Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Στον Παναργειακό ο Θανάσης Σταματόπουλος!

Με τον Θανάση Σταματόπουλο στην άκρη του πάγκου θα συνεχίσει (;) το πρωτάθλημα ο Παναργειακός ο οποίος προσπαθεί να βρει λύσεις και να μην καταλήξει στον τοπικό.

ΑΓΕΖ: Όπως τελείωσε (2016)… έτσι ξεκίνησε (2017) – Επικράτησε με 80-76 του Α.Ο. Δύμης

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Διονύση Μπονίκο (πολυτέλεια για την κατηγορία) η ΑΓΕΖ επικράτησε σήμερα (07/01) στην Παναγούλα του ΑΟ Δύμης με 80-67 (εξ αναβολής ματς) και έχοντας το απόλυτο στις νίκες παραμένει στην κορυφή της Α2 ΕΣΚΑΗ.

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Η Ζάκυνθος γιόρτασε τα “Φώτα” με τα έθιμα της

Με την μεγάλη προσέλευση πιστών που δεν υπολόγισαν τις άσχημες καιρικές συνθήκες αφού μπορεί τα μολυβένια σύννεφα να βάρυναν τον ουρανό χωρίς βροχή, ενώ η θερμοκρασία ήταν υψηλή για την εποχή και τους έξι τολμηρούς που τήρησαν το έθιμο να πέσουν στα παγωμένα νερά για να προσκυνήσουν το σταυρό εορτάστηκαν τα Θεοφάνια στο νησί μας.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Χιόνισε στο Bραχιώνα!!!

Άσπρη μέρα φέρνουν οι αρχές του 2017 και στη Ζάκυνθο!
Το στρωσε το χιονάκι στα ορεινά της Ζακύνθου.
Η «Αριάδνη» όπως ονομάστηκε το χαμηλό βαρομετρικό που φέρνει στη χώρα πολικές θερμοκρασίες, δείχνει ότι ακόμη και τα νησιά θα ντυθούν στα λευκά!
Προσοχή στους οδηγούς στο ορεινό δίκτυο…

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Κοντά σε Καλλιβωκά ο ΑΟ Κατασταρίου!

Χωρίς ομάδα είναι το τελευταίο διάστημα ο έμπειρος ζακυνθινός αμυντικός Γιάννης Καλλιβωκάς, αφού έλυσε τη συνεργασία του με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Μπορεί να δούμε το Ζάκυνθος-Τσιλιβή στο Δημοτικό Στάδιο!

Από το Υφυπουργείο Αθλητισμού θα παρθεί η τελική απόφαση για το αν θα γίνει τελικά το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου ανάμεσα στον ΑΠΣ και το Τσιλιβή στο Δημοτικό Στάδιο.

Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Θεοφανίων στη Ζάκυνθο

Παραμονή της Εορτής των Θεοφανείων, σήμερα και στις 6.30 το απόγευμα, θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Διονυσίου η Ακολουθία του Όρθρου των Θεοφανείων.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Συζητάει με Βαζέχα (;)

Ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες της «Ημέρας» αναφέρουν ότι ο Κριστόφ Βαζέχα ήταν ο σπουδαίος ξένος προπονητής που είχε επαφή η διοίκηση της Ζακύνθου. Ο Πολωνός βετεράνος σκόρερ του Παναθηναϊκού, με εντυπωσιακή καριέρα στη χώρα μας είχε συζητήσεις με τον ΑΠΣ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

ΕΠΟ: Αναβάλλονται αγώνες λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της επικείμενης εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων, όπως αυτά περιγράφονται από έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου διαμορφώνεται ως εξής:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Καλογεράκος (διαιτητής) & Ψάρρης (Α΄ βοηθός) στο Αχαϊκή-Τσικλητήρας Πύλου

Από την  Επιτροπή Διαιτησίας της  Ε.Π.Ο  ορίσθηκαν, για τον αγώνα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας , μεταξύ των ομάδων ΑΧΑΪΚΗ  - ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ Κ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ,  που θα διεξαχθεί την Κυριακή  08/01/2017 και ώρα 15.00 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑΣ, διαιτητές από την Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ.

Όλοι δίπλα στον Λεωνίδα Κουτσούκη!!!

Ο Λεωνίδας Κουτσούκης είναι έτοιμος να κάνει το… ταξίδι της ζωής, στη μακρινή Βοστώνη, όπου θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού.
Μέρος των χρημάτων που απαιτούνται έχει μαζευτεί από τον απλό κόσμο, αλλά και από τον Π.Σ.Α.Π. (έχει κάνει μεγάλο αγώνα!), όμως χρειάζονται κι άλλα.
Έτσι, οι δικοί του άνθρωποι ετοίμασαν για αύριο βράδυ (Παρασκευή 06/01), μετά τις 20:00 μια ξεχωριστή βραδιά, αφιερωμένη στον Λεωνίδα, στο BARRAGE Dance Stage, στο Αργάσι.

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα ματς στις 7 & 8/01 πάνε 11 & 12/01

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ η μετάθεση όλων των αγώνων που είχαν ορισθεί για το Σάββατο και Κυριακή 07/08-01-2017, και τους ορίζει εκ νέου ως κάτωθι:

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΛΙΟΥΦΑΣ: "Φροντίζω (με τους συνεργάτες μου) η φωνή του Ζακυνθινού ποδοσφαίρου να φτάσει παντού"

Άμεση ήταν απάντηση του Προέδρου της ΕΠΣ Ζακύνθου, Λεωνίδα Μαλιούφα στα όσα του καταλόγησε ο πρώην Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ένωσης, Διονύσης Κλάδης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Μαλιούφα:

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΛΑΔΗΣ: "Δεν έχεις καταλάβει τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει κ. Πρόεδρε"!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρώην Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ζακύνθου, Διονύσης Κλάδης, με αφορμή την καθυστέρηση της επανέναρξης των τοπικών πρωταθλημάτων και καταφέρετε προσωπικά στον Πρόεδρο, Λεωνίδα Μαλιούφα.