Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΠΟΔΟΒΟΛΕΪ: Ξεκίνησε με θέαμα και... θέαμα!!! (Photos)

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του Ποδοβόλεϊ στο καταπληκτικό Beach Bar "SEA SITE", στον Λαγανά (δίπλα στο Βεζάλ).

Παναθηναϊκός: Αντίπαλος η Κλαμπ Μπριζ

Απέναντι στην ομάδα του Βελγίου θα ξεκινήσει η ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Δραματικές ώρες: Στις φλόγες ο Καρέας και η Λακωνία

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε πρίν από λίγο στο Πεντάγωνο για την κατάσταση στα μέτωπα των πυρκαγιών στη Νεάπολη και στον Καρέα.
Στο μεταξύ, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γ. Πανούσης απέστειλε αίτημα για βοήθεια σε εναέρια μέσα στη Γαλλία και την Ιταλία και αναμένεται η απάντηση.

Μποξέρ ο Μπέος εναντίον του Πάσχου

Επίθεση με γροθιά από τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο καταγγέλει ότι δέχτηκε σήμερα το μεσημέρι, ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ Μπάμπης Πάσχος την ώρα που πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητό του που ήταν σταθμευμένο στο λιμάνι του Βόλου. Όπως κατήγγειλε ο κ. Πάσχος, βρισκόταν με τους συνεργάτες του σε καφετέρια και αντιλήφθηκε τους συνεργάτες του δημάρχου.

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΠΟΔΟΒΟΛΕΪ: Ξεκινάει η δράση!!!



Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (16/07) το απόγευμα η κλήρωση του τουρνουά Ποδοβόλεϊ, στο STRADA COFFEE στην παραλιακή.
Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή είναι:

ΠΟΔΟΒΟΛΕΪ: Σήμερα η κλήρωση... αύριο το θέαμα!!!

Όλα είναι έτοιμα για το γεγονός του φετινού καλοκαιριού!!!
Συγκεκριμένα, το τριήμερο αυτό (17, 18 & 19/07) ο ζακυνθινός ποδοσφαιριστής Χρήστος Κομιώτης (ιδρυτής του FOOTVOLLEY ZANTECLUB) διοργανώνει γι άλλη μία χρονιά τουρνουά Ποδοβόλεϊ με τοπικούς αθλητές στο καταπληκτικό Beach Bar "SEA SITE" στον Λαγανά!

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωσε Οικονόμου ο Αγροτικός Αστέρας

Στον Αγροτικό Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Οικονόμου μετά από μία πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα της Ζακύνθου. Ο 30χρονος ανακοινώθηκε από τους «σταχυοφόρους» και την επόμενη σεζόν θα παίζει με το νούμερο 10 στην πλάτη.

Ψάχνουν… Ένωση οι ομάδες Γ’ Εθνικής στη Θεσσαλία

Έντονη είναι η ανησυχία στις ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας, που τη νέα σεζόν θα αγωνιστούν στη Γ’ Εθνική.
Η δικαστική διαμάχη της Ένωσης με την ΕΠΟ έχει θέσει την ΕΠΣ εκτός ελληνικού ποδοσφαίρου, με τις επιπτώσεις να είναι άμεσες στα σωματεία.

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Απέκτησε τον Κώστα Νικολόπουλο!

Ακουγόταν το τελευταίο διάστημα, στα ποδοσφαιρικά στέκια, ότι ο έμπειρος μεσο-επιθετικός Κώστας Νικολόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Α.Ο. Τσιλιβή.

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο ΚαρΕΛΑκης στον ΑΟ Λεβάντε!

Στη Ζάκυνθο για να μιλήσει με το Δ/Σ της ομάδας μας βρέθηκε σήμερα ο προπονητής Γιώργος Καρελάκης. Κατάγεται από Ατωλ/νία και είναι λιμενικός στο επάγγελμα.

ΑΝΟΖ: Πολλά μετάλλια & ατομικά ρεκόρ από τα "δελφίνια" μας!



Έπεσε η αυλαια του Πανελληνιου Πρωταθληματος στην Πατρα, ενος πρωταθληματος που μας αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις λογω των εντυπωσιακων επιτευγματων των 4 κολυμβητριων μας Μαργαρη Νικολεττα- Πηλικα Μαρια- Στεφανοπουλου Ιωαννα- Χιωνη Στελλα.

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Αυτή είναι η συμφωνία Ελλάδας και εταίρων-δανειστών...

Το αναλυτικό κείμενο της συμφωνίας στην οποία προχώρησαν η χώρα μας και οι εταίροι-δανειστές δημοσιοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/7) το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

ΠΟΔΟΒΟΛΕΪ: Η Βραζιλία… «μετακομίζει» στη Ζάκυνθο!!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!!! Η Ζάκυνθος θα υποδεχτεί το τριήμερο 17, 18 & 19 Ιουλίου έξι Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές που τα τελευταία χρόνια ζουν στη χώρα μας και πλέον ασχολούνται, επαγγελματικά, με το Footvolley (ΠοδοβόλεΪ)!