Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Άρχισαν... τα όργανα στην Ένωση!

Η προεκλογική περίοδος στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου ξεκίνησε χθες, Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, με... ποσταρίσματα στο facebook του Αντιπροέδρου, Λεωνίδα Μαλιούφα και του Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων & Κυπέλλου, Διονύση Κλάδη!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Καταστάρι για... φίλημα! (Photos)

Επιβλητική εμφάνιση και σπουδαία νίκη με 4-1 πέτυχε πριν από λίγο στο δημοτικό γήπεδο Αγγερικού ο ΑΟ Κατασταρίου επικρατώντας με 4-1 του ΑΟ Τσιλιβή και πλέον δίνει άλλο χρώμα στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας ΕΠΣ Ζακύνθου. Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

«Αρπάχτηκαν» Μπογδάνος-Δήμαρχος Ζακύνθου για τον Σολωμό: «Ανεπιθύμητος στη Ζάκυνθο»-«Είσαι αγράμματος γκασμάς»

Σφοδρή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο, και τον δήμαρχο Ζακύνθου, Παύλο Κολοκοτσά, με αφορμή μία αναφορά του πρώτου στον Διονύσιο Σολωμό.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Καλογεράκος στο Καταστάρι-Τσιλιβή

Ανακοινώθηκαν από την Επιτροπή Διαιτησίας οι Διαιτητές των αγώνων Α΄και Β΄ Κατηγορίας της 16ης Αγωνιστικής.


ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Δεν πάει Βόλο - Νέο "τρίποντο" άνευ αγώνος

Δεύτερο τρίποντο χωρίς να ιδρώσει θα πάρει μέσα σε λίγες ημέρες η Ζάκυνθος, η οποία ήταν από τις... τυχερές ομάδες που με τον Εργοτέλη δεν έπαιξαν στον πρώτο γύρο και πήραν τη νίκη στα χαρτιά.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Πήγε Δευτέρα (15/02) η κλήρωση του Παιδικού

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος ανακοινώθηκε η αναβολή της  σημερινής κλήρωσης των αγώνων του 5ου Ενωσιακου Παιδικού Τουρνουά - ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΙΑΤΗΣ λόγω  του ότι πολλά σωματεία δεν είχαν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση των παιδικών  δελτίων ποδοσφαιριστών.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Αύριο (13/02) το ντέρμπι Καταστάρι-Τσιλιβή

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ, το πρόγραμμα των αγώνων της 16ης αγωνιστικής Α΄και Β΄ Κατηγορίας.   

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ: «Βλέποντας» το… νταμπλ, έκοψε την πίτα του (Photos)

Στο Εστιατόριο «PREMIER» (στον Πλάνο) έκοψε χθες το βράδυ την πίτα του ο Αθλητικός Όμιλος Τσιλιβή, παρέα με τη θυγατρική ομάδα, τον Αστέρα Πλάνου.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου

Χωρίς καμία έκπληξη συνεχίστηκε και αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου, ενώ στην Β΄ Κατηγορία αίσθηση έκανε η νίκη του Αστέρα στον Πλάνο επί του Παναρκαδικού, με 1-0. Αναλυτικά: