Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Ε.Π.Ο.: Τραγικά πράγματα στην Γ.Σ. - Ποια η στάση της ΕΠΣ Ζακύνθου (vid)

Απίστευτος διάλογος του Γιώργου Γκιρτζίκη με τον νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, Δημήτρη Σιώτο... σε ανοιχτά μικρόφωνα (!) προκειμένου να εξασφαλίσει ο πρόεδρος της ΕΠΟ ότι δεν θα συλληφθεί από την Αστυνομία!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Στην αναμονή για το Ενωσιακό!

Δυστυχώς, το ζακυνθινό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα... "πληρώνει" την κόντρα του βουλευτή μας και Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή με τη διοίκηση της ΕΠΟ και το γεγονός ότι το νέο Δ.Σ. της ΕΠΣ Ζακύνθου δεν είναι στο... "'άρμα" Γκιρτζίκη!!!

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

FOOTBALL LEAGUE: Αθώα η Ζάκυνθος!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews η Ζάκυνθος απαλλάχθηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας.
Μεταξύ των ομάδων που είχαν εμπλακεί στην υπόθεση με τα «ύποπτα» ματς ήταν και η Ζάκυνθος.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Καλοκαίρι χωρίς PAPORO γίνεται; Δεν γίνεται!!!

Το Paporo Beach Restaurant βρίσκετε στην παραλία των Αλυκών πάνω στο κύμα. Είναι η πρώτη ταβέρνα που άνοιξε στην περιοχή (1970) και το μοναδικό εστιατόριο.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Στη Γ.Σ. της ΕΠΟ ο Εισαγγελέας για... Γκιρτζίκη!!!

Μετά από μήνυση του Προέδρου της ΕΠΣ Άρτας, Αθανάσιος Τρομπούκης, Εισαγγελέας βρίσκεται αυτή την ώρα στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, έτσι ώστε να εκτελέσει τα καθήκοντά του!

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΑΓΕΖ-ΣΤΙΒΟΣ: Συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α-Γ

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α-Γ, που διεξήχθη στην Πάτρα το διήμερο 18-19/6/2016, πήραν μέρος δύο αθλητές της ΑΓΕΖ.

ΖΑΟΑ: "Για μας κάθε μέρα στα γήπεδα του τένις είναι γιορτή"

Με αυτό το σλόγκαν ξεκίνησε το δελτίο τύπου του Ζακυνθινού Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης (Ζ.Α.Ο.Α.) για την αυλαία της φετινής σεζόν στα γήπεδα του τένις, στην Αγία Τριάδα. Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

ΑΝΟΖ: Πλούσια δράση σε κολύμβηση και ιστιοπλοΐα

Στη διοργάνωση camp κολύμβησης, αλλά και ιστιοπλοΐας προχωράει αυτό το καλοκαίρι ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να φέρει κι άλλα νέα παιδιά κοντά σε αυτού του είδους τον αθλητισμό.

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Το Σάββατο (25/06) η ετήσια Γ.Σ.

Με δελτίο τύπου το Δ.Σ. του Α.Ο. Τσιλιβή γνωστοποιεί ότι το ερχόμενο Σάββατο 25/06/2016 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση με σκοπό την αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου, την εγγραφή νέων μελών και τον σχεδιασμό των τμημάτων της ομάδας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Αναλυτικά:

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

GIOSTRA DI ZANTE: Οι ζακυνθινοί ξέρουν από πολιτισμό και το απέδειξαν! (photos)

Επιτυχημένη και φέτος η αναβίωση ενός από τα παλιότερα δρώμενα της Ζακύνθου, της “Γκιόστρα”, που είναι η μοναδική που πραγματοποιείται στον ελληνικό χώρο.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Βάρτζελης!

Πήρε την ομάδα του ΑΟ Λεβάντε από το… «χέρι» και την πήγε (μαζί με τους συνεργάτες  του) στη μεγαλύτερη διάκρισή της. Την Γ΄ Εθνική!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ: Ανακοίνωσε (για τεχνικό) τον Θ. Παραστατίδη! - Επιστροφή Τ. Παπαδάτου-Γιγάντε

Πριν... πεινάσουν, μαγειρεύουν στο Μαχαιράδο και χθες η διοίκηση του ιστορικού σωματείου ανακοίνωσε την πρόσληψη στην τεχνική ηγεσία της τον... "πρωτάρη" αλλά με θέληση για δουλειά και φιλοδοξίες, Θεόδωρο Παραστατίδη!