Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Επαφή με Ναζίμ ο Παναιτωλικός

Από τις ομάδες που ψάχνεται από τώρα στο μεταγραφικό παζάρι είναι ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου έχει ήδη κλείσει δύο Πορτογάλους, τον στόπερ Μιγκέλ Ροντρίγκες και τον αριστερό μπακ - χαφ Λουίς Αουγκούστο Μάρτινς Ρότσα.

Α.Γ.Σ. "ΗΛΙΔΑ" ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Νέες σημαντικές διακρίσεις!!!

Νέες σημαντικές διακρίσεις έφεραν οι αθλήτριες του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου «ΗΛΙΔΑ» Ζακύνθου, που συμμετείχαν στους Διασυλλογικούς αγώνες ρυθμικής γυμναστικής, στην Πάτρα 14-15 Μαΐου 2016.

Θα είσαι πάντα εδώ!

Στις μικρές κοινωνίες (όπως είναι και η Ζάκυνθος) τα νέα γίνονται γνωστά ακόμα και πριν… κυκλοφορήσουν!
Όλοι λοιπόν γνωρίζαμε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο αγαπητός σε όλους μας, Κώστας Τουρίκης.

ΓΟΥΝΑΡΗΣ: «Εδώ δεν είναι Ουρουγουάη» - Απάντησε... με βίντεο ο Βαρέλα!

«Πόλεμος» δηλώσεων έχει ξεσπάσει μεταξύ της διοίκησης της Ζακύνθου και του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Νίκο Βαρέλα. Αρχικά ο αντιπρόεδρος της ομάδας του Ιονίου, Νίκος Κοντονής κατηγόρησε τον Ουρουγουανό και τον χαρακτήρισε αχάριστο, ο τελευταίος απάντησε ότι θα καταθέσει μήνυση για απάτη και η συνέχεια δόθηκε από τον Στέλιο Γούναρη.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΚΙ ΟΜΩΣ: Το έκανε κι αυτό η ΕΠΟ!!!

Όλα τα είχαμε δει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό ξεπερνά τα πάντα! Οι άνθρωποι δείχνουν πλέον με κάθε τρόπο, ότι δεν μπορούν να πράξουν ούτε τα αυτονόητα, σε ότι αφορά το καλό (;) του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ο Δήμος Ζακύνθου τίμησε τον Ζαουάντ Ζαϊρί!

Έναν από τους μεγαλύτερους (σε αξία) ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα του ΑΠΣ Ζάκυνθος, τον Μαροκινό Ζαουάντ Ζαϊρί βράβευσε την Πέμπτη (26/05) το βράδυ ο Δήμος Ζακύνθου.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Κοτσέτας και Σαμαράς για τους τελικούς της Α1 ΕΣΚΑ-Η

Η Αχαγιά ΄82 νίκησε τη Δευτέρα στην παράταση την ΕΑΠ με 81-74 (κ.α. 69-69) και μείωσε τη σειρά των τελικών της Α1 ΕΣΚΑ-Η σε 2-1 νίκες.
Πλέον, η σειρά μεταφέρεται την Παρασκευή (8.30 μ.μ.) στο «κλειστό» της Κάτω Αχαΐας, εκεί όπου θα ξεκαθαρίσει αν θα έχουμε στέψη πρωταθλητή (ΕΑΠ με 3-1 νίκες) ή νέα παράταση στην αγωνία (αν ισοφαρίσει η Αχαγιά ΄82 σε 2-2 νίκες).

Αυτές είναι οι αλλαγές στη νέα Football League!

Τι συμφώνησαν ΕΠΟ και Football League για τις αδειοδοτήσεις και το εξοδολόγιο των διαιτητών.
Ημέρα σημαντικών εξελίξεων ήταν η Τετάρτη για τη Football League, σε ότι αφορά τη διοργάνωση του επόμενου πρωταθλήματος, σύμφωνα με όσα γράφει η mikriliga.com.

5o NATURAL MR HELLAS: Η γιορτή του Bodybuilding έφτασε!

Όλα είναι έτοιμα για ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός στο νησί μας, αφού την Κυριακή στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί το 5ο Natural MrHellas Bodybuilding στο Θέατρο του Σαρακηνάδου. Το πρωτάθλημα που και πέρσι είχε φιλοξενηθεί από τη Ζάκυνθο, διοργανώνεται από τον υπεύθυνο της Ιnba Global στην Ελλάδα και γυμναστή Πολύβιο Δεληγιάννη μαζί με τον ιδιοκτήτη του Body Style, Τάκη Προβατίδη

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: "Πάτησαν" το γήπεδο του Πλάνου (photos)

Στη Ζάκυνθο βρίσκεται από σήμερα (24/05) η αποστολή του Ασςτέρα Αμαλιάδας, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Πλάνου τον ΑΟ Τσιλιβή (15:30), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική.

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ με την Αχαϊκή (video)

Μέσω του themats.gr παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ στο ματς ΑΟ Τσιλιβή-Αχαϊκή, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 12ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Νίκος Γκάλης το ΟΑΚΑ!

Επιτέλους! Μετά από χρόνια και αφού πρώτα έπαιξαν με τη λογική μας, αφού προσπάθησαν να μας πείσουν ότι ο ήλιος βγαίνει από τη Δύση, σ’ αυτήν την καταραμένη χώρα αναγνωρίζεται (επισήμως, γιατί ο κόσμος τον έχει αναγνωρίσει από την πρώτη στιγμή που τον είδε) ο άνθρωπος που άλλαξε τη ροή του ελληνικού αθλητισμού

ΜΑΓΚΑΦΙΝΗΣ: «Πρωτάθλημα με πέντε – έξι ενστάσεις»

Αιχμές για τον τρόπο που κερδίζουν κάποιες ομάδες βαθμούς άφησε ο Δημήτρης Μαγκαφίνης. Παρόμοια με τις προηγούμενες χαρακτήρισε την εικόνα του Παναιγιαλείου ο Γιώργος Χαρίτος.

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Μάγδα Γαζέα: Έχασε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες! - Τραυματίστηκε στη διαδρομή

Έναν σπουδαίο αγώνα έδινε σήμερα η Μάγδα Γαζέα στον Μαραθώνιο της Κοπεγχάγης διεκδικώντας το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η σπουδαία αθλήτρια της ΑΓΕΖ ήταν ιδιαίτερα άτυχη, καθώς τραυματίστηκε στο 10ο χιλιόμετρο, ενώ είχε εξαιρετική απόδοση, με τον χρόνο της να είναι εκπληκτικός.

Έμφραγμα επί σκηνής ο Κώστας Κόκλας!

Σοκαρισμένοι οι θεατές της παράστασης «Γαμπροί για πούλημα» στο Ράδιο Σίτυ στη Θεσσαλονίκη είδαν τον Κώστα Κόκλα να παθαίνει έμφραγμα επί σκηνής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr o δημοφιλής ηθοποιός ζήτησε από τους φίλους του να φροντίσουν για την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο καθώς αισθανόταν ισχυρούς πόνους στο στήθος.

FOOTBALL LEAGUE: Ακόμα πιο κοντά στη κατάκτηση του τίτλου η Κέρκυρα - Φιέστα με νίκη για την ΑΕΛ

Ακόμα πιο κοντά στη κατάκτηση του τίτλου η Κέρκυρα. Φιέστα με νίκη για την ΑΕΛ. Λευκη ισοπαλία στην Ριζούπολη, νίκη – παραμονή για τον Πανελευσινιακό, κοντά στην Γ΄Εθνική η Ζάκυνθος, σώθηκε και μαθηματικά ο Αγροτικός Αστέρας.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ήττα στο Αίγιο (2-0) και μπλέκουν τα πράγματα!

Πάση θυσία τρίποντο ήθελε στο Αίγιο η Ζάκυνθος, ώστε να κάνει άλμα για την παραμονή της στην κατηγορία, όμως βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στον υποβιβασμό!

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Τρομερό φινάλε και 2-2 με Αχαϊκή! - Συγκινητική η κίνηση του Καρρά (photos)

Απίστευτο φινάλε επιφύλασσε ο σημερινός αγώνας μπαράζ μεταξύ του ΑΟ Τσιλιβή και της Αχαϊκής στη Ζάκυνθο. Συγκεκριμένα, το ματς ήταν 1-1 έως το 90΄ όταν ο Αγγελόπουλος με καταπληκτικό γκολ έκανε το 1-2 και ο Νικολόπουλος με άψογη εκτέλεση φάουλ το τελικό 2-2 στο 90΄+ 5΄!!!