Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

«ΤΑΞΙΔΙ ΣΤ’ ΑΣΤΕΡΙΑ»: Το νέο βιβλίο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

«Ταξίδι στ’ αστέρια, Η ιστορία του Κυπέλλου Πρωταθλητριών-Champions League» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «ΤΟΠΟΣ».

Football League: Στραβοπάτησε ο Απόλλων, έπιασε κορυφή ο Άρης

Η Αρης εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα (0-0) του Απόλλωνα με τον Αγροτικό Αστέρα και επικρατώντας 3-1 στην Ελευσίνα έπιασε την «ελαφρα ταξιαρχία» στην κορυφή της βαθμολογίας στη Football League, ύστερα από πέντε αγώνες.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου – Το αυριανό πρόγραμμα

Ο Παναρτεμισιακός και ο Εθνικός Σουλικάδου πέτυχαν εκτός έδρας νίκες με Αργάσι (0-2) και Αχιλλέα (1-5) αντίστοιχα, ενώ το ματς στο Μαχαιράδο, Αστέρας – Ζάκυνθος… «πήγε» Δευτέρα 12/12/2016. Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το Καταστάρι το «τρίποντο»… το Τσιλιβή τις εντυπώσεις! (photos)

Πραγματικό ντέρμπι ήταν αυτό που παρακολούθησαν οι 300 και πλέον φίλοι του ζακυνθινού ποδοσφαίρου στο δημοτικό γήπεδο Αγγερικού, όπου ο ΑΟ Κατασταρίου επικράτησε με 1-0 του ΑΟ Τσιλιβή.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι… «κακοί» της 7ης αγωνιστικής

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ κατά την συνεδρίασή της την ΠΕΜΤΗ 08/12/2016 αποφάσισε τα κάτωθι:

Λύνουν από σήμερα κάβους τα πλοία!

Έληξε το πρωί του Σαββάτου η απεργία της ΠΝΟ, όπως αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας. Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και αποφάσισε την αναστολή των κινητοποιήσεων, ενώ η προηγούμενη απόφαση έκανε λόγω για συνέχιση της απεργίας έως τις 06:00 το πρωί της Κυριακής.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Γιάννης Καλογεράκος στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς

Ανακοινώθηκαν από την Επιτροπή Διαιτησίας  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  οι Διαιτητές των αγώνων της 8ης Αγωνιστικής Α΄ και Β΄ Κατηγορίας και Παιδικού 6Χ6.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΣΩΚΡΑΤΗ: Δείτε τι έκανε για τον Λεωνίδα Κουτσούκη!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στέκεται στο πλευρό του του 21χρονου ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου Λεωνίδα Κουτσούκη που πάσχει από λευχαιμία και πρέπει να μεταβεί στην Βοστώνη.

Συμφωνίες με ΕΡΤ και Stoiximan κλείνει η Football League

Προς επίλυση φαίνεται πως βρίσκονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Football League με την τηλεοπτική στέγη του πρωταθλήματος και την κεντρική χορηγία του, κάτι που αναμένεται να δώσει οικονομική ανάσα στον συνεταιρισμό.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Αντ. Πυλαρινός στο Παναιτωλικός-Ηρακλής

Από την  Επιτροπή Διαιτησίας της  Ε.Π.Ο. στον  αγώνα της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ  που θα διεξαχθεί την Κυριακή  11/12/2016 και ώρα 15.00 στο γήπεδο του Παναιτωλικού, ορίσθηκε Βοηθός Διαιτητή ο Πυλαρινός Αντώνιος που ανήκει στην Ε.Π.Σ. Ζακύνθου.

ΠΝΟ Απεργία: Νέα 48ωρη κινητοποίηση

Ούτε βήμα πίσω, παρά τις αντιδράσεις, δεν κάνει η ΠΝΟ, που αποφάσισε να κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις της με νέα 48ωρη απεργία. Έτσι, τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια για τουλάχιστον άλλες δυο μέρες, μέχρι το πρωί της Κυριακής (11.12.2016).

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το Σάββατο (10/12) το ντέρμπι Καταστάρι-Τσιλιβή

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ το  Πρόγραμμα των αγώνων της 8ης Αγωνιστικής Α΄ και Β΄ Κατηγορίας.

Αναλυτικά:

Football League: Σκέψεις για πτώχευση και υπαγωγή στην ΕΠΟ

Σε δραματικούς τόνους για το μέλλον της Football League κινήθηκε η συζήτηση των παρευρισκόμενων εκπροσώπων των ΠΑΕ, στο προγραμματισμένο για τη Δευτέρα (5/12) ΔΣ, το οποίο δεν έγινε από έλλειψη απαρτίας (ήταν παρούσες εννιά από τις 18 ΠΑΕ).

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Την Τετάρτη (07/12) τα εξ αναβολής

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ ανακοινώθηκε ο ορισμός  των αγώνων της Β΄ Κατηγορίας 7ης αγωνιστικής, που διεκόπησαν λόγω καιρικών συνθηκών.

Δεμένοι οι κάβοι μέχρι την Πέμπτη 08/12

Νέα 48ωρη απεργία αποφάσισε το μεσημέρι της Δευτέρας η Πανελλήνια Ναυτεργατική Ομοσπονδία, γεγονός που σημαίνει ότι τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια τουλάχιστον έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν φανέλες Super League

Στις 26 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στα Καφέ των πλατειών Σολωμού και Αγίου Μάρκου στη Ζάκυνθο μία εκδήλωση έτσι ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τον 21χρονο Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

FOOTBALL LEAGUE: Σκόνταψαν Απόλλων και Αγρ. Αστέρας, πέρασε πρώτη η Λαμία

Απόλλων και Αγροτικός Αστέρας υπέστησαν τις πρώτες τους απώλειες στη Football League και έτσι η Λαμία με το εντυπωσιακό 4-0 επί του Πανελευσινιακού έπιασε κορυφή μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους της τέταρτης αγωνιστικής.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Κακοκαιρία VS Ποδόσφαιρο… σημειώσατε 1

Γήπεδο Αγγερικού
Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που έπληξαν για μία ακόμα φορά το νησί της Ζακύνθου, δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθούν όλα τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Νεκρή 41χρονη μετά από επέμβαση ρουτίνας!

Έντονο προβληματισμό και ανησυχία έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του νησιού το περιστατικό με την μοιραία κατάληξη που είχε για μια 41χρονη συμπολίτισσά μας Ε.Α., η χειρουργική επέμβαση ρουτίνας που υπεβλήθη προ ημερών στο Νοσοκομείο Ζακύνθου.