Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Προς αναβολή η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League

Η αντίστροφη μέτρηση της ανακοίνωσης της αναβολής, πιθανόν επ' αόριστον, του πρωταθλήματος της Super League από τον Σταύρο Κοντονή έχει αρχίσει.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: "Γιατί η ομάδα μας βρίσκεται στο εκτελεστικό απόσπασμα;"

Έλυσε τη σιωπή της η διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος και γνωστοποίησε πως έχει η κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Όπως αναφέρει η ομάδα... "πληρώνει" τη κόντρα ΕΠΟ και Κοντονή. Αναλυτικά:

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: "Η ΕΠΟ τιμωρεί αυτούς που η ίδια επέλεξε"

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΕΠΣ Ζακύνθου στην υποβάθμιση της ζακυνθινής διαιτησίας από την Ε.Π.Ο. Η διοίκηση της ΕΠΣ Ζακύνθου αναφέρει στην επιστολή της για το ήθος της διοίκησης της ΕΠΟ και ότι δεν περίμεναν κάτι καλύτερο!!! Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Η ζακυνθινή διαιτησία... "πλήρωσε" την κόντρα με την ΕΠΟ!

Πίνακες με... οσμή πελατειακών σχέσεων και ρεβανσισμού ανακοίνωσε σήμερα (11/08) η ΕΠΟ! Απώλειες υπέστει η ΕΠΣ Ζακύνθου, αφού οι Αντώνης Πυλαρινός και Άγγελος Αδαμόπουλος υποβιβάστηκαν!!!

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Ο Κοντονής σε FIFA: Αναβολή πρωταθλημάτων μέχρι την κάθαρση

Αίτημα στην FIFA και στην UEFA να ορίσουν νέα διοίκηση στην ΕΠΟ απέστειλε ο Σταύρος Κοντονής, απειλώντας οτι κανένα πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ξεκινήσει αν δεν υπάρξει κάθαρση.

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ: Έκλεισε προπονητή τον Ανδρέα Σπυρόπουλο

Τον παλιό παίκτη της Παναχαϊκής και πετυχημένο προπονητή, Ανδρέα Σπυρόπουλο έκλεισε η ομάδα του Ελατιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν που την βρίσκει στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου.