Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Η αποστολή για τη Ζάκυνθο

Επιστροφές και απουσίες μετράει ο Θωμάς Γράφας στην ομάδα της Κατερίνης που ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την Ζάκυνθο.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Τρεις έξω... δύο μέσα

Ο Ντάνι Ακίνο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπλέτσα, Βαρέλα και Κρολ, ενώ αντιθέτως επιστρέφουν οι Ξενοδόχοφ και Ευθυμιάδης.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Την Κυριακή (5/4) η κλήρωση των play off – Την Μ. Τετάρτη η έναρξη

Μετά και τα σημερινά αποτελέσματα και τη διεξαγωγή μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α΄ Κατηγορία,  η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ζακύνθου αποφάσισε αύριο Κυριακή και ώρα 19:00 στα γραφεία της να πραγματοποιήσει την κλήρωση των αγωνιστικών, με ημερομηνία έναρξης των μπαράζ την ερχόμενη Μ. Τετάρτη 8 Απριλίου. Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται Κυριακή και Τετάρτη και θα ολοκληρωθούν στις 29 Απριλίου.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τελικά πάμε σε play off (ξεκινούν την Μ. Τετάρτη) - Όλα τα σημερινά αποτελέσματα

Ο ΑΟ Κατασταρίου πέρασε νικηφόρα από τον Άγιο Λέοντα (3-1) και στέλνει αυτούς τον Λεβάντε, τον Αστέρα Μαχαιράδου και τον Α.Ο. Τσιλιβή στα μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή!

Football League: Αήττητη η ΑΕΚ, τέταρτα τα Χανιά

Αήττητη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια της Football League η ΑΕΚ, με τον Άλιμο να οδεύει προς τη Γ’ Εθνική, μαζί με Φωστήρα και Πανηλειακό.

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Πάλι με απουσίες το Λουτράκι...

Φαίνεται πως είναι... γραφτό για τους "οράνιε" να μην αγωνιστούν πλήρεις σε κάποιο από τα παιχνίδια του δεύτερου γύρου του Πρωταθλήματος.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Tι ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας!

Για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, επειδή πολλά και διάφορα ακούμε τον τελευταίο καιρό για το τι θα ισχύσει σε περίπτωση ισοβαθμίας, αθλητικό σάιτ της Πελοποννήσου είχε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ και λύνει τις όποιες απορίες.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Αδαμόπουλος στον Άγιο Λέοντα - Η διαιτησία σε τοπικά και παιδικό

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Διαιτησίας Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ οι Διαιτητές των αγώνων, της 22ης αγωνιστικής  Α΄ Κατηγορίας 24ης αγωνιστικής Β΄ Κατηγορίας, 5ης αγωνιστικής παιδικού 8Χ8 και 3ης αγωνιστικής παιδικού 11Χ11.

Σασουόλο για Μαυρία

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να μην έχει καταφέρει ακόμα να βρει θέση βασικού, ωστόσο ο Χάρης Μαυρίας συνεχίζει να έχει πέραση.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Με Γράφα (τελικά) στη Ζάκυνθο!

Κι εκεί που όλα έδειχναν πως ο Πιερικός έμπαινε σε φάση αναζήτησης προπονητή, λίγο πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου της Football League και την έναρξη των play out, η κατάσταση διαφοροποιήθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης.

4ο ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: Πρόγραμμα και βαθμολογία σε 8Χ8 και 11Χ11

Ανακοινώθηκε  από την  Επιτροπή  Πρωταθλήματος  το  Πρόγραμμα των  αγώνων  του  4ου  Ενωσιακού  Παιδικού Τουρνουά   της 5ης  αγωνιστικής   Κατηγορίας  8 Χ 8  και  3ης  αγωνιστικής  Κατηγορίας  11 Χ 11.

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΕΠΟ: Δικαίωση Πανελευσινιακού

Οι «σταχυοφόροι» πήραν στα χαρτιά 3-0 το εκτός έδρας ματς με τον Παναργειακό στον οποίο επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 500 ευρώ.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Με επιτυχία η πρώτη ημέρα του σεμιναρίου (PHOTOS)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Ξενοδοχείο VARRES, η πρώτη ημέρα του διήμερου σεμιναρίου προπονητικής που διοργανώνει, με απόλυτη επιτυχία, η ΕΠΣ Ζακύνθου στο πλαίσιο αναβάθμισης και εκπαίδευσης για νέους προπονητές.

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Με Αχαΐα στις 10 Μαΐου στη Ζάκυνθο

Διεξήχθη την Πέμπτη (2/4) η κλήρωση των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική και προέκυψε το πρόγραμμα του 12ου ομίλου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Κλήρωση στις 14/4, σέντρα στις 19/4 και μόνο μία εμβόλιμη

Την Τρίτη του Πάσχα η κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ, την Κυριακή 19 Απριλίου η πρώτη σέντρα. Μόνο μια εμβόλιμη. Με μηνύσεις σε ΜΜΕ απειλεί η διοργανώτρια.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ξαφνικό τέλος με Γράφα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θωμάς Γράφας δεν θα συνεχίσει να προπονεί τον Πιερικό. Ο νεαρός τεχνικός, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στην ομάδα της Κατερίνης, την οποία έβαλε στα play out, αποχωρεί και πλέον οι «μελανόλευκοι» είναι σε διαδικασία ανεύρεσης του διαδόχου του.

Κοντονής: «Αδύνατο να εκταμιευτούν 1.4 εκατομμύρια ευρώ για τα σωματεία των ΕΠΣ»

Ο Σταύρος Κοντονής αναφέρθηκε στο θέμα της επιχορήγησης των Ερασιτεχνικών σωματείων, τονίζοντας πως είναι αδύνατο να εκταμιευτεί το ποσό του 1.4 εκατομμυρίων ευρώ.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Από το Ηράκλειο (Μουρτζάκης)... στη Ζάκυνθο!

Μυαλό τελικά σε αυτή την ΚΕΔ δεν βάζουν με τίποτα! Όρισαν διαιτητή από το Ηράκλειο Κρήτης για τον αγώνα της Ζακύνθου με τον Πιερικό!!!

ΕΠΟ: Απορρίφθηκε η έφεση της Λαμίας

Δεν έγινε δεκτή η έφεση της Λαμίας κατά της απόφασης για την επιστροφή των βαθμών στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Χωρίς προβλήματα η κλήρωση

Διεξήχθη το πρωί της Πέμπτης (2/4) στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση για τους αγώνες μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Σήμερα η κλήρωση

Στις 11 το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων μπαράζ των πρωταθλητών των Ενώσεων για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Λούντζης: «Εμπειρία ζωής»

Ο ζακυνθινός παίκτης του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ Μιχάλης Λούντζης βρέθηκε στις φυλακές ανηλίκων στην Κόρινθο και απέδειξε για μία ακόμα φορά πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο αθλητισμός.

Απαντάει για τις ΕΠΣ και την ΕΠΟ ο Κοντονής

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση για την επιχορήγηση των ΕΠΣ μέσω της ΕΠΟ και ο Σταύρος Κοντονής θα μιλήσει το βράδυ της Πέμπτης (02/04) στη Βουλή για το θέμα.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ψάχνει ένα... θαύμα η Αχαϊκή

Έξι αγωνιστικές απομένουν για να τελειώσει το πρωτάθλημα, με τους δύο αγώνες η Αχαϊκή να τους έχει εκτός Αχαγιάς, δύο εντός, συν το «άκοπο» τρίποντο κόντρα στην Κύμη.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Εκδικάστηκε η έφεση, αύριο (2/4) η απόφαση!

Εκδικάστηκε η έφεση της Λαμίας στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ για την υπόθεση Μουμίν. Αύριο (2/4) αναμένεται η απόφαση. 

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Παπαδόπουλος (Αχαΐας) στο Μαχαιράδο

Ο Παπαδόπουλος (Αχαΐας) θα σφυρίξει την Κυριακάτικη αναμέτρηση του Ζακυνθιακού με τον ΑΟ Λουτρακίου στο Μαχαιράδο. Αναλυτικά οι διαιτητές της 25ης αγωνιστικής.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Το υπερασπιστικό ατού του Βύζαντα!

Η mikriliga.com σας παρουσιάζει τη γραμμή υπεράσπισης του Βύζαντα Μεγάρων για την παράνομη αφαίρεση βαθμών από το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ.

Football League: Μεγάλη Τρίτη οι κληρώσεις

Χρόνος για χάσιμο, δεν υπάρχει και στην FootballLeague, δυο μέρες μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, θα διεξαχθούν οι κληρώσεις για τα playoffκαι τα play out.

Φρένο… στους εκούσιους υποβιβασμούς από Κοντονή!

Άμεσα θα ισχύσουν, όποιες διατάξεις συμπεριληφθούν στο νέο σχέδιο αθλητικού νόμου για τις ομάδες που υποβιβάζονται εκούσια στην Γ’ Εθνική, όπως ξεκαθάρισε ο Σταύρος Κοντονής.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής στην Α΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος το πρόγραμμα των αγώνων της 22ης αγωνιστικής Α΄ Κατηγορίας και 24ης αγωνιστικής Β΄ Κατηγορίας.

ΑΓΕΖ: Ανακοίνωση για τη διαιτησία στην Κόρινθο

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Α.Γ.Ε.Ζ. που κάνουμε αναφορά σε θέματα διαιτησίας, όμως το προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Απόλλωνα Κορίνθου δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο.

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Παγώνει το αθλητικό νομοσχέδιο!

Η διαφωνία ήταν αναμενόμενη ανάμεσα σε Σταύρο Κοντονή και τους ποδοσφαιρικούς φορείς…
Το δίωρο ραντεβού του υφυπουργού Αθλητισμού στη ΓΓΑ με την ΦΙΦΑ (επικεφαλής του κλιμακίου ο υπεύθυνος Ομοσπονδιών Τιερί Ρεζνά), την ΟΥΕΦΑ (εκ μέρους της ο υπεύθυνος Ομοσπονδιών Θεόδωρος Θεοδωρίδης) και την ΕΠΟ (δια του προέδρου Γιώργου Γκιρτζίκη), έβγαλε σημαντικές ειδήσεις, πέραν των δηλώσεων.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: «Την Κυριακή ΑΠΣ Ζάκυνθος, Ζακυνθιακός και ΑΓΕΖ»!



Έγινε και αυτό! Την ερχόμενη Κυριακή 5 Απριλίου οι τρεις ζακυνθινές ομάδες (ΑΠΣ Ζάκυνθος, Ζακυνθιακός και ΑΓΕΖ) που μας εκπροσωπούν εκτός νησιού, αγωνίζονται εντός έδρας.

FOOTBALL LEAGUE: Κληρώνει για πλέι οφ και πλέι άουτ

Την προσεχή Πέμπτη (2/4) θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της Football League. Εξουσιοδότηση στον Καλογιάννη για την επικύρωση της βαθμολογίας και της κλήρωσης των πλέι οφ και πλέι άουτ.

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Football League: Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

Το Σαββατοκύριακο, πέφτει η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, της FootballLeague, με αναμετρήσεις που θα κρίνουν την παραμονή στην κατηγορία ή την συμμετοχή στα playoff.

ΑΓΕΖ: Επιστροφή στα ροζ για τις γυναίκες

ΠΑΤΡΕΑΣ-ΑΓΕΖ (5)Εύκολη νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα μας επί του Πατρέα με σκορ 24-43. Από την αποστολή απουσιάζαν οι Κυπριώτη και Ζώντου για προσωπικούς λόγους, αλλά επέστρεψε στην ενεργό δράση η Τσαμπάζη μετά τον τραυματισμό της. Με τον αγώνα αυτό έκλεισε ο α΄γύρος του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να μετράει 4 νίκες και 2 ήττες.

Ελλάδα: Σοκαριστικές εικόνες απ’ το τροχαίο των διεθνών στην Ουγγαρία!

Αρκετά σοβαρό ήταν το τροχαίο που ενεπλάκησαν οι Γιάννης Φετφατζίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης και Βαγγέλης Μόρας στην Βουδαπέστη, το πρωί της Δευτέρας (30/3).

ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ: Τιμήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Αλυκών, Αναστάσιο Μαρίνο (Photos)

Ο Αντιδήμαρχος Αλυκών, Αναστάσιος Μαρίνος υποδέχτηκε το προηγούμενο Σάββατο, στο πρώην Δημαρχείο Αλυκών (Καταστάρι) τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές στο Ζίου Ζίτσου, του συλλόγου "ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ".

Aχαϊκή: Ξεκαθαρίζει του Ζήκου (video)

Δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις στο θέμα προπονητή στην Αχαϊκή και ο Ανδρέας Ζήκος να αποτελέσει παρελθόν, καθώς πλέον η υπόθεση παραμονή αποτελεί άπιαστο όνειρο.

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Νέο σεμινάριο προπονητικής


Η Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ καλεί όλους όσους παρακαλούθησαν τα  2 σεμινάρια ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ την 26/27-10-2012 και 24/25-2-2014, να παρευρεθούν στο Ξενοδοχείο VARRES περιοχή ΒΑΡΡΕΣ, την ΠΕΜΠΤΗ 02/04/2015 και ώρα 19.00 προκειμένου να συμμετάσχουν στο 3ο και τελευταίο σεμινάριο προπονητικής με  την παρουσία του καθηγητή ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ: Συγκάτοικοι και πάλι στην κορυφή Παναιγιάλειος & Πανελευσινιακός!

Μετά την επικράτηση με 2-0 του Παναργειακού στο Άργος επί της Αχαΐκής και το ρεπό του Πανελευσινιακού και οι δύο ομάδες συγκατοικούν και πάλι στην πρώτη θέση του 3ου Ομίλου. αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τον κέρδισε και στο Μαχαιράδο! - Ματσάρα στον Αγγερικό (PHOTOS)

Ο Κυπελλούχος Ζακύνθου, ΑΟ Λεβάντε επικράτησε με 4-0 και στο Μαχαιράδο του τοπικού Αστέρα, λίγα 24ωρα μετά από την μεταξύ τους αναμέτρηση στον τελικό κυπέλλου.

ΑΓΕΖ: Έχασε (και) στην Κόρινθο

Προχωρά... με χίλια το «τρένο» του Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου, ο οποίος ανταποκρίθηκε σε άλλο ένα απαιτητικό ματς και επικράτησε της Ζακύνθου με 76-69.