Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Προμηθέας Πατρών: "Συγχαρητήρια σε Κοντονή"

Η κίνηση της κυβέρνησης, όπως αυτή εκφράστηκε από τον Σταύρο Κοντονή, για αξιοποίηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων της χώρας, έτυχε θερμής υποδοχής από τη διοίκηση του Προμηθέα Πατρών.

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Διήμερο δοκιμαστικών στη Ζάκυνθο


Την Παρασκευή 14/08 στις 18.00 στο Δημοτικό στάδιο Ζακύνθου και το Σάββατο (ανήμερα της Παναγίας) στις 18.00 στο Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου, θα πραγματοποιηθεί διήμερο δοκιμαστικών προπονήσεων, υπό την παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Χαλίντ Κάραμα (Κάτοχος UEFA PRO). 

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Έμεινε και ο Καραμαλίκης!

Το κόλπο γκρόσο έκανε και πάλι ο Ζακυνθιακός που μετά τους Λιβέρη και Κωστάκη έντυσε για μια ακόμη χρονιά με τα χρώματα της ομάδας άλλον έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή, τον Στάθη Καραμαλίκη!

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Απέκτησε τον έμπειρο Αυγερινό Δημητρακόπουλο!

Την απόκτηση του 29χρονου έμπειρου επιθετικού, Αυγερινού Δημητρακόπουλου ανακοίνωσε πριν από λίγο η διοίκηση του ΑΟ Λεβάντε!
Ο Δημητρακόπουλος πέρυσι το πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου έπαιξε στην Βάρδα (ΠΑΟΒ) και το δεύτερο μισό στην Αχαϊκή (πέτυχε 11 τέρματα).

ΑΝΟΖ: Αίτημα ολόκληρου του ζακυνθινού λαού το κολυμβητήριο!

Με δελτίο τύπου ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου (ΑΝΟΖ) απαιτεί (όπως και ολόκληρο το νησί) από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή να υλοποιήσει τη δέσμευσή του για την κατασκευή ενός σύγχρονου κολυμβητηρίου που λείπει παντελώς από τη Ζάκυνθο.

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

ΚΟΝΤΟΝΗΣ: «Δρομολογήσαμε λύσεις για πολλά προβλήματα»

Εποικοδομητική συνάντηση με αθλητές, προπονητές και με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας πόλο είχε ο Σταύρος Κοντονής, τονίζοντας ότι δόθηκαν λύσεις σε πάρα πολλά από τα προβλήματα που υπάρχουν.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ: Βλέπει προς... Πλάνο μεριά!!!

Παίκτης του ΑΟ Τσιλιβή θα πρέπει να θεωρείται (αν δεν έχει υπογράψει την ώρα που γράφεται το ρεπορτάζ) ο Νίκος Κακολύρης!

Μίνι καθυστέρηση στην Γ’ Εθνική;

Έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες πως πιθανώς η σέντρα της νέας Γ’ Εθνικής καθυστερήσει για λίγες μέρες σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό.

Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει λόγο που είναι... Καλλονή!

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια δηλώνει φανατική οπαδός της ΑΕΛ Καλλονής, αλλά έχει πολύ σοβαρό λόγο που το κάνει!
Ούτε ΠΑΟΚ, ούτε Άρης, ούτε Ηρακλής! Παρότι είναι από τη Θεσσαλονίκη, η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι... φανατική με την Καλλονή! Ο λόγος;

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Ανακοίνωσε τους Πλατέλλα & Κωστακιώτη

Δύο ακόμα μετεγγραφές ανακοίνωσε, μέσω του επίσημου blog (ao-levante.blogspot.gr), ο Α.Ο. Λεβάντε. Πρόκειται για τους Ανάργυρο Πλαττέλα (επιθετικός) και Λάζαρο Κωστακιώτη (αμυντικός).
Οι ανακοινώσεις του ΑΟ Λεβάντε: