Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΑΕΛ: Λογάριαζαν χωρίς... τον Ξενοδόχο(β) στην Πάτρα! (video)

Η Παναχαϊκή ήταν αγκαλιά με τη νίκη κόντρα στη Λάρισα, που θα έχανε για πρώτη φορά φέτος, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Γεννάδιος Ξενοδόχοβ ισοφάρισε (1-1) δευτερόλεπτα πριν το τέλος παγώνοντας το γήπεδο.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Διονύσης Μαλαφούρης ο... "λυτρωτής"!

Ο Διονύσης Μαλαφούρης με τρία δικά του γκολ λύτρωσε την ομάδα του Κατασταρίου που επιβλήθηκε των Γερακαρίων με 3-1. Το παιχνίδι ήταν 1-1 έως το 85΄ και ο δεινός σκόρερ έδωσε τη λύση! Τα σημερινά αποτελέσματα:

ΛΑΜΙΑ: Την... έπεσαν στο καράβι του διαιτητή!

Πυρ και μανία είναι οι άνθρωποι της Λαμίας με τον Ρούσσο – Μπεκερτζή και τα σφυρίγματα του στο ματς με την Κέρκυρα.

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκαν   από  την   Ε/Δ   οι   Διαιτητές   των   αγώνων   Α΄ και  Β΄  Ερασιτεχνικής   Κατηγορίας    της  7ης Αγωνιστικής : 




ΚΑΡΑΜΑ: "Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο"

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό ο Καλίντ Κάραμα. Η Ζάκυνθος κρατούσε χωρίς μεγάλη δυσκολία τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως, αποχώρησε από το παιχνίδι με άδεια χέρια.

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Βαρύ χρηματικό πρόστιμο από την ΕΠΟ!

Βροχή έπεσαν τα πρόστιμα την Παρασκευή σε ομάδες κυρίως της Football League και Γ” εθνικής κατηγορίας. Βαριά η χρηματική τιμωρία για την Καλλιθέα!

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Από το Σάββατο στη Ζάκυνθο!

Η Καλαμάτα θα προσπαθήσει να πετύχει το πρώτο της φετινό «διπλό», απέναντι στην ΑΕ Λεβάντε που προς το παρών παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Τσάμπα ήττα (1-0) στις Σέρρες! (video)

Μόνο εύκολα δεν ξεπέρασε το αντίπαλο της Ζακύνθου ο Πανσερραϊκός, που επικράτησε 1-0 των Επτανήσιων με υπέροχο γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φουρτάδο στο 89'! 

Αποχωρεί η Λαμία από το πρωτάθλημα! (video)

Σε έξαλλη κατάσταση βρίσκεται ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος βλέπει την αναμέτρηση της Λαμίας στην Κέρκυρα από την τηλεόραση.

LIVE: Η σημερινή αναμέτρηση Πανσερραϊκός-Ζάκυνθος

Το zantesport σε συνεργασία με το serresgoal.gr θα σας μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό τη σημερινή αναμέτρηση Πανσερραϊκός-Ζάκυνθος.

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ο Συμεωνίδης στις Σέρρες - Ο Αδαμόπουλος στην Πάτρα

Με τη διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής συνεχίζεται το τριήμερο 27-29 Νοεμβρίου η δράση στη Β’ Εθνική, με την ΚΕΔ να ανακοινώνει την Πέμπτη (26/11) τους διαιτητές.

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία


Ανακοινώθηκε  από  την   Επιτροπή  Πρωταθλήματος  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  το  πρόγραμμα  των  αγώνων  της  7ης Αγωνιστικής  Α΄και  Β΄Κατηγορίας.

Ο Γιάννης Στάθης υπεύθυνος Αθλητισμού στον Δήμο Ζακύνθου

Νέο πρόσωπο θα βρεθεί στο τιμόνι των αθλητικών του Δήμου και πρόκειται για τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Στάθη ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα μετά την παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας, Βασίλη Μυλωνά Μαυράτζη.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Επέστρεψε στο Καταστάρι ο Δήμος Αγγελάκης

Ένας παλιός γνώριμος επιστέφει ξανά στα «λημέρια» της ομάδας των Αλυκών… Ο Δημοσθένης Αγγελάκης από σήμερα Τρίτη 24/11 είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της ομάδας του ΑΟ Κατασταρίου!

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Τηλεοπτικό το ματς στις Σέρρες!

Σε αλλαγή του προγράμματος της 10ης αγωνιστικής προχώρησε η Football League. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου για τις εξαιρέσεις των αναμετρήσεων της 10ης «στροφής» το παιχνίδι Κέρκυρα – Λαμία ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 28/11.

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΤΡΙΚΑΛΑ: «Τελείωσε» Βάσκεζ και Αρσενίεβιτς ο Γιαλιάς

Η κυριακάτικη (22/11) ήττα των Τρικάλων από τη Ζάκυνθο έφερε πολλά νεύρα στον Χρήστο Γιαλιά, ο οποίος αποφάσισε την απομάκρυνση των Πάμπλο Βάσκεζ και Φίλιπ Αρσενίεβιτς από το ρόστερ των νεοφώτιστων.

Κάραμα: «Προτιμώ Έλληνα για τον πάγκο»

Ο Βελγομαροκινός προπονητής της Ζακύνθου δήλωσε ότι θα συνεχίσει αποκλειστικά ως τεχνικός διευθυντής από εδώ και στο εξής.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ: Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Με τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής συνεχίστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο ο 3ος όμιλος της Γ΄ Εθνικής. Οι μεγάλοι κερδισμένοι ήταν οι Παναργειακός και Σπάρτη που επικράτησαν του Αιολικού (2-0) και του ΠΑΟ Βάρδας (1-0), αντίστοιχα. Η Καλαμάτα πήρε το ντέρμπι της Αρκαδίας (1-0 τον Παναρκαδικό). Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Με την 6η αγωνιστική σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία συνεχίστηκαν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ζακύνθου. Η αυλαία της αγωνιστικής στην Α΄ Κατηγορία θα πέσει αύριο Δευτέρα (23/11) με δύο σημαντικά παιχνίδια. Αναλυτικά:

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Έφτασε στην πηγή... αλλά τη νίκη πήρε η Δόξα! (Photos)

Εξαιρετικά άτυχος ήταν σήμερα (22/11) ο ΑΟ Λεβάντε ο οποίος αν και προηγήθηκε με 1-0 στο 41΄ με γκολ του Γεωργούση (σουτ εντός περιοχής, από πλάγια θέση) δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς, αφού η Δόξα Ν. Μανωλάδας με γκολ στο 90΄... "έκλεψε" τη νίκη!

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Νίκη-ανάσα με Ναζίμ! (Photos)

Βαθιά βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος, που πριν από λίγο επικράτησε με 1-0 του Α.Ο. Τρικάλων στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου, με το γκολ του Ναζίμ (60΄).