Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

E.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σύγκληση ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης

Το  Διοικητικό  Συμβούλιο  της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  έχοντας  υπ΄ όψιν  του  το  Καταστατικό  της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου , και   την   υπ΄ αριθμόν  88/03-06-2014 απόφασή  του , ΣΥΓΚΑΛΕΙ      την  Ετήσια  Τακτική  Γενική  Συνέλευση  των  Σωματείων  Μελών  της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ , η  οποία  θα  πραγματοποιηθεί   την  ΚΥΡΙΑΚΗ  29/06/2014   και  ώρα  10.00   στα  γραφεία  της  ( Γαϊτάνι ).

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

1ο ABC BASKETBALL CAMP: Και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στο Camp

Το πρώτο αθλητικό Summer Camp το οποίο διοργανώνεται στο νησί της Ζακύνθου, από την ομάδα της ΑΓΕΖ, ξεκινάει σήμερα. Στόχος του Camp είναι να μυήσει τα παιδιά στα μυστικά του αθλητισμού και να τους δώσει την ευκαιρία να συνδυάσουν τις διακοπές του καλοκαιριού με την άθληση και τη διασκέδαση στο γήπεδο και στις παραλίες, με παιχνίδια, βουτιές και πολλές εκπλήξεις.
Προτεραιότητα είναι η διαπαιδαγώγηση, η άθληση και η ψυχαγωγία των παιδιών. Αυτό γίνεται πραγματικότητα με το 1ο ABC Summer Camp.

«ΦΙΟΡΟ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ»: Η νέα ομάδα μπάσκετ στη Ζάκυνθο!

Το είπε και το έκανε ο γνωστός προπονητής μπάσκετ, Γιάννης Στάθης. Είχε δηλώσει από πέρυσι ότι θα κατέβαζε ομάδα μπάσκετ στη Ζάκυνθο, έτσι ώστε να παίζουν αθλητές από το νησί που δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν την ΑΓΕΖ σε επαγγελματικές κατηγορίες.
Από τότε είχε ανακοινώσει το όνομα αυτής που είναι: ΦΙΟΡΟ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ.
Το έμβλημα είναι μία χελώνα, η οποία αντί για καβούκι έχει μία μπάλα του μπάσκετ.

2ο ΒEACH SOCCER: Γκολ και θέαμα στην αυλαία

Φωτό αρχείου
Ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή το 2ο  ΒEACH SOCCER στο Beach Bar «BANANA BAYA», στο Βασιλικό. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τη διεξαγωγή πέντε αγώνων με ομάδες που έχουν στο ρόστερ τους πολλούς και καλούς παίκτες από τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ζακύνθου.
Τα σημερινά αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ: Στον πάγκο του ο Ν. Μπουρδούνης

Ο Εθνικός Σκουλικάδου ανακοίνωσε χθες τη συνεργασία του με τον πατρινό τεχνικό, Νίκο Μπουρδούνη, ο οποίος πέρυσι ήταν βοηθός προπονητή του Νίκου Λιβέρη στην Α.Ε. Αγίου Λέοντα/Κοιλιωμένου. Ο κ. Μπουρδούνης εκτός των άλλων θα προπονεί και την Ακαδημία, ενώ γυμναστής στην ομάδα θα είναι ο Δημήτρης Ζερμπίσιας. Όπως μας τόνισε ο Πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Κεφαλληνός, η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα θα διεκδικήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πολλοί παίκτες από Α΄ & Β΄ Κατηγορία έχουν εκδηλώσει, από μόνοι τους, το ενδιαφέρον να πάρουν μετεγγραφή στην ομάδα του Σκουλικάδου., ενώ και κάποιοι αθλητές από την Ακαδημία θα περάσουν στην πρώτη ομάδα.

Α.ΛΕ.Ζ.: Στο Δ.Σ. της Ο.Μ.Α.Ε. ο Νίκος Κεφαλληνός


Άλλη μία τιμητική διάκριση για την Αυτοκινητιστική Λέσχη Ζακύνθου (Α.ΛΕ.Ζ.). Το μέλος της Νίκος Κεφαλληνός εξελέγη στο διοικητικό συμβούλιο της  Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε.). Για το λόγο αυτό, το ΔΣ της Α.ΛΕ.Ζ. εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

1ο ABC SUMMER CAMP: Το σχολείο τελείωσε… το Camp αρχίζει! - Εκλεκτοί καλεσμένοι στην 1η περίοδο

Το A.B.C. είναι γεγονός!!! Το πρώτο αθλητικό Summer Camp το οποίο διοργανώνεται στο νησί της Ζακύνθου, από την ομάδα της ΑΓΕΖ. Το 1ο ABC Summer Camp είναι χωρισμένο σε δύο περιόδους. Συγκεκριμένα, η πρώτη θα ξεκινήσει την Δευτέρα 30 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 4 Ιουλίου και η δεύτερη από την Δευτέρα 7 Ιουλίου έως την Παρασκευή 11 Ιουλίου.
Στόχος του Camp είναι να μυήσει τα παιδιά στα μυστικά του αθλητισμού και να τους δώσει την ευκαιρία να συνδυάσουν τις διακοπές του καλοκαιριού με την άθληση και τη διασκέδαση στο γήπεδο και στις παραλίες, με παιχνίδια, βουτιές και πολλές εκπλήξεις.
Προτεραιότητα είναι η διαπαιδαγώγηση, η άθληση και η ψυχαγωγία των παιδιών. Αυτό γίνεται πραγματικότητα με το 1ο ABC Summer Camp.

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΑΓΕΖ: Ο Μπεκές στον πάγκο των «ερυθρολεύκων»

Με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της (www.agez.gr) η ΑΓΕΖ κάνει γνωστό ότι τα ηνία της ομάδας αναλαμβάνει ο προπονητής Θεόφιλος Μπεκές. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

FZ GO KART: Επιτυχημένο το 5ο time attack

Συνεχίστηκε για μία ακόμα χρονιά το time attack, που διοργανώνει ο Γιώργος Κορωνιός, ιδιοκτήτης του FZ Go Kart στο Καλαμάκι. Το event στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και όλοι οι παρευρισκόμενοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από το θέαμα και ανανέωσαν το ραντεβού για το επόμενο (6ο) time attack, που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του καλοκαιριού.
Υπήρξαν τέσσερις, ηλικιακές, κατηγορίες (mini, junior, γυναικών και ανδρών) και οι διαγωνιζόμενοι είχαν το δικαίωμα να κάνουν 2 σκέλη όπου ο χρόνος τους μετριόταν  ξεχωριστά. Πήραν μέρος 45 οδηγοί.

2ο ΒEACH SOCCER: Έγινε η κλήρωση, αύριο ξεκινάει το θέαμα

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο STRADA COFFEE & SNACK η κλήρωση του 2ου Τουρνουά Beach Soccer που διοργανώνουν και φέτος τα ξαδέρφια Γιάννης Γιαννούλης και Ανδρέας Βυθούλκας, στο «BANANA BAYA», στη θαλάσσια περιοχή ΒΑΝΑΝΑ, στο Βασιλικό.
Την τελευταία στιγμή κάποιες ομάδες απέσυραν τη συμμετοχή τους κι έτσι φέτος οι ομάδες που θα πάρουν μέρος ανέρχονται στις πέντε και είναι οι εξής: STRADA CAFÉ, ΤΟΥΜΠΑΝΕΪΡΟΣ, BANANA BAYA, LABIKO και JOKERS.
Οι ομάδες θα παίξουν ένα μίνι πρωτάθλημα και οι τέσσερες πρώτες θα παίξουν στους ημιτελικούς της Κυριακής, χιαστή. Δηλαδή ο πρώτος με τον τέταρτο και ο δεύτερος με τον τρίτο.

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014: Ρεκόρ για FIFA με… Σαμαρά!

Το Μουντιάλ 2014 «έσπασε» τα ρεκόρ για την ιστοσελίδα της FIFA καθώς την επισκέφθηκαν περισσότεροι από 150 εκατ. άνθρωποι και στην… πανηγυρική φωτογραφία της ομοσπονδίας φιγουράρει ο Γιώργος Σαμαράς.
Το μεγάλο γεγονός, για την Ελλάδα, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014, είναι η πρόκριση της Εθνικής μας στους «16» της διοργάνωσης. Για την ώρα, για τη FIFA, το μεγάλο γεγονός είναι πως η ιστοσελίδα της κατέγραψε νέο ρεκόρ! Από την 1η ως την 13η ημέρα του τουρνουά, επισκέφθηκαν το FIFA.com περισσότεροι από 150 εκατομμύρια άνθρωποι, σπάζοντας από τώρα το ρεκόρ που είχε δημιουργηθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2010 στη Νότιο Αφρική. Δικαιολογημένα το ενδιαφέρον του κόσμου είναι τεράστιο, αφού το φετινό Μουντιάλ ως τώρα είναι από τα καλύτερα της ιστορίας, με συναρπαστικά παιχνίδια, μεγάλους σταρ και απρόσμενες εκπλήξεις!

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Και με τη «βούλα» Καρυπίδης-Γουσέτης

Σε ανακοίνωση της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή Σάββα Καρυπίδη, αλλά και τον διακεκριμένο γυμναστή Παναγιώτη Γουσέτη, προχώρησε σήμερα η διοίκηση του Α.Ο.Π. Ζακυνθιακού. Η ανακοίνωση:


«Ο Α.Ο.Π. Ζακυνθιακός ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον Σάββα Καρυπίδη, ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. Επίσης, ανακοινώνει ότι βοηθός του και γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Παναγιώτης Γουσέτης».

Η ΚΑΕ ΠΑΟ ανακοίνωσε τον Λούντζη

Την πρώτη της μεταγραφή για τη νέα σεζόν ολοκλήρωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάλη Λούντζη. Η «ΗΜΕΡΑ» πρώτη έγραψε για τη μετεγγραφή του νεαρού ζακυνθινόπουλου στον Παναθηναϊκό, την προηγούμενη Παρασκευή 20 Ιουνίου, με τίτλο: «ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΟΥΝΤΖΗΣ: Ένα ζακυνθινόπουλο στον Παναθηναϊκό».
Ο Παναθηναϊκός  "τα βρήκε" με την ομάδα του Κρόνου και  απέκτησε τον νεαρό γκάρντ που έχει ύψος 1.95 και έχει γεννηθεί το 1998. Ο Λούντζης είχε φέτος  είχε συμμετοχές σε αγώνες της Γ' Εθνικής ενώ φορά και την φανέλα της Εθνικής Παίδων. Έχει πάρει μέρος στο camp της Βαρκελώνης ενώ πρόσφατα συμμετείχε και σε εκείνο του Τρεβίζο.
Αν και μόλις 16 ετών ο νεαρός Μιχάλης, ο οποίος από τα πρώτα του... μπασκετικά βήματα βρισκόταν στην ομάδα του Κρόνου, θεωρείται από τα ελπιδοφόρα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ.

2o SUMMER JUMP 2014: Οι Διόσκουροι έδωσαν ρεσιτάλ

Σε μια όμορφη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο Casa Playa στο Βασιλικό το δεύτερο συνεχόμενο Summer Jump με διοργανωτές τους Νίκο Μυλωνά, Γιώργο Ζάγκλα και Διονύση Χαϊκάλη.  Το τουρνουά που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου, είχε ως επίτιμους προσκεκλημένους τον Γιώργο Μπόγρη άσο του ΠΑΟΚ (και της Εθνικής Ομάδας), τον Νίκο Παππά, άσο του Παναθηναϊκού (και της Εθνικής Ομάδας), όπως και τον Φώτη Λαμπρόπουλο που αγωνίζεται στην Τενερίφη στο Ισπανικό Πρωτάθλημα.

2ο BEACH SOCCER: Ανοίγει αυλαία την Πέμπτη

Την ερχόμενη Πέμπτη 26 Ιουνίου ξεκινάει στην όμορφη παραλία της ΒΑΝΑΝΑ στο Βασιλικό και στο Beach Bar «BANANA BAYA», το 2ο Beach Soccer που διοργανώνουν τα ξαδέλφια, Γιάννης Γιαννούλης και Ανδρέας Βυθούλκας.
Η περσινή επιτυχία του τουρνουά τους γέμισε με χαρά και μεράκι για να κάνουν και φέτος τη διοργάνωση. Η «ΗΜΕΡΑ» μίλησε με τον έναν εκ των διοργανωτών, Ανδρέα Βυθούλκα:

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Έκλεισε τον Καρυπίδη

Τέλος καλό... όλα καλά στο θέμα του προπονητή για τον ΑΟΠ Ζακυνθιακό. Μετά τη γνωστή υπόθεση που προέκυψε καταρχήν με τον γυμναστή, Δημοσθένη Αγγελάκη καιν στη συνέχεια με τον προπονητή, Στράτο Κουρούμαλο, οι υπεύθυνοι τηου σωματείου κινήθηκαν αστραπιαία και ήταν σε συνεχή (τηλεφωνική) απικοινωνία με τον γνωστό και έμπειρο προπονητή, Σάββα Καρυπίδη. Ο κ. Καρυπίδης είχε εργαστεί στον ΑΠΣ Ζάκυνθος την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 και μάλιστα τότε στην ομάδα και στο συμβούλιο ήταν ο νυν Γ. Γραμματέας του Ζακυνθιακού, Κώστας Κοντονής.

Α.Ο ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Φωτό αρχείου
Την Κυριακή 15/06/2014 έγινε η Γενική Συνέλευση του Α.Ο. Κατασταρίου Ζακύνθου όπου συμμετείχαν νέα μέλη και αναδείχθηκαν νέα πρόσωπα στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.
Τα μέλη του νέου Δ.Σ του Α.Ο Κατασταρίου συνεδρίασαν την Τρίτη 17/06/2014 (όπως ορίζει το καταστατικό του συλλόγου) και συγκροτήθηκαν σε σώμα με την εξής σύνθεση:

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ Έγινε ενημέρωση στους φίλους της ομάδας

Παρουσία λιγοστών φίλων της ομάδας, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο, η συνάντηση με τα μέλη της διοίκησης, έτσι ώστε οι τελευταίοι να ενημερώσουν για τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και το σκεπτικό για την πορεία της ομάδας τη νέα χρονιά που θα την βρει, για πρώτη φορά, στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής.
Στο... πάνελ ήταν ο Πρόεδρος της ομάδας, Διονύσης Κορωνιός, ο Γ. Γραμματέας, Κώστας Κοντονής και η Ταμίας, Νίκη Μαλαφούρη. Στην αίθουσα του Πνευματικού, ήταν και η πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Ζακύνθου, με επικεφαλής τον Πρόεδρό της, Κώστα Μαρίνο Ξανθό, ο οποίος μάλιστα πήρε κάποια στιγμή το λόγο και έδωσε, μεταξύ των άλλων, τα συγχαρητήρια της Ένωσης για την άνοδο μίας ακόμα ομάδας του νησιού σε επαγγελματική κατηγορία.
Οι κ.κ. Κορωνιός και Κοντονής ανέπτυξαν τη φιλοσοφία και το πλάνο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ζήτησαν τη βοήθεια του κόσμου, αλλά και των επιχειρηματιών του νησιού και όπως είπαν το ταξίδι της Γ΄ Εθνικής μόλις ξεκινάει και τους θέλουν όλους... συνεπιβάτες.