Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση



 Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η διοίκηση του ΑΟΠ Ζακυνθιακός για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Έπεσε στη αντίληψη μας ότι Κάποιοι μιλούν για (θέατρο του παραλόγου) και ταυτόχρονα ρωτούν για ποιο λόγο δεν ζητήσαμε το γήπεδο του Μαχαιραδου ως οφείλαμε.

1)            Ξεχνανε αυτοί οι κάποιοι ότι ο Ζακυνθιακος αποτελείται από γηγενής Ζακυνθινούς και το Δ.Σ. αλλά και οι ποδοσφαιριστές του, πολίτες που πληρώνουν κανονικότατα τους δημοτικούς φόρους που τους αναλογούν και έχουν κάθε δικαίωμα στη χρήση των Δημοτικών σταδίων  (με μοναδικό κίνητρο την πραγματική διαφήμιση του νησιού μας)
2)            Οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων βγαίνουν για να τους διαβάζουν τα Δ.Σ. των ομάδων και να τηρούν τις νόμιμες διαδικασίες

Ως εκ τούτου επισυνάπτουμε την προκήρυξη της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (http://www.epo.gr/Default.aspx?a_id=44146) που αναφέρει ρητά τα

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Σε τεντωμένο σχοινί η συμμετοχή του στην Γ΄ Εθνική!




Απίστευτο… κι όμως αληθινό! Σήμερα το βράδυ στις 20:00 εκπνέει η προθεσμία υποβολής συμμετοχής στην Γ΄ Εθνική και ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός δεν το έχει πράξει ακόμα αφού δεν έχει από την δημοτική αρχή το παραχωρητήριο της φυσικής του έδρας (Δημοτικό Στάδιο) και της δεύτερης έδρας (Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου), ως οφείλει να δηλώσει.
Δυστυχώς οι άνθρωποι της ομάδας δεν μπορούν να βγάλουν άκρη, γιατί… έπεσαν πάνω στην αλλαγή της δημοτικής αρχής (την 1η  Σεπτεμβρίου γίνεται η παράδοση) και ο ένας τους στέλνει στον άλλον!!!

STRATOS F.C.: Ο Άκης Τσιριγώτης στον Ολυμπιακό Πειραιώς!!!



 Νέα σπουδαία επιτυχία της Ακαδημίας STRATOS F.C., του Στράτου Κουρούμαλου. Ο 14χρονος επιθετικός, Άκης Τσιριγώτης πλέον ανήκει στη μεγάλη «οικογένεια» του Ολυμπιακού Πειραιώς και συγκεκριμένα στην ομάδα της Κ15!!!
Η πολύ καλή πορεία του με την Μικτή της ΕΠΣ Ζακύνθου, αλλά κυρίως με την Περιφερειακή ομάδα της Δυτικής Ελλάδος, έκανε τους σκάουτερ πολλών μεγάλων ελληνικών κλαμπ να θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Τελικά, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έκανε την καλύτερη προσφορά και ήδη (σήμερα) ο νεαρός ποδοσφαιριστής, συνοδευόμενος από τον πατέρα του και τον… «δάσκαλο», Στράτο Κουρούμαλο, βρίσκονται στα γραφεία της ΠΑΕ για τα περαιτέρω.

FOOTBALL LEAGUE: Στις 2/9 η κλήρωση – Στις 28/9 η έναρξη – Ο όμιλος της Ζακύνθου



Την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου αποφασίσθηκε, κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Ένωσης Β' Εθνικής, να πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, η σέντρα του οποίου όπως έχουμε ήδη αναφέρει, θα δοθεί στις 28 Σεπτεμβρίου (ο κύριος όγκος των αγώνων), και με στόχο να διευκολυνθούν με περισσότερο χρόνο οι ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις φορολογικές - ασφαλιστικές ενημερότητές τους.
Ενώ ή τις επόμενες μέρες (προς το τέλος του μήνα) ή και τη μέρα της κλήρωσης, φαίνεται ότι θα γίνει και η επίσημη γνωστοποίηση των Ομίλων
Εδώ, υπενθυμίζεται αναφορικά με τον προσεχή Νότιο Όμιλο (αλλά και γενικότερα) ότι είναι με τα ως τώρα δεδομένα:

FORMULA ZANTE GO KART: Τέλος Αυγούστου το 6ο time attack



Το 6ο time attack έρχεται. Το event που έχει μορφή χρονομετρημένων γύρων θα γίνει με τα ενοικιαζόμενα καρτ της πίστας, και γίνεται αποκλειστικά για τους πελάτες και φίλους της Formula Zante go kart. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών στην πίστα Formula Zante go kart στο Καλαμάκι.

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΔΩΝ: Με άρωμα… ζακυνθινό!



Αναχωρεί την Τρίτη 12 Αυγούστου με την Ολυμπιακή ομάδα ο Ανδρέας Θανάσης της ΑΓΕΖ, για την πόλη  Nanjing   της Κίνας  όπου θα  λάβει μέρος στην Ολυμπιάδα των παίδων στο αγώνισμα της δισκοβολίας. Μαζί του άλλοι 5 αθλητές του στίβου και 16 αθλητές από άλλα αθλήματα.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Γυναίκα Πρόεδρος στον Αετό Καλιπάδου! - Ανακοίνωσε μετεγγραφές



Με επιστολή του στο zantesport, ο Α.Σ. Αετός Καλιπάδου ανακοινώνει το νέο του διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο τη θέση του Προέδρου αναλαμβάνει η κα Μαριέττα Τσουκαλά. Αναλυτικά η επιστολή:

«Μετά την γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 20/07/2014 στα γραφεία του Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΙΠΑΔΟΥ παρουσία των μελών της ομάδας, με κύριο σκοπό τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, σας ανακοινώνουμε το νέο διοικητικό συμβούλιο, που απαρτίζεται από τα εξής μέλη:

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Απαντήσεις… επί απαντήσεων!



Συνεχίζεται… ο «πόλεμος» μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ Ζάκυνθος και του πρώην προπονητή, Τζανλούκα Κολονέλο. Η διοίκηση απάντησε στον Ιταλό προπονητή (διαβάστε ΕΔΩ).

Η απάντηση του Κολονέλο
Σκληρή ήταν και αυτή, η απάντηση του Κολονέλο, στις δηλώσεις της διοίκησης της ΠΑΕ. Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρει:
«Ποτέ στη ζωή μου δεν άκουσα τόσα πολλά ψέματα . Ποτέ δεν έδειξα στα αποδυτήρια στους παίχτες μου καμιά επιταγή των 40.000 ευρώ. Αν θέλετε ρωτήστε τους παίχτες μου. Ποτέ ο κύριος Κοντονής δεν μου έδωσε να φάω. Ποτέ δεν έφαγα κάτι ώστε να επιβαρύνω την ομάδα. Πάντα ότι έτρωγα τα πλήρωνα όλα Ρωτήστε το Λόκος και το Νταλάρτε ποιός πλήρωνε. Απίστευτα όλα αυτά τα ψέματα. Δεν έχω ανάγκη να με ταΐσει κανένας. Όσο για το πού δούλευα πριν έρθω στην ομάδα της Ζακύνθου ανοίξτε το google και γράψτε το όνομα μου.