Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΑΓΕΖ-ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: Ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με το δεξί!

Σε ένα παιχνίδι ντέρμπι η γυναικεία ομάδα μας κατάφερε και πήρε το 1ο ροζ φύλλο για φέτος επί της Ε.Α. Παραλίας με σκορ 42-41. Η ομάδα μας αρκετά αλλαγμένη από πέρσυ έδειξε πολύ καλά στοιχεία ομαδικότητας και έβγαλε αρκετές καλές φάσεις κατά την διάρκεια του αγώνα. Η μεγάλη αστοχία στις βολές αλλά και στα σουτ λίγο έλλειψε να μας στοιχίσει την νίκη αλλά με καλή άμυνα οι κοπέλες μας κατάφεραν να κρατήσουν το παιχνίδι στα χέρια τους.

BASKET LEAGUE: Άνετος και ωραίος ο Κόροιβος!

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχτηκε το ματς στην Αμαλιάδα ανάμεσα στον Κόροιβο και τα Τρίκαλα για την 15η αγωνιστική της Basket League, καθώς επικράτησαν 80-58 οι γηπεδούχοι. Ένα σερί 18-0 των παικτών του Μαρκόπουλου με το… καλημέρα ήταν αρκετό για να τους βάλει στη θέση του οδηγού και να διατηρήσουν τον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα μέχρι το τέλος, αφού οι Θεσσαλοί δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να μπουν στη διεκδίκηση της νίκης.
Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν ο Μάρσαλ και ο Ρούμπιο, οι οποίοι σημείωσαν από 17 πόντους, ενώ ξεχώρισε για τους ηττημένους ο Τσούπκοβιτς που ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 21 και τον ακολούθησε ο Χάρις με 15.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Για το "διπλό" στο Αιγίνιο

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, θέλουν να δώσουν στην Ζάκυνθο, που την Κυριακή (8/2), θα αντιμετωπίσει τον  Αιγινιακό.
Οι νησιώτες, που βρίσκονται στην 3η θέση του πίνακα του Βορείου ομίλου με 27 βαθμούς, παραμένουν αήττητοι στα τελευταία πέντε παιχνίδια, όπου μετρούν 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.

ΝΕΟΙ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ο Γιακουμέλος του "Χ"άρισε την ισοπαλία

Με δύο γκολ του Διονύση Γιακουμέλου σε διάστημα 5 λεπτών (85-90) οι Νέοι της Ζακύνθου απέσπασαν την ισοπαλία (2-2) από τους αντίστοιχους της Παναχαϊκής, σήμερα στο γήπεδο "DA LUZ" στην Πάτρα.
Ο νεαρός ζακυνθινός παίκτης είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι και στο 85΄ με κεφαλιά, από εκτέλεση φάουλ του Παναγιωτόπουλου και στο 90΄ με προβολή από πάσα του Τσαναξόγλου έδωσε στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Πάει... τρένο ο ΑΟ Λεβάντες! - Τα αποτελέσματα

Ούτε το Καταστάρι κατάφερε να σταματήσει τη ξέφρενη πορεία του ΑΟ Λεβάντε! Η πρωτοπόρος ομάδα επικράτησε με 2-0 στο Ρόιδο και έκανε το 15 στα 15! Αναλυτικά:

ΣΑΒΒΑΤΟ  07/02/2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: -3 ο Ηρακλής, αλλά με ελπίδα αναίρεσης

Η διοργανώτρια αρχή επέβαλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τον Ηρακλή οι οποίοι όμως θα επιστραφούν όταν σταλεί από την ΦΙΦΑ το απαραίτητο έγγραφο.

Η Football League. ως όφειλε προχώρησε σε επικύρωση της ποινής που έχει επιβληθεί από την ΦΙΦΑ, στον Ηρακλή για αφαίρεση τριών βαθμών λόγω των οφειλών του "Γηραιού" στον ποδοσφαιριστή Ντάνι Λόπεθ.

ΕΠΟ: ΣΟΚ σε Μέγαρα! Μείον 5 σε Βύζαντα

Κεραυνός εν αιθρία (περίπου αν… αιθρία δηλαδή) σε Μέγαρα και Πύργο, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, η ΕΠΟ αποφασίζει τελικά την αφαίρεση άμεσα – και στο τρέχον πρωτάθλημα, φυσικά – 5 βαθμούς από τον Βύζαντα για την περσινή υπόθεση πλαστοπροσωπίας του Φάνη Ζάρκου στον αγώνα με τα Χανιά (θυμίζουμε πως ο εν λόγω παίκτης είχε δηλωθεί στο φ.α. στο συγκεκριμένο ματς, ενώ είχε αποχωρήσει (!) πλέον από τον Βύζαντα) και από τον 6 από τον Πανηλειακό λόγω της μη συμμετοχής του σε 3 αγώνες των «ερυθρολεύκων» σε φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (άρθρο 33, παράγραφος 3 του ΚΑΠ).

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές της 15ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία


Ανακοινώθηκαν  από  την  Επιτροπή  Διαιτησίας   Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  οι  Διαιτητές  των  αγώνων  της  15ης  αγωνιστικής  Α΄και Β΄Κατηγορίας.



Αναλυτικά :
ΣΑΒΒΑΤΟ  07/02/2015

ΑΛΙΚΑΝΑΣ - ΑΓ ΛΕΩΝ   ΓΗΠ : ΑΓΓΕΡΙΚΟΥ    ΩΡΑ : 15.00 
 ΨΑΡΡΗΣ - ΜΠΑΣΤΑΣ - ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ Γ

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: "Τριάρα" επιστροφής για Ηρακλή

Ο Τύρναβος δεν μπόρεσε να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του Ηρακλή. Ο Γηραίος κέρδισε 3-0 τον Τύρναβο και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος του Βορείου ομίλου της FootballLeague.
Οι γηπεδούχοι, χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση, έφθασαν δίκαια στην νίκη. Ο Ηρακλής αγωνίζεται πλέον με διαφορετικά «αέρα». Ο ρόλος του φαβορί για την πρώτη θέση του ανήκει. Δύσκολα, δεν θα είναι πρώτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. 
 Ο Τύρναβος, σε δεύτερο ρόλο, δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός.  

Χειμερινοί αγώνες Παμπαίδων/Παγκορασίδων Α’, Β’: Χρυσό για την Νικολέτα Μάργαρη του ΑΝΟΖ!

Με τη συμμετοχή 450 κολυμβητών/τριών από 72 σωματεία αρχiσαν σημερα (6/2), στο Εθνικό Κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, οι Χειμερινοί αγώνες Παμπαίδων/Παγκορασίδων Α’, Β’ για τα σωματεία του Νότου.
Απο τον ΑΝΟΖ ταξιδεψαν και συμμετεχουν η Στελλα Χιωνη, η Μαρια Πηλικα και Νικολετα Μαργαρη
Απο την πρωτη στιγμη το δελφινι μας Νικολετα Μαργαρη μας χαρισε και το πρωτο χρυσο, με χρονο 30,96 στα 50m πεταλουδα...

Με Γιώργο Αστερή… στην ΟΡΤ

Δείτε στην ΟΡΤ:

- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 22:15μμ ''ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ''

- ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 22:00μμ ''ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ''

- ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 22:15μμ ''ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ''

...με το ΓΙΩΡΓΟ ΑΣΤΕΡΗ...  

''Αθλητικός δικαστής''

*Δείτε Παρασκευή 6-2 και ώρα 22:15μμ στην ΟΡΤ(επανάληψη το Σάββατο το πρωί) στον Αθλητικό Δικαστή!!

Διπλό χτύπημα της μοίρας για τον Διονύση Κλάδη!

Μετά το χαμό της αγαπημένης του μητέρας, ο Πρόεδρος της Επιτρπής Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ζακύνθου, Διονύσης Κλάδης, έχασε και τον αγαπημένο του αδελφό, Στασινό.
Από την πρώτη στιγμή του προβλήματος υγείας του αδελφού του (λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων), ο Κλάδης ήταν συνεχώς στο πλάι του!
Το zantesport εκφράζει τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του κ. Κλάδη.

Γ' Εθνική: Οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής

Οι διαιτητές και κομισάριοι της Γ' Εθνικής Ανδρών είναι:

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου

1ος Όμιλος
 
Παναγούλας 13.00 Ζάκυνθος-Νήαρ Ηστ Μαντήλας-Λιότσος (Κώστης)

Ν. Περκίζας 17.00 Χαλάνδρι-Κεραυνός Αιγίου Μπανασάκης-Χριστινάκης (Φαλούκας)

Football League: Η αρχή από το Καυτανζόγλειο

Με μια αναμέτρηση ξεκινά σήμερα η 16η αγωνιστική της Football League, καθώς ο Ηρακλής υποδέχεται τον Τύρναβο.
Ο Γηραιός θέλει να συνεχίσει την εντυπωσιακή του πορεία και να αγκαλιάσει την πρώτη στην κανονική περίοδο στον βόρειο όμιλο. Τα προβλήματα δε λείπουν για τον Νίκο Παπαδόπουλο, καθώς είναι τιμωρημένοι  οιΠουρτουλίδης και Μπαρτολίνι, Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκονται οι Καρασαλίδης και Ζαμπάζης, ενώ επιστρέφει και ο Γιαννίκογλου.

Ηρακλής: Η μέρα της κρίσης για την αφαίρεση βαθμών

Μεγάλη αγωνία επικρατεί στον Ηρακλή, καθώς εντός της Παρασκευής (6/2) αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της τιμωρίας του από τη FIFA.
Ο Γηραιός έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, για οφειλές προς τον Ντάνι Λόπεθ, τον οποίο ωστόσο η διοίκηση εξόφλησε, αλλά εκπρόθεσμα. Από τον Ηρακλή έχει ζητηθεί η ανάκληση της τιμωρίας, με την ΕΠΟ να περιμένει την απάντηση της FIFA έως σήμερα, αλλιώς θα προχωρήσει στην ενεργοποίηση της ποινής.

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Κοντονής: «Είμαι ικανοποιημένος από τις συζητήσεις»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα συζητήσεις που είχε με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ, με τελευταία αυτή του Παναθηναϊκού και με τον Γιάννη Αλαφούζο, εμφανίστηκε ο Σταύρος Κοντονής.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού είναι σίγουρος θα υπάρξει καλή συνεργασία με όλα τις πλευρές, ενώ προανήγγειλε και την κατάθεση νέου νομοθετικού σχεδίου.

Αλαφούζος: «Να υπάρξει διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα η συνάντηση του πρόεδρου του Παναθηναϊκού με τον Υφυπουργό Αθλητισμού. Μετά το τέλος του προγραμματισμένου ραντεβού, ο Γιάννης Αλαφούζος, μιλώντας στους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στην ατζέντα της συζήτησής του με τον Σταύρο Κοντονή, τονίζοντας πως δεν μπήκαν σε λεπτομέρειες κάτι που ελπίζει να συμβεί στην συνέχεια.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Μολιχιτούδης στο Αιγίνιο και ο Πυλαρινός στο ΟΑΚΑ

Tους διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής στην Football League, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (5/2) η ΚΕΔ.


Αναλυτικά:

Νότιος όμιλος
Κυριακή 8/2 15.00
Παναχαϊκή-Επισκοπή
Διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Κασσαβέτης (Αιτωλ/νιας), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)
4ος: Αντωνίου (Αθηνών)



Καλλιθέα-Παναιγιάλειος
Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)
Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής)
4ος: Καρυοφύλλης (Πειραιά)

Σ.Δ.Π. ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Και πάλι στα (εντός) παιχνίδια του Παναρτεμισιακού

Μετά τη Δήλωση-Διευκρίνηση του Προέδρου του Παναρτεμισιακού ΑΟ, Μπάμπη Ραυτόπουλου για τους τρεις διαιτητές Λιβέρη-Κωστάκη-Μπέη, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ζακύνθου ξεκινά από αυτή την αγωνιστική να σφυρίζει και πάλι τα εντός έδρας ματς του Παναρτεμισιακού ΑΟ. Η αρχή γίνεται στο παιχνίδι του Σαββάτου, όπου η ομάδα των Λαγκαδακίων θα υποδεχτεί στο Μαχαιράδο τον ΑΟ Τσιλιβή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Δ.Π.  Ζακύνθου:

ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ: 13 μετάλλια στο Πανελλήνιο Jiu Jitsu

"Σάρωσε" και πάλι τα μετάλλια η σχολή Πολεμικών Τεχνών "ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ", στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα JIOU JITSOU!
Η ανακοίνωση του συλλόγου:

"Ο Αθλητικός σύλλογος ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ φιλόξενος συμμετέχει με 20 αθλητές στο πρωτάθλημα κ κατέκτησε 13 μετάλλια.

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Στον Προμηθέα 2014 το ντέρμπι - Νίκη για τις Ιτιές/FDL

Πολύ μεγάλη νίκη για τον Προμηθέα 2014 που σε ένα νευρικό παιχνίδι κατάφερε και επικράτησε εκτός έδρας της ΕΑ Παραλίας με 68-64, πιάνοντας την αντίπαλό του στην 3η θέση, νικώντας τη με την ίδια διαφορά με την οποία είχε χάσει στο 1ο γύρο. Βέβαια, το σημαντικότερο είναι πως κατάφερε να ισοφαρίσει τις νίκες κι έτσι σε περίπτωση που οι 2 ομάδες συναντηθούν στα play-off θα αρχίσουν από το 1-1.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο καθ’ όλη τη διάρκεια του και κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, καθώς η ομάδα της Παραλίας αστόχησε σε μπάσιμο 1 δευτερόλεπτο πριν τη λήξη κι ενώ η ομάδα του Χρήστου Μήλα ήταν μπροστά με 1 καλάθι.

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Γκιάφης (Αιτ/νίας) στην Βάρδα


Ανακοινώθηκαν σήμερα οι διαιτητές της 17ης αγωνιστικής στον 3ο  όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Στο παιχνίδι της Βάρδας θα σφυρίξει ο Γκιάφης (Αιτ/νίας) με βοηθούς του τους Αντωνόπουλο και Κακατσίδη, επίσης από την Αιτ/νία. Αναλυτικά:

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Το μεταγραφικό πάρε δώσε του Ιανουαρίου στο Βόρειο Όμιλο

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε και σας παρουσιάζουμε τα μέχρι στιγμής πάρε – δώσε των ομάδων του βορείου ομίλου της Football League.
Αναλυτικά οι μεταγραφές:
Βόρειος Όμιλος

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: «Να μην έχουμε έκτροπα και χυδαιότητες» (video)

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών συνάντησε τον κ.Κοντονή στο γραφείο του, έχοντας προγραμματίσει ραντεβού ώστε να κάνουν κουβέντα για τα περιστατικά βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με αφορμή το επικείμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, ενώ φυσικά, αυτό δεν ήταν το μοναδικό θέμα συζήτησης μεταξύ των δύο ανδρών.
Αποχωρώντας από το γραφείο του νέου Υφυπουργού Αθλητισμού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε αρχικά: «Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον κ.Κοντονή κι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα είπαμε και άκουσα. Στόχος όλων μας είναι η πάταξη της βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είμαι αισιόδοξος για την προσπάθεια που γίνεται».

Γ’ Εθνική: Ο ορισμός των αναβληθέντων - Για 11/2 πάει το Ζακυνθιακός-Πανελευσινιακός


Στον ορισμό των αγώνων που δε διεξήχθησαν την Κυριακή 1/2, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών προχώρησε η Επιτροπή Γ’ Εθνικής της ΕΠΟ.
Το παιχνίδι του 1ου ομίλου Έβρος Σουφλίου-Δόξα Δράμας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11/2 στις 15:00, ενώ τα πέντε παιχνίδια του 4ου ομίλου (Ιωνικός-Γιούχτας, Αστέρας Βάρης-Κισσαμικός, Τρίγλια Ραφήνας-Ηρόδοτος, Αναγέννηση Ιεράπετρας-Κηφισιά και Νέα Ιωνία-ΠΑΟ Κρουσώνα) θα γίνουν το Σάββατο 21/2, ημερομηνία που δεν είχε δράση ο 4ος όμιλος.

Τέλος ο ΕΝΦΙΑ! - Έρχεται ο φόρος μεγάλης ακίνητης περιουσίας

Η νέα κυβέρνηση θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και θα προχωρήσει στη φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας, άνω των 300.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής», η κατοχή ακινήτων, οικοπέδων, γαιών, έργων τέχνης, τραπεζικών καταθέσεων, επενδυτικών προϊόντων, συμμετοχών και άλλων στοιχείων που βρίσκονται στην Ελλάδα, αλλά και όσων κάνουν δήλωση στη χώρα και κατέχουν αντίστοιχα περιουσιακά στοιχεία στο εξωτερικό (αφού ληφθεί υπόψη και η φορολόγηση τους εκτός Ελλάδας), θα φορολογηθούν με φόρο μεγάλης περιουσίας, βάσει του περιουσιολογίου.

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία


Ανακοινώθηκε  από  την  Επιτροπή  Πρωταθλήματος  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  το  πρόγραμμα των  αγώνων  της  15ης  αγωνιστικής  Α΄και Β΄Κατηγορίας.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ: "Ουδέποτε ανέφερα τις λέξεις εκτελεστικά όργανα"!

Σε δήλωση-διευκρίνιση προχώρησε ο Πρόεδρος του Παναρτεμισιακού ΑΟ Χαράλαμπος Ραυτόπουλος σχετικά με την περιβόητη συνέντευξη τύπου που είχε παραχωρήσει στα τοπικά ΜΜΕ, με αποτέλεσμα ο Σ.Δ.Π. Ζακύνθου να αποφασίσει να μην σφυρίζει τα εντός έδρας ματς της ομάδας του έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Αναλυτικά η δήλωση-διευκρίνιση:

Βραβεία ΠΣΑΠ: Οι καλύτεροι στην Super League

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών(ΠΣΑΠ) βράβευσε τους μεγάλους πρωταγωνιστές του 2013-2014,
Ο Γιάννης Αναστασίου, ψηφίστηκε ο καλύτερος προπονητής SuperLeague. Κορυφαίος τερματοφύλακας για το 2013-14 αναδείχθηκε ο Ρομπέρτο, ξένος ποδοσφαιριστής ο Μάρκους Μπεργκ, ενώ το βραβείο του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή πήρε για δεύτερη σερί χρονιά ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.
Πρώτος σκόρερ περυσινού πρωταθλήματος Εστέμπαν Σολάρι, ταξίδεψε, από την Αργεντινή, για να παραλάβει το βραβείο του!

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Βραβεία ΠΣΑΠ: Οι καλύτεροι του Νοτίου Ομίλου

Ο Μάριο Γκούρμα, ήταν ο πρωταγωνιστής της βραδιάς των βραβείων, στον νότιο όμιλο της Football League. Ο 32χρονος επιθετικός, νυν παίκτης της Λαμίας και πέρυσι του Ολυμπιακού Βόλου, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος ξένος της κατηγορίας, ενώ βραβεύτηκε και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Βραβεία ΠΣΑΠ: Οι καλύτεροι του Βορείου Όμιλου

Νίκη Βόλου και Ηρακλής είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο, στις βραβεύσεις του ΠΣΑΠ, που αφορούσαν τον Βόρειο όμιλο της FootballLeague. Η Νίκη Βόλου είχε την μερίδα του λέοντος, καθώς πήρε την άνοδο με συνέπεια να ξεχωρίσουν οι ποδοσφαιριστές της, με τη απόδοση τους. Δεν πέρασε απαρατήρητη, η τοποθέτηση του Ισπανού Ανιέτε που αναφέρθηκε στην διάλυση της Νίκης Βόλου, λέγοντας στα ελληνικά ότι δεν αξίζει τέτοια κατάληξη. 

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια το πρόγραμμα της 16ης "στροφής" της Football League. Κάμερες σε Μενίδι, ΟΑΚΑ, Καλαμαριά και Καυτανζόγλειο.


Αναλυτικά:
Νοτιος όμιλος
Κυριακή 8/2-15.00
Παναχαϊκή - Επισκοπή
Καλλιθέα - Παναιγιάλειος
ΑΕΚ - Χανιά (18.00 ΟΤΕ ΤV)

Γ’ Εθνική: Την Τρίτη (3/2) η απόφαση για τα εξ αναβολής

Η κακοκαιρία που έπληξε όλη τη χώρα το Σαββατοκύριακο είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή επτά αγώνων της Γ’ Εθνικής, με την Επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΟ να συνεδριάζει την Τρίτη (3/2) για τον εκ νέου ορισμό τους
Συγκεκριμένα, αναβλήθηκε το Έβρος Σουφλίου-Δόξα Δράμας στον 1ο όμιλο, το Ζακυνθιακός-Πανελευσινιακός στον 3ο όμιλο και πέντε παιχνίδια στον 4ο όμιλο και συγκεκριμένα τα: Ιωνικός-Γιούχτας, Αστέρας Βάρης-Κισσαμικός, Τριγλία Ραφήνας-Ηρόδοτος, Αναγέννηση Ιεράπετρας-Κηφισιά και Νέα Ιωνία-ΠΑΟ Κρουσώνα.

ΑΕΛ – Αγροτικός Αστέρας 1-0

Το γκολ του Μπόγιοβτς στο 36’ χάρισε τη νίκη στους «βυσσινί» που μένουν σε απόσταση… αναπνοής από την προνομιούχο τριάδα
Χωρίς απώλειες συνέχισε την πορεία της για τα πλέι οφ η ΑΕΛ καθώς επιβλήθηκε στο «Αλκαζάρ» του Αγροτικού Αστέρα με 1-0 και παρέμεινε σε απόσταση 2 βαθμών από την προνομιούχο τριάδα.
Με την ώθηση της έδρας οι «βυσσινί» ξεκίνησαν πολύ καλύτερα το ματς έχοντας σαφή υπεροχή και περιορίζοντας ουσιαστικά την ομάδα του Ευόσμου στο μισό γήπεδο. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τους γηπεδούχους μόλις στο 3’ με τον Γιάντση να στέλνει την μπάλα άουτ με κοντινή προβολή. Σε υψηλού ρυθμούς συνέχισε η ΑΕΛ δείχνοντας όμως δυσκολία στο να δημιουργήσει φάσεις, καθώς υστερούσε στην τελική πάσα.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Και στα δύσκολα... Ζακυνθάρα! (66 Photos)

Μπορεί σήμερα να έλειπαν από την ομάδα τρεις (ενδεκαδάτοι) ποδοσφαιριστές (Οικονόμου, Βαρέλα και Ουνγιαλίδη), μπορεί να μην έπιασε την απόδοση των δύο προηγούμενων ματς (Ολυμπιακό Βόλου και ΑΕΛ), κατάφερε όμως με ψυχή να πάρει ένα ακόμα "τρίποντο"και να τρελαίνει ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα με τις αποδόσεις της! 
Το παιχνίδι, σε γενικές γραμμές, ήταν μέτριο έως κακό (σε αυτό συνέβαλε και η κακή απόδοση του Τυρνάβου) και ως το πρώτο γκολ (70΄) είχαμε δει μόνο μία καλή φάση, αυτή του 3ου λεπτού, με το δοκάρι του Ευθυμιάδη.

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

1ος Όμιλος Νότου: Απίστευτο ρεκόρ ο Μπέλλας, νίκη ο Έσπερος ΑΟΠΑ

Ο Γιάννης Μπέλλας έκλεψε τις εντυπώσεις στους κυριακάτικους (01/02) αγώνες της 15ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής.
Η Ένωση Ιλίου επιβλήθηκε με 98-51 του Κρανιδίου, με τον 29χρονο γκαρντ να πετυχαίνει απίστευτο ρεκόρ με δεκαπέντε τρίποντα! Συγκεκριμένα, είχε 15/23 και συνολικά πενήντα πόντους! Στην κορυφή της κατάταξης παρέμεινε ο Έσπερος ΑΟΠΑ, που επιβλήθηκε με 87-73 της Νίκης Αμαρουσίου, ενώ ο Προμηθέας Χαλανδρίου είχε άνετο έργο απέναντι στο Μανδραϊκό (91-71).

ΚΟΝΤΟΝΗΣ: «Συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο ενός τόσο νέου ανθρώπου»

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια του ίδιου, αλλά και της πολιτικής ηγεσίας, για το θάνατο του Αναστάσιου Νάσση εξέφρασε ο Σταύρος Κοντονής.
Ο 18άχρονος παίκτης της εφηβικής ομάδας του Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας ξεψύχησε στο κλειστό «Ανδ. Δασκαλάκης», κατά τη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα με τον Πήγασο Κορυδαλλού για το αναπτυξιακό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Ο υφυπουργός Αθλητισμού εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εξέφρασε την οδύνη του για το χαμό ενός τόσο νέου ανθρώπου και βεβαίωσε δημόσια την οικογένειά του πως θα διερευνηθεί η υπόθεση σε όλες τις διαστάσεις της.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Πέρασε (και) από τον Βόλο ο Ηρακλής (0-1)

Νικητής στον ντέρμπι του Βόλου, ήταν ο Ηρακλής που επιβλήθηκε 1-0 του τοπικού Ολυμπιακού. Ο Ηρακλής χωρίς να πιάσει σπουδαία εμφάνιση, πήρε τους τρεις βαθμούς και συνέχισε το αήττητο σερί, στον βόρειο όμιλο, της Football League. 
Στον ΕΑΚ του Βόλου βρέθηκε αρκετός κόσμος για να παρακολουθήσει το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής. Σπουδαίο θέαμα δεν υπήρξε, αλλά είχε το χαρακτήρα του ντέρμπι. 

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-3ος ΟΜΙΛΟΣ: Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής


Νέο στραβοπάτημα του πρωτοπόρου Παναργειακού, ο οποίος παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στην Τρίπολη, με τον Παναρκαδικό. Ρεπό είχε ο δεύτερος Αιολικός, ενώ δεν έγινε (λόγω απαγορευτικού) το Ζακυνθιακός-Πανελευσινιακός. 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα της Κυριακής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Έπεσε σήμερα η αυλαία της 14ης αγωνιστικής στην Β΄ Κατηγορία με μία σούπερ έκπληξη. Το Κερί απέσπασε ισοπαλία (εκτός έδρας) από τον πρωτοπόρο Έσπερο με 1-1! Για την Α΄ Κατηγορία ο Παναρτεμισιακός ΑΟ επικράτησε άνετα 4-2 του Αλυκανά στον Αγγερικό. Αναλυτικά:

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Νίκες για Αιγινιακό και Λαμία, γκέλαραν τα Χανιά


Μεγάλη εμφάνιση που συνοδεύτηκε και από  μεγάλη νίκη για τον Αιγινιακό που επικράτησε εκτός στην Καρδίτσα, της Αναγέννησης  με 2-1. Ήταν αναμφισβήτητα, το αποτέλεσμα που ξεχώρισε από τα ως τώρα παιχνίδια.   
Στο ίδιο όμιλο, στον Βόρειο, ο Πιερικός γύρισε τούμπα το παιχνίδι. Ο Απόλλων 1926 προηγήθηκε με 1-0, αλλά η ομάδα της Κατερίνης με  δύο γκολ γύρισε το παιχνίδι και έφθασε στην νίκη με 2-1. Σημαντική ήταν και η επικράτηση της Λαμίας με 1-0 του Φωκικού και διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Κανονικά στη Ζάκυνθο η αποστολή του Τυρνάβου

Άνοιξε σήμερα (Κυριακή 01/02) το μεσημέρι στις 12:30 η πορθμειακή γραμμή Ζακύνθου-Κυλλήνης, με αποτέλεσμα να ταξιδέψει κανονικά για το νησί του Ιονίου η αποστολή του Τυρνάβου, όπου αύριο Δευτέρα στις 3 το μεσημερι θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης τον τοπικό ΑΠΣ Ζάκυνθος.

ΑΓΕΖ: Ήττα στο Αίγιο (64-52)

Μεγάλο πλεονέκτημα κατέκτησε προ ολίγου ο Κεραυνός επί της Ζακύνθου, στη συγκλονιστική "μάχη" για την άνοδο στον πρώτο όμιλο του Νότου. Η ομάδα του Αιγίου, κυριάρχησε στο παρκέ καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και είχε σταθερά ένα σημαντικό προβάδισμα, το οποίο της έδωσε την ευκαιρία να κερδίσει με το ευρύ 64-52.

Παναθηναϊκός: Η… αρπαγή και η οψιόν του Μαυρία

Ο Παναθηναϊκός πήρε τον Χάρη Μαυρία μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ ενώ παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι.
Μια μεταγραφή που είχε χαρακτήρα… αρπαγής ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός το Σάββατο (31/01) με την απόκτηση του Χάρη Μαυρία. Ο 21χρονος εξτρέμ επέστρεψε από την Αγγλία με τη μορφή δανεισμού, την ώρα που ήταν έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής άσος τα είχε βρει σε όλα με τους Θεσσαλονικείς και ήταν έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο για τη συμπρωτεύουσα, όμως, ένα τηλεφώνημα από τον Τάκη Φύσσα άλλαξε όλα τα δεδομένα.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Αναβλήθηκε το ματς Ζακυνθιακός-Πανελευσινιακός! (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Οι κακές καιρικές συνθήκες και πιο συγκεκριμένα οι ισχυροί άνεμοι που έχουν δημιουργήσει προβλήματα σε όλη τη χώρα (και ειδικά στο Ιόνιο), είναι πολύ πιθανό να αναβάλλουν τη σημερινή αναμέτρηση της Γ΄ Εθνικής, Ζακυνθιακός-Πανελευσινιακός.