν στο φετινό πρωτάθλημα. Αναλυτικά:

ΟΓΙΟΣ: Προδότες, έπεσαν οι μάσκες!

Για όλα όσα έζησε την τελευταία εβδομάδα όπου απολύθηκε και προσελήφθη εκ νέου μίλησε ο προπονητής του Ηρακλή μετά την εξασφάλιση των πλέι οφ και έκανε λόγο για προδότες στο εσωτερικό της ομάδας. 

ΓΚΙΓΙΕΡΜΟ ΟΓΙΟΣ (προπονητής Ηρακλή): «Σήμερα συνέβησαν πολλά σπουδαία γεγονότα. Για άλλη μία φορά όμως θα ξεκινήσω ευχαριστώντας την ομάδα μου. Εγώ κρατάω πολλά από όσα έγιναν σήμερα. Ένας κύριος που μας περίμενε πριν μπει η αποστολή στο γήπεδο ο οποίος μοίρασε πορτοκαλάδες σε όλους τους παίκτες. Όπως ένα μικρό παιδί που μου έδωσε ένα κασκόλ.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Πέφτει αυτό το διήμερο η αυλαία της Α΄ Κατηγορίας (έχει τρεις αγώνες αύριο, Κυριακή) και ο Ζακυνθιακός κατέλαβε την 1η  θέση στην κανονική διάρκεια και θα πάει στα μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή με πλεονέκτημα έδρας, απέναντι στην Θύελλα Αμπελοκήπων.
Στην ουρά, ο Αχιλλέας ακολούθησε τον Απόλλωνα στην Β΄ Κατηγορία, ενώ μπαράζ θα δώσουν Ελατιακός και Α.Ο. Κατασταρίου, με τον Ελατιακό να έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

FOOTBALL LEAGUE: Τι έγινε την τελευταία αγωνιστική στον Βόρειο Όμιλο


Η Νίκη Βόλου νίκησε την Αναγέννηση Καρδίτσας και την πέταξε έξω από τα πλέι οφ, με τον Ηρακλή να παίρνει την 4η θέση. Πρώτη η Κέρκυρα, δεύτεροι οι Βολιώτες, τρίτος ο Αιγινιακός.
Έσπασαν... καρδιές στην τελευταία αγωνιστική της Football League για τον Βόρειο Όμιλο, αφού Ηρακλής και Αναγέννηση Καρδίτσας έπαιζαν ως το φινάλε την παρουσία τους στα πλέι οφ ανόδου.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ήττα από τον Ηρακλή (2-1) με ανύπαρκτο πέναλτι! (video)

Με ένα πέναλτι που δεν θα το έδινε ούτε ο πιο ένθερμος οπαδός του Ηρακλή (!), η Ζάκυνθος ολοκλήρωσε τις φετινές της αγωνιστικές υποχρεώσεις με ήττα. Συγκεκριμένα, έχασε στο Καυταντζόγλειο από τον Ηρακλή με 2-1, αν και προηγήθηκε από νωρίς με 0-1, με γκολ του Σολφερίνο. Ο Ηρακλής έκανε τα πάντα για να εξασφαλίσει το νικηφόρο αποτέλεσμα και το σφύριγμα της λήξης, ήταν σφύριγμα... λύτρωσης για τον «Γηραιό». Ομάδα και κόσμος πανηγύρισαν έξαλλα τη συμμετοχή της ομάδας στα πλέι οφ, με τους οπαδούς να μπαίνουν ακόμα και μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να το γιορτάσουν!
Ιστορική η σημερινή ημέρα για τον ζακυνθινό τερματοφύλακα, Σπύρο Λειβαδιώτη που μπήκε ως αλλαγή στο 89΄ στη θέση του Ξενοδόχοβ, παίζοντας για πρώτη φορά στην Β΄ Εθνική!!!

VIDEO: Το pregame των αγώνων Ηρακλής Θ. – Ζάκυνθος και Αναγέννηση Καρδίτσας - Νίκη Βόλου

Δείτε το pregame των αγώνων Αναγέννηση Καρδίτσας - Νίκη Βόλου και Ηρακλής Θ. - Ζάκυνθος όπως το παρουσίασε η αθλητική εκπομπή "Ώρα Ελλάδας" του συνδρομητικού καναλιού OTE TV.


Δείτε το δεκάλεπτο βίντεο - αφιέρωμα:

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκαν  από  την   Επιτροπή  Διαιτησίας  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  οι  Διαιτητές  των  αγώνων  της  22ης  αγωνιστικής  Α΄  Κατηγορίας  και  27ης  αγωνιστικής  Β΄ Κατηγορίας.  

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι… «άτακτοι» σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Η Πειθαρχική  Επιτροπή  της  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου κατά  την  συνεδρίασή  της  την  ΠΕΜΠΤΗ  27/03/2014  αφού  ασχολήθηκε με   τα  Φ.Α. της 21ης Αγωνιστικής της  Α΄ Κατηγορίας  -  26ης Αγωνιστικής  της Β΄ Κατηγορίας   και με τις  απολογίες  παραγόντων αποφάσισε τα  κάτωθι:   

FOOTBALL LEAGUE: Βρέθηκε φόρμουλα, διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική

Μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η Ένωση Β’ Εθνικής αποφάσισε να κάνει κίνηση έκπληξη.
Στα... πρότυπα της Σούπερ Λίγκας, η διοργανώτρια αρχή της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας επιχειρεί να αλλάξει την προκήρυξη του πρωταθλήματός της, καθώς ετοιμάζεται να καταθέσει στην ΕΠΟ αίτημα προκειμένου να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα στο τέλος της φετινής σεζόν!

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Και με τη βούλα έγινε ΠΑΕ

Μετά την επίλυση του θέματος με την εγγυητική επιστολή, ο ΑΠΣ κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία και τη διαδικασία μετοχοποίησης.
Η διοίκηση της ομάδας του νησιού είχε αποστείλει τον πλήρη φάκελο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ο οποίος εγκρίθηκε κάτι που σημαίνει ότι πλέον είναι και επίσημα ΠΑΕ.
Το κεφάλαιο των 300.000 ευρώ που χρειαζόταν καλύφθηκε και έτσι πλέον ο ΑΠΣ μπορεί να βλέπει με αισιοδοξία και το μέλλον του στo δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα.

ΑΓΕΖ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Με σύμμαχο την έδρα για το ροζ φύλλο και την διαφορά

Ο θάνατος σου, η ζωή μου… Αυτό τον χαρακτήρα έχει η αναμέτρηση της Κυριακής(15:30) για την ΑΓΕΖ στο κλειστό της Παναγούλας.
Η ομάδα του νησιού δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα την Κυριακή(15:30) στον δρόμο για την παραμονή, με αντίπαλο την Καλαμάτα και θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα.
Απέναντι σε έναν εκ των βασικών αντιπάλων για την επίτευξη του στόχου, η κατάκτηση του ροζ φύλλου θα έχει διπλή αξία.

ΜΠΑΣΚΕΤ/ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Ξεκούραστη… νίκη

Την ομάδα του Ίφιτου που έχει αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα επρόκειτο να αντιμετωπίσει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της ΑΓΕΖ στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου της ΕΣΚΑΗ αυτή την εβδομάδα.
Η αναμέτρηση δεν θα διεξαχθεί με την ομάδα της Ζακύνθου να κερδίζει με 20-0 στα χαρτιά. Έτσι πλέον μαζί με τις δύο νίκες στα χαρτιά επί του Ίφιτου, η ΑΓΕΖ θα μετράει έξι νίκες σε οκτώ αγώνες.
Το πρόγραμμα των άλλων αγώνων είναι: Σάββατο 29/3:Πατρέας-Απόλλων(17:00), Παραλία-Τρίτων(18:00), Κυριακή 30/3: Αχαγιά 82-Έσπερος(18:00).

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Φιλοξενεί τον Πανηλειακό η Δόξα

Την ομάδα του Πανηλειακού υποδέχεται την Κυριακή(16:00) η ομάδα της Δόξας Πηγαδακίων στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στον όμιλο της στην Γ΄ Εθνική.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μαχαιράδου και στόχος είναι μία καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Αλέξανδρος Γιαννόπουλος της ΕΠΣ Αχαϊας και βοηθοί του οι Γιώργος Νούλας και Γιώργος Βασιλόπουλος.


ΒΟΛΕΪ: Αγώνες εντός έδρας

Εντός έδρας αποστολές έχουν οι ομάδες του ΖΑΟ το προσεχές Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο οι γυναίκες φιλοξενούν στις 12:00 την ΕΑΠ  ενώ την ίδια μέρα(13:30) οι άνδρες υποδέχονται τον  Α.Ο. Αιγιαλέα.Την Κυριακή εξάλλου(12:00) οι άνδρες θα φιλοξενήσουν  την Ολυμπιάδα.
Στο μεταξύ με αίτημα-ένσταση προς την διοργανώτρια αρχή, ζητείται να διορθωθεί ο μηδενισμός της γυναικείας ομάδας η οποία δεν κατάφερε να φτάσει στην Καλαμάτα με τον Μεσσηνιακό.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Φινάλε-«θρίλερ» στην «ουρά»

Η μάχη για την παραμονή κρίνεται στο… νήμα και στο φινάλε της κανονικής περιόδου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο ενόψει και των μπαράζ.
 Στην 22η αγωνιστική ο Ελατιακός που έχει αποκτήσει ένα προβάδισμα και θα διεκδικήσει την παραμονή του στα μπαράζ, αγωνίζεται στο Μαχαιράδο με αντίπαλο τον Παναρτεμισιακό.
 Α.Ο Κατασταρίου και Αχιλλέας είναι σε ισορροπία καθώς υποδέχονται τους πρωτοπόρους Ζακυνθιακό και Θύελλα Αμπελοκήπων αντίστοιχα.

ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: Το Σάββατο η επόμενη αγωνιστική

Η ΕΠΣ Ζακύνθου ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του 3ου  Ενωσιακού  Παιδικού  Τουρνουά   8Χ8.
Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σάββατο στο Ενωσιακό  Γήπεδο  στο  Γαϊτάνι. Αναλυτικά:

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ: Τι θα δείτε και που…

Πλούσια είναι η αθλητική δραστηριότητα στο νησί το επόμενο τριήμερο καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες Α΄ και Β΄ Κατηγορίας, το ματς της ΑΓΕΖ με την Καλαμάτα στο μπάσκετ, αγώνα για το γυναικείο ποδόσφαιρο αλλά και παιχνίδια βόλεϊ. Αναλυτικά:

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΒΟΜΒΑ: Ο Μπέκαμ αγοράζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Σαν βόμβα έσκασε στη Βρετανία η είδηση ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ηγείται προσπάθειας, έχοντας ως αρωγούς τους σύγχρονους θρύλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να αγοράσει τη θρυλική ομάδα και να την πάρει από τα χέρια των Αμερικανών ιδιοκτητών της.
Όπως αναφέρει η dailymail η τάξη του ‘92, δηλαδή οι Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ράιαν Γκίγκς, Πολ Σκόουλς, Νίκι Μπάτ και τα αδέλφια Νέβιλ, ετοιμάζονται να βγουν μπροστάρηδες για να αλλάξει χέρια το ιδιοκτησιακό καθεστώς των «κόκκινων διαβόλων» και να περάσει στον έλεγχο της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ.

Α.Ο ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Στο Μεσολόγγι με ΑΟ Συναράδων

Στο Μεσολόγγι θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ζακυνθιακού με τον Α.Ο Συναράδων για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΕΠΟ.
Η αναμέτρηση θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο και αυτό θα είναι η έδρα της ΑΕ Μεσολογγίου την ερχόμενη Τετάρτη(2/4) που διαθέτει φυσικό χόρτο.

Η ώρα έναρξης έχει προγραμματιστεί για τις 16:00 αλλά ενδέχεται να υπάρξει αλλαγή για συγκοινωνιακούς λόγους.

Ενδεχόμενο αποχής στη Football League!

Προθεσμία ως την Παρασκευή έχει δώσει ο ΠΣΑΠ για την τακτοποίηση οικονομικού θέματος που αφορά σε ποδοσφαιριστές της Football League. Διαφορετικά, η 26η αγωνιστική οδεύει προς αναβολή!
Τη στιγμή που η Football League έχει ορίσει κανονικά ημερομηνίες για την 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και η ΕΠΟ όρισε την Τετάρτη και τους διαιτητές, ο ΠΣΑΠ απειλεί με... αποχή των ποδοσφαιριστών από τους αγώνες του σαββατοκύριακου!

Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Ευχαριστήριο προς πάσα κατεύθυνση

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Ζακυνθιακού, θέλοντας έτσι να αναγνωρίσει την προσπάθεια και τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων. Αναλυτικά:


«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Ζακυνθιακός αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει:
•             Την ΕΠΣ Ζακύνθου για την δωρεά των αποδοχών του παρατηρητή και της οικονομικής επιστασίας προς το σωματείο μας.
•             Τον Υπεύθυνο Αθλητισμού του Δήμου Ζακυνθιών Διον. Μουζάκη και τον Δήμαρχο Ζακύνθου Στ. Μποζίκη για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου για την τέλεση του αγώνα με τον Α.Ο. Κυπαρισσίας αλλά και το προσωπικό του σταδίου για την άψογη εξυπηρέτηση που παρείχαν σε ότι χρειάστηκε, και στην ομάδα μας και στους φιλοξενούμενους, δείχνοντας το επίπεδο φιλοξενίας που μας διακρίνει σαν νησί.
•             Τον ανώνυμο Ζακυνθινό φίλαθλο που βοήθησε από το υστέρημα του την οικονομική αλλά και την ψυχολογική στήριξη της ομάδας μας.

Εκ του Δ.Σ.»

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Έβαλαν «τρίποντο» στην ανθρωπιά

Ήταν ένας αγώνας διαφορετικός από τους άλλους… Ανήμερα της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου και με την πρωτοβουλία του επιμελητηρίου Ζακύνθου, το παρόν και το παρελθόν της ΑΓΕΖ ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα κοινωνικό σκοπό.
Η τωρινή ομάδα της ομάδας του νησιού και οι παλαίμαχοι παίκτες έδωσαν ραντεβού στο παρκέ του κλειστού της Παναγούλας σε ένα παιχνίδι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα θα διατεθούν  Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ).
Στις κερκίδες βρέθηκε αρκετός κόσμος που προσέφερε από το υστέρημα του ένα συμβολικό ποσό στο ταμείο που υπήρχε στην είσοδο του γηπέδου.

Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Εύκολη πρόκριση (4-0 τον Α.Ο. Κυπαρισσίας)

Ποιός είδε τον Ζακυνθιακό και δεν τον φοβήθηκε στο Δημοτικό στάδιο… Η ομάδα του Στράτου Κουρούμαλου έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον Α.Ο Κυπαρισσίας στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και με το επιβλητικό 4-0, πήρε πανηγυρική πρόκριση για τον επόμενο γύρο, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ετοιμότητας ενόψει των μπαράζ.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκε  από  την  Επιτροπή  Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  το  πρόγραμμα  των  αγώνων της  22ης Αγωνιστικής  στην Α΄ Κατηγορία  και  27ης Αγωνιστικής  στην Β΄ Κατηγορία .

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Ο Ζακυνθιακός θέλει να φτάσει μακριά

Με τον αέρα της επιτυχίας επί του ΑΟΚΙ εκτός έδρας αλλά και της οριστικής εξασφάλισης της πρώτης θέσης στην Α΄ Κατηγορία, ο Ζακυνθιακός  υποδέχεται στο Δημοτικό στάδιο τον Α.Ο Κυπαρισσίας(15:30) με στόχο να προχωρήσει ακόμη περισσότερο στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, φτάνοντας στη νίκη-πρόκριση.
Όλα αυτά απέναντι στον A.O Kυπαρισσίας ο οποίος έδωσε ραντεβού με την ομάδα της Ζακύνθου μετά την πρόκριση του επί της Νίκης Τραγανού.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Με κίνητρο το γόητρο κόντρα στον Ηρακλή

Η εντός έδρας παρουσία του ΑΠΣ τον βοήθησε σε σημαντικό βαθμό να σώσει από νωρίς την …παρτίδα στην Football League αλλά το φινάλε στο Δημοτικό στάδιο, δεν ήταν αυτό που θα επιθυμούσαν όλοι.
Η ήττα με 0-3 από τον Αιγινιακό φαντάζει ως ένα άδικο αποτέλεσμα και στην ομάδα του νησιού τα έχουν και με την τύχη τους καθώς παρότι δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, δεν κατάφερε να σκοράρει και να έχει ένα διαφορετικό σκορ στην τελευταία παράσταση μπροστά στο κοινό της.

ΑΓΕΖ: Με το μυαλό στην Καλαμάτα

Η ΑΓΕΖ άγγιξε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη  «λυγίζοντας» ξανά στην παράταση, ωστόσο πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με την Καλαμάτα το οποίο έχει τον χαρακτήρα του τελικού.
Η ομάδα του νησιού αγωνιζόμενη στην έδρα της απέναντι σε μία εκ των βασικών αντιπάλων της για την επίτευξη του στόχου της παραμονής, χρειάζεται το ροζ φύλλο αγώνα για να κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα.

ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: «Έβρεξε» γκολ στο Γαϊτάνι

Το τρίτο Ενωσιακό παιδικό τουρνουά συνεχίστηκε το Σάββατο με τη διεξαγωγή της τρίτης αγωνιστικής στο Ενωσιακό γήπεδο στο Γαϊτάνι.
Τα παιχνίδια επεφύλασσαν πολλά γκολ ενώ η αναμέτρηση Σκουλικάδο-ΑΠΣ Ζάκυνθος/Σχολή Ολυμπιακού δεν διεξήχθη μετά την αποχώρηση του Σκουλικάδου. Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

ΒΟΛΕΪ: Θετικές εμφανίσεις στην Πελοπόννησο

Παρά το κοπιαστικό ταξίδι, οι ομάδες γυναικών και ανδρών του ΖΑΟ, πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις στους τέσσερις αγώνες που έδωσαν στην Πελοπόννησο.
Οι γυναίκες την Κυριακή και παρά τις δύο σημαντικές ελλείψεις λόγω τραυματισμών , κατάφεραν να πραγματοποιήσουν μία πολύ καλή εμφάνιση στη Μεγαλόπολη.
Απέναντι στον Γ.Σ.Μ Λυκαία άγγιξαν τη νίκη και τελικά «λύγισαν» μετά από δύο ώρες και 15 λεπτά, στο τάι-μπρέικ(2-3) αλλά  πήραν τον πολύτιμο βαθμό.

ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ: Επιστροφή με δέκα μετάλλια

Νέες επιτυχίες χάρισε στη Ζάκυνθο, ο «Απολλοφάνους Φιλόξενος» στο δεύτερο μέρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ζίου Ζίτσου για ηλικίες 18-21 και +21 ετών που έγινε στο Ολυμπιακό κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια.
Οι αθλητές του νησιού επέστρεψαν με δέκα μετάλλια στις αποσκευές τους σε ένα δύσκολο Πρωτάθλημα όπου σε δύο Σαββατοκύριακα συμμετείχαν 65 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα με 1000 και πλέον αθλητές. Αναλυτικά οι επιτυχίες:

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Το Σάββατο στο Καυταντζόγλειο και με κάμερες!

Ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια αρχή το πρόγραμμα της τελευταίας «στροφής» της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Κάμερες σε Πανθεσσαλικό, Καυτανζόγλειο, Ταύρο και Αίγιο. Αναλυτικά:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Απεβίωσε ο Σταύρος Νταϊφάς

Το πρωί της Δευτέρας (24/3) διακομίστηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας ο πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σταύρος Νταίφάς, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Ο ιστορικός διοικητικός ηγέτης της ομάδας του Πειραιά απεβίωσε στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο που βρίσκεται επί των οδών Ποσειδώνος και Άρεως.

ΚΟΛΙΤΣΙ: Τελικός με Ζάκυνθο

Το στίγμα του για το τελευταίο ματς του Ηρακλή, προκειμένου να μπει πλέι οφ έδωσε ο γκολκίπερ, Ανδρέας Κολίτσι.

Οι δηλώσεις του στον «Arena FM»:
Για την σημασία του αγώνα με την Ζάκυνθο: “Δυστυχώς το παιχνίδι με την Ζάκυνθο είναι ένας τελικός. Πρέπει να μην μείνουμε στα λόγια αλλά να το δείξουμε στο γήπεδο. Η ήττα με την Καρδίτσα ήταν από τα χειρότερα αποτελέσματα που έχουμε κάνει. Πρέπει τώρα να πάρουμε μια νίκη για να σώσουμε την χρονιά”.

FOOTBALL LEAGUE: Τα σενάρια για τα 3 εισιτήρια των πλέι οφ

Στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κρίνονται 2 θέσεις στο Νότο και μια στον Βορρά για το… μίνι πρωτάθλημα
Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος που παρουσιάζει το τρέχον πρωτάθλημα της Football League και στους δυο ομίλους αποτελεί το γεγονός πως την τελευταία αγωνιστική θα βρουν κάτοχο τα 3 από τα 8 εισιτήρια που οδηγούν στα πλέι οφ. Μετά και τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη καθώς στο Νότο θα… παλέψουν τρεις ομάδες για 2 εισιτήρια, ενώ στον βόρειο όμιλο δυο ομάδες δίνουν μάχη για μια θέση στο «μίνι πρωτάθλημα» που οδηγεί στη Super League.

REBUILD ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Το trailer της γιορτής στο ΟΑΚΑ (video)

Στο μεγαλύτερο 7Χ7 γήπεδο ποδοσφαίρου μεταμορφώνεται το κλειστό γήπεδο ΟΑΚΑ την Παρασκευή 28 Μαρτίου στις 19:00 στη μάχη των All Star Ελλάδας και Μεικτής Ευρώπης για τα παιδιά της Κεφαλονιάς.
Το όμορφο νησί του Ιονίου επλήγη από τον Εγκέλαδο, αφήνοντας οικογένειες και πολλά παιδιά έξω από τα σπίτια τους. Για τον λόγο αυτό, παλαίμαχοι αστέρες του ελληνικού ποδοσφαίρου, Έλληνες και ξένοι, θα δώσουν τη «μάχη» τους για την ενίσχυση των παιδιών της Κεφαλονιάς στον πιο σημαντικό αγώνα στην… καριέρα τους. Εναν αγώνα που αξίζει και πρέπει να στηρίξουν οι φίλοι του αθλητισμού γεμίζοντας στις 28 Μαρτίου το κλειστό... ποδοσφαιρικό γήπεδο του ΟΑΚΑ.

ΑΓΕΖ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Συνέχεια με νέα νίκη

Σε ένα παιχνίδι που λίγο έλλειψε να μετατραπεί το γήπεδο σε ρινγκ η ομάδα της ΑΓΕΖ κατάφερε και πήρε άλλη μια σπουδαία νίκη επί του Πατρέα με τελικό σκορ 32-33. Ο πρώτος διαιτητής του αγώνα δεν προσήλθε και το παιχνίδι ξεκίνησε κατόπιν συμφωνίας και των δύο ομάδων με ένα μόνο διαιτητή. Η ελλιπής αλλά και κακή διαιτησία και για τις δύο ομάδες δημιούργησε πλασματικό αποτέλεσμα στο σκορ, αφού τα χτυπήματα δεν δίνονταν ως φάουλ και η μπάλα πήγαινε και ερχόταν.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ: Οι παλαίμαχοι της Παναχαϊκής τιμούν τη μνήμη του

Ένας χρόνος πέρασε από τον πρόωρο χαμό του Νίκου Παπαλάμπρου και οι φίλοι του αποφάσισαν να τιμήσουν τη μνήμη του.
Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Συλλόγου παλαιμάχων Παναχαϊκής αποφάσισε να γίνει ένας αγώνας στη μνήμη του με αντιπάλους την ομάδα των παλαιμάχων της Παναχαϊκής και μια ομάδα «φίλων Παπαλάμπρου», με οργανωτές τους επιστήθιους φίλους του, Οδυσσέα Κουνάδη και Νίκο Παπαγιαννόπουλο.

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ: Άρης . . . κορυφής 2-0 τη Νίκη Τραγανού στο ντέρμπι

Στην κορυφή της βαθμολογίας επέστρεψε ο Άρης Αρχαίας Ολυμπίας μετά τη νίκη που πέτυχε σε βάρος της Νίκης Τραγανού με 2-0 στο Στρέφι.
Η ομάδα της Ολυμπίας έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο απο ότι είχαμε συνηθίσει, αρκετά ανεβασμένη και αγωνίστηκε με βάση της πραγματικές δυνατότητές της φτάνοντας γρήγορα στο 2-0.

ΑΓΕΖ: Νέα ήττα στην παράταση!!! - Έχασε στο Μαρούσι από τη Νίκη 80-70 (62-62 κ.α.)

Άλλο ένα παιχνίδι στην παράταση κρίθηκε για την ΑΓΕΖ που δεν κατάφερε να το διαχειριστεί σωστά και γνώρισε την ήττα με 80-70 (62-62 κ.α.) στο Μαρούσι από την τοπική Νίκη. Οπότε τώρα περιμένει την Κυριακή (15:30) στην Παναγούλα την Καλαμάτα 1980, σε ένα ματς δίχως αύριο!!!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα της Κυριακής

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Ελατιακός επί του Αγίου Λέοντα (4-1), ο Αστέρας Μαχαιράδου επικράτησε 3-2 του Κατασταρίου και ο Α.Ο. Τσιλιβί 4-0 τον Αχιλλέα. Στην Β΄ κατηγορία, η Νέα Σάντα νίκησε 2-0 τον Εθνικό Σκουλικάδου και η ΑΕΖ πέτυχε σπουδαίο «τρίποντο» στον Αγγερικό, επί του Παναρκαδικού (0-3). Αναλυτικά:

ΤΖΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ: «Γράψαμε ιστορία στην κατηγορία»

Στη συνέντευξη τύπου, που ακολούθησε του αγώνα, ο Ιταλός προπονητής του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Τζανλούκα Κολονέλο στάθηκε κυρίως στην εύκολη παραμονή της ομάδας στην «παρθενική» της παρουσία στην Football League.

FOOTBALL LEAGUE: Δίκαιη επικράτηση του Αιγινιακού (3-0) στη Ζάκυνθο (Photos)

Μπορεί το φινάλε εντός έδρας να μην ήταν αυτό που όλοι θα επιθυμούσαν, ωστόσο το χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα προς τον Τζανλούκα Κολονέλο και τους παίκτες του ΑΠΣ, αποτέλεσε την καλύτερη ανταμοιβή για την καλή πορεία της ομάδας στην πρώτη  της συμμετοχή στην Football League και την εξασφάλιση της παραμονής.
Η ομάδα του νησιού γνώρισε την ήττα με 0-3 στο Δημοτικό στάδιο από τον Αιγινιακό στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι στον Βόρειο Όμιλο, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα φαντάζει άδικο με βάση την εικόνα του αγώνα καθώς οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν σε καίρια σημεία της αναμέτρησης και να αλλάξουν την… μοίρα τους.