Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ: Αναβολή των αγώνων του Σαββάτου λόγω κακοκαιρίας

Λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων που διαρκούν από την Παρασκευή και συνεχίζονται κι όλο το πρωί του Σαββάτου, η ΕΠΣ Ηλείας αποφάσισε την αναβολή για όλα τα σημερινά (Σαββάτου) παιχνίδια των τοπικών κατηγοριών.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Πρεμιέρα… χωρίς γκέλα! (photos)

Εύκολο απόγευμα είχαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου (αγ. περ. 2016-2017) ο ΑΟ Κατασταρίου και ΑΟΠ Ζακυνθιακός.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ: Ανοικτή επιστολή της Προέδρου για τα προβλήματα του συλλόγου

Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο f/b. Η Πρόεδρος της Δόξας Πηγαδακίων, κα Αναστασία Κορφιάτη βγάζει στη δημοσιότητα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος (κυρίως το γηπεδικό), αλλά και αυτό που προέκυψε με τη νέα διοίκηση της ΕΠΣ Ζακύνθου. Αναλυτικά:

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΛΙΟΥΦΑΣ: «Νικητές και ηττημένοι υπάρχουν μόνο στον αγωνιστικό χώρο»

Ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο (22-23/10) τα πρωταθλήματα (Α΄ & Β΄ Κατηγορία) της ΕΠΣ Ζακύνθου και ο Πρόεδρος, Λεωνίδας Μαλιούφας πριν από λίγο έστειλε το προσωπικό του μήνυμα σε όλους τους... "εμπλεκόμενους" με το ζακυνθινό ποδόσφαιρο. 

Σκάει βόμβα με Καστίγιο στη Γ΄ Εθνική!

Μετεγγραφή… πρωταθλητισμού είναι πολύ κοντά να κλείσει η διοίκηση του Ερμή Ζωνιανών που βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Νέρι Καστίγιο, όπως αποκαλύπτει το grandsport!

Τη Δευτέρα το κρίσιμο ΔΣ για την έναρξη της Football League

Τη Δευτέρα (24/10) θα πραγματοποιηθεί το ΔΣ της Football League, όπου και θα ξεκαθαριστεί πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, όπως ανακοίνωσε ο συνεταιρισμός, ενώ θα υπάρχει και η εκλογή α’ αντιπροέδρου, έπειτα από την παραίτηση του Αντώνη Ρέλλα.

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Αδαμόπουλος στον Άγιο Λέοντα – Οι διαιτητές της πρεμιέρας

Ανακοινώθηκαν  από την  Επιτροπή  Διαιτησίας  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  οι  διαιτητές  των  αγώνων  Α΄ και Β΄ Κατηγορίας  της 1ης  αγωνιστικής.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ: Σημαντική ενίσχυση με Άκη Κάρδαρη!

Σε μία αξιόλογη μετεγγραφική κίνηση προχώρησε πριν από λίγες ώρες ο Εθνικός Σκουλικάδου, που αγωνίζεται στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου.

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ: Αισθητή η παρουσία της ΑΛΕΖ στην ανάβαση Πιτίτσας!

Εντυπωσιακή εμφάνιση (και) από τον Ρένο Παπαδάτο
Έντονη η παρουσία της ΑΛΕΖ, με εννέα (9) συμμετοχές, στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο (16 και 17-10-2016) στο Πλατάνι (Πιτίτσα).

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

FOOTBALL LEAGUE: Ούτε τώρα η έναρξη του πρωταθλήματος!

Μπορεί η Football League να ανακοίνωσε τη Δευτέρα (17/10) την έναρξη του πρωταθλήματος στις 22/10, όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, καθώς στο ΔΣ της Τετάρτης (19/10) υπήρξε απόφαση για νέα αναβολή. Η σέντρα του νέου πρωταθλήματος ενδέχεται να γίνει στις 30/10 υπό προϋποθέσεις.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΜΙΚΤΕΣ: Βαριά ήττα (7-0) στην πρεμιέρα για τους Παίδες

Κακό ξεκίνημα για το πρωτάθλημα των Μικτών ομάδων στους Παίδες για την ΕΠΣ Ζακύνθου. Γνώρισε βαριά ήττα με 7-0 από την αντίστοιχη της Μεσσηνίας, στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ στο Κορδία.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΜΙΚΤΕΣ: Ήττα (3-2) στην πρεμιέρα για τους Νέους

φωτό: sportstonoto
Την ήττα με 3-2 γνώρισαν σήμερα το μεσημέρι η Μικτή Νέων της ΕΠΣ Ζακύνθου από την αντίστοιχη της Μεσσηνίας στο Αθλητικό Κέντρο του Κορδία, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πανελλήνιου πρωταθλήματος των ενώσεων που διοργανώνει και φέτος η ΕΠΟ.

ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ: Απαγόρευση στον γιατρό Βαγγέλη Δημητρόπουλο να τραβάει φωτογραφίες στους αγώνες!!!

Ένας… «ρομαντικός» υπήρξε με το να απεικονίζει τον αγώνα των πρωταγωνιστών στους αγωνιστικούς χώρους, του το κόβουν και αυτό!!!

Α.Ο. ΑΛΥΚΑΝΑΣ: Παρουσίαση φανέλας αλά... Super League!

Το δικό του μήνυμα έστειλε για τη φετινή χρονιά ο Αλυκανάς που συμμετέχει στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου, αφού παρουσίασε τις νέες του εμφανίσεις και παράλληλα τίμησε τους νέους του χορηγούς (οικογένεια Σπανού – High Clean και Hugiene Service) που θα στηρίζουν τον σύλλογο φέτος.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΑΒΡΑΑΜ ΚΟΥΛΠΑΛΙΔΗΣ: Ο ''ιπτάμενος'' Ολλανδός! (photos)

Ενας νεαρος ποδοσφαιριστης που για τα ελληνικα δεδομενα δεν αρκουσε, κανει πλεον λαμπρη καριερα στο εξωτερικο, στην Ολλανδικη  Vitesse Delft.  Ο λογος για τον 20χρονο Αβρααμ Κουλπαλιδη  γεννημενο στις 9/2/1996 στα Νεα Φλογητα Χαλκιδικης.

BETionian: Πάμε ταμείο με Champions League (LIVE)

Ημέρες ευρωπαϊκών διοργανώσεων με Champions League (18 & 19/10) και Europa League (20/10) και η στοιχηματική εκπομπή "BETionian", του ΙΟΝΙΑΝ θα σας στείλει και αυτή την εβδομάδα ταμείο με μεγάλες αποδόσεις από την CHAMPIONSBET.NET

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι αποστολές για Μεσσηνία

Ανακοινώθηκαν  τα  ονόματα  που  θα συμμετέχουν στην αποστολή των Μικτών Ομάδων  Παίδων και Νέων  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου, για τους αγώνες  με την Ε.Π.Σ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ την Τετάρτη 19/10/2016.

FOOTBALL LEAGUE: Στον "αέρα" η έναρξη - Έκτακτο συμβούλιο την Τετάρτη (19/10)

Τη σύγκλιση έκτακτου ΔΣ ανακοίνωσε η Football League για την Τετάρτη (19/10), επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του FL News.

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

FOOTBALL LEAGUE: Επτά ΠΑΕ προσφεύγουν στην ΕΠΟ!

Από... χίλια κύματα περνά η έναρξη του πρωταθλήματος. Η ανακοίνωση της Football League για σέντρα το διήμερο 22-23 Οκτωβρίου και η άρνηση στο αίτημα να γίνει προηγουμένως ΔΣ ήταν δεδομένο ότι θα προκαλούσε αντιδράσεις, ειδικά από τις «7», που ψήφισαν «όχι».

FOOTBALL LEAGUE: Μπάχαλο στο πρόγραμμα της πρεμιέρας!

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας ανάρτησε η Football League. Και όσοι περίμεναν ότι θα υπήρχε υποσημείωση ότι το έγγραφο κοινοποιείται υπό την αίρεση των αποφάσεων της ΕΕΑ για τις ΠΑΕ στις οποίες δεν έχει χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής, έπεσαν... έξω.

FOOTBALL LEAGUE: Σέντρα... χωρίς πιστοποιητικά!

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος σκοπεύει να ανακοινώσει η διοργανώτρια αρχή, ώστε οι ομάδες να μπουν στο γήπεδο το διήμερο 22,23 Οκτωβρίου. Ωστόσο, προκαλεί πολλά ερωτήματα πώς μπορεί να ορίσει αγώνες τη στιγμή που οι 13 από τις 18 ομάδες δεν έχουν πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής!

Πανσερραϊκός – Πανελευσινιακός δεν θα διεξαχθεί λόγω εκκρεμοδικίας

Μία από τις 10 ΠΑΕ, σύμφωνα πάντα με τη Football League, που ψήφισαν υπέρ της έναρξης του πρωταθλήματος ήταν ο Πανελευσινιακός.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Κανονικά η έκδοση δελτίων – Ξεκινάει το πρωτάθλημα

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Ζακύνθου (epszakynthou.gr) κάνει γνωστό στα σωματεία της ότι η έκδοση δελτίων από την Ε.Π.Ο γίνεται κανονικά. Ως εκ τούτου τα πρωταθλήματά της θα ξεκινήσουν κανονικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 22 & 23 Οκτωβρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

FOOTBALL LEAGUE: Ο Σφακιανάκης... "τρέχει" να ξεκινήσει το πρωτάθλημα! - Τι γίνεται με τη Ζάκυνθο;

Η Football League ανακοινώνει ότι το πρωτάθλημα ξεκινά το προσεχές Σαββατοκύριακο (22,23/10). ΔΣ την Τετάρτη (19/10).

Α.Ο. ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ: Ο αρραβώνας που κατέληξε σε γάμο! - Απέκτησε τον Νίκο Ματαράγκα!!!

Το μεγάλο μπαμ στη φετινή μετεγγραφική περίοδο (στην Β΄ Κατηγορία) το έκανε η ομάδα του Βασιλικού. Τελικά από σήμερα παίκτης του ΑΟ Βασιλικού είναι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, Νίκος Ματαράγκας.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Κύπελλο Γ’ Εθνικής: Τα τελικά της 1ης αγωνιστικής

Δείτε τα τελικά αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Γ' Εθνικής.

Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: Με ... μαέστρο τον Ακτύπη 48-43 τα Αραχωβίτικα

Το κάρφωμα του Κώστα Ακτύπη στην τελευταία φάση, έδωσε τον πανηγυρικό τόνο στην σπουδαία τόσο σε σημασία, όσο και σε ψυχολογία νίκη του ΑΣΚ επί των Αραχωβίτικων με 48-43 στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» του Αργοστολίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 ΕΣΚΑ-Η.
Μια πρώτη νίκη που σίγουρα θα μετρήσει πολύ στην συνέχεια του πρωταθλήματος και προήλθε από το πάθος που έβγαλαν στο παρκέ οι παίκτες του Φίλιππου Ροδόπουλου.
Πάθος που «μεταφράστηκε» σε... σκυλίσια άμυνα, η οποία αποτέλεσε το Α και το Ω για αυτή τη νίκη.
Φυσικά, και τα 3/3 τρίποντα στο 3ο δεκάλεπτο του Θόδωρου Μπαχού, «ηλέκτρισαν» την ατμόσφαιρα και έδωσαν στο ΑΣΚ διαφορά ακόμα και 10 πόντων 34-24 στο 26’. Εντούτοις, οι Πατρινοί αντέδρασαν και με ένα σερί 11-0 μπήκαν και πάλι στο παιχνίδι για να μετρήσουν από εκεί και πέρα το πάθος και τα ψυχικά αποθέματα των παικτών του ΑΣΚ.
Όλοι οι παίκτες υπερέβαλαν εαυτό για αυτή την νίκη, ωστόσο πολλά μπράβο αξίζουν στον βενιαμίν της ομάδας Σπύρο Θοδωράτο, ο οποίος ξεχώρισε σε κρίσιμες φάσεις του αγώνα, ενώ και η μπασκετική ποιότητα του Κώστα Ακτύπη, του Λιάκου και των άλλων αθλητών της ομάδας της Κεφαλονιάς ήταν σήμερα κάτι παρα πάνω από φανερή.
Με άλλα λόγια, ο ΑΣΚ ξέρει να φτιάχνει ομάδες που πρωταγωνιστούν!
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Παίκτες και προπονητή και διοίκηση του ΑΣΚ!

AΣΚ- ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ 48-43
Διαιτητές: Κρεσταινίτης – Ελ Αννύ
Δεκάλεπτα: 12-12, 19-18, 39-26, 48-43

ΑΣΚ ( Φ. Ροδόπουλος): Βλασόπουλος , Λιάκος 6, Πέτρου , Θεοδωράτος 9 (1) , Μπαχός 13 (4) , Γεμενετζής , Ακτύπης 10 , Καραπέτσας ,Βαλλιανάτος 10 , Καβαλλιεράτος .

ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ / ΑΚΤΑΙΟ ( Λ. Φραγκισκάτος): Βαρδίκος 9 , Αγγελόπουλος 9, Παπαδημητράκης , Θεοδωρόπουλος 2, Στρέκλας 2, Δημόπουλος 7 (1) , Σταυρουλάκης 5 (1) , Δόνος, Πασχάκης 3.

inkefalonia.gr


ΑΓΕΖ: Νέα εντυπωσιακή εμφάνιση! - Χαλαρά (70-28) τον Πανωλενιακό

Εξαιρετικό ήταν το ξεκίνημα της ΑΓΕΖ στη δεύτερη χρονιά της στην Α2  Εσκαη, συντρίβοντας  τον Πανωλενιακό Καράτουλα, σήμερα (16/10) το μεσημέρι στο Κλειστό της Παναγούλας με το εκκωφαντικό 70-28!!!