Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα 4 παιχνίδια της Α΄ κατηγορίας, με τα οποία άνοιξε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής. Ο πρωτοπόρος Ζακυνθιακός επικράτησε του Αστέρα Μαχαιράδου με 5-3, στο δημοτικό γήπεδο Λιθακιάς. Ο Α.Ο. Λεβάντε πέρασε νικηφόρα από τον Πλάνο, επικρατώντας με 2-1 του Α.Ο. Τσιλιβή. Αναλυτικά:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Οριστικά με… 11 παίκτες στη Ζάκυνθο

Τα προβλήματα είναι τεράστια και δεν είναι υπερβολή αυτό. Ο Ιανουάριος ολοκληρώθηκε και η Αναγέννηση Γιαννιτσών δεν κατάφερε να πάρει ενημερότητα για να ανακοινώσει μεταγραφές «κλεισμένων» παικτών και να προσπαθήσει για την παραμονή της με περισσότερες πιθανότητες.
Για την ώρα δεν έχει «χαθεί» ακόμα, αφού πήρε μια μίνι παράταση και ελπίζει την Δευτέρα να έχει θετική κατάληξη η υπόθεση. Ωστόσο μέχρι τότε υπάρχει ένα παιχνίδι. Αυτό κόντρα στη Ζάκυνθο, όπου δυστυχώς για την ομάδα της Πέλλας θα κατέβει με μόλις 11 παίκτες, εκ των οποίων οι δύο τερματοφύλακες.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Την ερχόμενη Τετάρτη οι αγώνες κυπέλλου

Ανακοινώθηκε  από  την Επιτροπή  Πρωταθλήματος-Κυπέλλου  της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  το  πρόγραμμα  των  αγώνων  Κυπέλλου  της  3ης  Φάσης, με τη διεξαγωγή των τριών αγώνων που απομένουν. Να θυμίσουμε ότι ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας, Α.Ο. Ζακυνθιακός, επικράτησε με το ευρύ 8-1 του Α.Ο. Αλυκανά και έχει περάσει στους «4». Αναλυτικά :

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι… «άτακτοι» σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκαν  από  την  Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ζακύνθου οι ποινές των αγώνων της 14ης αγωνιστικής  της  Α΄ Κατηγορίας και 18ης αγωνιστικής της Β ΄ Κατηγορίας. Βαρύς ήταν ο πέλεκυς για τον ποδοσφαιριστή της Δόξας Λιθακιάς, Φώτη Κοριανίτη.Αναλυτικά :

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές του διημέρου σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία



Ανακοινώθηκαν  από  την  ΕΠΣ Ζακύνθου οι διαιτητές των  αγώνων  της  15 ης  Αγωνιστικής  της  Α΄ κατηγορίας  και 19 ης  αγωνιστικής  της  Β΄ Κατηγορίας. Αναλυτικά :

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τις Μικτές ομάδες του νησιού

Ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ζακύνθου, θέλοντας να ευχαριστήσει και δημόσια τα μέλη της Επιτροπής των Μικτών ομάδων, τους προπονητές, τους αθλητές και τους γονείς τους, μια και ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά για τις ομάδες της Ένωσης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Κόβει την πίτα της

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00, στην αίθουσα του «ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΒΡΑΧΟΥ», η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης:

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Κανονικά στη Ζάκυνθο η Αναγέννηση Γιαννιτσών

Τελευταίες πληροφορίες (πριν από λίγα λεπτά) κάνουν λόγο ότι η αντίπαλος της Ζακύνθου την ερχόμενη Κυριακή, Αναγέννηση Γιαννιτσών δεν θα ταξιδέψει για Ζάκυνθο!
Ο λόγος είναι ότι δεν έχει εξασφαλίσει την ενημερότητα!

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Οι τελευταίοι χρειάζονται προσοχή

Ο Παύλος Κυριακίδης θα είναι η μοναδική απουσία από τον Κυριακάτικο, εντός έδρας, αγώνα με την ουραγό Αναγέννηση Γιαννιτσών, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής, αφού συμπλήρωσε κάρτες και αποφασίστηκε να εκτίσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Κατά τα άλλα, όλοι οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι και γνωρίζουν ότι το παιχνίδι εγκυμονεί κινδύνους, οπότε δεν θα πρέπει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να χαλαρώσουν. Θα πρέπει να μπουν δυνατά από το πρώτο λεπτό και να… «πνίξουν» τον αντίπαλο, όπως έχουν κάνει στα περισσότερα ματς και μάλιστα με πιο δυνατούς αντιπάλους.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ: Τι θα δείτε και που…

Πλούσια είναι η αγωνιστική δράση το διήμερο στο νησί, με το παιχνίδι του ΑΠΣ με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, στο Δημοτικό Στάδιο,  να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Σημαντικό και το παιχνίδι μπάσκετ της ΑΓΕΖ με τον Α.Ο. Αγρινίου, στο Κλειστό της Παναγούλας. Αναλυτικά:

Η ΑΓΕΖ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ: Μόνο νίκη στην Παναγούλα

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της τη φετινή περίοδο δίνει την Κυριακή το μεσημέρι (15:30) η ΑΓΕΖ, υποδεχόμενη στο Κλειστό της Παναγούλας τον Αθλητικό Όμιλο Αγρινίου. Το ματς είναι κομβικό, αφού οι «ερυθρόλευκοι» με 16 βαθμούς βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει βαθμούς στην Παναγούλα!

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Που παίζουν οι ζακυνθινές ομάδες

Την Κυριακή το μεσημέρι, και ώρα 3.00, στο δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου, η ομάδα Γυναικών της Δόξας Πηγαδακίων για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής (3ος Όμιλος), και πρώτης του Β' γύρου, θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο Ζαρουχλέικων. Ο Α.Ο. Παναρκαδικού πάει στην Κόρινθο για αντιμετωπίσει τις ΑΜΑΖΟΝΕΣ. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ζ.Α.Ο.: Στον Πύργο οι Κορασίδες

Το μοναδικό τμήμα του Ζακυνθινού Αθλητικού Ομίλου που αγωνίζεται το διήμερο, είναι οι Κορασίδες που θα ταξιδέψουν αύριο το πρωί για την πρωτεύουσα της Ηλείας, τον Πύργο, όπου στις 14:00 θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες του ΑΠΣ Πυργέα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

AΝΟΖ: Ευχαριστήριο σε όσους βοήθησαν

Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Ζακύνθου με δελτίο τύπου που εξέδωσε θέλει και δημόσια να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν για να γίνει και να βγει αυτό το ωραίο αποτέλεσμα, στην εκδήλωση για την κοπή της κουλούρας. Αναλυτικά:

ΜΠΑΣΚΕΤ – ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Τζάμπολ χωρίς την ΑΓΕΖ

Υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να μην ξεκινήσει καθόλου το φετινό πρωτάθλημα των Γυναικών, αφού τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν και τον αθλητισμό… «χτύπησε» και την πόρτα των ομάδων αυτών. Τελικά, την τελευταία στιγμή δόθηκε το πράσινο φως και το Σάββατο 1η  Φεβρουαρίου θα έχουμε το πρώτο τζάμπολ! Στον Όμιλο της ΑΓΕΖ, εκτός από τη ζακυνθινή ομάδα, δήλωσαν συμμετοχή άλλες επτά ομάδες, που στην πορεία έγιναν έξι, αφού ο Ίφιτος Πύργου παραιτήθηκε.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ: Σημαντικές προσθήκες με Μυλωνά & Μαμφρέδα

Σε δύο σημαντικές μετεγγραφές από ομάδες του νησιού, προχώρησε σήμερα η ομάδα Νέων του ΑΠΣ Ζάκυνθος. Πρόκειται για τους Διονύση Μαμφρέδα, από τον Αετό Καλλιπάδου (φωτό) και τον Παναγιώτη Μυλωνά από τον Α.Ο. Λεβάντε.
Ο Μαμφρέδας είναι γεννηθείς το 1998 και παίζει δεξί χαφ. Είναι γηγενής στον Αετό Καλλιπάδου.
Ο Μυλωνάς αγωνίζεται με την ίδια άνεση ως δεξί μπακ, αλλά και αμυντικό χαφ. Ξεκίνησε από τον Α.Ο. Λεβάντε, πήγε για 1,5 στον Α.Ο. Τσιλιβή (Δ΄ Εθνική), για έξι μήνες στον Α.Ο. Απόλλωνα και τα δύο τελευταία χρόνια επέστρεψε στον Α.Ο. Λεβάντε.

ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ/ΙΘΑΚΗΣ: Οριστική η αναβολή των αγώνων ποδοσφαίρου των τοπικών πρωταθλημάτων

Ο πρόσφατος, ισχυρός, σεισμός στην Κεφαλονιά… «χτύπησε» και το ποδόσφαιρο και με απόφασή του το Δ.Σ. της ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης ανέβαλε τα πρωταθλήματά της.
Ας δούμε τι γράφει για το θέμα το έγκριτο blog, sportsthea.blogspot.gr:

Γ' ΕΘΝΙΚΗ – ΜΠΑΣΚΕΤ: Οι διαιτητές της 13ης και 15ης αγωνιστικής

Η ΚΕΔ/ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές και κομισάριους για τους τέσσερις ομίλους της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Όλα τα παιχνίδια θα γίνουν την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014. 

Στον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας ο Νικολόπουλος

Ο πρώην παίκτης του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Ντίνος Νικολόπουλος από χθες αποτελεί παίκτη του Άρη Αρχαίας Ολυμπίας, ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 «ΒΕΡΡΟΙΟΣ» της ΕΠΣ Ηλείας και μάλιστα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.
Μάλιστα, τον παίκτη προσέγγισε και ο Α.Ο. Ζακυνθιακός, αλλά οι χρηματικές απαιτήσεις του παίκτη ήταν τέτοιες που ούτε καν το συζήτησαν οι διοικούντες των «πρασίνων».
Το «deal» με το συγκρότημα της Αρχαίας Ολυμπίας έγινε, αφότου ο νεαρός αμυντικός διευθέτησε τις εκκρεμότητες που είχε με τον ΑΠΣ Ζάκυνθος.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ψάχνουν μιμητές για χορηγία

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου(μαζί με τον Σύνδεσμο Διαιτητών) με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί δημόσια τον επιχειρηματία Θεόδωρο Κολπονδίνο για τη χορηγία του το καλοκαίρι του 2013, στο τουρνουά ποδοσφαίρου που έφερε στο νησί 600 παιδιά απ’  όλη την Ελλάδα. Σαν παράδειγμα τον παραπάνω επιχειρηματία, αναζητά μιμητές για παρόμοιες χορηγίες. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Θέλει προσοχή το ματς με τα Γιαννιτσά

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Ζακύνθου για τον Κυριακάτικο, εντός έδρας, αγώνα με την ουραγό Αναγέννηση Γιαννιτσών.Παιχνίδια με τον ουραγό της βαθμολογίας εγκυμονούν κινδύνους, αφού οι παίκτες χαλαρώνουν και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση του συγκεκριμένου αγώνα από τον Ιταλό προπονητή, Τζανλούκα Κολονέλο. Οι παίκτες χθες προπονήθηκαν πρωί και μεσημέρι, ενώ σήμερα θα προπονηθούν στο Δημοτικό Στάδιο.

ΑΓΕΖ: Συνεχίζει με Θεοδόση-Κλάδη

Κάτι έπρεπε να αλλάξει στην ΑΓΕΖ. Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα έκαναν τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» να ψάξει άμεση λύση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πέρασε από το μυαλό τους να απομακρύνουν τον τεχνικό, Περικλή Ταυρόπουλο. Ο τελευταίος, μάλιστα είχε εισηγηθεί στους διοικούντες να συνεχίσει ως τεχνικός διευθυντής (άλλωστε γι αυτό είχε έρθει στο νησί, άσχετα αν στην πορεία έκατσε στον πάγκο της ομάδας ως πρώτος προπονητής) και να ψάξει κι αυτός για να βρεθεί προπονητής.

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

PHOTOS: Δείτε φωτογραφίες από τους αγώνες των Μικτών Ζακύνθου & Ηλείας

Το zantesport.gr βρέθηκε σήμερα και στο Ενωσιακό γήπεδο Γαϊτανίου, όπου οι Μικτές της Ζακύνθου υποδέχτηκαν τις αντίστοιχες της Ηλείας. Δείτε παρακάτω φωτογραφικό ρεπορτάζ:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Δεν τρέχει τίποτα με Λιθακιά

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Ζακύνθου ταυτίζεται με το πνεύμα της ανακοίνωσης της Δόξας Λιθακιάς (δημοσιεύεται στην σελίδα 14). Αναλυτικά:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ Ε.Ο. - ΖΑΚΥΝΘΟΣ : Μία νίκη και μία ήττα με Ηλεία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 10η αγωνιστική για το πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, με τις Μικτές της Ζακύνθου να υποδέχονται στο Ενωσιακό γήπεδο Γαϊτανίου τις αντίστοιχες της Ηλείας. Στους Παίδες, που προηγήθηκαν χρονικά, η ΕΠΣ Ζακύνθου επικράτησε με το… αγγλικό σκορ 5-4! Στο άλλο ματς, οι Νέοι της Ζακύνθου… «προδόθηκαν» από την κούραση και έχασαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, με 3-1. Οι παίκτες του Νίκου Μαβίδη κατέβηκαν ακριβώς 11 και ενώ προηγήθηκαν 1-0, είχαν καλή απόδοση, στο τέλος κουράστηκαν και δέχτηκαν δύο γκολ. Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΚΥΠΕΛΛΟ: Εύκολα στους «4» ο Ζακυνθιακός

Εύκολο μεσημέρι είχε ο πρωτοπόρος της Α΄ Κατηγορίας, Α.Ο. Ζακυνθιακός, απέναντι στον πρωτοπόρο της Β΄ Κατηγορίας, Α.Ο. Αλυκανά. Επικράτησε με το επιβλητικό 8-1, στο γήπεδο Πηγαδακίων και πέρασε στους «4» του θεσμού του Κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και με το… καλημέρα είχε δοκάρι (3ο  λεπτό) με τον Μαρούδα, όμως οι φιλοξενούμενοι έχοντας πιο ποιοτικούς παίκτες, κατάφεραν να ανοίξουν γρήγορα το σκορ (στο 10΄ με τον Δρόσο, που πέτυχε και χατ-τρικ) και πλέον τα πράγματα απλουστεύτηκαν. Πάντως οι παίκτες του Άκη Μαρίνου, αν το πίστευαν περισσότερο, θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα (είχαν κι άλλο δοκάρι με τον Κονίδη).Η είδηση του αγώνα είναι ότι από τα 8 γκολ του Ζακυνθιακού, ο Μαλαφούρης δεν πέτυχε ΚΑΝΕΝΑ!!!

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΔΟΞΑ ΛΙΘΑΚΙΑΣ: «Η ομάδα έχει ιστορική διαδρομή στο χώρο του ζακυνθινού ποδοσφαίρου»

Μετά από συνάντηση των Προεδρείων της ΕΠΣ Ζακύνθου και της Δόξας Λιθακιάς, το Δ.Σ. του δεύτερου εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Μία από τα ίδια…

Στις 4 Φεβρουαρίου θα συνεδριάσει πάλι το διαιτητικό δικαστήριο που τότε θα εξετάσει την αίτηση εξαίρεσης και την ουσία της υπόθεσης, αλλά είναι ανοικτό το ενδεχόμενο για νέα αναβολή.
Η αναμενόμενη αίτηση εξαίρεσης που ζήτησε η πλευρά της Super League για το μέλος του διαιτητικού δικαστηρίου, Γιώργο Σφυρή κατατέθηκε τελικά και η πλευρά της Football League πιθανότητα θα πρέπει να τον αντικαταστήσει.

FOOTBALL LEAGUE: Ευνοϊκή ρύθμιση στις ΠΑΕ για τις εγγυητικές επιστολές

Αυτό θα πει… έκπτωση! Σε 5% από 10% επί του ετήσιου προϋπολογισμού μειώθηκε, με νομοθετική ρύθμιση, το απαιτούμενο ποσοστό που θα πρέπει να καταβάλλουν οι ΠΑΕ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ως εγγυητική επιστολή για την άδεια συμμετοχής τους σε Σούπερ Λίγκα και Β’ Εθνική, αλλά και γενικότερα όλες οι επαγγελματικές ομάδες των υπόλοιπων αθλημάτων.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΚΥΠΕΛΛΟ: Αύριο το ΑΟ Αλυκανάς – ΑΟ Ζακυνθιακός, στα Πηγαδάκια

Για  την  3η  Φάση  του  Κυπέλλου  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  ορίσθηκε  από  την  Επιτροπή  Πρωταθλήματος   και  Κυπέλλου  της Ένωσης ο αγώνας  μεταξύ των  ομάδων :

ΤΕΤΑΡΤΗ  29/01/2014
Α.Ο. ΑΛΙΚΑΝΑΣ - Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ   ΓΗΠ : ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ  και  ώρα  14.30.


Πηγή:  epszakynthou.gr

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία του Σαββατοκύριακου

Φάση από το ματς Αστέρας Μαχ. - Α.Ο. Ζακυνθιακός,
με πρωταγωνιστές τους Πάστρα και Κόλα
Ανακοινώθηκε  από  την  Επιτροπή  Πρωταθλήματος  το  Πρόγραμμα  των  αγώνων  της  15ης  Αγωνιστικής  της  Α΄ κατηγορίας  και 19ης  αγωνιστικής  της  Β΄ Κατηγορίας  Ε.Π.Σ.  Ζακύνθου. Αναλυτικά :

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: «Χ»ωρίς νικητή το ντέρμπι στον Αγγερικό

Χωρίς νικητή τελείωσε το ματς στον Αγγερικό, όπου ΑΕ Γερακαρία και Νέα Σάντα ήρθαν ισόπαλοι 2-2. Το παιχνίδι εκτός από τα τέσσερα γκολ είχε και τρεις αποβολές, δύο της Νέας Σάντας και μία για τα Γερακαρία.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 43΄ με τον Βασίλη Τσιριγώτη, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με τον Τσιλιβήτα στο 55΄, αλλά και πάλι ο Τσιριγώτης έδωσε το προβάδισμα στη Νέα Σάντα/Απέναντι στο 66΄. Το τελικό 2-2 πέτυχε στο 72΄και πάλι ο Τσιλιβήτας.
Ο διαιτητής Δημήτρης Στεριώτης απέβαλε στο 40΄ τον Δημήτρη Μαρίνο της Νέας Σάντας, με 2η κίτρινη κάρτα (την πρώτη την είδε στο 13΄) και στο 77΄ απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τους Κόκλα Διον. (Νέα Σάντα) και Βορρίση (ΑΕ Γερακαρία) γιατί αλληλοχτυπήθηκαν εκτός φάσης. Στο σημείο εκείνο του παιχνιδιού υπήρξε 5λεπτη διακοπή, λόγω έντονης έντασης!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Αστέρας… ο Πλάνος (2-1 το Βουγιάτο)

Την 5η του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε χθες στον Πλάνο ο τοπικός Αστέρας, επικρατώντας με 2-1 του Κεραυνού Βουγιάτου. Το παιχνίδι ήταν μέτριο, με τον Αβούρη να ανοίγει το σκορ στο 52΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Το κέρδισε ο Κωτσίνης από τον Αρβανιτάκη, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, ως τελευταίος παίκτης . Στο 78΄ ο Μαμφρέδας με προβολή θα πετύχει το 2-0 και στο 86΄ ο Ξενούλης σημείωσε το τελικό 2-1.

Α.Ν.Ο.Ζ.: Όμορφη εκδήλωση η κοπή κουλούρας

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ζακύνθου, κ. Διονυσίου, ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη κουλούρα του, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ξενοδοχείου «PALATINO», παρουσία αρκετού κόσμου. Η εκδήλωση έγινε την Κυριακή το βράδυ και συνέπεσε με τον σεισμό στην Κεφαλονιά, γεγονός που επηρέασε την προσέλευση ακόμη περισσότερου κόσμου.

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΣΚΟΡΕΡ: Σκόραρε στο ντέρμπι ο Μαλαφούρης

Το δεύτερό του γκολ απέναντι στην πρώην ομάδα του πέτυχε το Σάββατο ο Διονύσης Μαλαφούρης. Συγκεκριμένα, ο πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης απέναντι στην πρώην του ομάδα, την Θύελλα Αμπελοκήπων, κάτι που είχε κάνει και στο πρώτο παιχνίδι του Δημοτικού Σταδίου. Ας δούμε όλους τους σκόρερ της Α΄ Κατηγορίας:

VIDEO: Δείτε πως έχασε στον Πιερικό η Ζάκυνθος – Όλα τα ματς της 17ης αγωνιστικής σε Βορρά και Νότο

Παρακολουθήστε στα βίντεο που ακολουθούν τα γκολ της 17ης αγωνιστικής της Football League, σε Βορρά και Νότο. Δείτε πως έχασε η Ζάκυνθος στην Κατερίνη από τον Πιερικό.



Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΤΖΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ: «Τους κάναμε δώρο τα πρώτα 15 λεπτά»

Έντονα προβληματισμένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Ιταλός προπονητής της Ζακύνθου, Τζανλούκα Κολονέλο. Αντίθετα, ικανοποιημένος από το «τρίποντο» ήταν ο συνάδελφός του, Γιώργος Καμπερίδης. Αναλυτικά:

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ούτε (και) τον Πιερικό! – Ήττα εκτός έδρας με 2-0 (Photos)

Η Ζάκυνθος για ένα ακόμα παιχνίδι εκτός έδρας δείχνει τις γνωστές της αδυναμίες σε όλες της τις γραμμές και γνωρίζει την 8η ήττα της, στα 9 παιχνίδια που έχει δώσει εκτός νησιού. Ο Πιερικός μπήκε πιο δυνατά, πιο αποφασισμένα στο παιχνίδι και έδειξε τις προθέσεις του από τα πρώτα κιόλας λεπτά, όπου στο 1΄ και στο 5΄ είχε δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Όμως μέσα σε δύο λεπτά (13΄ & 15΄) κατάφερε να πετύχει και τα δύο τέρματα (με τους Ελευθεριάδη και Μανίκα, αντίστοιχα) και να πάρει το «τρίποντο» της νίκης που τον απομακρύνουν από τη διακεκαυμένη ζώνη του υποβιβασμού.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ: «Άλωσε» το Αιγίνιο

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν την Κυριακή το πρωί οι παίκτες του Σπύρου Φιορεντίνου στο Αιγίνιο, επικρατώντας με 1-0 του τοπικού Αιγινιακού, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.
Αγωνιζόμενοι με -2Ο C κατάφεραν με γκολ του Κεφαλλονίτη μέσου, Αντώνη Κορσιάνου στο 52ο λεπτό (από ασίστ του Τσάβου) να φύγουν νικητές από το Αιγίνιο και μάλιστα χωρίς ΚΑΝΕΝΑ επαγγελματία στην αποστολή, αφού πλέον το ρόστερ της μεγάλης ομάδας έχει μικρύνει, με αποτέλεσμα να μην περισσεύουν.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ – ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο Προμηθέας το πατρινό ντέρμπι

Πολύ μεγάλο διπλό πήρε στα Πατήσια ο Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου που επικράτησε του Σπόρτιγκ με 73-66 σε ένα παιχνίδι που έγινε κεκλεισμένων των θυρών και παρέμεινε σε τροχιά ανόδου! Τα πάντα για το παιχνίδι κρίθηκαν στην 4η περίοδο όπου η ομάδα του Κώστα Οικονομάκη είχε περισσότερες δυνάμεις και με ένα επιμέρους 27-12 έφτασε στη μεγάλη νίκη, με τον Καραχοντζίτη να σκοράρει 26 πόντους,
Το παιχνίδι της ημέρας ωστόσο έγινε στο Αγρίνιο όπου οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη με 82-64 επί της Πεντέλης, με τα επεισόδια και την ένταση να κλέβουν την παράσταση.

FOOTBALL LEAGUE: Ανεβαίνουν Ηρακλής, Επισκοπή

Μεγάλη νίκη πήρε ο Ηρακλής στα Γιαννιτσά, ενώ η Επισκοπή έκανε... πλάκα στα Μέγαρα. Με νίκη συνέχισε και η Κέρκυρα, ήττα για Καλλιθέα στον Πύργο
Συναρπαστικά παιχνίδια για μια ακόμα αγωνιστική στη FootballLeague, με την Καλλιθέα να ηττάται στον Πύργο στο 88’ (1-0) από τον Πανηλειακό! Την ίδια ώρα η Επισκοπή έπιασε ξανά τις θέσεις των playoff αφού νίκησε 3-0 τον Βύζαντα στα Μέγαρα, και ο Ηρακλής Ψαχνών έμεινε στο 0-0 με τον Αχαρναϊκό στην Εύβοια. Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση της Γλυφάδας με τον Φωστήρα, ενώ ο Παναιγιάλειος νίκησε 2-1 στην έδρα του Αστέρα Μαγούλας. Η δράση της Κυριακής (26/01) θα ολοκληρωθεί με το ντέρμπι Ολυμπιακού Βόλου και Χανίων στις 18:00.

Ισχυρή δόνηση 5,9R στην Κεφαλονιά

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,9 Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 3.55 το απόγευμα της Κυριακής. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 4 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Ληξουρίου, ενώ το εστιακό βάθος της δόνησης εκτιμάται στα 15 χιλιόμετρα. Χαρακτηριστικό του σεισμού ήταν η μεγάλη διάρκεια. Η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε ολόκληρο το Ιονιο καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, ακόμα και σε δήμους της Αττικής. Ακολούθησαν αρκετοί μετασεισμοί ωστόσο στη Ζάκυνθο δεν έχουν σημειωθεί κάποιες ζημιές. Συναγερμός, όμως, έχει σημάνει σε Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αστυνομία στο νησί της Κεφαλλονιάς, ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται και οι Υγειονομικές Μονάδες του νησιού.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ο Ανδρέας Τριανταφυλλίδης σταματά το ποδόσφαιρο!

Σήμερα το πρωί βρεθήκαμε στο γήπεδο του Αγγερικού και παρακολουθήσαμε το μεγάλο ντέρμπι της Β΄ Κατηγορίας, Εθνικός Σκουλικάδου-Α.Ο. Αλυκανάς (1-2) και παρατηρήσαμε ότι απουσίαζε από τους πρωτοπόρους ο έμπειρος επιθετικός Ανδρέας Τριανταφυλλίδης. Ρωτήσαμε τους αρμόδιους αν ήταν τραυματίας, όμως πήραμε αρνητική απάντηση. Την απορία μας, μας έλυσε ο ίδιος ο Τριανταφυλλίδης, που πριν από λίγο επικοινώνησε μαζί μας και μας ανακοίνωσε ότι: «Για προσωπικούς λόγους ο Ανδρέας Τριανταφυλλίδης σταματά το ποδόσφαιρο»!

Τον ρωτήσαμε αν σταματά από τον Αλυκανά και θα συνεχίσει το καλοκαίρι κάπου αλλού, όμως ήταν απόλυτος και μας είπε ότι σταματά το ποδόσφαιρο!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το ντέρμπι ο Αλυκανάς – Σοβαρός τραυματισμός στο Ρόιδο

Ο Α.Ο. Αλυκανάς πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Αγγερικού, επικρατώντας με 2-1 του τοπικού Εθνικού Σκουλικάδου. Στο Ρόιδο ο παίκτης της Δόξας Λιθακιάς, Γιάννης Ανδρεώλας υπέστη κάταγμα κνήμης, περόνης, στο πανηγυρισμό του γκολ που πέτυχε! Τέλος, στο γήπεδο Πηγαδακίων , το Σάββατο και λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, υποχώρησε όλη η περίφραξη πίσω από τη μία εστία. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: