Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Football League: «Χοντρή» γκέλα για Ηρακλή

Ο Ηρακλής «πέταξε» στα «σκουπίδια» δύο βαθμούς στον εντός έδρας αγώνα με τον Πιερικό - Μεγάλες νίκες για Αχαρναϊκό, Ερμιονίδα, Ζάκυνθο και Τύρναβο
Επιβλητική ήταν η εμφάνιση, της  Ερμιονίδας καθώς κέρδισε εκτός των Χανιά και τα γκρέμισε, από την δεύτερη θέση. Η Ερμιονίδα πλησίασε στους δύο βαθμούς τους Κρητικούς.  Στον Ταύρο, η αναμέτρηση ανάμεσα στον Φωστήρα και τον Απόλλωνα.  Οι γηπεδούχοι κατέβηκαν με 14 ποδοσφαιριστές με συνέπεια το 2-0 του Απόλλωνα να φαντάζει φυσιολογικό αποτέλεσμα. Λίγα  χιλιόμετρα δυτικότερα, ο Αχαρναϊκός επιβλήθηκε με 4-1 της Επισκοπής.

Ηρακλής-Πιερικός 2-2

Ο Πιερικός αποδείχτηκε, σκληρό καρύδι, καθώς κατάφερε και ανέτρεψε το εις βάρος 2-0 και ισοφάρισε σε 2-2, τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.  Ο Πιερικός κατέφερε και ανέτρεψε το σκορ μέσα σε δέκα λεπτά. 
Το παιχνίδι ξεκίνησε θετικά για τον Ηρακλή, καθώς στο 14, οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά 2-0 και όλα έδειχναν ένα υγιεινό περίπατο του Γηραιού.  

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Είναι πέναλτι κι αποβολή. Πώς δεν το είδε;»

Με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Παναγιωτόπουλο τα είχε στη συνέντευξη τύπου ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και συγκεκριμένα για τη φάση του 54΄όπου, όπως είπε χαρακτηριστικά, ήταν «πέναλτι κι αποβολή». Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 «Ο αντίπαλος είναι μια ομάδα δουλεμένη, έχουν τον Κρισμάρεβιτς που τους δίνει ισορροπία, ξέρουν τι θέλουν στο γήπεδο κι ακολουθούν τις οδηγίες του προπονητή. Αλλά στο συγκεκριμένο αγώνα δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε.

ΝΤΑΝΙ ΑΚΙΝΟ: «Χαίρομαι για τον Μπλέτσα που έβαλε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ»

Τον εμπιστεύτηκε και τον δικαίωσε! Ο Ντάνι Ακίνο χρησιμοποίησε σήμερα από την αρχή τον Γιώργο Μπλέτσα (αγωνιζόταν στην Κ20 της Ζακύνθου) και στο 27΄ ο νεαρός πέτυχε με κεφαλιά το γκολ της νίκης.  Οπότε, στη συνέντευξη τύπου ο Ακίνο αναφέρθηκε και σε αυτόν. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ - ΜΠΑΣΚΕΤ: Δεν σταματάει πουθενά η ΑΓΕΖ (64-53 το Πέραμα)

Συνεχίζει την καλή της πορεία η Ζάκυνθος, η οποία ξεκίνησε με εμφατικό τρόπο το δεύτερο γύρο, χάρη στην ευρεία διαφορά με την οποία κέρδισε το Πέραμα. Το σύνολο του Θεόφιλου Μπεκέ, είχε από νωρίς ένα σημαντικό προβάδισμα, με τη διαφορά σταθερά σε διψήφιο αριθμό, και το θετικό αποτέλεσμα στο Κλειστό της Παναγούλας δεν αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση, με τελικό σκορ να είναι το 64-53. 

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Του πήρε τον... αέρα - Νίκη και στο νησί (1-0) - PHOTOS

Νίκη στον Βόλο (2-0), νίκη και σήμερα στη Ζάκυνθο (1-0) για τον ΑΠΣ απέναντι στον Ολυμπιακό του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, που δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο. Αντίθετα, η ομάδα του Ντάνι Ακίνο ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και με το γκολ του Μπλέτσα στο 27΄ κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο κι να παραμένει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, έχοντας και ένα ματς λιγότερο, αυτό με την ΑΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη (28/01) και πάλι στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΑΓΕΖ: Με τον κόσμο της για τη νίκη

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για την ΑΓΕΖ, στην Παναγούλα, και πάλι με αντίπαλο που είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, τον Ερμή Περάματος.
Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε τον ουραγό ΑΟ Κρανιδίου. Είδε σοβαρά το ματς και κατάφερε να το «καθαρίσει» από νωρίς.
Το ίδιο θα πρέπει να πράξει και αύριο το μεσημέρι στις 14:00 με αντίπαλο τον Ερμή Περάματος (προτελευταίος), τον οποίο στην αυλαία του πρωταθλήματος τον είχε κερδίσει, στην έδρα του, με 63-58.

Γ’ Εθνική: Ο Μπακογιάννης στο Κιβέρι - Ο Αδαμόπουλος στην Ελευσίνα

Ανακοινώθηκαν την Παρασκευή (23/1) από την ΕΠΟ οι διαιτητές για τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου που θα διεξαχθούν την Τετάρτη (28/1).
Αναλυτικά:

Ερμής Κιβερίου – Ζακυνθιακός
Μπακογιάννης, Κορωνίος, Λιαμπότης (Αθηνών)

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Εμείς ψηφίζουμε... ΑΠΣ Ζάκυνθος!

Τον Ολυμπιακό, υποδέχεται η Ζάκυνθος στην πρώτη αγωνιστική του δευτέρου  γύρου της SuperLeague. 
Στον πρώτο γύρο, οι νησιώτες είχαν κατακτήσει το διπλό στον Βόλο και θέλουν και στην έδρα τους να κατακτήσουν εκ νέου το τρίποντο.
Ο Ντάνι Ακίνο, δεν υπολογίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Το ιατρικό δελτίο είναι καθαρό ενώ και από το μέτωπο των τιμωρημένων τα πράγματα είναι καλά.  Οι Τσόπελας και Κρισμάρεβιτς εξέτισαν τις ποινές τους και είναι στην διάθεση του προπονητή τους.

Αγροτικός Αστέρας - Λαμία 3-1: Έγινε κι αυτό!

Βαθιά βαθμολογική ανάσα, για τον Αγροτικό Αστέρα, που επικράτησε 3-1 της Λαμίας. Ήταν ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από κακές καιρικές συνθήκες.  Στις αρχές του πρώτου ημίχρονου, ο διαιτητής διέκοψε την συνάντηση για ένα πεντάλεπτο, λόγω χαλαζόπτωσης. 

ΕΠΟ: Επίσημα… Γκιρτζίκης

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης είναι και… επίσημα ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, μετά την ψηφοφορία της Παρασκευής (23/1).
Ο πρώην πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Σαρρή και την Παρασκευή (23/1) έλαβε και… επίσημα το χρίσμα.

Α2 ΕΣΚΑΗ: Με σβηστές μηχανές οι Ιτιές/FDL!

Εύκολη λεία αποδείχτηκε για τις Ιτιές/FDL τα Λεχαινά, καθώς επικράτησαν με το ευρύ 74-38, για την 14η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑ-Η. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής και έτσι οι Ιτιές/FDL πήραν ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα.

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Από χθες (Πέμπτη 22/1) στη Ζάκυνθο ο Ολυμπιακός Βόλου!

Το παιχνίδι του Σαββάτου θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πορεία της ομάδας. Ο Ολυμπιακός καλείται όχι μόνο να «ρεφάρει» την απροσδόκητη ήττα της πρώτης αγωνιστικής,αλλά και να αποδείξει πως η πορεία της ομάδας έχει αλλάξει με στόχο τον πρωταθλητισμό.
Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μακρυδημήτρη ο οποίος είναι τιμωρημένος,ενώ επιστρέφει ο Γιαλούσης. Μπάρμπας και Ρόκας θα συμπεριληφθούν στη αποστολή που αναχώρησε την Πέμπτη,παρά του γεγονότος πως ταλαιπωρούνται ο πρώτος από ίωση και ο δεύτερος από μία ήπια θλάση.

Σχολή Πολεμικών Τεχνών «Απολλοφάνους Φιλόξενος»: Εντυπωσιακή εκδήλωση στην κοπή πίτας (Photos)

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του κοσμικού κέντρου «LIDO», το Σάββατο 17 Ιανουαρίου, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σχολής Πολεμικών Τεχνών «ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ». Ο Πρόεδρος της Σχολής, Γιώργος Στασινόπουλος, το Δ.Σ. και η… «ψυχή» της Σχολής και προπονητής, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, είχαν φροντίσει να είναι όλα στην εντέλεια και οι παρευρισκόμενοι να περάσουν μία ευχάριστη βραδιά!

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Ομάδα και εκτός γηπέδου! (Photos)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την προηγούμενη Παρασκευή ο Αχιλλέας Ζακύνθου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «ΡΟΔΙ» στο δρόμο για Λαγάνα με τον τραγουδοποιό Σάκη Γιατρά και τους συνεργάτες του να χαρίζουν κέφι στους παρευρισκόμενους.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας) στο Ζάκυνθος-Ολυμπιακός Βόλου

Η ΚΕΔ της ΕΠΟ ανακοίνωσε την Πέμπτη τους διαιτητές και τους βοηθούς που θα κληθούν να διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής στη Football League.
Ο Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας) θα σφυρίξει στο νησί το Ζάκυνθος-Ολυμπιακός Βόλου με βοηθούς του τους Αναγνωστόπουλο (Αχαΐας) και Παλαμίδα (Λακωνίας).

ΑΝΟΖ: Οι επιτυχίες συνεχίζονται... όχι όμως και το κολυμβητήριο!

Η κολυμβητική ομάδα του ΑΝΟΖ έλαβε μέρος το Σάββατο 17/1/2015 στη χειμερινή ημερίδα ορίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που έγινε στην Πάτρα με συμμετοχή συνολική 6 ομίλων. Έλαβαν μέρος οι αθλητές της Αγωνιστικής Κατηγορίας στην προσπάθεια τους να πιάσουν όρια ή να βελτιώσουν τους χρόνους τους εν΄όψει των χειμερινών Πανελληνίων Πρωταθλημάτων . Επίσης κολύμπησαν οι αθλητές της Προαγωνιστικής κατηγορίας για ατομικές χρονομετρήσεις.

ΚΥΠΕΛΛΟ: Τση Κρήτης το καμάρι!

Καταιγιστικοί οι Κρητικοί που άφησαν εκτός γηπέδου τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζει η ομάδα και πήραν ουσιαστικά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς του Ηρακλείου
Μετά την καταιγίδα της Τετάρτης (21/1) που ανέβαλε το ματς, μια ημέρα μετά με τις καιρικές συνθήκες να είναι ιδανικές, ήταν η σειρά του ΟΦΗ να μοιάσει με… καταιγίδα. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου δείχνοντας να μην επηρεάζονται καθόλου από τα εξωαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα και απειλούν ακόμη και την ίδια της την ύπαρξη κατάφεραν να επιβληθούν με 4-0 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή εξασφαλίζοντας πριν ακόμη γίνει η ρεβάνς ουσιαστικά την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ολυμπιακός Βόλου: Στόχος να ενώσουμε τον κόσμο! - Στη Ζάκυνθο με Ρόκα

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου απάντησε με καυστικό τρόπο στην ανακοίνωση του ΣΦΟΒ για τα εισιτήρια του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Με Ρόκα στη Ζάκυνθο.

Ανακοίνωση-απάντηση στον ΣΦΟΒ έδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου την Πέμπτη, αναφέροντας χαρακτηριστικά τα ακόλουθα:

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής

Για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑ-Η, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Αχαιός ΄47-Κρόνος 72-55, Κρήνη ΄97-Απολλωνιάδα 56-41 και Ιτιές Φιόρο Ντι Λεβάντε-ΑΕ Λεχαινών 74-33. Σήμερα θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Υπερίων Αμαλιάδας-Προμηθέας 2014 (Κλειστό γυμναστήριο Αμαλιάδας, 8μ.μ., διαιτητές οι Δημόπουλος και Κωνσταντινίδου). Η αναμέτρηση Δικέφαλος-Α.Ο. Δύμης ΄07 θα διεξαχθεί την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στις 9μ.μ. στο «Τόφαλος».

ΕΠΟ: Ποινές αδειοδότησης για τη Football League

Όλα όσα αποφάσισε η ΕΠΟ πριν από μερικές ημέρες σε ότι αφορά τους συλλόγους της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας που δεν θα καταφέρνουν να αδειοδοτηθούν.


Τις αποφάσεις που πήρε το ΔΣ της ΕΠΟ στις 16 Ιανουαρίου για τις ποινές αδειοδότησης των συλλόγων της Football League φέρνει στο φως της δημοσιότητας το soccerplus.
Όπως προκύπτει από το περιεχόμενο της απόφασης εισάγονται και θα ισχύσουν από το 2015 τα ακόλουθα:

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Αποχωρεί από τη Ζάκυνθο ο Λάζαρος Φωτιάς

Δεν θα συνεχίσουν μαζί, όπως όλα δείχνουν, ο Φωτιάς και ο ΑΠΣ Ζάκυνθος. Ο 24χρονος αμυντικός, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τις τάξεις της ομάδας και το πιθανότερο είναι το αίτημά του θα γίνει αποδεκτό.
Ο Φωτιάς έχει καταγράψει 8 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα φέτος, καθώς και 2 στο Κύπελλο με τη νησιώτικη ομάδα.

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Κύπελλο Ελλάδας: Ανοικτοί... λογαριασμοί!

Μόλις δύο ομάδες πήραν προβάδισμα στις πρώτες αναμετρήσεις της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του Τυρνάβου, ο ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 των Χανίων, ενώ τα ματς σε «Πηγάδια», Κέρκυρα, Καυτανζόγλειο, Ριζούπολη, δεν ανέδειξαν νικητή - Αναβολή στην Κομοτηνή.

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Ναι μεν, αλλά για Μαλαφούρη!

Άμεση ήταν η απάντηση της διοίκησης του ΑΟΠ Ζακυνθιακού σχετικά με το σημερινό μας δημοσίευμα για την επιστροφή του Διονύση Μαλαφούρη στην ομάδα. Η διοίκηση ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει γι αυτή τη μεταγραφική περίοδο θέμα Μαλαφούρη. Το καλοκαίρι κι αν η ομάδα μείνει στην κατηγορία, τότε θα του γίνει πρόταση. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ (3ος ΟΜΙΛΟΣ): Επιστρέφει στον Ζακυνθιακό ο Διονύσης Μαλαφούρης! - "Δεν έχουμε πρόταση" λένε στον Λεβάντε

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του zantesport.gr ο έμπειρος επιθετικός του Α.Ο. Λεβάντε επιστρέφει στην ομάδα που πήρε πέρυσι το νταμπλ και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, τον ΑΟΠ Ζακυνθιακό! 
Ο προπονητής του Ζακυνθιακού, Σπύρος Αντωνόπουλος βλέποντας ότι η ομάδα έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα ζήτησε από τη διοίκηση ενίσχυση στη θέση αυτή.

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Μια ανάσα από Δάρλα ο Ολυμπιακός!

Οι Ερυθρόλευκοι του Βόλου βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 31χρονο ακραίο αμυντικό και ετοιμάζονται να ανακοινώσουν την απόκτησή του.

Ανοίγει η όρεξη σιγά-σιγά στον Ολυμπιακό Βόλου, προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει δυνατά ως το τέλος και να διεκδικήσει την υπέρβαση στα play off ανόδου. Έτσι, οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει για τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι φέρονται να ετοιμάζουν... ντεμαράζ στις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Χωρίς... μπάλα το Σαββατοκύριακο!

Χωρίς αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων θα μείνουμε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Ζάκυνθο, ελέω... Εθνικών εκλογών. Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Ολυμπιακός Βόλου μόνος τρίτος!

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε εύκολη νίκη 2-0 κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, βελτιώνοντας κι άλλο τη βαθμολογική του θέση στον Βόρειο Όμιλο της Football League.

Στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα αναρριχήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου μετά το 2-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας. Η ομάδα του Δημήτρη Ελυεθερόπουλου πέτυχε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και «καθάρισε» το θεσσαλικό ντέρμπι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν κάποιες ευκαιρίες αλλά να πληρώνουν την αδράνεια στην άμυνα και την αναποτελεσματικότητα στην επίθεση. Η Αναγέννηση έμεινε στους 13 βαθμούς και την 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον Βόρειο Όμιλο.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: To πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Το τριήμερο 23-24-26 Ιανουαρίου οι αναμετρήσεις. Κάμερες σε Αίγιο, Αλκαζάρ, Καλαμαριά και Καυτανζόγλειο.

Αναλυτικά:

Νότιος όμιλος
Παρασκευή 23/1-15.00
Kαλλιθέα - Ηρακλής Ψαχνών

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Γύρισε το ματς ο Παναρτεμισιακός και νίκησε 4-2 το Σκουλικάδο

Έπεσε σήμερα το απόγευμαη αυλαία της 13ης  αγωνιστικής για την Α΄Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου με τον Παναρτεμισιακό ΑΟ να επικρατεί με 4-2 του Εθνικού Σκουλικάδου, στο δημοτικό γήπεδο Αγγερικού.
Οι φιλοξενούμενοι (είχαν πολλές ελλείψεις) αν και έχαναν με 2-1 κατάφεραν στο τελευταίο 20λεπτο να γυρίσουν το ματςκαι να φτάσουν στους 23 βαθμούς, αφήνοντας τους γηπεδούχους στους 5.

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΟ: Βαριές κουβέντες στο ΔΣ - Ζητήθηκε να αφαιρεθούν 5 βαθμοί από τον Βύζαντα Μεγάρων

«Αν ασχολούνταν με τόσο πάθος για τα σημαντικά θέματα η εικόνα του ποδοσφαίρου και της ομοσπονδίας θα ήταν πολύ καλύτερη», σχολίασε μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ αναφερόμενο στην ένταση που προκλήθηκε ανάμεσα σε δύο μέλη του ΔΣ. Τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κεφαλληνίας – Ιθάκης Βαγγέλη Μαζαράκη και του πρώην αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ και μέλος της υγειονομικής επιτροπής της UEFA Δρ. Γιάννη Οικονομίδη.
Αμφότεροι ήρθαν σε μετωπική σύγκρουση και αντάλλαξαν βαριές κουβέντες με αφορμή την παραμονή ή όχι του προπονητή της Εθνικής ομάδας Σάλας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1-1: Η συνέντευξη τύπου (video)

Παρακολουθήστε τι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα στην Κατερίνη. Μιλούν κατά σειρά οι Ντάνι Ακίνο (προπονητής Ζακύνθου), Θωμάς Γράφας (προπονητής Πιερικού), Άγγελος Καρατάσιος (ποδοσφαιριστής Πιερικού) και Χρήστος Νόνης (ποδοσφαιριστής Ζακύνθου).

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Της… ισοπαλίας στο Βόρειο Όμιλο

Την ένατή της νίκη στη φετινή σεζόν πανηγύρισε η Παναχαϊκή η οποία βρήκε μικρή αντίσταση απέναντι στον Αχαρναϊκό, παίρνοντας τη νίκη με 2-0. Έτσι παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας και πίσω από την ΑΕΚ.
Από την πλευρά του, ο Παναιγιάλειος επικράτησε 2-0 του Φωστήρα και αποσπάστηκε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, δίνοντας τέλος στο αρνητικό σερί. Σε ό,τι αφορά το Νότιο Όμιλο, ο Απόλλων Σμύρνης επιβλήθηκε 4-2 της Ερμιονίδας για να παραμένει σταθερά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ημέρα των φιλοξενούμενων για τα σημερινά παιχνίδια της Α΄ Κατηγορίας, ενώ στην Β΄ είχαμε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τον Έσπερο που έχασε στον Πλάνο από τον Αχιλλέα με 2-0.
 
Αναλυτικά : 

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ (3ος Όμιλος): Πάντα πρώτος ο Παναργειακός - Τα σημερινά αποτελέσματα

Τις δέκα νίκες στο πρωτάθλημα έφτασε ο Παναργειακός, που επικράτησε 1-0 του Μανδραϊκου και οδηγεί την κούρσα στον 3ο όμιλο με διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον δεύτερο Πανελευσινιακό.
Ο Αιολίκος που βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε 2-0 στην έδρα του Αστέρα Μαγούλας, αντίθετα με την Καλαμάτα που δεν τα κατάφερε απέναντι στο Λουτράκι και παραχώρησε ισοπαλία 0-0.
Ζακυνθιακός και Παναρκαδικός παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Αχαϊκη και τον ΠΑΟ Βάρδας αντίστοιχα, ενώ ισόπαλη 0-0 ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση ανάμεσα στον Βύζαντα Μεγάρων και τον Ερμή Κιβερίου.
Τέλος, ο Παναλευσινιακός δεν αγωνίστηκε, αλλά πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς η Κύμη έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. 
 Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Δεν μέτρησε κανονικότατο γκολ!!!

Ένα γκολ που ήταν 100% καθαρό... "έκλεψε" από τον Ζακυνθιακό ο διαιτητής Νίκας (Μεσσηνίας) στο σημερινό ματς με την Αχαϊκή και του στέρησε δύο πολύτιμους βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει η ζακυνθινή ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.
Ο Ζακυνθιακός παραχώρησε ισοπαλία στην Αχαϊκή (1-1) και μετά το γκολ των φιλοξενούμενων στο 28΄ (προηγήθηκαν) πήρε  την πρωτοβουλία των κινήσεων, ήταν καλύτερος στο β΄ μέρος και πέτυχε την ισοφάριση στο 53΄ με ένα καταπληκτικό γκολ του Σκοζάι από 30 μέτρα.

ΑΓΕΖ: Εύκολο μεσημέρι στην Παναγούλα!

Με τον πιο εμφατικό δυνατό τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις για τον πρώτο γύρο η Ζάκυνθος, η οποία "συνέτριψε" το Κρανίδι με 76-50. Οι παίκτες του Θεόφιλου Μπεκέ από πολύ νωρίς είχαν πάρει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, "εκτοξεύοντας" τη διαφορά σε επίπεδα που ο αντίπαλός τους ήταν ανήμπορος να αντιδράσει (53-23 στο ημίχρονο). Συνέχισαν, έτσι, το θετικό τους σερί και με την εικόνα που παρουσιάζουν τελευταία στο παρκέ, δείχνουν να μπορούν να απειλήσουν για την κατάληψη κάποιας εκ των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στην άνοδο στη Β' Εθνική.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Πήρε πολύτιμο βαθμό στην Κατερίνη (1-1)

Μοιρασιά στην Κατερίνη με τα γκολ των Σταματή για τους γηπεδούχους και Καλλιβωκά για τους φιλοξενούμενους να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.
Μπορεί η Ζάκυνθος βάσει βαθμολογία να θεωρούνταν το φαβορί της αναμέτρησης αλλά ο Πιερικός ήταν αυτός που κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του επιθετικά στο πρώτο μέρος καθώς είχε δοκάρι στο 14’.

ΑΓΕΖ: Μόνη σκέψη η νίκη!

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη για την ΑΓΕΖ, η οποία υποδέχεται σήμερα το μεσημέρι στις 13:00 στο Κλειστό της Παναγούλας τον ουραγό της βαθμολογίας, Α.Ο. Κρανιδίου.
Άπαντες στον «ερυθρόλευκο» σύλλογο γνωρίζουν ότι αυτά τα παιχνίδια με τον ουραγό εγκυμονούν κινδύνους, λόγω χαλαρότητας και είναι προετοιμασμένοι γι αυτό.
Σήμερα το μεσημέρι, το παρκέ της Παναγούλας θα πατήσει και πάλι ο Ανέστης Τζινόπουλος, αυτή τη φορά όμως ως αντίπαλος.

Άπαντες στην ΑΓΕΖ θέλουν τον κόσμο στο πλάι τους, ο οποίος βέβαια έχει αποδείξει ότι στηρίζει την ομάδα.