Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Απέκτησε (και) τους Ν. Γιατρά & Διον. Σούρμπη!


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του zantesport.gr, από σήμερα στο ρόστερ του ΑΟ Λεβάντε προστέθηκαν δύο ακόμα αξιόλογοι ζακυνθινοί ποδοσφαιριστές!

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ZANTE FANS: Δημιουργούν τον σύνδεσμό τους!

Είχαν ξεκινήσει από καιρό τη δημιουργία του συνδέσμου, όμως σταμάτησαν στη γραφειοκρατία και τώρα κινούν και πάλι τις διαδικασίες έτσι ώστε να είναι έτοιμοι πριν από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.

ZANTE DILEMMA: Νέα επιτυχία το «KILLER»!!! (video)

Πηγή έμπνευσης η ανθρώπινη φύση, αυτή που είναι απρόβλεπτη και ανεξιχνίαστη όπως πάντα.
Το πάθος που σε φτάνει στα όρια, εκεί που χάνεσαι και ανακαλύπτεις ταυτόχρονα.

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Συνάντηση γνωριμίας με τον προπονητή Θ. Ανδριόπουλο

Σήμερα το μεσημέρι (Παρασκευή 31/07) υπήρξε συνάντηση εκπροσώπου του ΑΟ Λεβάντε (Κώστας Μυλωνάς)  με τον γνωστό προπονητή Θεόδωρο Ανδριόπουλο (φωτό).

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Ο Πύργος αποφάσισε! Η ομάδα στην Γ΄ Εθνική!

Στα χέρια της ανώτατης δημοκρατικής έκφρασης του Πύργου περνάει πλέον η τύχη του Πανηλειακού.
Στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που διεξήχθη το βράδυ της Πέμπτης, αποφασίστηκε ο σχηματισμός νέου ΔΣ στη Γενική Συνέλευση της Κυριακής στο Εργατικό Κέντρο Πύργου (20:30), στο οποίο θα εκπροσωπούνται όλες οι δημοτικές παρατάξεις υποδεικνύοντας τον εκπρόσωπο που επιθυμούν.

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Στο τοπικό ο ΠΑΟ Βάρδας!!!

Απευθείας στα τοπικά πρωταθλήματα οδεύει ο ΠΑΟ Βάρδας, αφού στη ΓΣ αποφασίστηκε, από το διοικητικό συμβούλιο, η αποχώρηση της ομάδας από τη Γ' Εθνική.

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Κωστάκης στον Ζακυνθιακό, Πέττας στον ΑΠΣ Ζάκυνθος

Την δική του «μαγιά» χρησιμοποιεί ο Ζακυνθιακός για να φτιάξει μια αξιόλογη ομάδα στη Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου! Η περσινή φουρνιά παικτών ήταν ότι καλύτερο την συγκεκριμένη χρονική στιγμή! Διον. Κορωνιός και Στράτος Κουρούμαλος καταστρώνουν τα πλάνα του νέου Ζακυνθιακού.

ΑΓΕΖ-ΣΤΙΒΟΣ: «Χάλκινη» η Γαζέα στο ΟΑΚΑ, παρουσία του Σταύρου Κοντονή! (Photos)

3η θέση για τη Γαζέα στα 5.000μ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α-Γ που έγινε στο ΟΑΚΑ στις 25-26/7/2015.
Ο αγώνας έγινε με δύσκολες συνθήκες για τα αγωνίσματα της αντοχής με ζέστη και υψηλή υγρασία. Ο ενδιάμεσος στόχος επιτεύχθηκε με τελικό σκοπό το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μαραθωνίου στις 8 Νοεμβρίου στην Αθήνα και τους ενδιάμεσους αγώνες Ημιμαραθωνίου τον Οκτώβρη.

ΑΓΕΖ: Δεν κατεβαίνει στην Γ΄ Εθνική! – «Συγγνώμη» από τη διοίκηση

Φωτό αρχείου
Δεν θέλαμε να το πιστέψουμε όταν το μάθαμε, αλλά τελικά είναι…  οριστικό!!!
Πριν λίγες ημέρες υπήρξε η σκέψη από τους διοικούντες της ΑΓΕΖ, στο μπάσκετ, να μην κατεβάσουν την ομάδα για 4η  συνεχόμενη χρονιά την ομάδα στην Γ΄ Εθνική, κυρίως για οικονομικούς λόγους.
Όμως οι προσπάθειες που έκαναν για να βρεθεί λύση και η ομάδα να συνεχίσει, αξιοπρεπέστατα, στην κατηγορία δεν βρήκαν συμπαραστάτες!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: "ΟΚ" για τα αθλητικά έργα στο νησί!

Εντάχθηκαν οριστικά στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2015 , το Δημοτικό Στάδιο Ζακυνθίων Ολυμπιονικών (Επίστρωση του στίβου με συνθετικό τάπητα και ηλεκτροφωτισμό σταδίου) και η Κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου.

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΑΓΕΖ: Τέλος εποχής για Νικολόπουλο & Κοτσέτα!

Οι εξ Ανδραβίδας καλαθοσφαιριστές της ΑΓΕΖ, Χρήστος Κοτσέτας και Θανάσης Νικολόπουλος δεν θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους «ερυθρόλευκους» μετά από μία επιτυχημένη πορεία και των δύο, αλλά κυρίως του Κοτσέτα (ο Νικολόπουλος και μετά από τον Κοτσέτα ήρθε, αλλά είχε και ένα σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε μία ολόκληρη αγωνιστική χρονιά εκτός παρκέ).

ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΙΒΕΡΗΣ: Δεν πάω πουθενά, πουθενά εδώ θα μείνω!!!

Ο Στέλιος Λιβέρης αν και αρχικά ακούστηκε ότι είχε συμφωνήσει σε όλα με το ΔΣ του ΑΟ Τσιλιβή, τελικά συνεχίζει για 3η  συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά στον ΑΟΠ Ζακυνθιακό!!!

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: «Χτύπησε» Γεωργούση ο ΑΟ Λεβάντε

Τον 20χρονο αμυντικό απέκτησε ο ΑΟ Λεβάντε. Η ανακοίνωση: