Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

«Συγχαρητήρια στον κανονικό της πρόεδρο»!

Επίθεση στον Πρόεδρο της Football League, Σπύρο Καλογιάννη, εξαπέλυσε ο Ποτής Τσιριμπής, χαρακτηρίζοντάς τον «κανονικό πρόεδρο» της Ζακύνθου!

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Ήττα στη Βάρδα (2-0) - Photos

Φωτό από thematch.gr
Την ήττα με 2-0 γνώρισε σήμερα στη Βάρδα ο ΑΟ Λεβάντε από τον τοπικό ΠΑΟ (το δεύτερο γκολ στο 90΄+ 3΄).

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Δεν χάνει στο νησί από την Παναχαϊκή (4-0) - Photos

Μετά από 4 χρόνια συναντιόνται και πάλι ο ΑΠΣ Ζάκυνθος με την Παναχαϊκή (αυτή τη φορά στην Β΄ Εθνική) και οι "νησιώτες" επικρατούν και πάλι, αυτή τη φορά με το ευρύ 4-0!

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΑΟ ΑΡΓΑΣΙΟΥ: Με ευχές για άνοδο ο αποκριάτικος χορός (photos)

Την Πέμπτη 10 Μαρτίου το βράδυ ο Αθλητικός Όμιλος Αργασίου πραγματοποίησε τον αποκριάτικο χορό του στο Εστιατόριο "ΑΝΤΕΤΙ", στους Κήπους, παρουσία πλήθος κόσμου, φίλων του σωματείου.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: "Η νίκη (επί της Παναχαϊκής) είναι επιτακτική!"

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΠΣ Ζάκυνθος σχετικά με το ματς "τελικός" του Σαββάτου με την Παναχαϊκή, καλώντας τον κόσμο στο Δημοτικό Στάδιο. Αναλυτικά:

ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για το ματς με ΑΟ Τσικλητήρα Πύλου

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του ΑΟ Κατασταρίου στην Πύλο επί του κυπελλούχου και πρωτοπόρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας, ΑΟ Τσικλητήρα, η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση-ευχαριστήριο, στην οποία αναφέρει τα εξής:

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Επόμενος σταθμός… Νέα Μανωλάδα! (video)

Στη Νέα Μανωλάδα θα ταξιδέψει την επόμενη Τετάρτη 16 Μαρτίου ο ΑΟ Κατασταρίου για να αντιμετωπίσει στην β΄ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών την τοπική Δόξα.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Συνάντηση της διοίκησης με το δήμαρχο Παύλο Κολοκοτσά

Στο Δήμο Ζακύνθου βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης, μέλη της διοίκησης του ΑΠΣ Ζάκυνθος (ο πρόεδρος Στέλιος Γούναρης και ο αντιπρόεδρος Νίκος Κοντονής), ώστε να συζητήσουν με τον δήμαρχο Παύλο Κολοκοτσά και τους συνεργάτες του, κάποια από τα ζητήματα που είχαν προκύψει τον τελευταίο καιρό. Ας δούμε τι αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της δημοτικής αρχής (www.zakynthosgov.gr) για το θέμα:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Λίγο πριν... τον "τελικό"!

Με προπόνηση στο Δημοτικό στάδιο Ζακύνθου συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΠΣ Ζάκυνθος για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή, το οποίο θεωρείται κομβικής σημασίας για την συνέχεια.

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Αντωνίου (Αν. Αττικής) στη Βάρδα

Ο Αντωνίου (Αν. Αττικής) ορίστηκε να διευθύνει το ματς στο "Γ. Καλάκος" στην Βάρδα, μεταξύ του τοπικού ΠΑΟ και του ΑΟ Λεβάντε. Αναλυτικά τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής και οι διαιτητές.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Το σημερινό πανόραμα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 1η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών σε όλους τους ομίλους. Πάμε να δούμε τα αποτελέσματα:

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Σπουδαία εμφάνιση και πρόκριση για τον ΑΟ Κατασταρίου!!!

Με τα γκολ των Μαλαφούρη Διον. (51΄) και Παραστρατίδη (87΄) ο ΑΟ Κατασταρίου πήρε τη νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού στην Πύλο, απέναντι στον ΑΟ Πύλου.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Ραδιοφωνικά όλο το ματς Πύλος-Καταστάρι (14:30)

Συντονιστείτε στους 90,5 και στον ΠΑΛΜΟ FM και ακούστε την μετάδοση του αγώνα Κυπέλλου Ερασιτεχνών, ΑΟ Πύλου-ΑΟ Κατασταρίου στις 14:30 σήμερα.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Στην Πύλο σήμερα (14:30) το Καταστάρι

Η αναμέτρηση που είναι για τον 7ο όμιλο του κυπέλλου ερασιτεχνών θα ξεκινήσει στις 2.30 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Πύλου και είναι νοκ άουτ. Κάτι που σημαίνει πως αν χρειαστεί θα υπάρξει παράταση και πέναλτι για να αναδειχθεί η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τη β' φάση του θεσμού.

Σάββατο η Γ’ Εθνική!

Όλα τα παιχνίδια των ομίλων της Γ’ Εθνικής θα γίνουν το Σάββατο λόγω αποκριάς.
Ο 1ος και 2ος όμιλος συνεχίζουν με την 25η αγωνιστική, ο 3ος με την 19η και ο 4ος με την 21η.

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Την Δευτέρα (21/3) στην Κέρκυρα

Για τις εξαιρέσεις των αγώνων από το κουπόνι του στοιχήματος ενημέρωσε την Τρίτη (8/3) η Ένωση Β’ Εθνικής, διαμορφώνοντας ουσιαστικά το πρόγραμμα της 24ης και της 25ης αγωνιστικής.

Μαζαράκης: «Εκφράζει τις απόψεις μιας παρέας ο Κοντονής»

Καταπέλτης… Για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε το βράδυ της Δευτέρας (7/3) στην ΕΡΤ3 ο β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Μαζαράκης.

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Κοντονής στους 4 μεγάλους: «Ελάτε να τα βρείτε»!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Κοντονής καλεί τους 4 μεγάλους να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να λύσουν τις διαφορές τους, με απώτερη φιλοδοξία να βρεθεί πρόσωπο κοινής αποδοχής για ΕΠΟ και Super League!

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Πολύτιμος βαθμός στο "Ελ Πάσο" (vid)

Η ομάδα του Ιονίου απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο «Ελ Πάσο» και πήρε σημαντικό βαθμό στη «μάχη» της παραμονής.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Το Σάββατο με Παναχαϊκή

Ανακοινώθηκε το ωρολόγιο πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής με τη διοργανώτρια αρχή να ενημερώνει πως τελικά οι αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 11, 12 και 13 Μαρτίου και πως δεν θα υπάρχει δράση τη Δευτέρα (14/3), όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, με το παιχνίδι Τρίκαλα - Αναγέννηση Καρδίτσας να διεξάγεται την Κυριακή (13/3).

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου

Το zantesport, αν και λίγο καθυστερημένα λόγω απουσίας από το νησί, σας ενημερώνει για τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία. Αναλυτικά:

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Την... "έπνιξε" ο Λεβάντε!

Τελικά ο Δαυίδ νίκησε τον Γολιάθ! Κάπως έτσι έμοιαζε η χθεσινή αναμέτρηση στη Ζάκυνθο ανάμεσα στον ΑΟ Λεβάντε και την ΑΕ Σπάρτη που είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στη Football League.