Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Παναθηναϊκός: Έφτασε ο Μαυρίας! (Photos & videos)

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (31/1) ο Χάρης Μαυρίας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού
Η πτήση της British Airways προσγειώθηκε λίγο μετά τις έξι το απόγευμα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και τον 21χρονο εξτρέμ υποδέχτηκε ο Λεωνίδας Βόκολος.
Στα πρώτα του λόγια ο Μαυρίας τόνισε:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Παραμένει μόνος και αήττητος ο ΑΟ Λεβάντες! - Όλα τα σημερινά αποτελέσματα

14η  συνεχόμενη νίκη για τον ΑΟ Λεβάντε που επικράτησε με 1-4 της Νέας σάντας/Απέναντι, στο Ρόιδο (κοινή έδρα). Στα άλλα ματς, το καταστάρι επικράτησε με 3-1 του Αετού Καλλιπάδου στην κοινή έδρα του Αγγερικού, το Τσιλιβή 2-1 δύσκολα τα Γερακαρία στον Πλάνο και η ΑΕ Αγ. Λέων/Κοιλιωμένος 3-2 τον Εθνικό Σκουλικάδου στα ορεινά.

Β’ Εθνική: «Καλοβλέπουν» την πτώση δύο λιγότερων ομάδων ελέω Νίκης, ΟΦΗ

Γκρίνια από την ΑΕΛ * Επιμένουν για κλήρωση διαιτητών * Προτάσεις για βελτίωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ζήτησε ο Καλογιάννης.


Να κερδίσουν τη διατήρηση δύο ομάδων από τις υπάρχουσες θέλουν στη Β’ Εθνική. Το θέμα συζητήθηκε κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Παρασκευής (30/1) ως προοπτική και θα προωθηθεί στην περίπτωση που Νίκη Βόλου και ΟΦΗ αποφασίσουν οικειοθελώς να υποβιβασθούν απευθείας στη Γ’ Εθνική.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Φωτιάς

Ο 24χρονος στόπερ Λάζαρος Φωτιάς που έμεινε ελεύθερος από τη Ζάκυνθο συμφώνησε σε όλα με τους «κιτρινόμαυρους» και την Παραaσκευή βρέθηκε στην Καρδίτσα κάνοντας μάλιστα και την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα.
Έτσι η Αναγέννηση προσθέτει άλλον έναν ικανό παίκτη στο ρόστερ της στην προσπάθεια που καταβάλει για σταθεροποίηση στο πρωτάθλημα της Football League και για μια καλή πορεία.

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ο Μαυρίας!

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Χάρης Μαυρίας καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό!
Ανατροπή δεδομένων παρατηρήθηκε τις τελευταίες ώρες στον μεταγραφικό σχεδιασμό των «πράσινων», καθώς έπειτα από αστραπιαίες κινήσεις των ανθρώπων του «τριφυλλιού» ο Χάρης Μαυρίας ήρθε σε συμφωνία με την ελληνική ομάδα για την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη.

Κύπελλο Ελλάδας: Ο τελικός στα... προημιτελικά!

Δυνατά ζευγάρια έβγαλε η κληρωτίδα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ να ξεχωρίζει...
Τα ζευγάρια της κλήρωσης

LIVE η κλήρωση των «8» του Κυπέλλου

Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας προκύπτουν αυτή την ώρα στην κλήρωση που διεξάγεται αυτή την ώρα στα γραφεία της ΕΠΟ.
Στην κληρωτίδα θα μπουν οι Ολυμπιακός, Ξάνθη, ΟΦΗ, Πανιώνιος, αλλά και οι ΑΕΚ, Ηρακλής, Χανιά και Απόλλων Σμύρνης από τη Football League.

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Νέο... γουέστερν στη Λάρισα!

Στις... καθυστερήσεις της μεταγραφικής περιόδου, ο Βαγγέλης Πλεξίδας έστειλε τελεσίγραφο σε Σουάνη, Μουλόπουλο!

Απίστευτα πράγματα στην ΑΕΛ. Ο Βαγγέλης Πλεξίδας άλλαξε τακτική και από... προπονητοφάγος μετετραπη σε ποδοσφαιροφάγο!

Super League: Τίτλοι... τέλους για ΟΦΗ

Η χαριστική βολή στον ΟΦΗ ήρθε από τη Super League, καθώς δεν όρισε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και αφαίρεσε 4 βαθμούς από τους Κρητικούς, λόγω των ανεξόφλητων οφειλών προς τους Τζόρντι και Χόρχε Λόπεζ.
Οι δύο Ισπανοί πρώην παίκτες των «ασπρόμαυρων» είχαν προσφύγει στη FIFA για τις οφειλές προς αυτούς και η Super League αναγκάστηκε να επιβάλει τις κυρώσεις που είχαν αποφασιστεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Και αυτό σημαίνει αφαίρεση συνολικά 4 βαθμών, αλλά μη ορισμό του κυριακάτικου αγώνα με τον Ατρόμητο. Αν δεν εξοφληθούν οι δύο παίκτες άμεσα, δεν θα οριστούν και οι επόμενοι αγώνες του ΟΦΗ.

ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Η πίτα είχε και... γήπεδο!!!

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την προηγούμενη εβδομάδα ο Αθλητικός Όμιλος Κατασταρίου, σε εστιατόριο στις Αλυκές.
Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο (παρουσία και του Προέδρου, Αντώνη Ποταμίτη), το ποδοσφαιρικό τμήμα και ο προπονητής της ομάδας, Δήμος Αγγελάκης πέρασαν μία όμορφη βραδιά, με πολύ κέφι και πολλά πειράγματα!

Έξω απο τα γήπεδα η αστυνομία!

Την αστυνομία έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, είναι πιθανό να δούμε στο επόμενο χρονικό διάστημα. Η νέα κυβέρνηση, έχει στους σχεδιασμούς της, να απομακρύνει την αστυνομία από τα ελληνικά γήπεδα. 
Νέος υπουργός της Προστασίας του Πολίτη, είναι ο Γιάννης Πανούσης. Σύμφωνα με πληροφορίες στις προθέσεις της νέας ηγεσίας είναι η απομάκρυνση των αστυνομικών δυνάμενων από τους αγωνιστικούς χώρους. Εύλογη είναι η απορία, ποιος θα είναι υπεύθυνος για την τήρηση της τάξης.  Οι  ίδιες ομάδες θα μεριμνούν για την ομαλή λειτουργία των αγώνων. Όπως και στον υπόλοιπο κόσμο, με ειδικές ομάδες ιδιωτικής αστυνομίας.

Από τον ΠΑΟ Βάρδας στον Ολυμπιακό ο 16χρονος Χρήστος Κουμανιώτης

Ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό ταλέντο του ΠΑΟ Βάρδας, ο Χρήστος Κουμανιώτης είναι έτοιμος για το μεγάλο… άλμα, καθώς θα δοκιμαστεί από το τμήμα ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς, όπως αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή του το blog του Παμβουπρασιακού.
Ο 16χρονος Χρήστος, ο οποίος είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και νυν γενικού αρχηγού της ομάδας της Βουπρασίας Ανδρέα Κουμανιώτη, αποτελεί από τους πλέον φερέλπιδες παίκτες των «πρασίνων», ενώ παράλληλα διαφαίνεται η πολύ καλή δουλειά που γίνεται εδώ κι αρκετά χρόνια στα τμήματα υποδομών του συλλόγου.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Σφακιανάκης (Αθηνών) στο Ζάκυνθος-Τύρναβος

Ο Φώτης Φωτιάδης, από στο σύνδεσμο Σερρών ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι, ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΚ για το νότιο όμιλο της FootballLegue. Σε ότι αφορά το ντέρμπι του Βορείου ομίλου, ανάμεσα στον Ολυπιακό Βόλου και τον Ηρακλή θα τον διευθύνει ο Απόστολος Σημαιάκης, από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής. Στη Ζάκυνθο την ερχόμενη Δευτέρα (02/02) όπου ο ΑΠΣ υποδέχεται τον Τύρναβο, σφυρίζει ο Σφακιανάκης (Αθηνών).

Γ’ Εθνική: Ο Τσιρώνης στη Ζάκυνθο - Ο Καλογεράκος στη Μαγούλα

Ανακοινώθηκαν την Πέμπτη (29/1) από την ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 16ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου.
Αναλυτικά:
Ερμής Κιβερίου-Αχαϊκή
Κουντουριώτης, Κρέτσιμος, Νάκος (Δυτ. Αττικής)
Ζακυνθιακός-Πανελευσινιακός
Τσιρώνης, Αντωντόπουλος, Σπυριδόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)

ΙΤΙΕΣ/FDL: Ήττα στο ντέρμπι με ΕΑ Παραλίας (62-43)

Με νίκη συνέχισε η ΕΑ Παραλίας κερδίζοντας στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Α2 ΕΣΚΑ-Η τις Ιτιές με 62-53. Από ‘κει και πέρα, χαμόγελα είχαμε για την Δύμη που ξεπέρασε με ευκολία το εμπόδιο του Αχαιού με 71-56. Η Κρήνη πήρε το «διπλό» με 52-43 από τον Πύργο, όπως και ο Υπερίων από την Απολλωνιάδα με 46-44. Ο Κρόνος στην έδρα του επικράτησε 63-59 του Πατρέα, ενώ σημαντικό «δίποντο» πήρε και ο Δικέφαλο κερδίζοντας με πολύ άνεση τα Λεχαινά με 61-30.

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΑΕΛ: «Θεωρείται συνένοχος στο… έγκλημα και η ΕΠΑΕ»

Οι ιθύνοντες των «βυσσινί» εξαπέλυσαν τα βέλη τους με αφορμή τη διαιτησία του αγώνα με τον Ζάκυνθο καλώντας τους οπαδούς να προστατεύσουν την ομάδα
Με σκληρά λόγια επιτίθεται κατά της διοργανώτριας Αρχής του πρωταθλήματος η ΑΕΛ με αφορμή τις αποφάσεις του ρέφερι Κοσικίδη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ζάκυνθο. Οι διοικούντες τους «βυσσινί» επισημαίνουν πως η ΕΠΑΕ μπορεί να θεωρηθεί συνένοχος στο «έγκλημα», ενώ κάλεσαν τον κόσμο να προστατεύσει την ομάδα.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-ΜΠΑΣΚΕΤ: Μεγάλο «διπλό» ο Κεραυνός Αιγίου

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη κατάφερε να κατακτήσει ο Κεραυνός Αιγίου κόντρα στην Νήαρ Ηστ, στο παιχνίδι που έκλεισε την 14η αγωνιστική στον Α΄ Ομιλο Νότου της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ. Οι Αιγιώτες χάρη στο τελικό 54-56 συνεχίζουν την πολύ καλή τους πορεία στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στην πρώτη 5άδα, μιας και με το αποτέλεσμα αυτό έφτασαν ξανά την Νίκη Αμαρουσίου.

ΕΣΚΑ-Η: Ξεκινά το γυναικείο πρωτάθλημα

Ανοίγει την Κυριακή η αυλαία του γυναικείου πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η, με τη συμμετοχή έξι ομάδων. Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση είναι η ΕΑ Παραλίας, ο Έσπερος ΑΟΠΑ, η ΑΓΕ Ζακύνθου, η Αχαγιά ’82, ο Πατρέας και ο Ίφιτος Πύργου.

Καλαμάτα: Παραιτήθηκε ο Κουρμπανάς

Η οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον Παναρκαδικό έφερε την παραίτηση του Κουρμπανά.
Ο Έλληνας τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα υπέβαλε την παραίτηση του στη διοίκηση της Καλαμάτας και πλέον γίνεται αναζήτηση νέου προπονητή.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ: Συγχαρητήρια ανακοίνωση στον Σταύρο Κοντονή

Για την ανάληψη των υπουργικών καθηκόντων του Σταύρου Κοντονή, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ζακύνθου και Υπεύθυνος Αθλητισμού, Βασίλης Μυλωνάς έκανε την παρακάτω δήλωση:

Κοντονής: «Καμία ανοχή σε έκνομες πρακτικές»

Ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής έδωσε το στίγμα του για την επόμενη ημέρα στον ελληνικό αθλητισμό υπό τη δική του εποπτεία.
Την Τετάρτη (28/01) πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υφυπουργείο Αθλητισμού. Ο απερχόμενος Γιάννης Ανδριανός παρέδωσε στον νέο, Σταύρο Κοντονή. Ο βουλευτής Αργολίδας, πλέον, της Νέας Δημοκρατίας στο λόγο του ανέφερε πως φεύγει γεμάτος ικανοποίηση για το έργο που πρόσφερε, ενώ ευχήθηκε να καταφέρει ο διάδοχός του στη θέση του υφυπουργού να καταφέρει να φύγει με τα ίδια θετικά συναισθήματα στο τέλος της θητείας του.

Γ' Εθνική: Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Έχασαν σήμερα... τα "βαριά" χαρτιά του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής! Συγκεκριμένα, ο πρωτοπόρος Παναργειακός ηττήθηκε στο Λουτράκι (1-0) και ο Πανελευσινιακός 2-1 από τον Βύζαντα Μεγάρων στην Ελευσίνα! Νέα ήττα της Καλαμάτας σην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας με 2-0 από τον Παναρκαδικό! Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Τα γκολ στη Ζάκυνθο (VIDΕΟ)

Δείτε σε VIDEO τα τέρματα που σημειώθηκαν στο εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης στη Β' Εθνική.

Τα γκολ του νικηφόρου 2-1 της Ζακύνθου επί της Λάρισας, βρίσκονται στο ακόλουθο VIDEO...

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Σπουδαίο "διπλό"στο Κιβέρι (1-2)

Ανώτερη η ομάδα του Ζακυνθιακού πέρασε νικηφόρα 2-1 από την έδρα του Ερμή Κιβερίου.
Οι νησιώτες ξεκίνησαν δυναμικά το παιχνίδι, οι οποίοι στο 15’ άνοιξαν το σκορ με σουτ του Σκοζάι. Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια αντέδρασαν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με εκτέλεση πέναλτι του Φίλη στο 66’.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Μάγκες και στη βροχή!!! - Σπουδαία νίκη (2-1) επί της ΑΕΛ!

Ιστορική νίκη με 2-1 του ΑΠΣ Ζάκυνθος επί της ΑΕΛ στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης στο εξ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής.
Οι παίκτες του Ντάνι Ακίνο με ένα καταπληκτικό α΄ μέρος, όπου πέτυχαν και τα δύο γκολ (18΄ Βαρέλα και 44΄ Οικονόμου) κατάφεραν να πάνε τοπαιχνίδι στα μέτρα τους.
όμως στην επανάληψη (αδικαιολόγητα) παραχώρησαν γήπεδο στον αντίπαλο και δέχτηκε ένα γρήγορο γκολ (58΄ Δεληζήσης) και από κει και πέρα η καρδιά όλων... έφτασε στην κούλουρη!!!

Σέλτικ και… Ισπανία καλούν Μαυρία

Δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του Χάρη Μαυρία από την Σάντερλαντ, καθώς έχει πάρει σχετική άδεια από τον βρετανικό σύλλογο να συνεχίσει σε άλλη ομάδα ως δανεικός την καριέρα του.
Ο διεθνής εξτρέμ είχε ακουστεί για τον Παναθηναϊκό, αλλά οι «πράσινοι» διέψευσαν άμεσα τις φήμες που αφορούσαν τη συγκεκριμένη υπόθεση.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: "Βόμβα" Νέας Σάντας/Απέναντι με Π. Μαρούδα! - Ανακοίνωσε μετεγγραφές

Τον έμπειρο αμυντικό Παναγιώτη Μαρούδα (έχει παίξει στην Β΄ Εθνική με το Χαϊδάρι) ανακοίνωσε σήμερα η Νέα Σάντα/Απέναντι, ομάδα που αγωνίζεται στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου.
Επίσης, η διοίκηση της Σάντας ανακοίνωσε και τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Ο Σταύρος Κοντονής στον ISLAND SPORT-FM 88,6

Λίγο πριν μπει στην αίθουσα του υπουργικού συμβουλίου, ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής μίλησε στην εκπομπή του IslandSportFm 88,6 "ΜΙΛΑΜΕ... ΑΘΛΗΤΙΚΑ" και στον Γιώργο Αναγνωστόπουλο.
Ο κ. Κοντονής τόνισε ότι θα πρέπει πρώτα να ενημερωθεί από τους ανθρώπους του Υπουργείου για τα θέματα που ταλανίζουν τον Ελληνικό αθλητισμό και αμέσως μετά θα δρομολογήσει τις όποιες ενέργειες του.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: "Ισονομία, δικαιοσύνη και διαφάνεια"

Λιγό μετά την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης, ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Αλέξη Τσίπρα για την τιμή που μου έκανε και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Ο αθλητισμός είναι ένας τομέας που αφορά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, κατά συνέπεια ο ελληνικός λαός να είναι σίγουρος ότι χωρίς προκαταλήψεις, αλλά με πλήρη αποφασιστικότητα θα εκτελέσω τα νέα μου καθήκοντα.

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΝΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ: Τι ζητάει από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή

Αμέσως μετά την ανακοίνωση Υπουργοποίησης του Σταύρου Κοντονή, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λευτέρης Νιοτόπουλος, από το εξωτερικό ευρισκόμενος του έστειλε τα συγχαρητήρια του αλλά ταυτόχρονα και τις διεκδικήσεις της Ζακύνθου που συνδέονται άμεσα με τις νέες αρμοδιότητες του κ.Κοντονή.
Χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρει:

Ο Κοντονής, ο Παναθηναϊκός και το γήπεδο της ΑΕΚ

Μόνο άσχετος με τον αθλητισμό δεν είναι ο Σταύρος Κοντονής, ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.
Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο 52χρονος δικηγόρος ασχολείται με το ποδόσφαιρο, όντας φίλος του Παναθηναϊκού και όπως λένε στη Ζάκυνθο δεν είναι κάτι κρυφό αφού πρόκειται για τους πιο ένθερμους επώνυμους φίλους των "πράσινων", παρακολουθώντας από κοντά σε κάθε ευκαιρία την αγαπημένη του ομάδα.

Football League: Μάχη πλέι οφ στο Ζάντε

Με καθυστέρηση αρκετών ημερών θα διεξαχθεί σήμερα το παιχνίδι της Ζακύνθου με τη Λάρισα, όπου οι δύο ομάδες παλεύουν για να μπουν στην τριάδα.
Το ματς της 12ης αγωνιστικής είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας και ορίστηκε για σήμερα στις 15:00. Και οι δύο ομάδες παλεύουν για να μπουν και να εδραιωθούν στην πρώτη τριάδα του Βόρειου ομίλου, προκειμένου να συμμετέχουν στα πλέι οφ ανόδου.
Ο Ντάνι Ακίνο δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς στην τελευταία προπόνηση συμμετείχε και ο Ουρουγουανός Νίκο Βαρέλα, παρά το σχίσιμο στο γόνατο. Ο τεχνικός των νησιωτών θα ανακοινώσει την αποστολή δύο ώρες πριν τον αγώνα.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΛΙΟΥΦΑΣ: «Ιδιαίτερη τιμή για τη Ζάκυνθο και τον ζακυνθινό αθλητισμό η υπουργοποίηση του Σταύρου Κοντονή»

Με ανάρτηση στη προσωπική του σελίδα στο facebook, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου, Λεωνίδας Μαλιούφας θέλησε να συγχαρεί τον νέο Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή. Αναλυτικά:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Τι συμβαίνει με Παπαδημητρίου;

Ο 20χρονος επιθετικός Ιάσονας Παπαδημητρίου πήρε χθες μονοήμερη άδεια για να μεταβεί στον Βόλο και σήμερα… ανακοινώθηκε, επίσημα, από την ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς!!!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Συγχαρητήρια ανακοίνωση για Σταύρο Κοντονή

Με ανακοίνωσή της στο επίσημο σάιτ η ΕΠΣ Ζακύνθου συγχαίρει τον νέο Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ανακοίνωσε την 14η αγωνιστική σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκε  από  την  Επιτροπή  Πρωταθλήματος  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  το  πρόγραμμα  των  αγώνων  της 14ης  αγωνιστικής  Α΄και  Β΄ Κατηγορίας .
 Αναλυτικά :
ΣΑΒΒΑΤΟ  31/01/2015
ΝΕΑ  ΣΑΝΤΑ  - ΛΕΒΑΝΤΕΣ   ΓΗΠ :  ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ       ΩΡΑ: 15.00
ΤΣΙΛΙΒΗ - ΓΕΡΑΚΑΡΙΑ    ΓΗΠ : ΠΛΑΝΟΥ         ΩΡΑ : 15.00
Α.Σ. ΑΓ ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜ - ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟ    ΓΗΠ : ΑΓ  ΛΕΟΝΤΑ   ΩΡΑ  : 15.00
ΚΑΤΑΣΤΑΡΙ - ΚΑΛΙΠΑΔΟ   ΓΗΠ: ΑΓΓΕΡΙΚΟΥ      ΩΡΑ  : 15.00

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: «Ευλογία για το νησί η νέα θέση του Σταύρου Κοντονή...»

Ανακοίνωση για την τοποθέτηση του Βουλευτή Ζακύνθου Σταύρου Κοντονή στη θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού στην νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε πριν από λίγο η διοίκηση του Ζακυνθιακού η οποία λέει τα εξής:

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Νέος Υφυπουργός Αθλητισμού ο ζακυνθινός Σταύρος Κοντονής!

Ένας δικός μας άνθρωπος, ο ζακυνθινός Βουλευτής, Σταύρος Κοντονής ανακοινώθηκε πριν από λίγο στη σύνθεση της νέας κυβέρνησης, αναλαμβάνοντας το Υφυπουργείο Αθλητισμού!

ΑΝΟΖ: Έρχονται βραβεύσεις και κοπή πίτας

Την ερχόμενη Κυριακή 1η Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Ξενοδοχείο ΠΑΛΑΤΙΝΟ. Θα ακολουθήσουν και πολλές βραβεύσεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση-πρόσκληση του Ομίλου:

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Οι ίδιοι διαιτητές στο Ζάκυνθος-ΑΕΛ

Ανακοινώθηκε από την ΚΕΔ ο διαιτητής που θα διευθύνει την εξ αναβολής αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου ανάμεσα στη Ζάκυνθο και στην ΑΕΛ.
Συγκεκριμένα ο άρχων του αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (28/1) στις 15.00 στο Δημοτικό στάδιο Ζακύνθου είναι ο Συμεών Κοσικίδης του συνδέσμου Αθηνών.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Θέλουν Φωτιά στην Καρδίτσα!

Παρελθόν αποτελεί, τελικά, από τη Ζάκυνθο ο Λάζαρος Φωτιάς. Ο νεαρός μπακ που το τελευταίο διάστημα δεν αισθανόταν... άνετα στο νησί, καθώς είχε χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα, είχε εκφράσει προ ημερών στους διοικούντες την επιθυμία του να αποχωρήσει.
Αρχικά, η ΠΑΕ δεν έβλεπε με καλό μάτι την αποδέσμευση του Φωτιά, ωστόσο οι πιέσεις του παίκτη στον Στέλιο Γούναρη έπιασαν τόπο κι από το απόγευμα της Δευτέρας αναζητά τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό, έχοντας καταθέσει παράλληλα και προσφυγή για τη διασφάλιση των οφειλομένων περασμενων μηνών.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι αποστολές των Μικτών για Μεσολόγγι

Ανακοινώθηκαν, από τους Ενωσιακούς Προπονητές τα ονόματα των ποδοσφαιριστών των Μικτών ομάδων ΠΑΙΔΩΝ και ΝΕΩΝ που πρέπει να παρευρίσκονται την ΤΕΤΑΡΤΗ 28/01/2015 και ώρα 05.45 (πρωί) στο λιμάνι, για να συμμετέχουν στην αποστολή για τους αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Πάλι στη Ζάκυνθο η ΑΕΛ

Για το νησί του Ιονίου αναχώρησε σήμερα Τρίτη και πάλι η ΑΕΛ ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης κόντρα στη Ζάκυνθο.
Μετά το τέλος της σημερινής προπονήσης ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν μετέχουν οι Πίντο, Σταθάκης, Περίκο και Φλεριβάλ που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, καθώς και οι Ρίστοβιτς και Γκούρτσας.