Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΖΕΥΣ: Στην τελική ευθεία οι εργασίες για το νέο κολυμβητήριο

Με γοργούς ρυθμούς βαίνουν οι εργασίες στα Ντουρέϊκα του Γαϊτανίου, όπου δημιουργείται νέο κολυμβητήριο για το νησί μας.

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Αλλαγή Προέδρου! - Αναλαμβάνει ο Αλ. Σπίνος

Ο πρώην Πρόεδρος, Γιάννης Πλαρινός
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του zantesport, στον Α.Ο. Τσιλιβή μετά από 4,5 χρόνια αλλάζει ο Πρόεδρος!

Ε.Π.Ο.: Τα... κατεστραμμένα βιβλία ήταν σε αποθήκη!

Η αποκάλυψη ότι η ΕΠΟ δήλωνε ως «καταστρεφέντα» τα βιβλία προηγούμενων ετών, τα οποία όμως βρέθηκαν σε κούτες σε κτίριο της οδού Φυλής, προκύπτει από την έρευνα του ΣΔΟΕ στα γραφεία της ΕΠΟ στις 23 Ιουνίου 2016.

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Με σύνθημα "όλοι μαζί μπορούμε" Παλληξουριακός και Φωκάτα έπαιξαν για τον Λεωνίδα

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα (21/09), στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι, το προγραμματισμένο παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ Παλληξουριακού - Φωκάτων για την ενίσχυση ενός δικού τους ανθρώπου ο οποίος χρειάζεται την στήριξη όλων μας.

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΡΙΟ 2016: Μας έκανε υπερήφανους ο Γεράσιμος Λιγνός!

Συμμετείχε για πρώτη φορά στη ζωή του σε ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός και κατάφερε να πετύχει μεγάλες επιτυχίες.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια δίπλα στον Λ. Κουτσούκη - Η κίνηση ανθρωπιάς του Ευθύμη Κουλούρη

Το πρόβλημα υγείας του ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, Λεωνίδα Κουτσούκη δεν έχει αφήσει ασυγκίνητους αρκετούς ανθρώπους του αθλητισμού.

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΓΕΖ: Ξανά στο γήπεδο - Έφυγαν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες

Και πάλι στο παρκέ θα βρεθούν από αύριο Πέμπτη 22/09 οι μικροί, αλλά και οι μεγάλοι αθλητές της ΑΓΕΖ αφού το Κλειστό της Παναγούλας σήμερα αδειάζει από τους 50 πρόσφυγες και μετανάστες που είχαν καταλύσει εκεί μετά το ναυάγιο που είχαν το απόγευμα της Δευτέρας, περίπου 45 ναυτικά μίλια Ν-ΝΔ του Κεριού.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ: Νέα πρόσωπα... νέες φιλοδοξίες

Δυναμικά ξεκινάει η χρονιά για τον ιστορικό Αστέρα Μαχαιράδου, ο οποίος μπήκε χθες στο γήπεδο για την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς.

Δεμένα τα πλοία 22 & 23 Σεπτεμβρίου

Χωρίς δρομολόγια πλοίων στη γραμμή Ζακύνθου-Κυλλήνης θα μείνει από τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου έως τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου και το νησί μας εξαιτίας της 48ωρης πανελλαδικής κινητοποίησης, που κήρυξε η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ).

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: "Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ στο γήπεδο για να συμπαρασταθούμε στον αγώνα του Λεωνίδα"

Ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. του Α.Ο. Τσιλιβή για τον φιλανθρωπικό αγώνα με αντίπαλο τον Παλληξουριακό την ερχόμενη Κυριακή 25/09. Αναλυτικά:

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ: Και μετά την Κύπρο φεύγει για Γερμανία!

Με μία βαλίτσα στο χέρι είναι ο προπονητής και οι αθλητές του ζακυνθινού συλλόγου "ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ".
Μετά την επιτυχημένη παρουσία στη Λάρνακα και τα δύο ασημένια μετάλλια στο Βαλκανικό & Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου Κ15, έρχεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Γκελσενκίρτσεν και στο γήπεδο της Σάλκε "ΦΕΛΤΙΝΣ ΑΡΕΝΑ", 24-25/09/2016.

Αποφάσισε επ΄ αόριστον αναβολή η Football League

Αναβολή επ΄αόριστον αποφάσισε στο σημερινό της Δ.Σ. η διοργανώτρια αρχή.
Σ΄αυτό δεν ανακοινώθηκε ούτε η εύρεση τηλεοπτικής στέγης, αλλά και ούτε η παράταση για το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, ενώ αποφασίστηκε μια πενταμελής επιτροπή, η οποία θα αναλάβει τόσο την εξεύρεση τηλεοπτικής στέγης, καθώς επίσης και χορηγών.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Συνειδητά στην Β΄ Κατηγορία!

Όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το zantesport για την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα του ΑΟ Λεβάντε, ήρθε το νέο Δ.Σ να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ μας (διαβάστε ΕΔΩ).

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΒΕΛΛΙΟ: Διαβάστε τι κάνει για τον Λεωνίδα Κουτσούκη

Ο επιθετικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, Απόστολος Βέλλιος διέθεσε προς δημοπράτηση στο "Charity Idols" μία φανέλα του, ενημερώνοντας μέσω Instagram, πως τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στον Λεωνίδα Κουτσούκη που δίνει μάχη με τη λευχαιμία.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: "Πρώτη" του Τρουπιώτη! (photos)

Αν εξαιρέσουμε την αγωνιστική χρονιά όπου ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός έπαιξε στην Γ΄ Εθνική και είχε στον πάγκο του τον Σπύρο Αντωνόπουλο, είναι η πρώτη φορά στις τοπικές κατηγορίες της ΕΠΣ Ζακύνθου όπου ο Στράτος Κουρούμαλος θα έχει φέτος στον πάγκο και συνεργάτη.

ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ: «Ασημένιοι» Τσίπηρας και Λούντζης!

Άλλη μία μεγάλη επιτυχία πέτυχε η σχολή Πολεμικών Τεχνών «ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» που εδρεύει στην Ζάκυνθο.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016