Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Ρ. Πέττα!

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε, πριν από λίγο, ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΠ Ζακυνθιακού, Ραφαήλ Πέττας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΟΣ: "Ευχαριστώ αυτούς που έκαναν τον Ζακυνθιακό μεγάλο"

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο ιδρυτής του Ζακυνθιακού εξέδωσε ανακοίνωση θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσει τον πρόεδρο Διον. Κορωνιό αλλά και το υπόλοιπο Συμβούλιο για την διετή καταπληκτική πορεία της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΔΙΟΝ. ΚΟΡΩΝΙΟΣ: "Αποχωρώ από το ποδόσφαιρο"!

Όπως σας ενημερώσαμε χθες (Δευτέρα 6/7) ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός επιστρέφει στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Την είδηση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει και ο Πρόεδρος της ομάδας, Διονύσης Κορωνιός με την παρακάτω ανακοίνωση:

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

ΑΓΕΖ-ΣΤΙΒΟΣ: "Σάρωσαν" και στο Αίγιο!

Έγιναν την Τετάρτη 1 Ιουλίου τα Αιγιάλεια στο Αίγιο. Ο αγώνας αποτελούσε τεστ προετοιμασίας για τα πανελλήνια πρωταθλήματα τόσο για τη Γαζέα που  θα αγωνιστεί στα 5.000μ στο Π.Π Α-Γ (25/7/2015- ΟΑΚΑ) όσο και για τα υπόλοιπα παιδιά που θα αγωνιστούν στο Π.Π ΠΠ-ΠΚΑ’ (11-12/7/2015- ΝΑΥΠΛΙΟ).

Βαλκανικοί αγώνες Εφήβων-Νεανίδων: Νέα επιτυχία για τον Ανδρέα Θανάση!!!

Θρίαμβος για τον αθλητή της ΑΓΕΖ Θανάση Ανδρέα που μετά την περσινή 2η θέση στους Βαλκανικούς αγώνες Παίδων επανέλαβε με την 3η θέση στους χθεσινούς Βαλκανικούς αγώνες Εφήβων-Νεανίδων με 52,33μ δείγμα του ταλέντου του, διάθεσης για δουλειά και σωστής προπονητικής διαδικασίας. Συγχαρητήρια στον αθλητή και προπονητή του Ακτύπη Αντώνη.
Δύο χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές μας στην πρώτη  ημέρα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Εφήβων- Νεανίδων, στο Πιτέστι της Ρουμανίας.