Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

FOOTBALL LEAGUE: Πήρε φόρα ο Εθνικός Γαζώρου, 1-0 τον Τύρναβο


Νέα νίκη (1-0) για τον Εθνικό Γαζώρου, αυτή τη φορά απέναντι στον Τύρναβο, χάρη στο γκολ του Σκέρανιτς, με το τρίποντο να τον φέρνει σε απόσταση... βολής από την κορυφή.
Την έκτη του νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο Εθνικός Γαζώρου, και δεύτερη συνεχόμενη, με την οποία έφτασε στους 21 βαθμούς και τη δεύτερη θέση του Βορείου Ομίλου της Football League. «Θύμα» της ομάδας του Μάκη Κατσαβάκη αυτή τη φορά ήταν ο Τύρναβος, ο οποίος είδε στο 42’ τον Νταβόρ Σκέριανιτς να σημειώνει το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση! Το 1-0 των Σερραίων τους ανεβάζει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία καθώς βρίσκονται πλέον μόνο τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Κέρκυρα, η οποία δοκιμάζεται την Κυριακή στην έδρα της Καβάλας.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κοντά στα τμήματα υποδομής


Με μεγάλη τους χαρά δέχτηκαν την πρόταση των τμημάτων υποδομής που επιμελούνται οι προπονητές, Ανδρέας Γκούσκος και Σπύρος Φιορεντίνος στο γήπεδο των Πηγαδακίων, ο προπονητής του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Τζανλούκα Κολονέλο και οι ποδοσφαιριστές Γεννάδιος Ξενοδόχοβ, Λάζαρος Φωτιάς, Παύλος Κυριακίδης και Αλέξανδρος Γιώρης.
Φυσικά η χαρά των νεαρών, ταλαντούχων, ποδοσφαιριστών ήταν πολύ μεγάλη. Η παρουσία στο χώρο τους των παικτών που έχουν ως πρότυπα, τους ικανοποίησε και σίγουρα «ρούφηξαν» σαν σφουγγάρι όσα τους είπαν για το ποδόσφαιρο και τι πρέπει να γνωρίζουν για τον χώρο, με τον οποίο ασχολούνται.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Έγινε του… 2-1 σήμερα στην Α΄ Κατηγορία - Δείτε το βίντεο στο Μαχαιράδο

Φάση από το Μαχαιράδο με πρωταγωνιστές 
τους Λογοθέτη και Γούλιαρη
Άνοιξε σήμερα η αυλαία της 9ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, με τη διεξαγωγή 4 αγώνων. Το ντέρμπι στο Μαχαιράδο το πήρε ο τοπικός Αστέρας (2-1 τον Α.Ο. Λεβάντε), στο Τσιλιβή η ομώνυμη ομάδα νίκησε 2-1 τον Παναρτεμισιακό Α.Ο., στο Ενωσιακό γήπεδο και στο ντέρμπι των ουραγών ο Αχιλλέας επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα, ενώ στο Ρόιδο η Θύελλα επικράτησε με 4-0 του Α.Ο. Κατασταρίου. Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία


Ανακοινώθηκαν από την Ε.Δ. / Ε.Π.Σ. Ζακύνθου οι Διαιτητές των αγώνων της 9ης αγωνιστικής της  Α΄ Κατηγορίας και 11ης αγωνιστικής της Β΄ Κατηγορίας.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Σήμερα (13:00) χειρουργείται ο Σολφερίνο!

Τελικά δεν γλυτώνει το χειρουργείο ο Αργεντίνος επιθετικός, Νταμιάν Σολφερίνο, ο οποίος έπεσε… «θύμα» του σκληρού παιχνιδιού των αντιπάλων. Ο Νταμιάν, κατ’ αρχήν, μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών (στο Ρίο). Εκεί τον είδε γναθοχειρουργός και διαγνώστηκε κάταγμα ζυγωματικού. Αποφασίστηκε να μεταφερθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο METROPOLITAN, όπου σήμερα στις 13:00 θα μπει χειρουργείο για να του γίνει ανάταξη.

Το zantesport.gr εύχεται στον παίκτη περαστικά και ταχεία ανάρρωση!

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Και οι «ΑΠΕΝΑΝΤΙ» στηρίζουν Γιώργο Θεοδόση (11880)



Εκτός από σύνθημα των «ΑΠΕΝΑΝΤΙ»: «Θεοδόση, είσαι τρέλα, είσαι τρέλα με την κίτρινη φανέλα», που ακούστηκε αρκετές φορές, είχαν αναρτήσει και πανό που έγραφε: «Θεοδόση θυμήσου, οι «ΑΠΕΝΑΝΤΙ» είναι μαζί σου».
Ο ζακυνθινός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της γνωστής εταιρείας «11880», Γιώργος Θεοδόσης που μπήκε από χθες χορηγός στο σορτς και στο πίσω μέρος της φανέλας του ΑΠΣ, είχε την τιμητική του!!!

VIDEO: Το αντιαθλητικό χτύπημα του Λι Κουάντιο στον Πέττα



Την ονομαστική του εορτή είχε την Παρασκευή ο Νίκος Πέττας του ΑΠΣ Ζάκυνθος και ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής της Καλαμαριάς, Λι Κουάντιο φρόντισε να του κάνει ως… «δώρο» το παρακάτω αντιαθλητικό χτύπημα…

VIDEO: Θυμηθείτε τα τρία γκολ και τις καλύτερες φάσεις στη Ζάκυνθο



Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από την αναμέτρηση του Δημοτικού Σταδίου Ζακύνθου, όπου Ο ΑΠΣ επικράτησε εύκολα του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-0 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για τον Βόρειο Όμιλο της Football League.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Στην Πάτρα μεταφέρεται αυτή την ώρα ο Νταμιάν Σολφερίνο για εξετάσεις!

«Θύμα» του σκληρού παιχνιδιού των παικτών της Καλαμαριάς, έπεσε ο Αργεντίνος επιθετικός, Νταμιάν Σολφερίνο, ο οποίος δέχτηκε αγκωνιά στη γνάθο λίγο πριν το τέλος του α΄ μέρους και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.
Μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο και με το δρομολόγιο των 19:00 θα μεταφερθεί στην Πάτρα και στο Ρίο όπου τον περιμένει γναθοχειρουργός.

Πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για κάταγμα στη γνάθο ή εξάρθρημα!

ΤΖΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ: «Ευχαριστούμε τον κόσμο μας» - Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου

Εμφανώς στενοχωρημένος και απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ανδρέας Παντζιαράς. Αντιθέτως, ο Τζανλούκα Κολονέλο εμφανίστηκε με ένα πλατύ χαμόγελο και ευχαρίστησε τους πάντες για την εμφάνιση και νίκη. Αναλυτικά:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: "Βούλιαξε" και την Καλαμαριά (Photos)



Πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση για ένα ακόμη παιχνίδι, η Ζάκυνθος "καθάρισε" και την Καλαμαριά, παρουσία 800 και πλέον φίλων της, αλλά και σε πανελλήνια τηλεοπτική κάλυψη μέσω του ΟΤΕ TV.
Οι παίκτες του Τζιανλούκα Κολονέλο με πρωτεργάτες τους Οικονόμου, Όττα, Αποστόλου, Σκαθαρούδη (χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε τους υπόλοιπους) έδειξαν για ένα ακόμη παιχνίδι ότι έχουν ποιότητα και εξαιρετικό σύνολο. 

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Με τον 12ο παίκτη της θέλει να διατηρήσει το αήττητο

Σπουδαία ημέρα η σημερινή για το ζακυνθινό ποδόσφαιρο, με τον ΑΠΣ Ζάκυνθος να υποδέχεται τον ιστορικό Απόλλωνα Καλαμαριάς, σε ένα παιχνίδι που έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους απανταχού ζακυνθινούς, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας, παιχνίδι της έχει πανελλήνια τηλεοπτική κάλυψη (ΟΤΕ TV Sport 4).
Αν και καθημερινή σήμερα, προβλέπεται να γεμίσει η κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου, αφού ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια της τεχνικής ηγεσίας και του ποδοσφαιρικού τμήματος και θέλει με την παρουσία του να… «σπρώξει» την ομάδα στη νίκη και να διατηρήσει την έδρα, αλώβητη.

ΑΓΕΖ: Κομπλέ στην Κόρινθο για τη νίκη

Με όλα της τα ατού αναχωρεί αύριο το πρωί με το πρώτο δρομολόγιο η ομάδα μπάσκετ της ΑΓΕΖ, όπου την Κυριακή το μεσημέρι στις 13:30 θα αντιμετωπίσει στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου τον τοπικό Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου. Το τεχνικό δίδυμο των Ταυρόπουλου-Θεοδόση δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θα έχει όλους τους παίκτες στην αποστολή, με μοναδικό σκοπό τη νίκη και την άνοδο στη βαθμολογία. Έτσι αυτή θα απαρτίζεται από τους: Τζινόπουλο, Καρακωνσταντάκη, Πόπιβτσακ, Κοτσέτα, Σκούφη, Χαϊκάλη, Μπονίκο, Ακτύπη, Βαρβαρίγο, Νικολόπουλο, Ζάγκλα, Χαλβατζή. Η αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο του Λουτρακίου, ενώ θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση στο Κλειστό της πόλης.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ενδιαφέρον σε Μαχαιράδο και Πλάνο

Με την 9η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας το διήμερο, με τον πρωτοπόρο Ζακυνθιακό να έχει εύκολο έργο απέναντι στον Ελατιακό, ενώ η Θύελλα Αμπελοκήπων υποδέχεται τον περσινό κακό της… δαίμονα, τον Α.Ο. Κατασταρίου. Στα άλλα ματς ξεχωρίζουν αυτά του Αστέρα Μαχαιράδου με τον Α.Ο. Λεβάντε και του Α.Ο. Τσιλιβή με τον Παναρτεμισιακό Α.Ο. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Σημαντικά ματς την 11η αγωνιστική

Πολλά και σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει η 11η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου. Από αυτά, ξεχωρίζουν τα ματς του Πλάνου, όπου η ΑΕ Ζακύνθου υποδέχεται τον Παναρκαδικό και του Αγγερικού, όπου ο Εθνικός Σκουλικάδου υποδέχεται τη Νέα Σάντα/Απέναντι. Ο πρωτοπόρος Αλυκανάς φαίνεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στον Αστέρα Πλάνου. Αναλυτικά το πρόγραμμα που έχει κάποιες αλλαγές σε ημέρα και ώρα διεξαγωγής:

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Α.Σ. ΑΛΚΙΜΑΧΟΣ»: Αύριο οι προαγωγικές εξετάσεις ζωνών (KUP)

Με ανακοίνωσή του ο Αθλητικός Σύλλογος TAE KWON DO «ΑΛΚΙΜΑΧΟΣ», κάνει γνωστό ότι αύριο το απόγευμα (από 18:00 έως 21:00) θα πραγματοποιηθούν οι προαγωγικές εξετάσεις ζωνών (KUP). Τις εξετάσεις θα διεξάγει ο προπονητής-επιθεωρητής του τμήματος, Δάσκαλος Κωνσταντίνος Τζιδημόπουλος, και Δάσκαλος και προπονητής του Ολυμπιονίκη μας, Αλέξανδρου Νικολαΐδη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Από τον Αθλητικό Σύλλογο «Α.Σ. ΑΛΚΙΜΑΧΟΣ» ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 από τις 18:00 – 21:00 στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην οδό Στραβοπόδη 23 θα πραγματοποιηθούν οι προαγωγικές εξετάσεις ζωνών (KUP) των αθλητών και αθλητριών του τμήματος TAE KWON DO του Συλλόγου μας.

Α.Ν.Ο.Ζ.: Σπουδαίες επιδόσεις από την Μάργαρη Νικολέτα

Με τρία μετάλλια (ένα χρυσό και δύο χάλκινα) επέστρεψε στο νησί η αθλήτρια του ΑΝΟΖ, Νικολέτα Μάργαρη, λαμβάνοντας μέρος στο 8ο κύπελλο ΚΟΑΤ που έγινε στο κλειστό κολυμβητήριο της Τρίπολης παρουσία 600 αθλητών! Το Δ.Σ. του ΑΝΟΖ εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου:
«Αρχή των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την κολυμβητική περίοδο 2013-2014 το περασμένο Σαββατοκύριακο (30/11/2013-1/12/2013), με την αθλήτρια του ΑΝΟΖ Μάργαρη Νικολέτα να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση στο 8ο κύπελλο ΚΟΑΤ που έγινε στο κλειστό κολυμβητήριο της Τρίπολης παρουσία 600 αθλητών.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ντέρμπι στο Μαχαιράδο

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, για τον 3ο  Όμιλο της Γ΄ Εθνικής Γυναικών, οι δύο ζακυνθινές ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στο δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου, το οποίο φέτος είναι η έδρα της Δόξας Πηγαδακίων, η οποία θα υποδεχτεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου το μεσημέρι στις 3 τον Α.Ο. Παναρκαδικού. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ηλείος Γιώργος Μαρκαντωνάτος, με βοηθούς του, τους επίσης Ηλείους Ξυδούς και Κοιλιομενιάτη.
 Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής:

Ζ.Α.Ο.: Ξεκινούν και οι Άνδρες

Πρεμιέρα αύριο για το Ανδρικό τμήμα του Ζακυνθινού Αθλητικού Ομίλου. Υποδέχεται στο Κλειστό της Παναγούλας (12:00) το αντίστοιχο του Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β΄ Κατηγορίας, Περιφέρειας Πελοποννήσου. Την 1η αγωνιστική το ζακυνθινό συγκρότημα είχε ρεπό. Οι παίκτες του Γρηγόρη Αβτζή έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις φετινές τους αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η θάλασσα… κατάπιε γήπεδο ποδοσφαίρου!



Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στην Κορώνη, όπου η… αγριεμένη θάλασσα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Ακρίτα.
Το γήπεδο… συνορεύει με την θάλασσα και οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του ντέρμπι της Β’ κατηγορίας για τον Β’ όμιλο, μεταξύ του Ακρίτα Κορώνης και του Χανδριναϊκού, μια και τα κύματα είχαν μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο!
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το παιχνίδι αναβλήθηκε, αν και η φωτογραφία του γηπέδου είναι… απολαυστική.

Πηγή: onsports.gr

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Από Δευτέρα οι μετοχές στον κόσμο του ΑΠΣ Ζάκυνθος!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του zantesport.gr, η προσωρινή διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος αποφάσισε από Δευτέρα να βγάλει στη διάθεση των φίλων της ομάδας τις μετοχές. Η διάθεση θα γίνεται από τις τράπεζες: ΑΓΡΟΤΙΚΗ, EUROBANK και ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926: Ήρθε… και πήγε Μαχαιράδο (Photos)

Τελικά σήμερα το πρωί ήρθε στη Ζάκυνθο η αποστολή της Καλαμαριάς (με το πρώτο δρομολόγιο από Κυλλήνη), ταξιδεύοντας όλη τη νύχτα από Θεσσαλονίκη!
Οι παίχτες αφού ξεκουράστηκαν στο ξενοδοχείο, το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 13:30 βρέθηκαν στο δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου όπου και προπονήθηκαν. Το ότι επέλεξαν το Μαχαιράδο μόνο τυχαίο δεν ήταν, αφού και πέρυσι που ήρθαν στη Ζάκυνθο για να παίξουν με τον ΑΠΣ, στο ίδιο γήπεδο είχαν προπονηθεί. Μάλιστα, ο προπονητής των Ποντίων, Ανδρέας Παντζιαράς (ήταν και στο περσινό ματς) μπορεί να το θεωρεί γούρικο το συγκεκριμένο γήπεδο, μια και στην περσινή αγωνιστική περίοδο, στις 3 Μαρτίου 2013, η ομάδα του είχε επικρατήσει του ΑΠΣ Ζάκυνθος με 3-0, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Αποφασισμένη για το αήττητο στην έδρα της


Η μεγάλη μέρα έφτασε. Αύριο το μεσημέρι στις 3 ο ΑΠΣ Ζάκυνθος υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμαριάς σε ένα παιχνίδι που θα το δει, μέσω της τηλεόρασης, ολόκληρη η Ελλάδα. Είναι το πρώτο ματς στην ιστορία του συλλόγου, όπου για 90 και πλέον λεπτά η Ζάκυνθος θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων, αφού Παρασκευή και τέτοια ώρα δεν υπάρχει άλλη τηλεοπτική κάλυψη.
Την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες της Ζακύνθου, βέβαια, δεν τους απασχολεί αυτό, αλλά το πώς η ομάδα θα κρατήσει το αήττητο στην έδρα της και να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

ΜΙΚΤΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Κακή η έξοδος του Μεσολογγίου


Την ήττα γνώρισαν χθες στο Μεσολόγγι οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Ζακύνθου, από τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Αιτ/νίας. Συγκεκριμένα οι Παίδες του Παναγιώτη Γουσέτη έχασαν με 2-1 και οι Νέοι του Νίκου Μαβίδη με 1-0. Και τα δύο αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα είχαν καλή απόδοση και αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα.

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ – ΜΠΑΣΚΕΤ: Σπουδαία νίκη του Παπάγου (82-75) επί της Νίκης Αμαρουσίου



Ο Παπάγου στην πρώτη του στο "Σαλούν" επικράτησε της Νίκης Αμαρουσίου με 82-75 και έφτασε τους 11 βαθμούς . Οι "Στρατηγοί" κατάφεραν να επιστρέψουν από το 64-70 και με πρωταγωνιστές τους Τσιάκα και Μίχαλο πήραν την πολύτιμη νίκη μπροστά στον κόσμο τους.
Καθοριστικός στο τέλος ήταν ο πολύπειρος  Νίκος Μίχαλος, ο οποίος έβαλε μαζεμένους πόντους (15 από τους 26 που είχε στον αγώνα) ώστε η ομάδα του Δημήτρη Παγίδα να φτάσει στην ανατροπή. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι μόνο στο πέταλο επιτρεπόταν η είσοδος οπαδών. Για να πέσει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής, υπολείπεται το ματς ΑΓΕΖ-Σπόρτιγκ που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου.

FOOTBALL LEAGUE: Οι διαιτητές της 11ης αγωνιστικής και στους δύο ομίλους – Ο Παπαγεωργίου (Άρτας) στη Ζάκυνθο


Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ, οι διαιτητές και οι βοηθοί που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 11ης «στροφής» της Football League.


Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα σημερινά αποτελέσματα της Β΄ κατηγορίας


Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 10ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, με τη Νέα Σάντα/Απέναντι να κατακτά τον βαθμό της ισοπαλίας στα τελευταία λεπτά από τον Α.Ο. Αργασίου. Τα αποτελέσματα:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Από σήμερα στη Ζάκυνθο!

Φάση από το περσινό ματς στη Ζάκυνθο, με πρωταγωνιστή τον Μπάμπη Πετράκο

Οι Πόντιοι θέλουν νέο ξεκίνημα μετά τις τέσσερις διαδοχικές ήττες. Αμφιβολίες για τους Ναλμπάντη, Πασιαλή και Παντελιάδη, που δεν γυμνάστηκαν την Τρίτη.
Την Τετάρτη αναμένεται να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Απόλλωνα για τον αγώνα με την Ζάκυνθο. Και αυτό γιατί η αποστολή θα αναχωρήσει τη συγκεκριμένη ημέρα για το νησί του Ιονίου, αφού το παιχνίδι θα γίνει την Παρασκευή.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Πρώτο τηλεοπτικό παιχνίδι στη Ζάκυνθο


Ιστορική μέρα η ερχόμενη Παρασκευή για το νησί, αφού για πρώτη φορά στα χρονικά της ομάδας, παιχνίδι της θα καλυφθεί ζωντανά, σε πανελλήνια εμβέλεια, από συνδρομητικό κανάλι (OTE TV, Sport 4).
Σίγουρα, άπαντες στο «κυανοκίτρινο» στρατόπεδο θα το περιμένουν πως και πως, θέλοντας να συνοδευτεί και με νίκη επί ενός ισχυρού και ιστορικού σωματείου, όπως είναι ο Απόλλωνας Καλαμαριάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: «Σάρωσε» τα μετάλλια στη Θεσσαλονίκη


Άλλη μία σημαντική επιτυχία από τον ζακυνθινό αθλητισμό ήρθε το προηγούμενο σαββατοκύριακο, από τον σύλλογο Ακροβατικής γυμναστικής «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» Ζακύνθου, που έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής, που έλαβε χώρα στην Μίκρα Θεσσαλονίκης. Ο προπονητής της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ, Ανδρέας Κατιρτζίδης μίλησε την Δευτέρα το βράδυ (τηλεφωνικά) στην αθλητική εκπομπή του IONIAN CHANNEL, «3ο  ΗΜΙΧΡΟΝΟ» και εκτός των άλλων μας ανακοίνωσε ότι το ερχόμενο καλοκαίρι του 2014 η Ζάκυνθος θα φιλοξενήσει ένα μίτινγκ Ακροβατικής Γυμναστικής!

ΑΓΕΖ: Πάει Κόρινθο για το ροζ φύλλο


Με μοναδικό σκοπό τη νίκη θα αναχωρήσει το ερχόμενο Σάββατο η αποστολή της ΑΓΕΖ, όπου την Κυριακή το μεσημέρι στις 13:30 θα αντιμετωπίσει στο Κλειστό της Κορίνθου, τον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.
Οι Περικλής Ταυρόπουλος και Νίκος Θεοδόσης ξεκίνησαν από χθες την προετοιμασία για το δύσκολο ματς, με τον πρώτο να κάνει… βιντεοθεραπεία, «ακτινογραφώντας» τον αντίπαλο.

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΑΓΕΖ: Ξεκινούν και η Γυναίκες – Όλο το πρόγραμμα


Φάση από το περσινό ματς ΑΓΕΖ-Ίφιτος Πύργου, στην Παναγούλα


Έγινε σήμερα 03/12/13 η κλήρωση για πρωτάθλημα των γυναικών στην Α΄ΕΣΚΑ-Η. Η Αγε Ζακύνθου την 1η  αγωνιστική θα υποδεχτεί στο Κλειστό της Παναγούλας τον  Ίφιτο Πύργου, με πιθανή ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

10η αγωνιστική Football League (video)


Δείτε φάσεις, γκολ και δηλώσεις από τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.: Παρελθόν (για πολλοστή φορά) ο Νίκος Βεντουρής, για προσωπικούς λόγους!


Αποχώρηση από το... πουθενά είχαμε στον Παναρτεμισιακό Α.Ο., καθώς ο προπονητής Νίκος Βεντουρής αποτελεί από το απόγευμα της Δευτέρας παρελθόν από τον σύλλογο των Λαγκαδακίων. Ο Βεντουρής συναντήθηκε με την διοίκηση του Παναρτεμισιακού Α.Ο. και ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα για προσωπικούς λόγους. Το αίτημά του έγινε αποδεκτό και η ομάδα των Λαγκαδακίων, μετά από αστραπιαίες κινήσεις της διοίκησης, θα συνεχίσει με τεχνικό δίδυμο τους Νίκο Κλάδη και Παναγιώτη Ραυτόπουλο.

ΤΖΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ: «Δεν μας άφησαν να παίξουμε ποδόσφαιρο»


Στην κάμερα του IONIAN CHANNEL και στην εκπομπή «3ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ» μίλησε χθες το βράδυ ο Ιταλός προπονητής του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Τζανλούκα Κολονέλο. Ο κ. Κολονέλο αναφέρθηκε στο ματς της Κυριακής στην Κέρκυρα με την ομώνυμη ομάδα, καθώς για την παραμονή του στο νησί, την ομάδα και τι βλέψεις έχει γι αυτήν.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ Ε.Ο.: Πάνε Μεσολόγγι οι Μικτές


Για την πρωτεύουσα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, το Μεσολόγγι θα ταξιδέψουν αύριο το πρωί οι αποστολές των Μικτών ομάδων (Παίδων & Νέων) της ΕΠΣ Ζακύνθου, όπου θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Αιτ/νίας.
Αν και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θέλει να υπάρχει το πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων, δεν το υποστηρίζει όμως όπως θα έπρεπε, με αποτέλεσμα οι Ενώσεις να… ταλαιπωρούν (άθελά τους) τους νεαρούς αθλητές με ταξίδια εξπρές, όπως το αυριανό. Τι εννοούμε. Η ΕΠΟ δεν χρηματοδοτεί τις Ενώσεις της όπως θα έπρεπε για τις Μικτές ομάδες, με αποτέλεσμα αύριο οι αποστολές να φύγουν από Ζάκυνθο με το πρώτο δρομολόγιο (6 το πρωί) να ταξιδέψουν για Μεσολόγγι και αμέσως να μπουν (οι Παίδες) για ζέσταμα και αγώνα. Το μεσημέρι μόλις τελειώσουν και οι Νέοι (περίπου στις 17:00 να φύγουν για να προλάβουν το τελευταίο δρομολόγιο. Αυτό το ποδόσφαιρο ονειρευόμαστε στην Ελλάδα; Στην Ελλάδα που πάει σε ένα ακόμα μουντιάλ!!!

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Έχει αγώνα αύριο


Με την εμβόλιμη 10η  αγωνιστική συνεχίζεται αύριο το μεσημέρι το ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, η οποία θα είναι… «κουτσουρεμένη» λόγω των Μικτών μας ομάδων. Συγκεκριμένα, αύριο οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Ζακύνθου αγωνίζονται στο Μεσολόγγι με τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Αιτ/νίας και κάποιοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες της Β΄ Κατηγορίας θα απουσιάζουν οπότε η Ένωση αναβάλλει τα παιχνίδια των ομάδων τους. Αύριο λοιπόν, από τα 7 παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν τα τέσσερα και τα τρία που αναβάλλονται θα γίνουν την επόμενη Τετάρτη 11 Νοεμβρίου. Από τα αυριανά παιχνίδια απουσιάζει το ντέρμπι. Ρεπό έχει αυτή την αγωνιστική ο Παναρκαδικός.

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΣΚΟΡΕΡ: Στα 22 γκολ ο Μαλαφούρης!


Δεν τον πτόησε ούτε η κακοκαιρία τον Διονύση Μαλαφούρη του Α.Ο. Ζακυνθιακού και πέτυχε νέο χατ-τρικ επί του Αετού Καλλιπάδου, με αποτέλεσμα σε 8 αγωνιστικές να έχει πετύχει ήδη 22 γκολ! Ας δούμε όλους τους σκόρερ της Α΄ Κατηγορίας:

ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Αποχώρησε ο Σταύρος Κομιώτης


Μέσω από την προσωπική του σελίδα στο fb ο παίκτης της Θύελλας Αμπελκήπων, Σταύρος Κομιώτης θέλησε να κάνει γνωστούς τους λόγους που αποχώρησε από την ομάδα του χωριού του:

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΤΖΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ: «Ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και ξέρω από διαιτησία»


Πολύ εκνευρισμένος και απογοητευμένος από αυτά που είδε στα 90 λεπτά του παιχνιδιού, εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Ιταλός προπονητής, Τζανλούκα Κολονέλο. Μίλησε για τραγικά λάθη της διαιτησίας, τόσο στο γκολ, όσο και σε επίμαχες φάσεις της Ζακύνθου. Αλλά, όπως είπε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

FOOTBALL LEAGUE: Καταθέτει ένσταση η Καβάλα!


Ο ΑΟΚ θα καταθέσει ένσταση στη διοργανώτρια Αρχή, για το γεγονός ότι δεν άναψαν οι προβολείς του γηπέδου Αλκαζάρ με υπαιτιότητα του Τυρνάβου. Οι άνθρωποι της Καβάλας ζητούσαν επανειλημμένως να ανάψουν οι προβολείς, αφού από ένα σημείο και μετά βασίλευε το σκοτάδι. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του παρατηρητή, ο ηλεκτρολόγος του σταδίου ζητούσε 1.500 ευρώ για να ανάψει τους προβολείς, ποσό που δεν το έδινε η θεσσαλική ΠΑΕ. Έτσι, ο ΑΟΚ θα ζητήσει την ακύρωση του αγώνα και το μηδενισμό των γηπεδούχων.

FOOTBALL LEAGUE: «Ροπαλιά» Ηρακλή, 1-0 τον Απόλλωνα


Τη δεύτερη συνεχόμενη του νίκη στη Football League πανηγύρισε ο Ηρακλής. Μετά την Κέρκυρα ο Γηραιός πέρασε αλώβητος από την Καλαμαριά επικρατώντας με 1-0 του Απόλλωνα 1926.
Το χρυσό γκολ πέτυχε στο 79' ο Μάρεκ Γιάρολιμ με εντυπωσιακό σουτ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τάι.
Το πρώτο 45λεπτο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας για το θέαμα που προσέφεραν οι δυο ομάδες. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Απόλλωνα να σκοράρει ήταν στο 33' όταν ο Πέλκας δοκίμασε το σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 45' ο Ηρακλής είχε δοκάρι σε γύρισμα του Ζαχόρα μέσα στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ – ΜΠΑΣΚΕΤ: Έπιασε κορυφή το Κορωπί


Με αναβολή ξεκίνησε η 7η αγωνιστική καθώς διαιτητές και κριτές δεν μπόρεσαν να προσεγγίσουν το λιμάνι της Ζακύνθου για το παιχνίδι της ΑΓΕΖ με τον Σπόρτιγκ. Στα αγωνιστικά δρώμενα, ασταμάτητος δείχνει ο Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου, καθώς η ομάδα του Κώστα Οικονομάκη έφτασε σε μια ακόμη νίκη κερδίζοντας μέσα στην Πεντέλη την τοπική ομάδα με 66-57.
 Στην κορυφή πέρασε, έστω και προσωρινά το Κορωπί το οποίο επικράτησε μέσα στη Μεσσήνη της τοπικής ομάδας με 77-70, πραγματοποιώντας ένα πειστικό δεύτερο ημίχρονο (36-38 το ημίχρονο), ενώ το Γαλάτσι δεν μπόρεσε ούτε σε αυτή την αγωνιστική να πανηγυρίσει τη νίκη καθώς παρά την υπερπροσπάθεια του ηττήθηκε στο Αγρίνιο με 78-76.

FOOTBALL LEAGUE: Τη νίκη η Κέρκυρα (1-0) - Για "κλοπή" φωνάζουν οι φιλοξενούμενοι! (Photos)


Δεν τα κατάφερε σήμερα η Ζάκυνθος να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Κέρκυρα, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την τοπική ομάδα. Η αποστολή της Ζακύνθου έχει φρικτά παράπονα από τη διαιτησία του Τριαντάφυλλου Τίκα (Ευρυτανίας), θεωρώντας τον υπαίτιο για την ήττα, αφού ακόμα και στο γκολ υπάρχει επιθετικό φάουλ στον Αποστόλου. Ο Ιταλός τεχνικός Τζιανλούκα Κολονέλο ήταν πολύ εκνευρισμένος μετά τη λήξη του αγώνα  και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είδε στο γήπεδο! Η Ζάκυνθος αν και έχασε, είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσει κάποιο γκολ. Ας θυμηθούμε το live του σημερινού αγώνα.