Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Βροχή τα γκολ στο νησί!

Έβρεξε γκολ και σήμερα στα παιχνίδια της Α΄ και Β΄ κατηγορίας, αφού στα τρία της Α΄ σημειώθηκαν 24 τέρματα (!) και 4 σε ένα της Β΄ Κατηγορίας! Αναλυτικά:

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκαν από την Ε/Δ Ε.Π.Σ. Ζακύνθου οι Διαιτητές των αγώνων της 8ης Αγωνιστικής Α΄και Β΄Κατηγορίας. 

ΠΣΑΠ: Επ΄ αόριστον απεργία!

Η προθεσμία για το εγγυητικό ταμείο των ποδοσφαιριστών έληξε, οι διοργανώτριες αρχές δε φάνηκαν συνεπείς και αναμένονται ραγδαίες κινητοποιήσεις από τον ΠΣΑΠ.

ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: "Πάμε όλοι μαζί"!

Εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση για τους μικρούς πρόσφυγές από τον πόλεμο στην Συρία διοργανώνει ο Δήμος Ζακύνθου, σε συνεργασία με την μεγάλη ομάδα του νησιού την Ζάκυνθο και την ΕΠΣ Ζακύνθου.

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Κακριδής (Κορινθίας) στην Ελευσίνα

Ανακοινώθηκαν την Πέμπτη (3/12) οι διαιτητικές ομάδες που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 11ης «στροφής» του πρωταθλήματος της Football League.
Αναλυτικά:

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκε  από  την   Επιτροπή  Πρωταθλήματος  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  το  πρόγραμμα  των  αγώνων  της  8ης Αγωνιστικής  Α΄και  Β΄Κατηγορίας.
Αναλυτικά :

ΜΙΚΤΕΣ (ΝΕΟΙ): Σπουδαία εμφάνιση και νίκη η Ζάκυνθος (2-1 την Ηλεία) - Photos

Οι Νέοι της Ζακύνθου παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, ανά διαστήματα, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-1 επί της ισχυρής Ηλείας, στο Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου.

ΜΙΚΤΕΣ (ΠΑΙΔΕΣ): Νίκη η Ηλεία (4-1) στη Ζάκυνθο (Photos)

Αποδίδοντας καλύτερα στην επανάληψη, οι Παίδες της Ηλείας επικράτησαν με 4-1 των αντίστοιχων της Ζακύνθου, στο Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου.

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Απίστευτες καταγγελίες Κούγια στον Κοντονή

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, είχε ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.

Παίρνει το πρωτάθλημα από την Football League η ΕΠΟ;

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Ομοσπονδία σκέφτεται να διαχωρίσει το πρωτάθλημα της Β” Εθνικής από την Ένωση της Football League, έπειτα από την επίσκεψη του Γκιρτζίκη στη Sport Radar!

Τα γκολ της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου (vids)

Δείτε στο zantesport.gr βίντεο με όλα τα γκολ που σημειώθηκαν την Τρίτη (1/12) για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΚΑΡΑΜΑ: "Το μυαλό μας στην Ελευσίνα"

Ήττα που δεν θα ενοχλήσει κανέναν γνώρισε η Ζάκυνθος από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με 1-0 και πλέον είναι δύσκολο να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Ωστόσο, ο συγκεκριμένος θεσμός δεν είναι προτεραιότητα στους Επτανήσιους που καίγονται για βαθμούς στο πρωτάθλημα στη μάχη που δίνουν για την παραμονή.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ήττα με 1-0 στη Νέα Σμύρνη (video)

«Καθάρισε» από νωρίς με το Κύπελλο ο Πανιώνιος, ο οποίος κατάφερε από τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων να εξασφαλίσει την πρόκρισή του νικώντας το απόγευμα της Τρίτης (1/12) με 1-0 τη Ζάκυνθο.

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Με την 9η  αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα ο 3ος όμιλος της Γ΄ Εθνικής με τον πρωτοπόρο Παναργειακό να περνάει και από τη Χίο (2-0 τον Κανάρη Νενήτων). Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Νίκες για Ζακυνθιακό και Μαχαιράδο - Τι έγινε στην Β΄ Κατηγορία

Έπεσε σήμερα η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στην Α΄ Κατηγορία με τον Ζακυνθιακό να επικρατεί με 5-0 του Αχιλλέα (χατ τρικ ο Μπεσού) και ο Αστέρας Μαχαιράδου 4-1 τον Εθνικό Σκουλικάδου (χατ τρικ ο Βοζαΐτης), στον Αγγερικό.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Ιστορική νίκη στην Γ΄ Εθνική! - Νίκησε την Καλαμάτα 1-0 (Μουτσάι)

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη για τον ΑΟ Λεβάντε που επικράτησε πριν από λίγο με 1-0 της ιστορικής Καλαμάτας, σημειώνοντας ταυτόχρονα την πρώτη του νίκη στην Γ΄ Εθνική με σκόρερ τον Μουτσάι στο 10΄!