Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Αρνητικό ξεκίνημα (0-1) για τον ΑΟ Λεβάντε (Photos)

Με το αριστερό ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στον 3ο  Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, ο ΑΟ Λεβάντε, χάνοντας 1-0 από τον ΑΟΠ Κανάρη Νενήτων Χίου, στο Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει η αναβολή των πρωταθλημάτων!

Μετά την ανακοίνωση της ΕΠΣ Ζακύνθου (στο epszakynthou.gr) για αναβολή έναρξης των πρωταθλημάτων της (από 10-11/10 σε 17-18/10), πολλές ήταν οι ομάδες που αντέδρασαν έντονα, αφού επικοινώνησαν με τα γραφεία της Ένωσης, αλλά δεν πήραν πειστική απάντηση για τους λόγους που ανάγκασαν τη διοργανώτρια αρχή να τα πάει μία εβδομάδα αργότερα.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Αναβολή στην έναρξη των πρωταθλημάτων

Με ανακοίνωσή του το ΔΣ της ΕΠΣ Ζακύνθου κάνει γνωστό ότι η έναρξη των πρωταθλημάτων της (Α΄ & Β΄ Κατηγορία) θα γίνει το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Οκτωβρίου, αντί για 10 & 11 του ίδιου μήνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Zakynthos Night Run: Μην λείψει κανείς!!!

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ζακύνθου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου διοργανώνουν το “Zakynthos Night Run” στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών. Οι αγώνες δρόμου θα γίνουν με την υποστήριξη της ΑΓΕΖ.



FOOTBALL LEAGUE: Με το δεξί η Κέρκυρα στις καθυστερήσεις! (video)

Το πρώτο βήμα για την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία έκανε η Κέρκυρα η οποία στην πρεμιέρα της απέναντι στην Καλλιθέα, πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΒΩΚΑΣ: Χαμόγελα πριν, αλλά και μετά το χειρουργείο! - Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Με μία… selfie με τον αγαπημένο του γιατρό, Λεωνίδα Μαλιούφα, ο Γιάννης Καλλιβωκάς πέρασε την πόρτα του χειρουργείου στο «ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ», μια και ως γνωστόν ο άτυχος ζακυνθινός αμυντικός μπήκε για αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού.

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Αγιασμός και ευχές για καλό ξεκίνημα!

Λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση της Παρασκευής (25/06), ο ΑΟ Λεβάντε πραγματοποίησε στο Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου τον καθιερωμένο αγιασμό, μία ημέρα πριν την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, όπου θα υποδεχτεί στο ίδιο γήπεδο τον Κανάρη Νενήτων Χίου (16:00).

FOOTBALL LEAGUE: Αναβλήθηκε και το Πανελευσινιακός-Παναχαϊκή

Η ΕΕΑ δεν χορήγησε πιστοποιητικό στην Παναχαϊκή και το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό αναβλήθηκε και επίσημα!


Διορία μέχρι τις 12 το μεσημέρι είχαν Πανελευσινιακός και Παναχαϊκή για να προσκομίσουν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, εγγυητική επιστολή.

FOOTBALL LEAGUE: Οι ποδοσφαιριστές της Ζακύνθου ευχαριστούν…

Την ανάγκη να εκφράσουν και δημόσια τις ευχαριστίες τους προς τη διοικούσα αρχή της Β’ Εθνικής για την παρέμβαση της στο θέμα της έκδοσης των δελτιων τους αισθάνθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Ζακύνθου.

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Οι απορίες και οι σκέψεις του Προέδρου, Παναγιώτη Βάρτζελη

Αύριο, Σάββατο 26/09 ο ΑΟ Λεβάντε ρίχνεται στη... "μάχη" της Γ΄ Εθνικής, για πρώτη φορά στην ιστορία του. Με αφορμή λοιπόν αυτή την αρχή, ο Πρόεδρος της ομάδας, Παναγιώτης Βάρτζελης, μέσω του επίσημου blog του συλλόγου (ao-levante.blogspot.gr), εξέδωσε την παρακάτω σκέψη του.

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Πήραν την Καλαμάτα Θ. Παπαγεωργίου, Κ. Ντάβαρης - Άγνωστη η συνέχεια για τον Κ. Κλάδη!

Το πρωί της Πέμπτης ολοκληρώθηκε μια πολύ σημαντική συμφωνία, που σαφώς αλλάζει πάρα πολλά για την ομάδα της Καλαμάτας από δω και πέρα ενώ θα προκαλέσει και σημαντικές αλλαγές στην ομάδα.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Ο Σταματόπουλος το τραπέζι

Λίγα 24ωρα πριν από την πρεμιέρα του φετινού 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής και το "παρθενικό" ταξίδι του Α.Ο. Λεβάντε, η αδρεναλίνη και... η αγωνία του πρωτάρη βαράει κόκκινο στο στρατόπεδο των "νυχτερίδων".

Τα... αποκαλυπτήρια των 18 κόουτς της Β’ Εθνικής

Μία ακόμα σεζόν ξεκινά στη Β' Εθνική και, όπως πάντα, οι πρωταγωνιστές της δικαιούνται να κάνουν όνειρα. Αλλαγές υπάρχουν με το πρωτάθλημα να είναι πλέον ενιαίο και να μην έχει πλέι οφ - πλέι άουτ. Ωστόσο, δύσκολα θα πλήξει κανείς βλέποντας τις ομάδες που θα συμμετέχουν.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Βρέθηκε λύση στον Ηρακλή Ψαχνών!

Ανατροπή την τελευταία στιγμή και τρεις ημέρες πριν από την σέντρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής ο Ηρακλής Ψαχνών θα αγωνιστεί κανονικά με αντίπαλο τον Παναρκαδικό στο γήπεδο των Ψαχνών. Η εξέλιξη ανατρέπει όλα τα δεδομένα και θεωρείται αν μη τι άλλο ευχάριστη, καθώς ο Ηρακλής καταφέρνει να σώσει την παρτίδα έστω και στο πάρα πέντε.

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Γιαννουλάκης (Χανίων) στη Ριζούπολη

Ανακοινώθηκαν χθες οι διαιτητές και οι βοηθοί τους που θα διευθύνουν την πρεμιέρα στην Β΄ Εθνική. Οι αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν το τετραήμερο 25, 26, 27 και 28 Σεπτεμβρίου.
Αναλυτικά οι ορισμοί:

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Τζαγκαράκης (Αχαΐας) στο ΑΟ Λεβάντε-Κανάρης Νενήτων

Ανακοινώθηκαν χθες οι διαιτητές και οι βοηθοί τους που θα διευθύνουν την πρεμιέρα στον 3ο  Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Στο Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου το ερχόμενο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου (16:00) στην αναμέτρηση ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ-ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ ορίστηκε ο Αχαϊός ρέφερι Τζαγκαράκης με βοηθούς τους  Ζουλή, Κακαφώνη, επίσης από Αχαΐα. Αναλυτικά οι αγώνες και οι διαιτητές:

ΠΑΕ Ζάκυνθος: «Η αλήθεια και το δίκαιο έλαμψαν...»

Με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της η Ζάκυνθος στο νέο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και το ματς θα διεξαχθεί κανονικά το μεσημέρι της Κυριακής (27/9, 15.00) στη Ριζούπολη.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Γνωρίστε τον Κανάρη Νενήτων Χίου

Το blog της ομάδας του ΑΟ Λεβάντε παρουσιάζει  στους Ζακυνθινούς φιλάθλους τον πρώτο αντίπαλο της Α.Π.Ο Κανάρη Νενήτων Χίου.

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Κανόνι βάρεσε ο Ηρακλής Ψαχνών!

Ούτε με θαύμα δε θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ο Ηρακλής Ψαχνών. Αναμένεται η ανακοίνωση για τους τίτλους τέλους.

ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Συνεχίζει ως Υφυπουργός Αθλητισμού ο Κοντονής - Όλοι οι νέοι υπουργοί

Με ένα μεγάλο κυβερνητικό σχήμα των 46 προσώπων, ο Αλέξης Τσίπρας σχηματίσε τη νέα του κυβέρνηση που θα κληθεί να λάβει οδυνηρές αποφάσεις με ένα τρίτο Μνημόνιο να απαιτεί πλέον εφαρμογή. 

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ανακοίνωσε τα νούμερα των ποδοσφαιριστών

Οι αριθμοί των ποδοσφαιριστών του ΑΠΣ Ζάκυνθος για την περίοδο 2015-16:

ΑΙΟΛΟΣ ΣΑΡΑΚΙΝΑΔΟΥ: Εμπλουτίζει το ρόστερ του

Σε ανακοίνωση απόκτησης κι άλλων ποδοσφαιριστών προχώρησε το Δ.Σ. του Αίολου Σαρακινάδου, θέλοντας να είναι ανταγωνιστικό στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου. Αναλυτικά:

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Βαράει διάλυση και αποχωρεί;

Δύσκολες ώρες για ομάδα που υποβιβάστηκε στη Γ' Εθνική και η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα είναι στον αέρα
Εκεί που είχε φανεί ότι έμπαινε το... νερό στ' αυλάκι και πως η βιώσιμη λύση είχε βρεθεί, το ερωτηματικό σχετικά με τη συμμετοχή του Ηρακλή Ψαχνών στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής έκανε την επανεμφάνισή του!

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Σάββατο (3/10) με Ολυμπιακό Βάλου στο νησί

Το παιχνίδι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής μεταξύ ΑΠΣ Ζάκυνθος και Ολυμπιακού Βόλου, όπως όλα δείχνουν, θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 και θα καλυφθεί "ζωντανά" από το συνδρομητικό κανάλι ΟΤΕ TV. Το μόνο που απομένει να μάθουμε είναι η ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Φιλική νίκη του Κανάρη Νενήτων - Το Σάββατο το ματς στη Ζάκυνθο

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Κανάρη για το παιχνίδι της πρεμιέρας στην Ζάκυνθο με τον ΑΟ Λεβάντε για τον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Την Παρασκευή 25/9 ανοίγει η αυλαία της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League με το παιχνίδι της Κέρκυρας με την Καλλιθέα, ενώ η αυλαία θα πέσει την Δευτέρα 28/9 με το παιχνίδι Εργοτέλης-Χανιά. Και τα δύο ματς θα καλυφθούν τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ TV.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: "Ραντεβού στη Ριζούπολη"!

Με μία ανακοίνωση μόλις λίγων λέξεων η διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος απαντά στα δημοσιεύματα όλου του αθλητικού ηλεκτρονικού και γραπτού τύπου της χώρας που θέλουν τη νησιωτική ομάδα να πλήρωσε εκπρόθεσμα παράβολα και άλλες οφειλές προς την ΕΠΟ, που σχετίζονται με τις αιτήσεις μεταβολών και να είναι στον αέρα... 25 δελτία!!!

Άμεση ήταν λοιπόν η απάντηση του "κυανοκίτρινου" συλλόγου:

Νέα κυβέρνηση: Όλα τα ονόματα των υπουργών που έχουν πέσει στο τραπέζι - Ποιοί μένουν

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών και τη νίκη του Αλέξη Τσίπρα ήρθε η ώρα της νέας κυβέρνησης. Η οποία όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι και τόσο νέα αφού πολλοί θα είναι οι υπουργοί που θα παραμείνουν στα πόστα τους. 

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Επανεκλέχθηκε βουλευτής ο Σταύρος Κοντονής

Πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και στη Ζάκυνθο με ποσοστό 35,11% έναντι 28,34% της Νέας Δημοκρατίας με καταγεγραμμένο το 67% των εκλογικών τμημάτων.

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΛΛΗΝΑΣ: Άλλο ένα ταλέντο στον Ατρόμητο!

Η Ακαδημία του Τσιλιβή συνεχίζει να βγάζει ταλέντα και μετά τους Κων/νο Πομόνη και Ανδρέα Δρόσο, άλλος ένας 13χρονος ταξίδεψε σήμερα Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015 για την Αθήνα και συγκεκριμένα τις Ακαδημίες του Ατρομήτου!