Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Την Κυριακή (11:00π.μ.) η Γενική Συνέλευση



Την ερχόμενη Κυριακή το πρωί στις 11 και στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ζακύνθου, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του ΑΟΠ Ζακυνθιακού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα βρει την ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της να αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΟΥΝΤΖΗΣ: Ένα ζακυνθινόπουλο στον Παναθηναϊκό! (video)

Στα πλαίσια της ενίσχυσης του ελληνικού μέρους του ρόστερ του Παναθηναϊκού, η ομάδα εξετάζει περιπτώσεις παικτών που θα αποτελέσουν την "ραχοκοκαλιά" της ομάδας στο μέλλον. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και ο 16χρονος ζακυνθινός πλέι μέικερ Μιχάλης Λούντζης του Κρόνου Αγίου Δημητρίου.
Ο Παναθηναϊκός  "τα βρήκε" με την ομάδα του Κρόνου και  απέκτησε τον νεαρό γκάρντ που έχει ύψος 1.95 και έχει γεννηθεί το 1998. Ο Λούντζης είχε φέτος  είχε συμμετοχές σε αγώνες της Γ' Εθνικής ενώ φορά και την φανέλα της Εθνικής Παίδων. Έχει πάρει μέρος στο camp της Βαρκελώνης ενώ πρόσφατα συμμετείχε και σε εκείνο του Τρεβίζο.
Αν και μόλις 16 ετών ο νεαρός Μιχάλης, ο οποίος από τα πρώτα του... μπασκετικά βήματα βρισκόταν στην ομάδα του Κρόνου, θεωρείται από τα ελπιδοφόρα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ.

TIME ATTACK: Όλα είναι έτοιμα…

Για 5η συνεχόμενη φορά το εξαιρετικό event του time attack που διοργανώνει η πίστα Go Kart στο Καλαμάκι θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Κυριακή 22 Ιουνίου. Το event που έχει μορφή χρονομετρημένων γύρων, θα γίνει με τα ενοικιαζόμενα καρτ της πίστας.
Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται σήμερα και όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να σπεύσουν, καλώντας στα 26950 24892 & 6985 662100 ή να επισκεφτούν την πίστα, στο Καλαμάκι.
Πάντως, σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε από τους διοργανωτές, οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές και έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Την ερχόμενη Κυριακή λοιπόν, από τις 17:30, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην πίστα F1 Go Kart, στο Καλαμάκι.

Α.Γ.Σ.Ζ ΗΛΙΔΑ: Στις 28 Ιουνίου η μεγάλη γιορτή

 Το Σάββατο 28 Ιουνίου και ώρα 9 το βράδυ ο Α.Γ.Σ.Ζ ΗΛΙΔΑ θα παρουσιάσει τη δουλειά του στη γιορτή που ετοιμάζει στο Κλειστό Γυμναστήριο της Παναγούλας. Οι μικρές αθλήτριες είναι έτοιμες με τη καθοδήγηση των δασκάλων τους να «μαγέψουν» το κοινό που θα παραβρεθούν στο Κλειστό. Το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ: «Όραμά μας ένας μεγάλος Ζακυνθιακός»

Μετά τα τελευταία γεγονότα που είδαν το φως της δημοσιότητας, στο στρατόπεδο του ΑΟΠ Ζακυνθιακού, ο Πρόεδρος, Διονύσης Κορωνιός έκανε δηλώσεις στην «ΗΜΕΡΑ».
Η λύση της συνεργασίας της ομάδας με τον γυμναστή, Δημοσθένη Αγγελάκη και στη συνέχεια με τον προπονητή, Στράτο Κουρούμαλο λίγερς ημέρες μετά από την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στην Γ΄ Εθνική, έφερε τριγμούς στις τάξεις της και ο Πρόεδρος με την παρακάτω δήλωσή του, θέλει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Α. Ε. ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ – ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ: Νέος προπονητής ο Νίκος Ντόβρος

Μετά την ενασχόλησή του με τον ΑΟΠ Ζακυνθιακό, ως γενικός αρχηγός, ο Νίκος Λιβέρης δεν θα μπορούσε να συνεχίσει στον πάγκο της ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος, λόγω των πολλών υποχρεώσεων της ομάδας στην Γ΄ Εθνική.
Έτσι τα «λιοντάρια» κινήθηκαν γρήγορα και πήραν το «ok» από τον Νίκο Ντόβρο που στο παρελθόν έχει κάτσει στον πάγκο του Αστέρα Μαχαιράδου και της Θύελλας Αμπελοκήπων. Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟ… Έρχεται ο Καρυπίδης


Μετά τη λύση της συνεργασίας του ΑΟΠ Ζακυνθιακού με τον γυμναστή της ομάδας Δημοσθένη Αγγελάκη, οι εξελίξεις στο τεχνικό τιμ του νταμπλούχου της ΕΠΣ Ζακύνθου, είναι ραγδαίες!
Όπως γράψαμε και χθες, υπήρξαν δύο συναντήσεις μεταξύ του μακεδόνα γυμναστή και της διοίκησης. Το ρεπορτάζ κάνει λόγο, ότι στην πρώτη συνάντηση, ο Αγγελάκης ζήτησε σχεδόν τα διπλάσια χρήματα απ’ ότι έπαιρνε στην Α΄ Κατηγορία. Αυτό… «πάγωσε» τη διοίκηση που πλησίασε τον γυμναστή Παναγιώτη Γουσέτη, που πέρυσι ήταν με τον Παναγιώτη Τρουπιώτη, στον Α.Ο. Τσιλιβή.
Τελικά, στη δεύτερη συνάντηση ο Αγγελάκης έκανε αντιπρόταση, ρίχνοντας τις απαιτήσεις του στα περσινά χρήματα. Όμως η διοίκηση είχε ήδη συμφωνήσει με τον Γουσέτη και η συνάντησή τους είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΑΓΕΖ: Το σχολείο τελείωσε… το Camp αρχίζει!

Το A.B.C. είναι γεγονός!!! Το πρώτο αθλητικό Summer Camp το οποίο διοργανώνεται στο νησί της Ζακύνθου, από την ομάδα της ΑΓΕΖ. Στόχος του Camp είναι να μυήσει τα παιδιά στα μυστικά του αθλητισμού και να τους δώσει την ευκαιρία να συνδυάσουν τις διακοπές του καλοκαιριού με την άθληση και τη διασκέδαση στο γήπεδο και στις παραλίες, με παιχνίδια, βουτιές και πολλές εκπλήξεις.
Προτεραιότητα είναι η διαπαιδαγώγηση, η άθληση και η ψυχαγωγία των παιδιών. Αυτό γίνεται πραγματικότητα με το 1ο ABC Summer Camp.

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Έλυσε τη συνεργασία με Δ. Αγγελάκη!

Από χθες οι δρόμοι της διοίκησης του νταμπλούχου ΑΟΠ Ζακυνθιακού και του γυμναστή της ομάδας, Δημοσθένη Αγγελάκη, χώρισαν! Η εξέλιξη αυτή ήταν γνωστή το τελευταίο διάστημα και μάλιστα ο μακεδόνας γυμναστής είχε κάνει γνωστές στη διοίκηση τις οικονομικές του απαιτήσεις, με τους διοικούντες να δείχνουν δυσαρέσκεια και μάλιστα να προσεγγίζουν τον έμπειρο γυμναστή, Παναγιώτη Γουσέτη!
Χθες, υπήρξε νέα συνάντηση όπου ο μακεδόνας προπονητής πήγε στο ραντεβού με αναθεωρημένη την άποψή του, ζητώντας εκ νέου τις περσινές του απολαβές.

ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Στις 5 Ιουλίου η ΓΣ των μετόχων

Ορίστηκε από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, που είναι το Σάββατο 5 Ιουλίου. Από τη στιγμή που η ομάδα πλέον έχει γίνει ΠΑΕ δεν μπορούν να συμμετέχουν φίλαθλοι που δεν έχουν αγοράσει μετοχές. Τις επόμενες ημέρες, με δελτίο τύπου η διοίκηση θα ανακοινώσει την ακριβή ώρα της συνέλευσης, καθώς και τα θέματα που θα συζητηθούν.
Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα, η διοίκηση… «τρέχει» το τελευταίο διάστημα πάρα πολλά θέματα θέλοντας να είναι έτοιμη όταν ξεκινήσει το στάδιο της προετοιμασίας.

ΜΕ ΝΕΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ: Ο Ζακυνθιακός θα δηλώσει την έδρα του

Σε όλα τα θέματα, υπάρχει λύση. Αρκεί να υπάρχει θέληση και ενδιαφέρον για το καλό και επιθυμητό αποτέλεσμα. Το ίδιο ισχύει και για το Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου, το οποίο τη νέα αγωνιστική περίοδο… «καλείται» να φιλοξενήσει εκτός από την ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος και τον Α.Ο.Π. Ζακυνθιακό.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει, στις 6 Ιουνίου, με σχετικό ρεπορτάζ και οι δύο ομάδες να χρησιμοποιήσουν το ένα και μοναδικό γήπεδο με χόρτο είναι… απαγορευτικό!
Το γήπεδο δεν μπορεί να καταπονείται με προπονήσεις καθημερινές και αγώνες. Επίσης, λογικά δεν θα αντέξει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να μην γίνει επισπορά εκεί κοντά στις γιορτές των Χριστουέννων, οπότε θα χρειαστεί να κλείσει για 1,5 μήνα περίπου.

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΟΥ: Καλό θέαμα σε άδειο στάδιο

Ήταν σήμερα όλοι οι παίκτες του Στράτου Κουρούμαλου (πρώην και νυν) στο Δημοτικό Στάδιο, ακόμα και ο αείμνηστος Χρήστος Χαριάτης που από κει ψηλά τους καμάρωνε!
Όμως έλειπαν οι φίλαθλοι, οι οποίοι προτίμησαν τις παραλίες και δυστυχώς ήταν δεν ήταν 40 άτομα στη κερκίδα του σταδίου. Στο καθιερωμένο, πλέον, αγώνα των πρώην και νυν ποδοσφαιριστών του «δασκάλου» ήταν πάλι και οι Χάρης Μαυρίας και Ανδρέας Τάτος, τιμώντας τον Στράτο Κουρούμαλο, από τον οποίο πήραν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα.