Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

3ο ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 11X11: Πέφτει η αυλαία

Στο τέλος του έφτασε και το 3ο Ενωσιακό Παιδικό Τουρνουά 11Χ11 που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η ΕΠΣ Ζακύνθου, στο Ενωσιακό γήπεδο. Έτσι το επόμενο διήμερο θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί και τελικοί αγώνες.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ  ΑΓΩΝΕΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ  31/05/2014
STRATOS  F.C. -ΕΘΝΙΚΟΣ  ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ    ΓΗΠ : ΕΝΩΣΙΑΚΟ   ΩΡΑ : 10.00
Α.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ/ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΝΟΥ   ΓΗΠ : ΕΝΩΣΙΑΚΟ  ΩΡΑ : 12.00
Οι  ηττημένοι  θα  αγωνισθούν  στον  μικρό  τελικό  και οι  νικητές  στον  μεγάλο   τελικό .

ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΜΟΝΗΣ: «Τα οφείλω όλα στον Π. Ενγκεμά»

Συνέντευξη στην εφημερίδα «ΗΜΕΡΑ» παραχώρησε ο νεαρός ποδοσφαιριστής, Κώστας Πομόνης από τις Ακαδημίες του Τσιλιβή, ο οποίος επιλέχτηκε από το προπονητικό τιμ της Στόουκ Σίτυ, στο πρόσφατο ταξίδι που έκανε στην Αγγλική πόλη με άλλα παιδιά από Ελλάδα και Κύπρο.
Ο Πομόνης μίλησε για την εμπειρία του, το μέλλον του, τους ανθρώπους που τον βοήθησαν, καθώς και για τον συγχωριανό του, Χάρη Μαυρία. Αναλυτικά η συνέντευξη του νεαρού παίκτη:

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: «Μεθυσμένη» πολιτεία

«Μεθυσμένοι» είναι ακόμα όλοι στο στρατόπεδο του Ζακυνθιακού μετά τη σπουδαία νίκη επί του ισχυρού Άρη Αρχαίας Ολυμπίας. Ένα αποτέλεσμα που τους κράτησε, αήττητους, στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 12ο  Όμιλο και πλέον χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να πανηγυρίσει την άνοδό του στην Γ΄ Εθνική.
Έτσι, την ερχόμενη Κυριακή ταξιδεύει στην Αχαΐα όπου θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα Βραχνεΐκων και την Τετάρτη 4 Ιουνίου θα υποδεχτεί στο Δημοτικό Στάδιο την ΑΕ Κεφαλληνίας. Το τελευταίο παιχνίδι θα έχει εορταστικό χαρακτήρα, αφού μετά το τέλος του θα πραγματοποιηθεί φιέστα, με τους ανθρώπους της διοίκησης να ετοιμάζονται από τώρα.

ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ: Στο Αζερμπαϊτζάν ο Ανδρέας Θανάσης

Συμμετοχή με την Ευρωπαϊκή ομάδα του αθλητή της ΑΓΕΖ στη Δισκοβολία Παίδων στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Στόχος του μια αξιόλογη εμφάνιση και η πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Παίδων που θα γίνουν στο Πεκίνο το καλοκαίρι.
Η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς γίνεται σε κάθε Ήπειρο με διαφορετικό αριθμό πρόκρισης αθλητών ανά αγώνισμα, ανάλογα με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά ανά Ήπειρο. Στη Δισκοβολία πχ θα προκριθούν από την Ευρώπη οι έξι πρώτοι αθλητές και συνολικά απ' όλες τις Ηπείρους 14 αθλητές συν τον αθλητή από την Κίνα.

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΑΓΕΖ: Πολύ κοντά σε Βουρνά!



Η ΑΓΕΖ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες σε αναζήτηση προπονητή, προκειμένου να κάνει το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι και πρώτο φαβορί αυτή τη στιγμή είναι ο Νίκος Βουρνάς.
Ο Πατρινός τεχνικός αποχώρησε πριν από λίγο από την τεχνική ηγεσία του Εσπέρου ΑΟΠΑ και η προοπτική της ομάδας της Ζακύνθου δείχνει να τον ενδιαφέρει αρκετά. Γι αυτό και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια μέσα στις επόμενες ώρες.

FOOTBALL LEAGUE: Στη Σούπερ Λίγκα η Κέρκυρα

Η Κέρκυρα πήρε ακόμα μια νίκη και πανηγυρίζει την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα, καθώς εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία!
Την έκτη νίκη της σε 13 ματς play off πανηγύρισε η Κέρκυρα και παράλληλα, την άνοδό της στη Super League. Οι «Φαίακες» επικράτησαν 1-0 του Ηρακλή και έφτασαν στους 28 βαθμούς, που τους δίνουν και μαθηματικά το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία, στην οποία επιστρέφουν με μόνο ένα χρόνο... αναμονής στη Football League!
Από εκεί και πέρα, πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο είναι και η Νίκη Βόλου, καθώς πέρασε (2-1) από την έδρα του Ηρακλή Ψαχνών κι έφτασε στους 26 βαθμούς, αφήνοντας τον Ολυμπιακό Βόλου στους 24, μετά τη νίκη του (2-0), επί του Αιγινιακού. Νίκη 1-0 και για τα Χανιά, επί του Φωστήρα, με τους Κρητικούς να μην προλαβαίνουν όπως φαίνεται το... τρένο του μπαράζ με την Ξάνθη, στο οποίο όλα δείχνουν ότι θα πάνε οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ: Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

Ούτε στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν με τον Διαγόρα Βραχνεϊκων κατόρθωσε η ΑΕΚ να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πλαίσιο των μπαράζ. Η ομάδα του Σπύρου Παπαδάτου έπαιζε, ουσιαστικά, για το γόητρο αφού δεν κατάφερε να διεκδικήσει την άνοδο της στην Γ’ Εθνική αλλά γνώρισε την ήττα στο γήπεδο των Κεραμειών με σκορ 2-0 για την 4η αγωνιστική του θεσμού.
Οι φάσεις που έγιναν στο παιχνίδι ήταν λιγοστές με την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε στο γήπεδο να δυσχεραίνει σημαντικά το έργο των 22 ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο. Το σύνολο της Αχαΐας άνοιξε το σκορ μόλις στο 7 όταν έπειτα ένα κόρνερ από δεξιά με πάσα στον Μασούρα, αυτός έβγαλε τη σέντρα στην περιοχή και από το σημείο του πέναλτι ο Φράγκος με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Εκεί, εκεί στην Γ΄ Εθνική!!! (Photos)

Ο Ζακυνθιακός, για πρώτη φορά στην ιστορία του τη νέα αγωνιστική χρονιά θα παίζει στην Γ΄ Εθνική! Κι αυτό γιατί σήμερα επικράτησε του πολύ καλού (στην επανάληψη κυρίως) Άρη Αρχαίας Ολυμπίας με 1-0 και πλέον θέλει ένα βαθμό στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια (με Διαγόρα Βραχνεΐκων την Κυριακή και ΑΕ Κεφαλληνίας την ερχόμενη Τετάρτη) για να ανέβει και μαθηματικά!!!
Το παιχνίδι ήταν για μη καρδιακούς. Ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, αλλά ανταπέδωσαν οι γηπεδούχοι με τον Καραμαλίκη. Το ματς στα πρώτα 45 λεπτά ήταν μοιρασμένο και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα. Εκεί υπήρξε ένα πρόβλημα με τον Λιβέρη. Ο έμπειρος μέσος, είχε δεχτεί μία αγκωνιά στο κεφάλι και στο ημίχρονο λιποθύμησε, με αποτέλεσμα άπαντες να φοβηθούν. Όμως ο Λιβέρης όχι μόνο δεν μπήκε στο ασθενοφόρο που ήρθε, αλλά έπαιξε ολόκληρο το β΄ μέρος και ήταν πολύ καλός! Και ο Καραμαλίκης έπαιζε με πρόβλημα στους προσαγωγούς από το 25΄ του παιχνιδιού και τελικά αντικαταστάθηκε στο 76΄.

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ: Με όλα… τα «όπλα» του στο νησί

Από σήμερα το μεσημέρι βρίσκεται στο νησί η αποστολή του πρωταθλητή της ΕΠΣ Ηλείας, Άρης Αρχαίας Ολυμπίας, της οποίας ηγείται ο ίδιος ο Πρόεδρος, Βασίλης Καλογερόπουλος.
Η ομάδα του Άρη έφτασε στο νησί στις 12:30μ.μ. και κατέλυσε στο ξενοδοχείο «ΠΑΛΑΤΙΝΟ», όπου αφού έφαγαν και ξεκουράστηκαν, στις 5 το απόγευμα προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Ντανιέλ Μπατίστα και του γυμναστή του Νίκου Αντωνόπουλου, στο δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου, υπό το βλέμμα του Γενικού Διευθυντή, Γιώργου Βαρουξή.

Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Και με Χάρη Μαυρία η σημερινή προπόνηση! (Photos)

Σημαντικές παρουσίες στη σημερινή προπόνηση του Α.Ο.Π. Ζακυνθιακού, μία ημέρα πριν το μεγάλο παιχνίδι με τον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας, στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου.
Συγκεκριμένα, την προπόνηση (ένα μέρος της) παρακολούθησαν τρεις ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν την καριέρα τους από την ομάδα. Πρόκειται για τον Χάρη Μαυρία που διαπρέπει στα γήπεδα της Αγγλίας, με τα χρώματα της Σάντερλαντ, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και φυσικά διεθνής με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος.

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ο Σπύρος Αποστόλου στον Πανιώνιο!

Ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, που πέρυσι πέρασε από την ομάδα της Ζακύνθου και έδειξε την αξία του στο πρωτάθλημα της Football League (Β΄ Εθνική), έκανε το μεγάλο άλμα στη ζωή του, παίρνοντας μετεγγραφή για τον Πανιώνιο! Ο μάνατζέρ του Ισαάκ Κανακίδης στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαριστεί και δημόσια την ομάδα της Ζακύνθου αλλά και το νησί που έδωσαν τη δυνατότητα στα νέα παιδιά να κάνουν το ποδοσφαιρικό τους άλμα. Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Ζ.Α.Ο. – ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: «Άλωσαν» και την Πάτρα

Νέα μεγάλη επιτυχία για τις Κορασίδες του Ζακυνθινού Αθλητικού Ομίλου. Επικράτησαν άνετα της ισχυρής Παναχαϊκής με 3-0 σετ και πέρασε ως πρώτη στον 1ο  Όμιλο στη φάση των «8»!
Η ζακυνθινή ομάδα έπαιξε πολύ καλά σε όλα τα σετ και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλη, η οποία αιφνιδιάστηκε από το ξεκίνημα.
Αν και με ελλείψεις (Κολοκοτσά και Στέλλα Βυθούλκα) οι Κορασίδες του ΖΑΟ δεν πτοήθηκαν και πήραν το πρώτο σετ με 25-16 σε 19 λεπτά. Δυσκολεύτηκαν λίγο να κάμψουν την αντίσταση των αντιπάλων τους στο δεύτερο σετ, το οποίο κέρδισαν με 25-20 σε 22 λεπτά, ενώ επικράτησαν άνετα στο τρίτο με 25-12 σε μόλις 14 λεπτά.

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Στις 5:00μ.μ. ο Ζακυνθιακός με Άρη Αρχαίας Ολυμπίας – Σφυρίζει ο Ρατσιάτος

Την ερχόμενη Τετάρτη στις 5 το απόγευμα θα γίνει το πολύ μεγάλο παιχνίδι μεταξύ του Ζακυνθιακού και του Άρη Αρχαίας Ολυμπίας, στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου. Το παιχνίδι αυτό είναι τελικός και για τις δύο ομάδες που θέλουν τη νίκη (ο Ζακυνθιακός… «βολεύεται» και με την ισοπαλία) για να πανηγυρίσουν την άνοδό τους στην Γ΄ Εθνική. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Νίκος Ρατσιάτος, από την Αργολίδα. Βοηθοί του οι Καραγεώργος και Νενεκούμης, επίσης από Αργολίδα.