Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ: Στα χέρια της αστυνομίας ο ηγετικός πυρήνας του κυκλώματος διακίνησης αλλοδαπών στην Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν κατά την διάρκεια διήμερης εκτεταμένης αστυνομικής επιχείρησης ο ηγετικός πυρήνας του κυκλώματος ο οποίος αποτελούνταν από έναν αλλοδαπό Συριακής καταγωγής και πέντε ημεδαπούς και έναν ακόμη ημεδαπό που αναζητείται.
Κατασχέθηκαν ένα ταχύπλοο σκάφος και δύο οχήματα.
Εξαρθρώθηκε ύστερα από συστηματική και ενδελεχή έρευνα, των αστυνομικών Υπηρεσιών της Ζακύνθου οργανωμένο και ιεραρχικά δομημένο κύκλωμα  διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών, στην Ζάκυνθο.

ΑΓΕΖ: Με επιτυχία η γιορτή των Ακαδημιών! (Photos)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η καθιερωμένη γιορτή των Χριστουγέννων για τις Ακαδημίες της ΑΓΕΖ. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από τις 9 το πρωί και συμμετείχαν και οι αθλητές από την Ακαδημία ΑΣΤΕΡΙΑ Αχαΐας, που αποδέχτηκαν την πρόσκληση της νησιώτικης ομάδας.
Οι μικροί αθλητές και των δύο ακαδημιών έπαιξαν πολλά παιχνίδια και τους μοιράστηκαν πολλά δώρα από τους ιθύνοντες των "ερυθρολεύκων".

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Απίστευτα πράγματα έγιναν στα σημερινά ματς της Α΄ Κατηγορίας! (Photos)

Πολλά πέναλτι και... πρωταγωνιστές τους τερματοφύλακες είχαμε στα σημερινά παιχνίδια της Α΄  κατηγορίας!
Στο Μαχαιράδο ο τοπικός Αστέρας επικράτησε δύσκολα με 2-1 του Σκουλικάδου. Στο παιχνίδι ο Εθνικός έχασε στο ίδιο λεπτό δύο... απανωτά πέναλτι! Το πρώτο χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Αρκαδιανός ανέτρεψε αντίπαλο και αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα και στο δεύτερο απέκρουσε ο Αυγουστίνος. Επίσης, πέναλτι κέρδισε και ο Αστέρας το οποίο εκτέλεσε ο Γούλιαρης και το απέκρουσε ο Λούτας.

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές της 11ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία


Από  την  Ε/Δ  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των αγώνων της 11ης αγωνιστικής  Α΄και Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. 



ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι... κακοί σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία


Η  Πειθαρχική  Επιτροπή  της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  κατά την  συνεδρίασή  της, την   ΠΕΜΠΤΗ  18/12/2014  αποφάσισε τα  κάτωθι  :    



ΓΓΑ: Ανακαλείται η Ενημερότητα της ΕΠΟ

Την απόφαση ανάκλησης της φορολογικής ενημερότητας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που εκδόθηκε εκ παραδρομής, ανακοίνωσε ο Προϊστάμενος της ΙΖ’ ΔΥΟ, Α. Ανδρούτσος.
Όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η έκδοση της ενημερότητας έγινε από αναρμόδιο όργανο και χωρίς να πληρούνται οι όροι. Μάλιστα, όπως τονίζεται, έπειτα από απόφαση του Γιάννη Ανδριανού, Υφυπουργού Αθλητισμού, τα χρήματα που προορίζονται ως επιχορήγηση στις Ενώσεις, ύψους 1.434.100 ευρώ να δοθούν στις αρχές του 2015 απ’ ευθείας στις ΕΠΣ.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής


Ανακοινώθηκαν από την Επιτροπή Πρωταθλήματος οι τροποποιήσεις του προγράμματος των αγώνων της 11ης Αγωνιστικής Α΄και Β΄ Κατηγορίας, η οποία διαμορφώθηκε ως εξής :


ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Ζάκυνθο μέσω... Αγρινίου!

Η αποστολή του Απόλλωνα αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής για τη Ζάκυνθο (μέσω Αγρινίου), με τον Διλμπέρη να κάνει λόγο για ένα καλό... crash test! Σενάριο για Μπανγκουρά!

Συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα πριν την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Ζάκυνθο, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

FOOTBALL LEAGUE: Οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής - Γυναίκα διαιτητής στη Ζάκυνθο!

Ορίστηκαν οι «άρχοντες» των αγώνων στη Football League που θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή και Δευτέρα. Θυμηθείτε το πρόγραμμα και τα τηλεοπτικά παιχνίδια. Στο παιχνίδι Ζάκυνθος-Απόλλων Καλαμαριάς ορόιστηκε η Μήτση (Πειραιά).

Οι «γκρι» της Γ΄Εθνικής μπάσκετ

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές και κομισάριοι της 11ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Ανδρών. Η ΑΓΕΖ θα προσπαθήσει να παραμείνει σε ανωδική πορεία, απέναντι στον Προμηθέα Χλανδρίου που έρχεται στη Ζάκυνθο την ερχόμενη Κυριακή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές, του 1ου ομίλου Νότου:

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Κόροιβος Αμαλιάδας: Για το «Χαμόγελο του παιδιού»

Στο κλειστό του Δήμου Ήλιδας θα χτυπήσει την Τρίτη 23/12 και ώρα 17.00 η «καρδιά» του νομού Ηλείας. Ο Κόροιβος Αμαλιάδας θα τεθεί αντιμέτωπος με την Εθνική Ελλάδας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, σε έναν φιλικό αγώνα για ιερό σκοπό, καθώς τα έσοδα θα πάνε στο «Χαμόγελο του παιδιού» και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ήλιδας
Οι πρωτεργάτες αυτής της σπουδαίας προσπάθειας συναντήθηκαν στο Δημαρχείο Αμαλιάδας και άνοιξαν τα χαρτιά τους, παραθέτοντας συνέντευξη Τύπου στα ηλειακά ΜΜΕ. Η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ο Ηλείος» Ρούλα Γκουβίτσα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κόροιβος Χρήστος Λαγός, το μέλος του Δ.Σ. του «Χαμόγελου του παιδιού» Γιάννης Λαμπρόπουλος και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ηλιδας Μάκης Παπαγιαννόπουλος αναφέρθηκαν στις λεπτομέρειες του παιχνιδιού, ανέλυσαν τους σκοπούς του και απηύθυναν κοινό κάλεσμα στον κόσμο να ενισχύσει αυτή την κίνηση. Αναλυτικά τα όσα είπαν…

Με Γιώργο Αστερή… στην ΟΡΤ

Δείτε στην ΟΡΤ:

- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 22:15μμ ''ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ''

- ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 22:00μμ ''ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ''

- ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 22:15μμ ''ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ''

...με τον ΓΙΩΡΓΟ ΑΣΤΕΡΗ...  

''Αθλητικός δικαστής''

*Δείτε Παρασκευή 19-12 και ώρα 22:15μμ στην ΟΡΤ(επανάληψη το Σάββατο το πρωί) στον Αθλητικό Δικαστή!!

ΑΓΕΖ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: Γιορτές στην... Παναγούλα

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το τμήμα των Ακαδημιών της ΑΓΕΖ κλείνει τη χρονιά με τη χριστουγεννιάτικη εορτή στο Κλειστό της Παναγούλας. 
Το ερχόμενο Σάββατο 20/12 η Παναγούλα θα... "πλημμυρίσει" από παιδικές φωνές, ενώ στη φετινή γιορτή, καλεσμένοι είναι οι μικροί αθλητές από την ομάδα Αστέρια Αχαΐας. Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα ολοκληρωθεί περίπου στις 13:30.


ΙΤΙΕΣ/FIOR DI LEVANTE: Πως έχασε από τον Υπερίωνα Αμαλιάδας

Οι αθλητές του Υπερίωνα Αμαλιάδας το τελευταίο διάστημα είναι αποφασισμένοι για μεγάλα πράγματα!
Στο χτεσινό παιγνίδι με τις Ιτιές/Φιόρε του Λεβάντε μπήκαν στο παρκέ με στόχο μόνο τη νίκη και τα κατάφεραν, παρότι οι συνθήκες από την αρχή δεν ήσαν ευνοϊκές (απώλειες των Αρβανίτη, Νικολάου) και οι αναγκαστικές αλλαγές με Ανδρουτόπουλο, Κεφαλληνό.

FOOTBALL LEAGUE 2: Οι «άρχοντες» της 12ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν την Πέμπτη (18/12) από την ΕΠΟ οι διαιτητές των παιχνιδιών της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου. Ο Ζακυνθιακός χωρίς να... ιδρώσει θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού η αντίπαλος του Κύμη έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Αιγινιακός- Ολυμπιακός Βόλου 1-2

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Διμαντόπουλο, ο Ολυμπιακός Βόλου, κέρδισε εκτός έδρας 2-1 τον Αιγινιακό. Ο Ολυμπιακός Βόλου ήθελε να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα, από τον Τύρναβο και το κατόρθωσε . 
Ίσως το καλύτερο παιχνίδι της 9η αγωνιστικής. Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι διεξήχθη, σε κακό αγωνιστικό χώρο, οι δυο ομάδες προσέφεραν καλό θέαμα. Στο Αιγίνιο, έβρεχε για 20 μέρες, οπότε είχε εξήγηση ο κακός αγωνιστικός χώρος.  

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

A2 ΕΣΚΑ-Η: Απρόσμενη ήττα οι Ιτιές / Fior Di Levante

Η έκπληξη της 11ης Αγωνιστικής της Α2 ΕΣΚΑ-Η σημειώθηκε σ’ ένα επεισοδιακό ματς ανάμεσα στις τις Ιτιές / FDL και τον Υπερίωνα με τους τελευταίους να επικρατούν με 51-53.
 Βήμα για τα πλέι  οφ έκανε ο ΑΟ Δύμης 07 νικώντας 63-59  τον Κρόνο.
Η ΕΑ Παραλίας ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο στο Δ. Τόφαλος του Πατρέα με 44-62. Ο Δικέφαλος νίκησε την Απολλωνιάδα 52-40 .

Παπαδόπουλος: «Η Ζάκυνθος δικαιωματικά είναι ψηλά στη βαθμολογία»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος χαρακτήρισε… μάγκες τους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη απέναντι στη Ζάκυνθο με 2-0.
Ο Έλληνας τεχνικός, είπε συγκεκριμένα στη συνέντευξη Τύπου:
«Είχαμε την πρωτοβουλία στο πρώτο ημίχρονο και παίζαμε σωστά. Τα χαλούσαμε όμως όλα στην τελική πάσα. Δεν βγάλαμε πολλές φάσεις παρά τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν για να το πράξουμε. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας όμως. Το είχαμε δουλέψει αυτό μέσα στην εβδομάδα. Σε ένα παιχνίδι που δεν μπορείς να σκοράρεις από οργανωμένη επίθεση πρέπει να το ξεκλειδώνεις με στατική φάση. Αυτό κάναμε με τον Μπαρτολίνι. Το γεγονός πως σκόραρε είναι πολύ ευχάριστο.

Ακίνο: «Μας επηρέασε η κούραση»

Ο προπονητής της Ζακύνθου, Ντάνι Ακίνο στάθηκε στην κούραση των τελευταίων αγώνων για την ομάδα του.
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο τεχνικός της Ζακύνθου, Ντάνι Ακίνο. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου έκανε λόγο για κούραση.
«Πιστεύω ότι ανάγνωση του παιχνιδιού είναι κάπως παράξενη, καθώς στα πρώτα 60 λεπτά η ομάδα μου έκανε καλό παιχνίδι. Στη συνέχεια όμως, κάποια λάθη που έγιναν μας στοίχισαν. Βρήκαμε έναν αντίπαλο με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό. Αν είχαμε καταφέρει δε, να προηγηθούμε, το παιχνίδι θα ήταν εντελώς διαφορετικό.

FOOTBALL LEAGUE: Έτσι αποχαιρέτησε ο Φλίγκος! (video)

Η αποχώρηση του Κώστα Φλίγκου είναι θέμα ημερών για τον Ηρακλή Ψαχνών. Ο έμπειρος φορ έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι μπροστά στο ευβοιώτικο κοινό το απόγευμα της Τετάρτης και φρόντισε να το "αποχαιρετήσει" με το τέρμα που πέτυχε στο 1-1 κόντρα στα Χανιά, το οποίο έσπευσε να αφιερώσει στην... εκλεκτή της καρδιάς του μέσα σε αποθέωση από τους φίλους του Ηρακλή!

Ανδριανός: «Η ΕΠΟ χρωστάει και δεν θα πάρει… ευρώ» - Την κόντρα πληρώνουν τα ερασιτεχνικά σωματεία!


Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός ενημέρωσε τον Γιώργο Σαρρή πως δεν πρόκειται να δοθεί στην ΕΠΟ η κρατική επιχορήγηση για τα ποδοσφαιρικά Σωματεία των ΕΠΣ, καθώς η ομοσπονδία εμφανίζεται να έχει χρέη ύψους 418.423,11 ευρώ πλέον των προσαυξήσεων, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει φορολογική ενημερότητα και δεν μπορεί να εκταμιεύσει χρήματα που προέρχονται από το δημόσιο!

VIDEO: Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από το Καυτανζόγλειο

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από το Καυτανζόγλειο στο βίντεο που ακολουθεί...

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Σκληρή ανακοίνωση για τη σημερινή διαιτησία! - Για "προμελετημένο έγκλημα" κάνει λόγο ο Π. Τρουπιώτης!

Με τη σημερινή διαιτησία στο αγώνα κυπέλλου με τον ΑΟ Λεβάντε τα έχουν οι άνθρωποι του ΑΟ Τσιλιβή, θεωρώντας την υπαίτια για τον αποκλεισμό τους από τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η διοίκηση της ομάδας του Πλάνου έβγαλε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:

Λαμία: «Πάγωσαν» με Αρκούδα

Λαμία και Τύρναβος αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, αλλά το συμβάν που σημάδεψε την αναμέτρηση ήταν ο τραυματισμός του Χρήστου Αρκούδα
Ο νεαρός μέσος σε μία προσπάθειά του για κεφαλιά περίπου στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης συγκρούστηκε με τον Πεχλιβανόπουλο.
Οι δύο ποδοσφαιριστές έπεσα στο χορτάρι και φαινόταν ξεκάθαρα ότι είχαν τραυματιστεί αρκετά σοβαρά.
Ωστόσο λίγο αργότερα ο παίκτης των φιλοξενούμενων σηκώθηκε, αντίθετα με τον Αρκούδα ο οποίος ήταν ακόμα στο έδαφος.

Γκέλα η Λαμία με γκολ του Άκη Γεωργίου!

Το σερί νικών της Λαμίας έλαβε τέλος. Δράστης ο Άκης Γεωργίου, ο οποίος στο 94ο λεπτό της αναμέτρησης διαμόρφωσε με προβολή το τελικό 1-1 στο παιχνίδι της Λαμίας με τον Τύρναβο.
Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί νωρίς με τον Μάριο Γκούρμα.
Πρώτη νίκη για τον Απόλλωνα 1926 με προπονητή τον Παναγιώτη Διλμπέρη, χάρη σε τέρμα του Ακασού λίγο πριν το φινάλε.
Στο Εύοσμο, ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε με 1-0 του Εθνικού Σερρών.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ήττα (2-0) στο Καυτανζόγλειο από τον Ηρακλή

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος, αυτή τη φορά από τον δυνατό Ηρακλή, στο Καυτανζόγλειο. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά η Ζάκυνθος είχε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, όμως στην κεφαλιά του Παπαδημητρίου η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Ηρακλή!
Οι γηπεδούχοι με δύο γκολ στην επανάληψη κατάφεραν να πάρουν το σπουδαίο "τρίποντο". Η Ζάκυνθος αγωνίζεται την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και η νίκη είναι μονόδρομος.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ: Ο Ερμής Κιβερίου έβαλε γκολ τελικά στο Λουτράκι! - Όλα τα σημερινά αποτελέσματα

Μπορεί ο Ερμής Κιβερίου να έχασε σήμερα στο γήπεδό του από τον ΑΟ Λουτρακίου με 2-1, αυό όμως που είναι μεγάλη είδηση είναι το πρώτο γκολ που δέχεται η ομάδα του Λουτρακίου μετά από 11 αγωνιστικές!!! Τα σημερινά αποτελέσματα στον όμιλο:

ΚΥΠΕΛΛΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Στους "4" ο ΑΟ Λεβάντες

Μαζί με τους Αστέρα Μαχαιράδου, Καταστάρι και Νέους του ΑΠΣ Ζακύνθου, θα μπεί στην κληρωτίδα η ομάδα του ΑΟ Λεβάντε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου.
Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματοςτης Α΄ Κατηγορίας επικράτησαν με 2-0 του ΑΟ Τσιλιβή, στον... πρόωρο τελικό όπως υποστήριξαν πολλοί.
Το 1-0 έκανε ο εορτάζων Διονύσης Μαλαφούρης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο αδελφός του Τάσος.
Το τελικό 2-0 πέτυχε ο Γιάννης Κομιώτης στην εκπνοή του αγώνα. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο έμπειρος τερματοφύλακας του ΑΟ Λεβάντε, Κυριάκος Μαρίνος ο οποίος χρειάστηκε να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του, αφού ο Δημήτρης Μαρκαντωνάτος πονάει στη μέση του.

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Ήταν καλύτερος, αλλά... "πέταξε" δύο βαθμούς! - Τα σημερινά αποτελέσματα


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου, με τους Ζακυνθιακό και Παναρκαδικό να φεύγουν με ένα βαθμό έκαστος (2-2). Δυστυχώς, αν και ο Ζακυνθιακός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δύο λάθη της άμυνας (για ένα ακόμα παιχνίδι του) έφεραν τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ με 2-0, το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στην επανάληψη η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου είχε... κατασκηνώσει στην αντίπαλη περιοχή και τελικά με δύο εύστοχα πέναλτι του Καραμαλίκη το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.

LIVE: Η Football League και το Ηρακλής-Ζάκυνθος

Καλησπέρα σας! Το zantesport.gr σας μεταφέρει στα γήπεδα της Football League για την εμβόλιμη (9η) αγωνιστική. Φυσικά όλα τα φώτα πέφτουν στο παιχνίδι του Καυτατζογλείου, όπου ο Ηρακλής υποδέχεται την Ζάκυνθο (OTE TV, 16:00).

Football League: Από ένα… καρέ σε κάθε όμιλο

Με τέσσερα παιχνίδια σε Νότο και Βορρά ανοίγει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής την Τετάρτη (17/12)
Χωρίς… ανάσα συνεχίζεται η «δράση» στη Football League καθώς η 9η ημέρα του πρωταθλήματος διεξάγεται την Τετάρτη (17/12) και την Πέμπτη (18/12). Το… κυρίως πιάτο όμως σερβίρεται την πρώτη ημέρα καθώς διεξάγονται συνολικά οκτώ αναμετρήσεις, τέσσερις σε κάθε όμιλο.

Γ’ Εθνική: Ντέρμπι κορυφής σε Τρίκαλα και Ηλεία

Εμβόλιμη δράση περιλαμβάνει σήμερα η Γ’ Εθνική με την 11η αγωνιστική, όπου διεξάγονται σπουδαία παιχνίδια.
Αναλυτικά:
Στον 1ο όμιλο, ο Άρης θέλει τη νίκη κόντρα στη Θύελλα Φιλώτα, ενώ ο Πανσερραϊκός δοκιμάζεται στο Σουφλί από τον Έβρο. Η πρωτοπόρος Καβάλα κοντράρεται με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ενώ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τον Απόλλωνα Αρναίας. Ο Ορφέας Ελευθερούπολης αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ ο Καμπανιακός διασταυρώνει τα ξίφη του με τη Δόξα Δράμας. Συνέχεια στις νίκες θέλει η Καστοριά απέναντι στον Άρη Ακροποτάμου, ενώ ο Εθνικός Αγιονερίου φιλοξενεί τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Η προσφορά του Σάμαρη στον ΠΑΟ Βάρδας (photo)

Δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε ο Ανδρέας Σάμαρης και παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται πλέον στην Μπενφίκα, σκέφτεται πάντα τον ΠΑΟ Βάρδας.
Στην ομάδα της Ηλείας έκανε τα πρώτα του βήματα ο διεθνής μέσος, ο οποίος πλέον είναι μέλος της Εθνικής Ελλάδας και αγωνίζεται σε ένα δυνατό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Πορτογαλίας. Όμως είναι πάντα κοντά στην πρώτη του ομάδα και μάλιστα προσέφερε αθλητικό υλικό. Ο ΠΑΟ Βάρδας από την πλευρά του ευχαρίστησε στον Σάμαρη, ενώ εξήρε το ήθος του.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ανακοινώθηκαν οι αποστολές των Μικτών με αντίπαλο την ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης

Ανακοινώθηκαν  από  τους  Ενωσιακούς  Προπονητές  τα  ονόματα  των  ποδοσφαιριστών  των  Μικτών  Ομάδων  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ, που  καλούνται  να  παρευρίσκονται   στο    Δημοτικό  Γήπεδο   ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ   την   ΤΕΤΑΡΤΗ  17/12/2014,  οι  μεν  ΠΑΙΔΕΣ   ώρα  12.00  οι  δε  ΝΕΟΙ  ώρα  14.00  για  τους  αγώνες  με τις  αντίστοιχες  ομάδες  της  Ε .Π.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ   που  θα  διεξαχθούν  κατά τις  ώρες  13.00  και  15.00  αντίστοιχα.  

ΑΝΟΖ: Νέες επιτυχίες... χωρίς υποδομές!

Το τριήμερο 12 έως 14 Δεκεμβρίου , η κολυμβητική ομάδα του ΑΝΟΖ έλαβε μέρος στους αγώνες με την επωνυμία 22ο κύπελλο Χριστουγέννων τους οποίους διοργάνωσε η Ναυταθλητική Ένωση Πατρών. Η ομάδα του ΑΝΟΖ ήταν η πολυπληθέστερη από όλες τις μέχρι τώρα συμμετοχές της αφού κολύμπησαν 45 αθλητέςκαι αθλήτριες , ηλικίας από 8 έως 18 ετών. Οι αγώνες ήταν πολύ υψηλού επιπέδου , συμμετείχαν σε αυτούς 1200 περίπου αθλητές από 52 Συλλόγους (4 από τους οποίους ήταν από το εξωτερικό), μεταξύ των οποίων και η αφρόκρεμα των Ελλήνων κολυμβητών όπως οι Χρήστου, Δρυμωνάκος, Δημητριάδης, Αραούζου, Δράκου,Βουρνά  κ.α.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Οι σκόρερ του 3ου ομίλου

Στην πρώτη θέση της λίστας των σκόρερ στον 3ο όμιλο πέρασε ο Ετόφ του Παναργειακού, φτάνοντας τα πέντε γκολ.


Αναλυτικά η λίστα των σκόρερ:
Ετόφ (Παναργειακός)           5

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Αποσύρεται από το πρωτάθλημα

Την απόφαση να αποσύρει τον Πανηλειακό από το πρωτάθλημα της Football League πήρε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Πύργου, Θανάσης Παπαγεωργίου
Ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» με προσωπική του δήλωση γνωστοποίησε ότι ο Πανηλειακός δεν θα παίξει άλλο παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ θα διαλυθεί για να επιστρέψει αναγεννημένος και δυνατός εκεί που του αξίζει.

ΗΡΑΚΛΗΣ: «Άνοιγμα» στους άνεργους

Ακόμη ένα ματς στο Καυτανζόγλειο οι άνεργοι φίλοι του «Γηραιού» θα έχουν την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν δωρεάν
Αποδεικνύοντας πως είναι αρκετά ευαισθητοποιημένοι στα κοινωνικά θέματα και θέλουν να δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του Ηρακλή να παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας, οι ιθύνοντες του «Γηραιού» και στο εντός έδρας ματς με την Λαμία καλούν τους άνεργους φιλάθλους της ομάδας να δουν δωρεάν την αναμέτρηση από τις εξέδρες του Καυτανζογλείου.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Η "αυλαία" των ομίλων - Η Ζάκυνθος πάει... Ξάνθη (08/01)

Ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων. Το διήμερο 7-8/1 οι αναμετρήσεις.

Αναλυτικά:

1ος όμιλος
Τετάρτη 7/1-19.30
Φωστήρας - Ολυμπιακός
Πανιώνιος - Παναχαϊκή

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΑΓΕΖ - ΣΤΙΒΟΣ: Τίμησαν Θανάση & Ακτύπη!

Ο Σύλλογος Φίλων Κλασικού Αθλητισμού σε μία καταπληκτική βραδιά βράβευσε τον δικό μας Ανδρέα Θανάση (ΑΓΕΖ) και τον προπονητή του Αντώνη Ακτύπη.
Ο αθλητής της ΑΓΕΖ βραβεύτηκε ως ο καλύτερος Παίδας για το 2014.


FOOTBALL LEAGUE: Ευχαριστίες από τη Λαμία στην ΕΠΣ Φθιώτιδας!

Η ΠΑΕ της Φθιώτιδας ευχαρίστηκε την τοπική ΕΠΣ για την αναβολή των αγώνων της Τετάρτης!

Στην αναβολή όλων των αγώνων κυπέλλου της προσεχούς Τετάρτης, προχώρησε η ΕΠΣ Φθιώτιδας, λόγω του ότι την ίδια μέρα η μεγάλη ομάδα της πόλης (ΠΑΕ Λαμία) αγωνίζεται κόντρα στον Τύρναβο, για το πρωτάθλημα της Football League
Μάλιστα οι ιθύνοντες του Κυανόλευκου σωματείου εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν για την στήριξη της την ποδοσφαιρική Αρχή της περιοχής.

FOOTBALL LEAGUE: Την ερχόμενη Κυριακή με Απόλλων Καλαμαριάς - Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Κυριακή (21/12) και Δευτέρα (22/12) θα διεξαχθεί η επόμενη αγωνιστική στη Football League. Αλά... Champions League το Παναιγιάλειος-Παναχαϊκή, πέντε τα τηλεοπτικά ματς.

Προσφορά Σάμαρη σε ΠΑΟ Βάρδας!

Αθλητικό υλικό προσέφερε στον ΠΑΟ Βάρδας, ο Ανδρέας Σάμαρης, με τον σύλλογο της Ηλείας να ευχαριστεί τον διεθνή παίκτη.

«O Παμβουπρασιακός Αθλητικός Όμιλος Βάρδας ευχαριστεί θερμά τον Ανδρέα Σάμαρη για την προσφορά αθλητικού υλικού στην ομάδα. Περήφανοι για την εκτίμηση και το ήθος του, ευχόμαστε να 'ναι πάντα καλά και να 'χει υγεία, ευτυχία κι επιτυχίες», η ανακοίνωση της ομάδας.

FOOTBALL LEAGUE 2: Ο Γκιάφης (Αιτ/νίας) στο Ζακυνθιακός-Παναρκαδικός

Στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου ο Ζακυνθιακός θα υποδεχτεί την ερχόμενη Τετάρτη 17/12 τον Παναρκαδικό, στοπλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Football League 2. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γκιάφης (Αιτ/νίας) με βοηθούς τους Μπουρτζοβίτη, Σκούρτη (Κορινθίας).

FOOTBALL LEAGUE: Πανηλειακός… ώρα μηδέν!

Η Football League ανακοίνωσε πως τα παιχνίδια των Πυργιωτών με Ερμιονίδα και Φωστήρα (9η και 10η αγωνιστική) ματαιώνονται και υπάρχει κίνδυνος αποβολής απ’ το πρωτάθλημα!
Οι πολλές προσφυγές που εκκρεμούν εις βάρος της ΠΑΕ φέρνουν άμεσο κίνδυνο ύπαρξης της ομάδας στη Football League!
Όπως ανακοινώθηκε απ’ τη διοργανώτρια αρχή, ματαιώθηκαν (μέχρι νεοτέρας) τα παιχνίδια του συλλόγου με Ερμιονίδα για την 9η αγωνιστική και Φωστήρα για την 10η, μετά από σχετική απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ!

FOOTBALL LEAGUE: Ο Αλ. Κατσικογιάννης στο Καυτανζόγλειο - Οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής

«Βγήκαν» οι διαιτητές για την 9η εμβόλιμη αγωνιστική της Football League, που θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις, Τετάρτη και Πέμπτη. Πέντε συνολικά τα ματς με τηλεοπτική κάλυψη.

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Γ΄ Εθνική – 3ος όμιλος: Xωρίς… συγκάτοικο ο Παναργειακός

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 της Καλαμάτας με την Δόξα Νέας Μανωλάδας, ο Παναργειακός, που επικράτησε 3-1 του Αστέρα Μαγούλας και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή.
Αντίθετα, ο Αιολικός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία της «Μαύρης Θύελλας» καθώς έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 με τον Πανελευσινιακό, ενώ ο ΠΑΟ Λουτρακίου πήρε το «τρίποντο» 1-0 κόντρα στον Ζακυνθιακό και ανέβηκε στην τέταρτη θέση.

ΑΓΕΖ: Μάγκες και μέσα στην Πάτρα (59-68 τον πρωτοπόρο Έσπερο)!!!

Φουλ... για άνοδο πάει η Ζάκυνθος, παίρνοντας ένα σπουδαίο "διπλό" στην Πάτρα, απέναντι στον τοπικό Έσπερο, με 59-68. Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα που μπορεί να δώσουν "φτερά", αλλά και οι εμφανίσεις των παικτών του Μπεκέ, που πείθουν για έναν τέτοιο ισχυρισμό. Οι Επτανήσιοι, μετά από ένα κακό, πλην ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο (13-12), πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, φτάνοντας τη διαφορά ακόμη και σε διψήφια επίπεδα (43-56 στο 30'). Μετά, οι παίκτες του Κεσαπίδη, όσο και αν προσπάθησαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, κατάφεραν απλά να μειώσουν στους εννέα, υποχρεούμενοι στη δεύτερη ήττα τους, με τη Ζάκυνθο να τους φτάνει στη μία νίκη διαφορά.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Δεν προσκόμισε την κατάσταση υγείας ο Απόλλωνας! - Τα σημερινά αποτελέσματα σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Τα εύκολα... δύσκολα έκανε στον Αγγερικό ο ΑΟ Τσιλιβή, επικρατώντας με 2-1 του αξιόμαχου Εθνικού Σκουλικάδου. Στο άλλο ματς της Α΄ Κατηγορίας ο Αετός Καλλιπάδου επικράτησε με 4-2 των Γερκαρίων. Στην Β΄ Κατηγορία ο Απόλλωνας δεν προσκόμισε την κατάσταση υγείας στο ματς με τον Αχιλλέα!

FOOTBALL LEAGUE 2: Κράτησε ανέπαφη την εστιά του το Λουτράκι (1-0 τον Ζακυνθιακό)

Την ήττα στο Λουτράκι από την ομώνυμη ομάδα γνώρισε πριν από λίγο ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός με 1-0. Στον πάγκο της ομάδας έκατσε ο Παναγιώτης Γουσέτης, ενώ το ματς παρακολούθησε και ο νέος προπονητής, Σπύρος Αντωνόπουλος. 
Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε μόλις στο 12΄ ο Σουσούνης, ύστερα από το λάθος... "δώρο" της άμυνας του Ζακυνθιακού!
Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν καλή απόδοση και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.