Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου

Σε ένα πατριωτικό διάγγελμα ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε προς τον ελληνικό λαό το μήνυμα της υπερήφανης αντίδρασης στον ωμό εκβιασμό και την προσπάθεια... υποταγής που επιχειρούν οι τοκογλύφοι δανειστές, εξαγγέλλοντας τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τις 5 Ιουλίου, με ερώτημα την αποδοχή ή μη της πρότασης των δανειστών.

Χατζηαποστόλου: «Σταματήστε να κρατάτε ομάδες, ανεβάστε τους δεύτερους από τη Γ’ Εθνική»

Χωρίς μεγάλες εντάσεις κύλησε η γενική συνέλευση της ΕΠΟ την Παρασκευή (26/6)… Ωστόσο, υπήρξαν τοποθετήσεις που έκαναν αίσθηση. Η πιο ενδιαφέρουσα απ’ όλες ήταν αυτή του Βασίλη Χατζηαποστόλου (ΦΩΤΟ).

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Δύσκολη φαντάζει η συνεργασία με Ζακυνθιακό!

Συνάντηση είχαν σήμερα Παρασκευή (26/06) το πρωί στο STRADA COFFEE (στο ισόγειο του ξενοδοχείου STRADA MARINA) για αρκετές ώρες ο Πρόεδρος του ΑΟΠ Ζακυνθιακού, Διονύσης Κορωνιός και οι Κώστας Μυλωνάς (Μέλος) και Άγγελος Κακουλίδης (Γενικός Αρχηγός) του ΑΟ Λεβάντε (φωτό).

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Καταργείται το Κύπελλο!

Μετά από δύο χρόνια, ο θεσμός του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής καταργείται! Το Κύπελλο Γ’ Εθνικής θεσπίστηκε το καλοκαίρι του 2013, όταν δημιουργήθηκε η νέα Γ’ Εθνική ερασιτεχνική.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Το πλάνο της σεζόν 2015-16

Έτοιμο είναι το πλαίσιο στο οποίο θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την επόμενη σεζόν.

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ: Επέστρεψε ο Μίκι Τσίρκοβιτς

Ο Μίκι Τσίρκοβιτς επιστρέφει και πάλι στην Ν. Μανωλάδα και στην τοπική Δόξα. Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: 

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΒΑΡΤΖΕΛΗΣ: "Βλέπουμε θετικά τη συνένωση με τον Ζακυνθιακό, αλλά..."

Μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, περί συγχώνευσης του Α.Ο. Λεβάντε με τον Α.Ο.Π. Ζακυνθιακό, ο Πρόεδρος του Λεβάντε, Παναγιώτης Βάρτζελης προχώρησε στην παρακάτω, προσωπική, δήλωση:

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

«Μήπως θέλουν να ανέβουν κατευθείαν στη Σούπερ Λίγκα, μήπως αυτό είναι καλύτερο, πώς και δεν το σκέφτηκαν;»

Το χλευασμό της ΕΠΟ έφερε το άκουσμα και μόνο της ύπαρξης πρότασης να μείνουν όλες οι ομάδες των πλέι άουτ της Β’ Εθνικής και να ανέβουν όλες οι δευτεραθλήτριες ομάδες από τη Γ’ Εθνική, ώστε το νέο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας να διεξαχθεί σε δύο ομίλους με 12-14 ομάδες…

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Απορρίφθηκε, όπως αναμενόταν, η έφεση του Τυρνάβου

Δεν είχε αντίκρισμα η έφεση του Τυρνάβου σε βάρος της Ζακύνθου, όπου οι Θεσσαλοί ζητούσαν την αφαίρεση βαθμών απ' τους νησιώτες.

Footvolley στο "AKROTIRI NORTH"

Το καλοκαίρι ξεκίνησε και οι παραλίες της Ζακύνθου άρχισαν να γεμίζουν από τουρίστες, αλλά και τους κατοίκους του νησιού.

Μαζί με τα μπάνια οι θαμώνες των Beach Bar ξεκινούν και τα καλοκαιρινά αθλήματα.